De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zegt dat het tijd is om peuters te leren “hoe ze van masturbatie kunnen genieten,” terwijl ze hen de instrumenten geven die ze nodig hebben om “hun seksualiteit te verkennen.”

De nieuwe richtlijnen dringen aan op “seksualiteit voor zuigelingen” en eisen dat ouders hun pasgeboren baby’s toestaan “genderidentiteiten te verkennen,” schrijft Sean Adl-Tabatabai.

De verontrustende richtlijnen worden verspreid onder scholen en bevelen aan dat peuters “vragen stellen over seksualiteit” en leren over het “genot van masturbatie op jonge leeftijd.”

De expliciete richtlijnen zeggen ook dat “seksuele voorlichting begint vanaf de geboorte” en worden beschreven als een “kader voor beleidsmakers, onderwijs- en gezondheidsautoriteiten en specialisten”.

Slaynews.com meldt:

Het advies over hoe te “praten over seksuele zaken” met jonge kinderen is gericht op beleidsmakers over de hele wereld en werd vertaald in verschillende talen.

Volgens de globalistische WHO wordt de leidraad gepromoot op nationale en internationale evenementen.

Het document werd ook geraadpleegd door de ministers van Wales, die vorig jaar een verplichte leerlijn seksuele voorlichting hebben ingevoerd voor scholen in Wales.

In het Verenigd Koninkrijk heeft het verschijnen van de richtlijnen geleid tot een reactie van de regering, parlementsleden en activisten.

In het advies wordt voorgesteld om kinderen van vier tot zes jaar aan te sporen “over seksuele zaken te praten” en hen te leren “hun genderidentiteit te consolideren”.

Er wordt aanbevolen om kinderen onder de vier jaar “vanaf de geboorte” te vertellen dat zij “het recht hebben om vragen te stellen over seksualiteit” en “het recht hebben om genderidentiteiten te verkennen”.

Hoofd van de WHO beweert dat de Covid-lockdowns ook na het vaccin worden voortgezet

De WHO-richtlijn zegt ook dat kinderen van vier jaar en jonger les moeten krijgen over “genot en plezier bij het aanraken van het eigen lichaam, vroegtijdige masturbatie”.

Deze onderwerpen worden omschreven als de “minimumnormen die in de seksuele voorlichting aan bod moeten komen.”

Een woordvoerder van de Britse regering heeft aangevoerd dat de WHO wetgevers heeft overruled en de richtlijnen zonder officiële goedkeuring heeft ingevoerd.

“De Britse regering erkent deze richtlijnen van de WHO niet en wij zijn het niet eens met de aanbevelingen”, waarschuwde de woordvoerder.

“Wij hebben deze niet onder scholen verspreid of gepromoot.”

“Wij bieden onze eigen richtlijnen om scholen te helpen kinderen en jongeren te onderwijzen over relaties en gezondheid.”

Een woordvoerder van de regering van Wales waarschuwde ook dat zij de WHO-richtsnoeren niet “onderschrijft”.

“Wat op school wordt onderwezen, staat duidelijk beschreven in de RSE-code (Sex and Relationship Education curriculum),” aldus de woordvoerder.

“De code geeft zeer duidelijke richtlijnen aan scholen, zodat kinderen alleen leren over zaken die passen bij hun leeftijd en ontwikkeling.”

“Op jongere leeftijd zullen kinderen leren om elkaar met vriendelijkheid en empathie te behandelen.”

Inmiddels is de leidraad van de WHO veroordeeld door ouderorganisaties en activistische groepen die zich zorgen maken over vroegtijdige seksualisering.

Tanya Carter, woordvoerster van Safe Schools Alliance, die campagne voert voor de veiligheid van kinderen, heeft een “dringend onderzoek” geëist naar de richtlijnen voor seksuele voorlichting van VN-organisaties als de WHO en UNESCO.

“Er is dringend een onderzoek nodig naar hoe deze ideologie… het publieke denken zo sterk heeft kunnen beïnvloeden,” voegde Carter eraan toe.

Elon Musk vernedert BBC-verslaggever in interview - Videoclip compilatie

Een woordvoerder van de WHO vertelde The Telegraph dat de organisatie achter haar richtlijnen staat en deze toegankelijk blijven.

De woordvoerder voegde eraan toe: “Onze richtlijnen weerspiegelen gevestigde psychologische feiten over het inzicht van kinderen in hun lichaam en de psychosociale ontwikkeling, gebaseerd op tientallen jaren onderzoek.”

Het document stelt dat kinderen vanaf hun geboorte beginnen met seksuele voorlichting.

Het luidt als volgt: “Vanaf de geboorte leren baby’s de waarde en het plezier van lichamelijk contact, warmte en intimiteit.

“Kort daarna leren ze wat ‘schoon’ en wat ‘vies’ is.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Russische vader die pedofiel dwong zijn eigen graf te graven en zelfmoord te plegen vrijgelatenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSlag om Bakhmut op 16 mei 2023: Vechten om het laatste “Domino-vestingswerk – Video’s, foto’s 18+
Volgend artikelDe Russen trekken zich terug!
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

44 REACTIES

 1. Ontwikkeling: moeder/vaderliefde, rust/reinheid/regelmaat, gezonde voeding, met poppen en auto’s spelen, zandbak, klimrek, Sesamstraat etc etc. Waar is dat tuig van de who mee bezig?

  • Het doel is o.a afschaffing van het gezin, het fundament van ieder mensenleven. Kinderen worden door de Staat via scholen ” opgevoed ” cq gehersenspoeld waarbij ouders bijzaak worden.
   De woorden vader, moeder, man, vrouw worden o.a daarvoor afgeschaft.
   Intimiteit moet plaatsmaken voor individuele zelfbevrediging.
   Al met al moet het gezin als fundament van onze samenleving plus intimiteit en samenhorigheid worden verwoest, om van de mens een eenzaam individu te maken die daardoor nog beter onderdrukt kan worden door de Staatsmarionetten van de ” globalisten. “

   • Denk dat dit niet gaat lukken bij de moslim landen en ik denk dat de kinderen in de toekomst daar veiliger opgevoed gaan worden dan hier in het achterlijke westen waar de mens dit alles maar toelaat. De westerse mannen hebben helaas geen kloten meer die de vrouwen en kinderen tegen dit walgelijke soort te horen beschermen

    • Precies. Je verstand staat stil bij deze gestoorde krankzinnige vernietigers. Het zijn psychopaten van de bovenste plank die geen enkele voeling met de mensheid hebben. Het zijn een stel beesten!

 2. De schrijvers van dit soort perverse artikelen moeten wel zwaar gestoord zijn….hoop ik want als dit waar is knuppel ik zelf die zieke satanisten dood!

 3. In China werden onlangs 26 ambtenaren/politici wegens corruptie met de doodstraf veroordeeld. Bij het extreem corrupte WHO zou dan praktisch geen medewerker meer overblijven.

 4. Vroeger zou dit tuig opgezocht en afgeranseld worden. Van mij mogen we 100+ jaar terug in de tijd.

 5. En misschien kunnen ze die allerkleinsten ook initieren in de eerste autorijlessen en telebankieren; kinderen onthouden zo snel;toch??

 6. Vrouwen scheppen graag op over hun vrienden en hun seksuele ervaring. De seks die je had blijft deel van je. Je minnaars zitten nog steeds binnen in je. Het wordt uiteindelijk deel van je fysieke lichaam, en bepaalt je net zoals de kinderen die er uit voortkomen die er ook aan worden aangepast. Al zijn het er steeds minder en zijn ze steeds debieler. De schuinsmarcheerders en hoerenlopers zijn zo ook verantwoordelijk voor de immigratie van buiten Europa en de verloedering van het ras die dit moet compenseren. Je wordt als het ware een kind van jezelf.

  • Ik las een stukje over entiteiten waarbij de levenden worden geïnfiltreerd door de doden. Maar de levenden doen dat elkaar ook aan. Het zijn vaak de levende doden die op elkaar parasiteren. Delen en communicatie zijn normaal en nodig, en mensen kunnen geholpen worden door elkaar en door meer gevorderde zielen in fysieke en niet-fysieke vorm, en het is onnodig om hen te beschuldigen van misbruik. Enkel wanneer er iets te halen valt merk je misschien dat er aan je wordt getrokken. Normaal zien mensen het als lol. Voor de ambachtsman ligt de perceptie in wat hoger staat in de commercie. Hun debiliteit is de tragiek van links. Vanzelf kennen parasieten het onderscheid niet tussen energie en materie, dat is de basis van het materialisme.

  • De huidige sekse mentaliteit bepaalt alle economie. ‘Oefening baart kunst’, dus als je er een beetje handigheid in krijgt, kom je het makkelijkst aan een vrouw. Ik ken iemand die het altijd heeft over gelijkheid en dat iedereen hetzelfde is, maar daarnaast altijd alle mogelijke vriendinnetjes en vriendjes met elkaar vergelijkt. Hier bestaat een bepaalde pikorde, en die wordt volstrekt doorgetrokken.
   Niet iedereen is hetzelfde, en kinderen worden met een eigen identiteit geboren, dat is de ziel. Zonder dat is de mens volledig maakbaar. De donkere rassen zijn minder ontwikkeld, dus ze hebben minder evolutionaire achtergrond en zijn het makkelijkst te maken naar de belangen van de maatschappij.
   In werkelijkheid zijn alle relatiepatronen verstoord door de materialistische filosofie. Dus als je met iemand in bed ligt lig je met al haar minnaars in bed, net zoals wanneer je naar de hoeren gaat, haar klanten met je meeneemt.

  • De zielen die beginnen te integreren, zijn emotioneel en psychisch levend. In hen is de dierlijke natuur wakker en woekert de begeerte-natuur ongebreideld. Deze mensen zijn in kleine mate in alle rassen te vinden, en een aantal van hen is te vinden onder de negers, welk ras een groot aantal mensen bevat die tegenwoordig relatief kinderen zijn. Dit zijn kinderzielen, en hoewel de mentale uitrusting aanwezig is en sommigen van hen kunnen worden getraind om het te gebruiken, ligt het grootste deel van de nadruk in het leven volledig op fysieke activiteit, aangezien het wordt gemotiveerd door het verlangen naar bevrediging van een of andere soort, en door een oppervlakkig ‘wensleven’ of begeerteaard, bijna geheel gericht op het fysieke leven. Deze zielen zijn de moderne overeenkomsten met de oude Lemurische culturen van voor 12 miljoen jaar geleden.

   De drie stadia van de menselijke evolutie zijn 1. Lemurië (corresponderend met de leeftijd van 1 tot 7 jaar) dat van 18,5 tot 12 miljoen jaar geleden duurde, waar sensualiteit het hoogst haalbare niveau van ontwikkeling die van het kind was – nu het zwarte ras; 2. Atlantis (corresponderend met de fase van 7 tot 14 jaar in een mensenleven) dat zo’n 12 miljoen jaar geleden begon, toen de passies ontwikkelden en de devotie naar een leider – het huidige rode en gele ras; 3. De blanken (14 tot 21 jaar) toen voor het eerst een mate van volwassenheid en zelfbeschikking begon.

  • Weer flink aan de shrooms John? Probeer eens een nuchter punt in 1x te maken in plaats van telkens op jezelf te reageren met het spuien van hippie gezemel.

   Je boodschap komt niet over zo. Als het überhaupt al zinnig is.

 7. Hier is een aandoenlijk verhaal over een meisje dat haar stam is kwijtgeraakt en overleed in de sneeuw. Ze is wanhopig en heeft niet in de gaten dat ze al dood is.
  Tussen de regels door, een harde trek van de indianen die afstammen van Atlantis (80 procent van de geïndividualiseerde zielen op Atlantis stonden op de 1e straal van wil-macht) die zo geïdealiseerd worden als die lieve mensen: ‘in haar cultuur werden kinderen die stout waren immers niet gestraft, maar genegeerd’.

  https://www.nieuwetijdskind.com/omgaan-entiteiten/

 8. Wat is de achterliggende agenda, de bedoeling van het steeds verder seksualiseren van de samenleving?
  Dit is een serieuze vraag!

   • Porno verkracht je geest. Na het kijken van porno worden je verlangens steeds extremer en kun je niet meer op een normale manier van sex genieten. Voortplanting komt hierdoor in gevaar en dat is precies de bedoeling.

  • jeroen.De wereld wordt geregeerd door een satanische globalistische elite.Zoals de bilderberg groep,de club van 300,de 13 satanische bloedlijnen.Ze willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als gechipte slaven.

  • Het Watermantijdperk; genieten van seks en experimenteren past daarbij. In het Vissentijdperk was het huwelijk en het gezinsleven van belang, daarom stimuleerde het Vaticaan de voortplanting.

   • Ik krijg over het stimuleren van de voortplanting door Vaticaan inmiddels andere ideeën. Kennelijk is misbruik al heel lang orde van de dag. Ja dan moet er toch nieuwe aanwas komen.
    En we weten al heel lang hoe het misbruik onder de pet (mijter?) wordt gehouden.
    Er zullen ongetwijfeld oprechte lieden tussen zitten, maar mogelijk maken die zich gauw uit de voeten en leggen ze de gelofte van trouw snel ter zijde.
    Doet me denken aan liedje van Teddy Scholten: “Een beetje, een beetje, verliefd was je wel meer meneer, maar soms vergeet je wel heel snel je eedje van trouw” . Gaat hier natuurlijk om het vergeten van je eedje van trouw.

 9. Tedros Adhanom Ghebreyesus, die bekend werd van corona, heeft gelijk.

  Inderdaad, omdat anticonceptie en geboortebeperking in Afrika niet erg geslaagd zijn, is masturbatie de oplossing. Ook mentale masturbatie met smartphone is al in. In de vele primitieve culturen die nu ook het Westen steeds meer bepalen, zijn vrouwen en de geboorte van kinderen slechts een alternatief voor masturbatie evenzeer als abortus de geldige anticonceptie was in de Sovjet-Unie. Zo begon het. De vrouwen voelen zich hierdoor gevleid, en dit bepaalt de hele economie.

  • Nu! D
   Door niet meer mee te gaan en te buigen voor deze idiote narcisten en anti sociale leugenaars.
   D.w.z. onze ‘r-overheden’. Burgelijke ongehoorzaamheid. Ahimsa!!!

 10. WHO, VN, WEF NAVO

  ‘verklaring rechten van de mens’ 👀

  leefomstandigheden “waarvoor” deze non goverment organisaties zich in de samenleving hebben ingeworteld gebaseerd op MISLEIDING, doel macht en geld.
  gefinancierd door de belasting betaler, dmv producten.

  Als men geen basis voorzieningen/ behoeften kan betalen voor de opvoeding, grootbrengen van kids
  Oorlogzuchtige NAVO landen voor depopulatie, en centralisatie van macht gaan, waar bemoeit men zich mee.

  Kleine kinderen maken zelf uit wat ze doen/ laten. Ouders hebben hier geen boodschap aan, laat staan WHO.
  Net zomin: de WHO geen boodschap heeft hoe vaak volwassenen sex (zouden moeten) hebben.
  Laat ze zich met eigen huishouden bemoeien.

 11. Het zijn slechts richtlijnen..!

  Alleen ezels (IA) volgen deze op. Mensen die zelf nadenken, leggen hen gewoon naast zich neer en volgen hun eigen moreel kompas.

  Wat ben jij..?
  Een ezel of een mens…?

 12. Eens met Hola. Kinderen ontwikkelen zich zelf op de voor hun eigen wijze en op de tijd dat en als ze daar aan toe zijn. De taak van de ouders is daarbij begeleiding om de ontwikkeling in goede banen te leiden zodat kinderen zoveel mogelijk zonder opgedane trauma’s hun leven kunnen gaan leiden als een volmaakt lid van de maatschappij.
  Volmaakt bedoel ik niet in de ogen van anderen, maar dat ieder zijn/haar eigen volmaaktheid kan waarmaken.
  Niet iedere ouder is daartoe even capabel omdat men zelf ook kan zitten met de eigen opgedane frustraties en trauma’s. En dat zien we maar al te duidelijk terug in de huidige maatschappij bij die mensen die de anderen op dit moment hun smerige en vervuilende wil en ideeën (willen) opleggen.
  Laten we ons zoveel mogelijk richten op en aandacht geven aan wat goed is, want wat aandacht krijgt groeit.
  Fijne dag

  • Tja, sla je de draak één kop af komen er plop plop plop.. tig nieuwe.. een massa zichzelf respecterende psychopaten staat in de rij om hoger op te schuiven in de piramide van het menselijk en goddelijk verraad.
   Wat kunnen wij doen….
   AHIMSA!!!!

 13. De meeste kindjes die ik in kinderwagentjes zie, houden mobieltjes vast. En anders worden ze voor de TV gezet. Dat vinden ouders prettig. Die ouders maken zich vast geen zorgen over deze nieuwe ‘richtlijnen’ als ze er ueberhaupt al van weten. Maar het achterliggende idee is dat de nucleaire familie als een fundamenteel unit van de samenleving naar de klote moet. En daar gaat het heen omdat de meeste mensen het geen zier uitmaakt. Viezerikken bij de WHO en in de regeringen? Dat zeker. En zo staat er een hele rij parasieten aan hun lul te trekken om ook een erebaantje bij de viezerikken te krijgen. Hoe kom je van parasieten af?

 14. laat zien hoe ziek WHO is door en door psychopaat zonder enige empathie voor mensen en vooral voor kinderen . “‘ zij eisen”‘ kom op zeg en ik zeg NEE anders gaat volk voor eigen rechten spelen als ze zo blijven doorgaan en terecht ook
  wij moeten zwakkeren in samenleving beschermen tegen mensen zoals WHO en hun globalistische psychopaten

 15. de soa klinieken zijn slechts beperkt tot 4of 5 soatesten, en behandelingen, terwijl er veel veel meer soaas bestaan.In het verre oosten zijn er wel 300 bekend.
  ook is een blaasontsteking orde van de dag als een vrouw niet schoon is…jeweet wat ik bedoel.
  Ik vind helemaal geen lessen terug over het krijgen van soaas of blaasontsteking…of erger.
  Al die kinderen kunnen erg ziek worden.
  Behalve de psychische belasting van sex en verliefdheid is dit allemaal verwerpelijk.
  een kind moet spelen! en verder niets.
  Ook als een meisje te jong sex heeft, kan haar vagina en baarmoeder ernstig beschadigen met alle
  gevolgen van dien; onvruchtbaar, altijd pijn, infecties enz…

 16. Tijd dat die gestoorden eens gestopt worden. Ik denk er al aan de kinderen van school te halen omdat deze onzin niet in school moet aangeleerd worden. Pedo-gender gekte lijkt het nieuwe normaal maar dat is het toch echt niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in