Terwijl er steeds meer bewijs opduikt dat covid-injecties lange covid-achtige symptomen, epileptische aanvallen bij kinderen, prionziekten en kanker veroorzaken, evenals nieuw onderzoek dat aantoont dat het lichaam twee jaar na de injectie giftige nog steeds spike-eiwitten produceert, geeft een wereldwijde alliantie van regelgevers – die 38 regelgevende instanties voor geneesmiddelen vertegenwoordigen – een verklaring uit dat covid-“vaccins” een goed veiligheidsprofiel hebben, schrijft Rhoda Wilson.

Tussen C-19 vaccins, covid, publieke seksuele perversie, falende economieën en de oorlog in Oekraïne heeft de goddeloze Westerse “liberalisering” gefaald. Deze pantomime-act is dun aan het worden.

In de echte wereld is er een “Levend Archief” gestart om onze verhalen op te tekenen over wat er echt gebeurd is, zodat toekomstige generaties weten wat ze ons hebben aangedaan.

Hieronder vindt u een verzameling artikelen van de afgelopen dagen en uit verschillende bronnen.

Het verhaal van Pfizer, een farmaceutisch imperium en bedrijfscorruptie: In de afgelopen drie jaar is Pfizer erin geslaagd om een onderzoek naar zijn eerdere criminele gedrag te vermijden en wordt in de bedrijfsmedia algemeen afgeschilderd als een welwillende onderneming met als missie om de mensheid nobel te dienen. Om dit recht te zetten, begint dit artikel aan een uitgebreid historisch onderzoek van dit bedrijf. Lees HIER meer.

VK regering “nudge unit” zegt dat “op angst gebaseerde” berichtgeving noodzakelijk is voor “verkeerd gekalibreerde” mensen: Het hoofd van het Behavioural Insights Team van de Britse regering, of de “nudge unit”, Professor David Halpern zei dat de bevolking gehoorzaam zou reageren op nieuwe “blijf thuis” bevelen omdat ze “een ongeveer weten hoe het werkt”. Hij verdedigde het gebruik van op “angst gebaseerde” berichten in kritieke omstandigheden, waarbij hij opmerkte dat het soms nodig is om “door te breken”, vooral als u denkt dat mensen “verkeerd gekalibreerd” zijn. Lees HIER en HIER meer.

Ombudsman vindt “cultuur van doofpotaffaire” in NHS: [Opmerking: dit rapport is niet gerelateerd aan covid, maar waarom zou het dat ook niet zijn?] Er heerst een “doofpotcultuur” in de NHS (Engslse Nationale Gezondheidsdienst) en een “ingebakken defensiviteit” als het gaat om patiënten die letsel oplopen of vermijdbaar overlijden, aldus de ombudsman voor de gezondheidszorg in een vernietigend nieuw rapport. Rob Behrens, gezondheidsombudsman voor Engeland, vertelde tijdens een briefing:

“Er heerst een cultuur van doofpotaffaires – het heeft geen zin om te doen alsof iedereen aardig is en het juiste doet. Want op basis van het bewijs dat ik zie, is er tegen patiënten gelogen, zijn hun zorgplannen gewijzigd nadat ze overleden waren, en er is een hele reeks incidenten waarbij mensen niet weten wat er aan de hand was en ziekenhuizen aarzelen om dit bekend te maken. U kunt het noemen zoals u wilt, maar het is een doofpotaffaire.” Lees HIER meer.

  Europarlementariër wil duidelijkheid over grafeen in Covid-vaccins en stelt vragen

Pfizer-BioNTech covid injectie produceert het giftige spike-eiwit in het menselijk lichaam zelfs na 2 jaar: Eind juni 2023 onthult een onderzoek in opdracht van Pascal Najadi, een voormalige Zwitserse bankier die gevaccineerd is, de blijvende en continue productie van spike-eiwitten in het lichaam na 2 jaar. Het onderzoek bevestigde de enorme verandering van het DNA in het bloed van Najadi. De studie stelt ook openlijk aan de kaak dat dit perverse mechanisme van DNA-verandering aan de basis zou liggen van de ontwikkeling van ernstige vormen van kanker die in de VS als “turbokanker” worden gedefinieerd vanwege de snelheid waarmee de pathologie zich ontwikkelt tot aan de dood. Lees HIER (Engelse vertaling met behulp van Google)meer of het originele artikel in het Italiaans HIER.

Spikeiwit en het Warburg-effect: In een recente paper dat bewijst wat Walter Chestnut jaren geleden al veronderstelde, namelijk dat het spike-eiwit “kanker zonder tumoren” induceert, wordt opgemerkt dat het spike-eiwit het Warburg-effect in cellen induceert. Dit zorgt ervoor dat ze te veel eiwitten produceren, waardoor de cel “verstopt” raakt. Het Warburg Effect is een belangrijke oorzaak van kanker. Lees HIER meer.

Het Warburg Effect is vernoemd naar de Duitse scheikundige Otto Warburg die ontdekte dat kankercellen suiker niet op dezelfde manier metaboliseren als gezonde cellen gewoonlijk doen. Lees HIER meer.

Epileptische aanvallen gemeld bij sommige kinderen na mRNA covid vaccinatie: Een analyse uit 2023 gepubliceerd door onderzoekers van Kaiser Permanente en het Amerikaanse Centres for Disease Control and Prevention (CDC). De auteurs meldden dat 104 kinderen jonger dan vijf jaar epileptische aanvallen kregen na een mRNA covid injectie. Lees HIER meer.

Acceptatie van zeldzaam verband tussen coronavirusvaccins en long covid-achtige ziekte begint ingang te vinden: Een andere duidelijke complicatie van covid-“vaccins”, een slopend pakket symptomen dat lijkt op Long Covid, is moeilijker te vinden, het verband met vaccinatie is onduidelijk en de diagnostische kenmerken zijn slecht gedefinieerd. Maar in de afgelopen maanden is wat sommigen Long Vax noemen breder geaccepteerd door artsen en wetenschappers, en sommigen werken nu aan een beter begrip en een betere behandeling van de symptomen. Lees HIER meer.

Prionziekte en de mRNA-injecties; wat licht in de duisternis: In een artikel in Substack van 20 juni legde de onafhankelijke onderzoeker Adam Gaertner uit hoe verkeerd gevouwen eiwitten leiden tot prionziekte. Hoewel de huidige consensus is dat prionen bijna onverwoestbaar zijn en op geen enkele behandeling reageren, bieden nieuwe ontdekkingen hoop. Lees HIER meer.

  41.834 doden 3.9 miljoen gewonden na COVID-vaccins in Europese databank terwijl terwijl Amerikaanse militaire sterfgevallen met 1100% toenemen

Brandweerlieden sterven plotseling: Wat waren de meest gevaccineerde beroepen? “Artsen, verpleegkundigen, piloten, politieagenten, brandweerlieden, militairen, gemeentewerkers (buschauffeurs, enz.), leraren. Dit zijn de groepen met de meeste plotselinge sterfgevallen op dit moment. Vanwege de accumulatie van spike-eiwitten in de hersenen is het risico op zelfmoord ook verhoogd bij de covid gevaccineerden,” schreef Dr. William Makis. Lees HIER meer.

The Lancet heeft zojuist dit artikel verbannen: een artikel getiteld “A Systematic Review of Autopsy Findings in Deaths After Covid-19 Vaccination” en geschreven door Nicolas Hulscher, BS, Paul E. Alexander, PhD, Richard Amerling, MD, Heather Gessling, MD, Roger Hodkinson, MD, William Makis, MD, Harvey A. Risch, MD, PhD, Mark Trozzi, MD, Peter A. McCullough, MD, MPH werd verwijderd door The Lancet “omdat de conclusies van het onderzoek niet worden ondersteund door de methodologie van het onderzoek.” Uit de studie bleek dat van 325 autopsies na covid-injecties 74% van de sterfgevallen veroorzaakt werd door het “vaccin” – de studie werd binnen 24 uur verwijderd. Lees HIER en HIER meer.

Voordat het werd verwijderd, beschreef Paul Collits het artikel als “het schadelijkste artikel [gepubliceerd] van de pandemie”. Terwijl overheids- en volksgezondheidsfunctionarissen zich in allerlei bochten wringen omdat er dagelijks meer sterfgevallen worden gepubliceerd, is het laatste antwoord van “u kunt niet bewijzen dat het vaccin de dood heeft veroorzaakt” zojuist van tafel geveegd! Lees HIER meer.

Waarom zijn uw voorspellingen nog niet volledig uitgekomen? Geert Vanden Bossche heeft zich van meet af aan verzet tegen de covaccinatiecampagne die door de Wereldgezondheidsorganisatie werd voorgesteld. In deze video beantwoordt Vanden Bossche de vraag: Waarom zijn voorspellingen niet volledig uitgekomen zijn? “Mijn voorspellingen zijn niet veranderd,” zei hij. “Ik ben er nog steeds sterk van overtuigd, in tegenstelling tot veel andere mensen, dat deze pandemie nog niet voorbij is en terug zal schieten.” Meer dan een jaar geleden voorspelde Vanden Bossche dat er sterk gevaccineerde mensen zouden zijn, wat zou resulteren in golven van hoge ziekenhuisopnames en ook hoge sterftecijfers. Die voorspelling is helemaal niet veranderd, legde hij uit, maar de tijdlijn wel. Bekijk HIER (19 min).

“Wereldwijde regelgevers bevestigen goed veiligheidsprofiel van covid-19 vaccins”: Op 5 juli bekrachtigde het Europees Geneesmiddelenbureau een gezamenlijke verklaring van de International Coalition of Medicines Regulatory Authorities (ICMRA) over de veiligheid van de covid-“vaccins.”

ICMRA werd opgericht tijdens de 65e conferentie van de Wereldgezondheidsvergadering in 2012. De ICMRA heeft de hoofden van regelgevende instanties voor geneesmiddelen uit elke regio ter wereld bijeengebracht, met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) als waarnemer. In wezen lijkt het op een wereldregulerend agentschap dat samenwerkt met de Wereldgezondheidsorganisatie.

  Australiërs vechten terug - pepperspray, pistolen en rubberen kogels gebruikt door de politie; dit gaat niet over gezondheid, het gaat over controle

In de gezamenlijke verklaring van het “hoofd” van alle 38 regelgevende instanties voor geneesmiddelen werd benadrukt dat de experimentele covid “vaccins” een “zeer goed veiligheidsprofiel” hebben voor alle leeftijdsgroepen, inclusief kinderen en mensen met onderliggende medische aandoeningen, immuungecompromitteerde patiënten en zwangere vrouwen. Lees HIER meer.

Moderna gaat mRNA-geneesmiddelen ontwikkelen en produceren voor gebruik in China: De Amerikaanse vaccinproducent Moderna heeft een overeenkomst gesloten voor onderzoek, ontwikkeling en productie van mRNA-geneesmiddelen in China. Deze stap betekent een grote investering in het land. Moderna zou op grond van de overeenkomst tot $1 miljard kunnen investeren in China. In een verklaring zei het bedrijf dat medicijnen die door Moderna geproduceerd worden als onderdeel van de overeenkomst alleen in China gebruikt zullen worden en niet geëxporteerd zullen worden. Lees HIER meer.

Het experiment van het goddeloze Westerse liberalisme is mislukt: tussen C-19 vaccins, covid, publieke seksuele perversie, falende economieën en de oorlog in Oekraïne heeft de goddeloze Westerse “liberalisering” gefaald, en vallen veel van de idolen van het Tijdperk van de Rede tegelijk terwijl de realiteit aan haar comeback begint. Het verhaal van covid – van lockdowns, maskers, injecties en vaccinatiepaspoorten – werd vervangen door het narratief van een rechtvaardige oorlog tegen Rusland. Deze pantomime-act is dun aan het worden. De werkelijkheid corrigeert de fantasieën van de liberale ideologie. God is de ultieme realiteit. Hij is nooit weggeweest. Lees HIER meer.

Het Levende Archief van de Pandemische Impact: The Unity Project heeft The Living Archive of Pandemic Impact gelanceerd om ervoor te zorgen dat de verhalen van echte mensen over de hele wereld erkend en vastgelegd worden, zodat toekomstige generaties zullen weten wat er echt gebeurd is. We weten dat mensen hebben geleden door toedoen van Big Pharma, tirannieke overheidsbemoeienis, mediapropaganda, ziekenhuisprotocollen, schoolbeleid, mandaten, vaccinatieverwondingen, verlies van dierbaren, banenverlies, armoede en nog veel meer waar het narratief van de mainstream media niet over praten. Lees HIER meer.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

De triomf van het Kwaad: De onderdrukking van Ivermectine en HCQ ter ondersteuning van de COVID-vaccinatie CatastrofeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: NAVO-top, een absurdistisch theater
Volgend artikelPoetin bewijst de legendarische leider van de 21e eeuw te zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Offtopic over placebo’s/zoutoplossingen in die prikken. Waar hedendaags meerdere artikelen over komen.
  Vast vanuit big-pharma, WHO e.a gezondheidsinstanties. Alsof oversterfte ergens anders vandaan
  zouden komen.

  Mijn nog niet te bewijzen theorie; een van buitenaf ingespoten zoutoplossing mag dan wel wat isotoon zijn
  met eigen bloed-zout waarde, maar nog steeds niet natuurlijk. Het komt in direct in vetweefsel en heus ook wel wat in bloedbaan in bepaalde gevallen.
  Dit is niet te vergelijken met zout eten (snacks of chips, etc) wat eerst via de maag gaat.
  Het duurt zeker wel even voordat kunstmatig ingespoten isotonische, met inwendige isotonisch systeem
  neutraal is.
  Zout vol met ionen. Wat heeft 5G (of andere straling waar je weinig over vind) met die ionen gedaan?
  Deze ionen van buitenaf, die door het lichaam worden gezien als indringers. Het hele lichaam ‘aan’ om te neutraliseren. Tot die tijd kan straling al meehelpen aan verstoring lichaam op cellen-niveau.

  Het was/is maar een zoutoplossing? Wat voor troep er verder wel niet in de spuiten?
  Al is het maar grafeen-oxide, wat men vaak maar als levensblok-opbouwend koolstof ziet.

  • Ik heb ook al gehoord dat bijv vlees en zuivel voor mensen niet schadelijk zou zijn omdat dat via de maag gaat.
   Maar waarom ze dan alle dieren tbv consumptie dubbel inspuiten is mij een raadsel. Zelfs bio dieren. Men fokt nu beter verder met zijn eigen bio kipjes, zonder prik. En evt een geit voor zuivel.

 2. Het liegen en bedriegen over alles, heeft bij mij geresulteerd dat ik geen enkele arts meer vertrouw. Zo ook alle zogenaamde medische wetenschappelijke organisaties die voor mij de grootste kwakzalvers zijn. Die zien de mens enkel als een object, waar mee flink geëxperimenteerd kan worden en er grof aan verdient kan worden. Over je eigen gezondheid mag je niet meer zelf beslissen, maar als jij van hun experimenten ziek van wordt. Wordt de schuldvraag wel bij mij neer gelegd, dat je beter over mijn gezondheid moet waken. Hoe hypocriet is dat. Zij de mega winsten behalen over jouw rug en jij mag kramperen van de pijn en ongemak van hun experimenten. Maar ook door de giftige benzine uitlaatgassen van de auto industrie en de chemische fabrieken en door de NAVO sproeiende vliegtuigen om het chemische afval te lozen op het land en oppervlakte water of alle providers met hun 3,4,4+,5 en 6G zendmasten uitzenden. Wat we welvaart noemen is in werkelijkheid de mens op allerlei manieren te vergiftigen en te doden.

  De medische wetenschap is al decennia de perfecte moordmethode, omdat het zogenaamd onder het mom van onze gezondheid zou gaan. Want hoeveel artsen of hoeveel GGDers of hoeveel politici of farmaceutische bedrijven zijn al berecht voor hun massale genocide op hun medemens. Om zo mega geld te kunnen verdienen door de andere een dodelijke injecties te geven onder het mom van protectie?

 3. Ik was er stellig van overtuigd dat longcovid een gevolg is van de covid- prikken.
  Tot iemand mij vertelde iemand te kennen met long- covid die níet gevaxt was.
  Hoe denken jullie daar over?

 4. Eye opener voor achtergronden van ziektes was dit artikel van FN voor me. https://www.frontnieuws.com/flashback-chemtrails-vaccins-en-de-vele-ziekten-die-ze-veroorzaken/
  Achteraf bezien wel logisch hoe het in elkaar steekt, zeker als je de huidige tijd erbij betrekt.
  Nooit gedacht dat de mensheid al zo lang verdorven was. Maar nooit te oud om te leren.
  @ Pepper: Naar mijn mening zijn er meerdere oorzaken voor het “ontstaan” van long covid. Maar het immuunsysteem, de doorbloeding, samenstelling van bloed maar ook hoe sta je in het leven, stress van alle (huidige) toestanden en nog veel meer zaken zijn van invloed op hoe je je voelt en hoe je gezondheid is. Vlak ook shedding niet uit, wat bij veel mensen niet bekend is.
  Kortom Long Covid is ook maar weer een naam die eraan wordt gehangen om mensen “houvast = een oorzaak” te geven als ze zich langdurig niet goed voelen. Om dat proces om te keren, zal men de levenswijze (voeding, ontgiften, beweging, gedachten e.d.) moeten aanpassen.

  • Aanvullend: Niet alleen bij “Long Covid” dient de levenswijze te worden veranderd, maar in feite is dat bij elke ziekte aan te raden. En vlak het geestelijke aspect niet uit. Voorbeeldje: met koorts en heftige verkoudheid lag ik in bed en dacht laat ik eens kijken naar oorzaken van dit ziek zijn. Ik las dat de symptomen die ik had te maken hadden met het uit de weg willen gaan van iets. Ik concentreerde me daarop en kwam tot 4 dingen. Drie heb ik afgezegd, met het vierde punt kon dat niet. Acuut, echt acuut, was de koorts en de verkoudheid weg door het onder ogen zien van wat er onderliggend speelde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in