Dit is naar mijn mening het ergste dat ons land ooit is overkomen tijdens mijn leven in de wereld, en de rol van de regering kan niet worden ontkend” – Marjorie Taylor Greene over Covid-19 vaccins.

De geschiedenis is een bedrieger. Het ontvouwt zich met een griezelige creativiteit en verblindt de mensheid vaak met de onverwachte gevolgen en niet-lineaire uitkomsten van eerdere ontvouwingen. Dus hier zijn we nu in een Tweede Burgeroorlog. Echt waar? “Tussen wie?” zou je je kunnen afvragen. Tussen waarheid en onwaarheid. Tussen een sociopathische bureaucratische blob die doordrenkt is van leugens en een burgerij die verplicht is te leven en te sterven door de leugens van de blob, schrijft James Howard Kunstler.

Een voorbeeld: de opkomende evolutie van de Amerikaanse volksgezondheidsinstanties, de CDC, de FDA, de NIH, de NIAID en hun vele koninkrijkjes, tot een gigantische doodsmachine die gevoed wordt door onophoudelijke en aanhoudende leugens. De mensen die deze agentschappen leiden, logen tegen jullie over het ontstaan en de oorsprong van het nieuwe coronavirus, SARS Covid-19. Daarna logen ze over de vaccins van Pfizer en Moderna die werden gecreëerd als het soevereine geneesmiddel voor Covid-19. Ze logen ook over en onderdrukten effectieve behandelingen voor de ziekte die ze hadden uitgevonden en op de wereld loslieten en vervolgens dwongen ze het hele medische establishment om de eed van Hippocrates (als eerste geen schade toebrengen) te breken om vaccins toe te dienen die dodelijk waren. Ze logen bewust over deze dingen. En gedurende de hele drie jaar durende episode heeft de Amerikaanse volksgezondheid de gegevens over Covid en de vaccins verborgen gehouden, terwijl ze er agressief over logen en Amerikaanse burgers straften die manieren vonden om de waarheid aan het licht te brengen.

De vaccins hebben naar schatting 670.000 Amerikanen en 17 miljoen mensen wereldwijd gedood, consensuscijfers die zijn verkregen door burgers die zich inzetten om de waarheid aan het licht te brengen. Een van hen is onafhankelijk onderzoeker Steve Kirsch, een miljardair uit Silicon Valley die de optische muis heeft uitgevonden. In 2021, na het opmerken van een vreemd patroon van vroegtijdige sterfgevallen en verwondingen in zijn eigen kennissenkring, wijdde de heer Kirsch zichzelf en zijn fortuin aan het blootleggen van de waarheid over de Covid-19 vaccins. Meneer Kirsch beschrijft zichzelf als “een nerd”, waarmee hij bedoelt dat hij goed is in wiskunde en in het verzamelen van informatie met behulp van strenge statistische analyses die een samenhangend beeld geven van de werkelijkheid, a.k.a. de waarheid.

  37.927 doden 3.392.632 gewonden na COVID-injecties in Europese databank terwijl jonge mensen blijven sterven

Eergisteravond, donderdag 30 november, gaf de heer Kirsch een lezing aan zijn alma mater, MIT, in Cambridge, Massachusetts over wat de beste beschikbare statistieken ons vertellen over de Covid-19 vaccins (bijvoorbeeld dat ze tot nu toe meer Amerikanen hebben gedood dan de Tweede Wereldoorlog). De toespraak werd live uitgezonden op het Rumble platform (YouTube heeft het verwijderd). Er zit een interessant verhaal achter het evenement van de heer Kirsch. Jaren voor het fiasco van Covid-19 gaf Kirsch MIT 2,5 miljoen dollar om een nieuwe collegezaal te bouwen. Toen, tijdens Covid-19, vroeg Kirsch aan het MIT of hij een lezing mocht geven over zijn bevindingen. De MIT-beheerders weigerden om de heer Kirsch te laten spreken in de collegezaal waarvoor hij betaald had. Kirsch ging hiermee naar buiten, bracht de universiteit in verlegenheid en onder leiding van de nieuwe MIT President Sally Kornbluth, gaf het instituut toe.

Voorafgaand aan de lezing op 30 november probeerde de heer Kirsch zijn gegevens te delen met de eminente MIT professor Robert Langer, winnaar van talloze prijzen voor vooruitgang in de biotechnologische wetenschappen. Dr. Langer leidt een onderzoeksprogramma dat op zijn MIT webpagina als volgt wordt beschreven:

Het werk van de groep bevindt zich op het raakvlak van biotechnologie en materiaalkunde. Een belangrijk aandachtspunt is de studie en ontwikkeling van polymeren om geneesmiddelen, met name genetisch gemanipuleerde eiwitten, continu op gecontroleerde snelheid en gedurende langere perioden af te leveren”.

Het klinkt alsof Dr. Langer goed op de hoogte is van de mechanismen van de mRNA-vaccins van Covid-19, met name de ontwikkeling van lipide nanodeeltjes die de mRNA-boodschap gemakkelijker kunnen afleveren in de doelcellen. Dr. Langer weigerde de gegevens in te zien of de heer Kirsch te ontmoeten. Aan het begin van zijn toespraak speculeerde de heer Kirsch over de reden waarom Dr. Langer de gegevens niet wilde zien of hem niet wilde ontmoeten. Het blijkt dat Dr. Langer zitting heeft in de raad van bestuur van Moderna. Als Dr. Langer zou worden blootgesteld aan gegevens op “recordniveau” in een gestructureerd formaat waaruit zou blijken dat het Moderna Covid-19 vaccin veel mensen het leven kostte, dan zou Dr. Langer wettelijk verplicht zijn om erop aan te dringen dat het bedrijf het vaccin van de markt zou halen. Nu zie je hoe de leugenachtigheid van Big Pharma en de perfide academische wereld elkaar kruisen, en dat op de hoogste niveaus. Dr. Langer is onthuld en publiekelijk te schande gemaakt door de heer Kirsch. Gaat Dr. Langer de heer Kirsch aanklagen wegens smaad? Ik betwijfel het. Het is een feit dat Dr. Langer deel uitmaakt van de Moderna Board en zijn verplichtingen tegenover het publiek zijn duidelijk als het gaat om het paradepaardje van Moderna. Het zal interessant zijn om te zien hoe MIT en Dr. Langer met dit dilemma omgaan.

  Nieuwste Brits gezondheidsautoriteit rapport: 82% van de Covid-19 sterfgevallen en 65% van de ziekenhuisopnames in Engeland in de afgelopen 4 weken kwamen voor rekening van de gevaccineerden

Het ochtendnieuws van vandaag (vrijdag 1 december) bevat niets over de baanbrekende toespraak van Steve Kirsch op het MIT, waarin in wezen het bewijs werd geleverd van een misdaad tegen de mensheid. Eén kenmerk van de verzamelde gegevens is dat het lang kan duren voordat de vaccins mensen doden – zes maanden is slechts een gemiddelde. CDC-directeur Mandy Cohen blijft de Covid-19 vaccins promoten, net als haar voorgangster Rochelle Walensky, die afgelopen juni ontslag nam. Hebben ze allebei op de een of andere manier de enorme opeenstapeling van gegevens en nieuwsberichten over het gevaar van mRNA-vaccins gemist? Konden ze zo dom zijn? Of hebben ze bewust tegen het publiek gelogen en vaccins gepushed die duidelijk onveilig zijn? Op een gegeven moment zullen ze deze vragen moeten beantwoorden.

Gisteren getuigden ook de onafhankelijke journalisten Matt Taibbi en Michael Shellenberger voor het House Select Subcommittee on the Weaponization of the Federal Government. De twee journalisten publiceerden eerder de “Twitter Files”, een onderzoek naar de infiltratie van social media door de overheid met als doel censuur en het manipuleren van nieuws dat de uitkomst van recente verkiezingen zou beïnvloeden. In dit nieuwe hoofdstuk hebben de twee, samen met Substack-blogger Alex Gutentag, een rapport uitgebracht dat gebaseerd is op getuigenissen van klokkenluiders over het ingrijpende censuurraamwerk genaamd de Cyber Threat Intelligence League dat het Department of Homeland Security in 2018 heeft bekokstoofd en waarvan de gecoördineerde activiteiten uitzaaiden via de zogenaamde “inlichtingengemeenschap”, het Witte Huis en agentschappen van het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Dezelfde tirannieke programmering is overgenomen door veel regeringen in de EU.

  Te veel mensen sterven en het begint de demografen zorgen te baren

Het netto resultaat van dit alles is dat de Westerse beschaving zichzelf verzadigt in leugens. Het lijkt erop dat Covid-19 al ver in de ontwikkeling was toen het werd overgenomen door de blob en zijn beschermers in de Democratische Partij om te gebruiken als een middel om eindelijk af te komen van president Trump in 2020 nadat RussiaGate en een valse afzetting waren mislukt. De introductie van slecht geteste mRNA-vaccins – eigenlijk ontwikkeld door het Amerikaanse Ministerie van Defensie en in licentie gegeven aan Pfizer en Moderna – lijkt bedoeld om Covid-19 te verzachten nadat het zijn taak had volbracht om verkiezingsfraude mogelijk te maken om een neppresident, “Joe Biden”, in het Witte Huis te krijgen. Maar de vaccins bleken een gigantische en dodelijke blunder te zijn. En toen ze eenmaal aan het publiek waren verkocht, en de vaccinfabrikanten miljarden verdienden, en mensen begonnen te sterven en vreselijke ziektes kregen, moest iedereen die betrokken was bij het enorme blobnetwerk blijven liegen om hun misdaden te verdoezelen.

Wat hieruit volgt in deze nieuwe burgeroorlog van waarheid tegen onwaarheid is dat onwaarheid zal verliezen omdat onwaarheid fundamenteel ondeugdelijk is en niet op zichzelf kan staan. De bureaucratische blob van de VS bestaat, net als het fictieve product Soylent Green, uit mensen. Er zijn er duidelijk duizenden, bijna een heel leger, die zich schuldig maken aan misdaden. De klokkenluiders duiken nu overal op. We naderen het magische moment waarop het hele blob-leger flipt en elkaar verraadt in een poging hun hachje te redden. Wacht maar af.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Covid-bedrog – De persoonlijke tol – Nooit vergeten, nooit vergevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVrees voor een ‘burgeroorlog’ terwijl Franse nationalistische groeperingen botsen met migranten na een mesaanval op een dorpsfeest
Volgend artikelEen Russische Overwinningsvaandel boven de stad Marinka
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. ‘We naderen het magische moment waarop het hele blob-leger flipt en elkaar verraadt in een poging hun hachje te redden. Wacht maar af.’

  Ik volg de shit nu al sinds 2016 fulltime. Ik kan niet wachten tot de rollen eindelijk omkeren. En cojona is nog maar het begin. Ze hebben een bootlading van smerige complotten gemaakt. Ze vergiftigen ons op alle mogelijke manieren en ze hebben onze maatschappijen totaal ontwricht. Tijd voor een giga schoonmaak. Ik bid dat er heel snel iets van verandering komt. Het maakt me niet eens meer uit wat, als er maar beweging ontstaat. Alles is inmiddels zo enorm duidelijk en bewezen. Wie gaat de arrestaties uitvoeren?

  These people will not be able to walk the streets. The hunters will become the hunted.

  • LGSTM,
   Ik ben het meer dan eens met je mening. Wanneer zal het gebeuren. Ik hoor en lees te veel, wacht maar af, wacht maar af. Aan het afwachten komt ook een eind.
   Afwachten kan een streep overschrijden die het woord “afwachten” kan veranderen in “opwachten”. Het “opwachten” zou kunnen betekenen weer in de verdediging gaan.

   “Als iemand vol vertrouwen in de richting van zijn dromen gaat, en het leven durft te leven dat hij zich heeft voorstelt, zal hij een succes hebben dat hij nooit had verwacht” (Henry David Thoreau 1817-1862).

   Ik wil het bij dit citaat laten.

   Peace!

 2. Ze hopen op geheugenverlies, stockholmsyndroom en vergeving..maar ze worden waarschijnlijk onder de bus geduwd door de hogere elitaire draco’s..loyaliteit is altijd ver te zoeken bij de hogere satanisten.

 3. Tijd van afwachten is voorbij…de tijd van actie reactie is aangebroken.

  Iedereen ziet de leugens, 1/5 van NL heeft NIET gestemt. Vergeet dit niet. We naderen het deel mensen dat nodig is om alles omver te werpen. Nu nog de organisatie…..

  • de overheid is in alles DE grote schuldige; de overheid en alles wat eraan gelieerd is tot en met handhavers en ambtenaren toe.

   de overheid, de overheid en nogmaals de overheid als grote schuldige

 4. cheausescu dictator Roemenië.

  gebeurtenis,;
  verplichte klap en juich-bijeenkomst om de dictator en zn metgezel
  te prijzen en bejubelen , de politie staat klaar om niet juichers te bestraffen.

  totdat 1 man het zo zat was en besloot te gaan schreeuwen.
  2 man , 3 man , ………….en iedereen.
  2 uur later waren cheausescu en zn vrouw ge-executeert.

  t ken in 1 x over zijn op n dag.

  moed is wanneer je iets doet waar je eigenlijk bang voor bent
  maar waarvan je beslist dat je het niet mag laten.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Ceau%C8%99escu

   • @ Cheausescu dictator Roemenië.
    Jawel, dingen kunnen in een ogenblik veranderen. Maar wie is ervoor verantwoordelijk dat dat verandert?
    Ik heb ergens gelezen dat Cheausescu ook een gearrangeerde situatie was door de mensen die ook nu op de achtergrond bezig zijn de mensheid te vernietigen. Lag die man dwars, net als Saddam, en moest hij daarom kapot? Was ook toen de MSM niet bezig de mensheid van onjuiste info te voorzien?
    Kritisch blijven lijkt me zinvol. Maar wel goed weekend en mooie Klaas voor wie dat wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in