© Pink Floyd The Wall

Actievoerders zijn woedend nadat is onthuld dat er “radicale” lesplannen zijn om schoolkinderen te leren over anale seks en orgasmes nog voordat ze in de puberteit zijn.

Ze waarschuwen dat ouders in het ongewisse worden gelaten over grafisch lesmateriaal over onderwerpen als anale seks en masturbatie, bericht Thepeoplesvoice.

Schoolkinderen in het hele land krijgen les over anale seks en orgasmes nog voordat ze in de puberteit zijn en 9-jarigen krijgen “masturbatie” als huiswerk, volgens de geheime lesplannen.

De plannen laten zien dat veel leraren kinderen ook hebben “geïndoctrineerd” met wetenschappelijk onjuiste beweringen over biologische sekse, waarbij het geslacht als veranderlijk wordt voorgesteld en een narratief wordt bevorderd dat mensen in het verkeerde lichaam geboren kunnen worden.

Volgens politiek activist Laurence Fox: “Walgelijke ideologen proberen kinderen op een onomkeerbaar pad van manipulatie te zetten. Het feit dat ze willen verbergen wat ze doen is walgelijk. Het zou elke ouder moeten alarmeren. Dit is volledig anti-wetenschappelijk geklets. Het is totale oorlogsvoering tegen het gezin in naam van inclusie.”

Ook al wordt masturbatie niet genoemd in de richtlijnen van de overheid over het geven van RSE en Relatieonderwijs en RSEC, toch heeft dit scholen in het hele land er niet van weerhouden om onorthodox lesmateriaal groen licht te geven.

MailOnline meldt: Dit gebeurt terwijl de NHS geconfronteerd wordt met een massale rechtszaak van 1000 families die beweren dat hun kinderen door het Tavistock Centre onder druk werden gezet om levensveranderende puberteitsblokkers te slikken.

MailOnline heeft grafisch lesmateriaal gevonden – waaronder een sekshandleiding voor pre-tieners – dat in klassen in het Verenigd Koninkrijk aan kinderen wordt geleerd.

  WEF's netto-nul doelstellingen kunnen meer dan 4 miljard mensen doden

Dit volgt op een bezorgde moeder die het recht werd ontzegd om de inhoud te zien van de lessen die haar 15-jarige dochter kreeg in haar lessen Relatie- en Seksuele Vorming (RSE), die drie jaar geleden verplicht werden.

Ondanks dat een rechter Clare Page het recht weigerde om het materiaal in te zien, kan MailOnline onthullen dat er al een schat aan twijfelachtige leermiddelen online beschikbaar is.

Kleurboeken, woordzoekers en striptekeningen zijn ook aan jonge meisjes en jongens gegeven door “activistische leraren” in hun “overkoepelende missie om kinderen te seksualiseren in de naam van inclusie”.

Sinds september 2020 is relatieonderwijs verplicht op basisscholen en RSE verplicht op middelbare scholen. Door de verandering was veel onderwijzend personeel op zoek naar begeleiding.

De leegte werd opgevuld door liefdadigheidsinstellingen – sommige met onconventionele opvattingen over biologische seks en het delen van materiaal op hun websites dat verwijst naar seks met minderjarigen.

MailOnline kan onthullen dat sommige kinderen:

 • Vanaf de geboorte tot de leeftijd van één jaar leren dat baby’s “plezierige sensaties kunnen ervaren” door hun geslachtsdelen aan te raken.
 • Aan 12-jarige meisjes manieren aangereikt om een orgasme te krijgen tijdens het masturberen, waaronder knijpen in de clitoris of deze strelen.
 • Masturbatie-huiswerk meegekregen uit een pre-verplichte RSE-bron
 • Verteld dat meisjes vanaf 12 jaar seksueel genot kunnen vinden in anale, vaginale en orale seks
 • Geleerd dat het normaal is om te willen masturberen tijdens en zelfs voor de puberteit
 • Er wordt verteld dat het normaal is dat prepuberale kinderen zich seksueel aangetrokken voelen tot wie dan ook
 • Verteld dat geslacht iets anders is dan sekse, maar een veel intrinsieker deel is van wie iemand is
 • Er wordt geleerd dat mensen hun geslacht kunnen veranderen van man in vrouw
 • Er wordt ook geleerd dat sommige ‘niet-binaire’ mensen noch man noch vrouw zijn
 • Geleerd dat mannen met het mannelijke Y-chromosoom eigenlijk vrouwen kunnen zijn
 • Veel leraren “indoctrineren” kinderen met wetenschappelijk onjuiste beweringen over biologische sekse, stellen geslacht voor als veranderlijk en bevorderen het “trans” narratief dat mensen in het verkeerde lichaam geboren kunnen worden.
  Het ware kwaad van het Wereld Economisch Forum

Veel leraren “indoctrineren” kinderen met wetenschappelijk onjuiste beweringen over biologische sekse, stellen geslacht voor als veranderlijk en bevorderen het “trans”-narratief dat mensen in het verkeerde lichaam geboren kunnen worden.

 

Een kleurboek voor kinderen vanaf vijf jaar nodigde gebruikers uit om Zoë in te kleuren, die “niet-binaire” is, wat volgens het boek betekent dat “ze geen jongen of meisje zijn”.

Afgebeeld: Een lesplan van een school in Dorset, voor leerlingen in het 10e leerjaar van 14 tot 15 jaar.

Een ander lesmateriaal, een boek met de naam Great Relationships and Sex Education dat “zeer populair is bij RSE-opvoeders”, wijst kinderen tussen 11 en 13 jaar op een “praktische gids” over masturbatie die suggereert dat het “zeer aangenaam” kan zijn om je anus, geslachtsdelen en tepels aan te raken.

Een “bekroond” lespakket voor kinderen vanaf negen jaar met leermoeilijkheden, gemaakt voordat RSE verplicht werd gesteld, was al even grafisch. Een van de lesplannen stelde voor dat leerkrachten “de groep foto’s van mannelijke en vrouwelijke masturbatie zouden laten zien” en “anatomisch correcte poppen die masturberen zouden simuleren.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WHO: “Het is tijd om peuters te leren hoe ze van masturbatie kunnen genieten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“In Oekraïne staan er rijen bij de militaire aanmeldingsbureaus” – Zelensky (Video’s)
Volgend artikelBiden krabbelt terug over toetreding van Oekraïne tot de NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Zoals ik al sinds 2020 roep rutte is een homo en een pedo. En gegroomd van kindaf om dit werk te doen, zoog waarschijnlijk al aan geslachtsdelen voor zijn 10 . Dat is waarom hij zichzelf vernietigd. It will happen!!!!!!!!

 2. Caligula. Heet die film, meen ik me te herinneren, die ik zonder medeweten van mijn ouders destijds ben gaan zien.

 3. Als je het er niet mee eens bent, en de school weigert hiermee te stoppen, dan haal je je kinderen van die school af, zo simpel kan het zijn.
  Maar ja, er zijn altijd wel 1000 reden om dat niet te doen, allemaal heel erg lastig en zo…

 4. Dus nu ook op gewone scholen en niet alleen op de kostscholen van de elite.

  Hahaha

  Kostscholen houden ze in stand voor buitenlandse elites met ouderweste ideeen
  Russiche oligargen, afrikaanse en aziatische crypto colonialen, oude europese adel en de oranjes sturen hun kinderen nog naar britse kostscholen.

 5. Dag Westen. De totaal geschifte slinkse ideeën, die over het Westen uitgerold worden om de vroegere basis, de familie, het gezin kapot te maken. Op weg naar totale anarchie, waarin de sterkste het kan redden en de rest?? Niets voor niets lees je over allerlei plannen om euthanasie vervroegd toe te passen. Het Westen moet en zal kapot. Denk ook maar aan het Coudenhoven Kalergi plan, de “ Umvolkung” , zoals de oosterburen het noemen.
  Wat een toekomst voor de ( naïeve) jeugd, gekluisterd aan de veegtelefoon. Ook dat hoort bij het onderwerpelijke, niet zelf denken, maar gewoon aannemen wat de Roverheid uitkraamt.
  Wat zou ik graag de klok een veertigtal jaren terugdraaien. Of eigenlijk nog iets verder terug. Naar de tijd van de opbouw na wo2. Mijn moeder heeft vele malen gezegd: als de gesneuvelde verzetstrijders eens zouden weten wat er van NL terecht gekomen is, dan draaiden zij zich om in hun graf.
  Voor deze waanzinnige ellende zijn zij niet gestorven.

  • Beste Jan,
   het gezegde gaat;
   ” hij die de lessen uit het verleden vergeet is gedoemd ze te herhalen”.
   Het enige wat wij als individueel persoon kunnen doen is, om niet mee te gaan in de gekte en waanzin van de huidige tijd en onze normen en waarden die wij hebben meegekregen van onze ouders, toepassen en doorgeven aan de kinderen.
   En in de tussentijd te leren omgaan met het gevoel van machteloosheid.

  • Antifa, Kick Out Zwarte Piet & natuurlijk Femke bin Halsema hebben natuurlijk geen enkele boodschap aan deze schandalig brutale en vooral laffe overval uiteraard.

 6. Zal wel de enige zijn hier, maar het had voor mij wel wat geweest. Had namelijk een hekel aan huiswerk, maar masturbatie als huiswerk zou geweldig zijn.

 7. Dit alles wordt U gebracht door pedo’s voor pedo’s (en een heel stel useful idiots die het niet doorhebben en , nog erger , diegene die het er ook niet mee eens zijn maar hun mond houden uit angst voor hun baan.)

 8. Deze website schreeuwt gewoon : SHAKESPEARE

  in de staat van het VK _ “Something is rotten in the state of United kingdom”. That one may smile and Savile and be a villain.
  De ukainse huurlingen – “To be, or not to be: that is the question.” …
  WEF Voorzitter – “All the world’s a stage, and all the men and women merely players.” …
  Zelensky – “Friends, Romans, countrymen, lend me your ears.” give me your weapons
  En straks over een tijdje – “A horse! a horse! … my kingdom for a horse
  Biden junior -“We are such stuff as dreams are made on.” …
  ZAlushni – “The course of true love never did run smooth.” …
  Geran2 drones – “If music be the food of love, play on.” …
  Putin – “Though this be madness, yet there is method in ’t.”

 9. Nieuwe wet in Belarus. Pedofielen worden daar geknipt en geschoren in het kruis. Geen geouwehoer maar daadkrachtig afwerken met dat schorem dat kindertjes mentaal en fysiek verkracht. Weer een pluspunt voor Lukachenko.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in