Bent u wel eens in gesprek geweest met iemand die zo doordrenkt is van een bepaalde ideologie en/of subcultuur dat het al na negentig seconden duidelijk is dat u geen rationeel gesprek meer kunt voeren omdat hij of zij zo diep in het konijnenhol is weggezakt dat er geen gemeenschappelijke basis in de realiteit meer is om een basis op te bouwen?

Een van de belangrijkste aanwijzingen in dit verband is het overvloedige gebruik van insulaire groepsjargon dat de persoon terloops gebruikt alsof hij ervan uitgaat dat iedereen het automatisch zou moeten begrijpen – en als zijn gesprekspartner dat niet doet, wordt hij als onherstelbaar onwetend beschouwd, schrijft Ben Bartee.

Er is een meneer van deze soort die een Gollum-achtig bestaan leidt in de donkere krochten van Twitter/X, waarvan ik me twee dagen geleden nog zalig onbewust was van zijn bestaan, verloren in de obscuriteit van extreme ideologie. In dit geval is zijn seculiere religieuze dogma veganisme.

Hij draagt de naam TheNutrivore en is de zuiverst mogelijke microkosmos van veganisme en de schadelijke effecten ervan op de menselijke vorm.

Zo te zien heeft de huid van The Nutrivore al veertien dagen geen zonlicht gezien. Hij heeft de Lenin-achtige gezichtshaarconfiguratie waar alle linkse autoritairen naar lijken te neigen. Zijn achtergrond is een supermarktgang vol plantaardige oliën – letterlijk de gevaarlijkste van alle bewerkte voedingsmiddelen die een mens kan consumeren. Met andere woorden, het is het ideale diner voor een zelfvoldane veganist op zijn hoge paard.

Ondanks zijn overduidelijke idioterie is The Nutrivore, zoals u zult zien als u uzelf trakteert op zijn betoog, een tovenaar in zijn eigen geest in de kunst van het drogredeneren.

  Globalisten hebben opnieuw een schokkende gebeurtenis gepland in hun streven naar de "Vier": Digitalisering, Ontmenselijking, Vernietiging en Ontvolking

De tegenstander van de Lenin-veganist is een prominente carnivoor genaamd Shawn Baker, die ik respecteer, hoewel ik zijn ideologie niet volledig onderschrijf – ik heb het carnivoren dieet geprobeerd en het drie maanden volgehouden voordat ik het opgaf omdat ik niet echt effecten zag behalve een enorm gestegen boodschappenrekening.

De Lenin-veganist beweert onder andere dat de natuurlijke wereld “moreel problematisch” is en dat hij deze graag zou zien vervangen door iets dat “menselijke infrastructuur” heet. Hij beweert ook dat hij zou willen dat de meeste dieren niet meer zouden bestaan omdat ze – je raadt het al – moreel problematisch zijn, terwijl hij tegelijkertijd beweert dat een leeuw die een zebra doodt een “rechtenschending” begaat.

Probeer die cirkel maar eens te maken.

Op een gegeven moment voert Baker het argument aan dat hij, omdat hij alleen rundvlees eet, het equivalent van slechts twee dieren per jaar eet (koeien die meer dan 1000 kilo wegen, zoals zij doen), met de implicatie dat hij daarmee dierenleed minimaliseert, wat eerder door beide partijen als een nobel doel werd gezien. Daarentegen, legt Baker uit, als iemand bijvoorbeeld alleen kippen eet, zou hij honderden of zelfs duizenden dieren per jaar kunnen doden.

De Lenin-veganist, die doet alsof hij het punt niet begrijpt, eist vervolgens van Baker dat hij “empirisch” aantoont dat hij slechts voor twee dieren per jaar vlees eet, waarop Baker antwoordt met het voor de hand liggende: er gaat honderden kilo’s vlees uit één koe.

Vanaf dat punt ontaardt het gesprek in een duizelingwekkende blitzkrieg van drogredenen.

  De Echte Redenen voor Lockdown

De enige manier om te winnen is opgeven!

Online helden hekelden de Lenin-veganist voor zijn sofisme en een histrionische inzinking was het gevolg. Hij ging helemaal uit zijn dak:

“Holy fuck, jullie vleesetende mensen zijn echt achterlijk. Stop met me te vertellen dat ik vroeg om een onderzoek dat aantoont dat koeien groter zijn dan kippen. Dat is niet waar ik om vroeg, en je laat me alleen maar zien hoe verdomd stom je bent omdat je dacht dat dat was wat er gebeurde,…”

(Hij heeft dit bericht sindsdien op privé gezet, waarschijnlijk omdat hij een lafaard is).

https://twitter.com/TheNutrivore/status/1729506576103334310?t=vcZeajYgoBDI2vb7zBPI9g&s=03

Een beetje amateurpsychologie: voor deze Lenin-veganist is zijn sofisme zijn hele identiteit. Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt om de allerbeste te zijn in het debatteren over veganisme op het internet. Het maakt niet uit dat zijn argumenten vervelend zijn en, nog belangrijker voor de zaak waarin hij beweert te geloven, niemand van mening doen veranderen, wat het ogenschijnlijke doel is van zijn hele drogredenoefeningen.

Het enige wat hij wil is de eer voor het feit dat hij de beste is in drogredenen, wat betekent dat wanneer hij op het internet in het nauw gedreven wordt met zijn onzin, zijn hele identiteit, en al zijn ego dat daarin verpakt zit, bedreigd wordt.

Daarom haalt hij als een kind uit als hij nergens anders heen kan.

Niets van dit alles gaat over de doelen die deze mensen beweren voor te staan; de doelen zelf zijn slechts vehikels waarmee ze zogenaamd hun genialiteit kunnen demonstreren. Ze spelen een spelletje om hun ego te voeden, dat is alles. Het zijn exhibitionisten die zichzelf masturberen.

  EU-leidster: Massacensuur zal ons helpen de agenda van het WEF te bevorderen

Hetzelfde geldt voor het soort activist dat “klimaatrechtvaardigheid” omarmt, de “BLM” zwendel, enz. Ze halen er allemaal iets uit naast de verklaarde doelen, of het nu interne voldoening is over hun eigen morele superioriteit of externe bevestiging van hun retorische flair.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ondervoed kind bijna dood – kreeg alleen veganistisch etenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlogsstokers voor het gerecht brengen
Volgend artikelOnderschat Iran op eigen risico
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

55 REACTIES

 1. Tja, hoe je er ook over denkt, Veganisten missen zo ie zo tot ongeveer 35% van alle smaken uit het smaak pallet en dat is eeuwig zonde!!! Maar dat weten zij niet!!!! Grappig he

  • Dit is onderdeel van het verdeel en heers principe, we worden al eeuwenlang tegen elkaar opgezet zodat we tegen elkaar vechten ipv tegen de echte slechteriken. Respecteer elkaar en vecht samen tegen de globalisten. Je medemensen (ook de veganisten) zijn niet je vijand, dat zijn de globalisten die ons steeds maar weer proberen te verdelen. Trap er niet meer in 😉

   • Volledig mee eens Sandra! Mensen moeten ook eens loslaten dat veganisme iets ‘links’ is. Zo heb ik weet van een hele aardige meneer die ooit zei; ‘de toekomst zal vegetarisch zijn’! Tegenwoordig wil vegetarisch zeggen; je eet geen vlees maar wel melk(producten) en eieren. Maar in de tijd dat de man deze woorden uitsprak was er blijkbaar geen onderscheid tussen veganisme en vegetarisme (corrigeer me als ik het bij het verkeerde eind heb) en betekende vegetarisme zich onthouden van het eten en gebruiken van dierlijke producten. Zgn. ‘linksen’ worden helemaal gek als je ze confronteert met de uitspraak van juist deze man, erg grappig, ze schieten gelijk in ontkenning want volgens hun is vegetarisme en veganisme iets ‘links’; ‘links’ is goed en als je er anders over denkt ben je ‘fout’. Hey waar heb ik dat eerder gehoord!!!

    • En nog steeds trap je in de verdeel en heers val. ALLE mensen moeten samenwerken tegen de globalisten. Links, rechts en veganistisch en alle andere “etiketten” die ze ons opplakken om ons te verdelen. Ik zeg niet dat ik ergens voor of tegen ben, ieder mens is gelijk en we moeten met elkaar samenwerken tegen de satanische globalisten.

     • sandra november 30, 2023 Bij 17:27
      ‘En nog steeds trap je in de verdeel en heers val’

      Integendeel! Dan is mijn opmerking niet goed geland bij jou.

   • Zo is het, de elitaire maximiljardairs broberen ons tegen elkaar op te zetten zodat er maximaal tweestrijd en nieuwe apartheid ontstaat zodat we elkaar de kop inslaan. Het is de hoogste tijd dat iedereen zich snoeihard verzet tegen dit soort criminelen. De ergsten zijn Gates, Schwab, Harari en Fauci.

  • Sinds miljardair John D. Rockefeller (1839 – 1937) & handlangers in het eerste decennium van de twintigste eeuw zich toegang hebben weten te verschaffen tot in de eerste instantie medische opleidingen in de VS is aandacht voor gezonde voeding tijdens de opleiding zo goed als verdwenen.
   Verder kregen breed erkende geneesmethodes als homeopathie, bacteriofagen & colloïdaal zilver het predicaat alternatief en sindsdien heeft big pharma deze natuurlijke wijzen van genezen meedogenloos vervolgd, omdat op het rijtje van drie geen patent aangevraagd kan worden en dus niets oplevert voor big finance.

 2. Opvallend is dat we altijd bij alles een kant moeten kiezen. “Verdeel en heers” is al héél lang DE methode van de globalisten om ons tegen elkaar op te zetten. Oorlog, sport, en nu zelfs eten er worden 2 kanten gecreëerd zodat we lekker met elkaar gaan kibbelen voor welk land, welke voetbalclub of manier van eten je bent. We trappen er na al die tijd nog steeds in. Respecteer elkaars mening en gewoonte en vecht samen! Niet tegen elkaar maar tegen die globalistische engnekken die heel onze wereld naar de gallemiezen aan het helpen zijn. Herken het verdeel en heers principe en trap er niet meer in, we hebben elkaar hard nodig.

  • @ sandra november 30, 2023 Bij 15:22,
   Het maakt niet uit of je wel of niet een keuze maakt. Op 1 of andere manier wordt je altijd afgerekend op jouw keuze, ook als geen keuze hebt gemaakt. Zelfs als jij je neutraal opstelt en ieders mening respecteert wordt verweten dat jij dan geen keuze c.q. voorkeur hebt en zo buitenspel bij vele onderwerpen wordt gezet door die fanatiekelingen. Omdat die fanatiekelingen uit zijn op hun ego te strelen en als jij hun ego niet streelt of er niet tegenin gaat, is er geen veerheerlijkheid of strijd en zo krijgen zij geen aandacht genoeg voor hun standpunten. Het maakt voor die fanatieke niets uit of het positieve en negatieve aandacht is, zolang het maar aandacht is. Daar ze absoluut niet tegen kunnen is als iemand geen keus maakt tussen die beide en zo geen aandacht geeft aan hun standpunten. Het is hun ego die gestreeld moet worden en daar draait het in wezen om bij alle fanatiekelingen.

  • Dat verdeel en heers is er wel, maar je wordt er wel door deze groep op afgerekend. Zij bemoeien zich met hoe jij je leven wilt inrichten en zelfs het denken, mening wordt gewogen. Zolang dit zo is, en zij geen respect kunnen opbrengen voor andermans voorkeuren blijft dit zo. Wel eens opgevallen dat deze groep overwegend extreem links is? En dat hangt ook samen met de ontwrichting van de maatschappij waarvoor zij verantwoordelijk zijn? Een “normaal” mens zal het een biet zijn wat de ander eet of beweegt. Er is daarom geen activisme bij deze overgrote meerderheid. Het is toch echt links, om het zo maar te zeggen, die een stap moet maken richting de meerderheid, en niet andersom.

 3. Tsja, duidelijk een product van onze welvaartstaat….misschien is er een letter die je kan etiketeren op dit soort hard core vega idiototen, en die toevoegen bij de LBGQT of zoiets. Please DONT correct me if I got that wrong cause I truly dont’t give a rats arse.

  • Het zijn niet de vega idioten die deze wetten globaal invoeren, het is de globalistische elite die dat doen. Zij willen ons leven bepalen en verzieken.

   • Vega idioten? Voel je je verheven boven deze mensen die kiezen voor minder/ geen dierenleed? Vreemde reactie van je. Nee, ik ben geen ‘vegan’, maar ben die hokjesmentaliteit en dat wij/ zij gedram zoooo zat.

 4. VN klimaatconferentie Dubai wil vleesconsumptie Westen beperken tot één hamburger per week

  … en daarnaast ook nog circa 200 gram kip en 200 gram vis. Maar dat is het dan wel. Kortom: vlees wordt de komende jaren in het Westen verplicht op sterk rantsoen gezet en een luxe artikel gemaakt, zo dreigt in december op de VN klimaatconferentie in Dubai te worden besloten. En dat is het niet het enige, want ook het definitieve einde van vrije energie en vrij vervoer staat op de agenda. Hoe lang werkt Nederland nog samen met deze virulent anti-Westerse, anti-humane en anti-christelijke organisatie, die op de drempel staat een soort communistische wereldregering te worden door vooral via de WHO en het WEF het leven op aarde tot een totalitaire hel te maken?

  ‘Hoewel vlees een belangrijke bron van voedingsstoffen zoals proteïne, ijzer en vitamine B12 is, kan overmatige vleesconsumptie onze gezondheid en planeet beschadigen,’ zo beweert de het EAT Forum (= de EAT-Lancet Commissie), dat samenwerkt met de VN bij het opstellen van de toekomstige voedsel ‘richtlijnen’ die ons door de COP28 klimaatconferentie in december in Dubai moeten worden opgelegd. Straks mogen we nog maar 98 gram rood vlees (rund, varken, lam), 203 gram kip (‘gevogelte’) en 196 gram vis per week verorberen.

  De Nederlander consumeerde vorig jaar gemiddeld 75 kilo vlees (excl.vis). Als het aan de VN ligt wordt dat beperkt tot 15,6 kilo, oftewel een vermindering met maar liefst 80%. En dat allemaal om zogenaamd ‘het klimaat’ te redden en om in 2050 zo’n 9,7 miljard mensen te kunnen voeden. Zoals bij iedereen wel bekend zal zijn wil het World Economic Forum, waar de regering Rutte heimelijk onze soevereiniteit aan heeft uitgeleverd, ons forceren (bijna) geen vlees meer te eten, maar insecten.

  Geen vlees meer om klimaat te redden ‘is bedrog’ >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/vn-klimaatconferentie-dubai-wil-vleesconsumptie-westen-beperken-tot-een-hamburger-per-week/

  • Dus eigenlijk wil men gewoon dat we enkel nog industriële rommel kopen… Dat lijkt interessant te zijn voor multinationals à la nestlé enzovoorts, echter vrees ik dat men bezig is de poten van onder hun stoel weg te zagen… De supermarkten liggen al vol rommel. Zelf koop ik er al niet veel meer behalve vis, vlees, zuivelproducten en wat drank. Als men daar dan nog eens op zou rantsoeneren, dan kom ik er helemaal niet meer…

   Los daarvan: door de inflatie zijn er toch ook veel mensen die weer beginnen kopen rechtstreeks van de producent. En eens men de smaak te pakken heeft is er geen weg meer terug. Wat eiers en wat rauwe melk, daar komt men de dag wel mee door. Van de rommel in de supermarkten krijgt men alleen maar honger, want er zit te weinig in, het is eerder ‘gebakken lucht’.

  • Helemaal waar…. helaas zal dit bereikt worden door prijsverhogingen, waardoor de gehele keten in het rood geduwd gaat worden, denk hierbij aan productie, toelevering, opslag, verpakking, distributie enz…de malaise zal niet te overzien zijn!!! Hopelijk stopt deze onzin snel!!

  • Als je afhankelijk bent van de supermarkt heb je genoeg aan de buitenste ring. In de binnenring is veel al kant en klaar pakjes, en meer. Zuivel vlees vis brood staan in de buitenste ring.

  • En we blijven elkaar maar de schuld geven voor wat die globalistische eng nekken ons aandoen. Niet vegans maken deze achterlijke wetten, besef dat nou. Ik ben niet voor of tegen vegans of vleeseters, ik ben TEGEN de globalisten die ons leven willen bepalen en verzieken.

 5. Op 28.11.2023 kregen leerlingen van groep drie van een Haagse basisschool tijdens een excursie aan het Museon (in Den Haag) wormen voorgeschoteld, hetgeen bij de ouders/verzorgers voor veel verontwaardiging heeft gezorgd.
  Zo blijkt maar weer dat de Deep State-handlangers onverminderd doorgaan met het uitrollen van de 17 SDG’s & Agenda2030.

  • Dat klopt , maar dat heeft meer te maken met de respectloze manier waarop met dieren om word gegaan van geboorte (denk ook aan sommige voeding , medicijnen en antibiotica ,evt hormonen) tot en met het slachten dan met vlees eten op zich.
   En de manier waarop het vlees daarna bewerkt wordt zou mensen ook aan het denken moeten zetten.

   • Precies. Als mensen die een elektrische auto hebben zouden weten hoe (zéér milieuvervuilend) en door wie (zeer jonge kinderen al) cobalt voor de accu’s gewonnen wordt, dan…..

  • Ooit een discussie gehad met een veganist, waarbij de vraag gesteld werd “als dieren humaan geslacht worden, is dat een optie”? Antwoord was nee, oftewel je mag geen vlees eten. Het verhaaltje dierenleed gaat niet op bij ze. Hypocriet om je hierachter te verschuilen.

 6. Qua niveau waarop deze discussie wordt gevoerd is het sop de kool niet waard…..!…..muv een enkeling.

  Vleesvreters zijn agressief per definitie, om de doodeenvoudige reden dat ze vlees vreten…….daaraan verslaafd zijn. Het zal een junk aan zijn reet roesten waar hij zijn dope vandaan moet halen.

   • Adolf Hitler werd – pas – vegetariër na de (zelf)moord op (van) zijn nichtje Gelie Raubal op 18.09.1931 (1 + 8 = 9). Volgens boze tongen had hij een verhouding met haar.

 7. Hoewel ik bijna geen vlees eet en ook vind dat veel mensen wel iets minder vlees zouden mogen eten is dit hele vleesrantsoennering vanwege het klimaat net zo iets als de mondkapjes en andere zaken. In werkelijkheid gaat het niet om het klimaat of het virus maar het is een psyop om de slaafjes meer volgzaam te maken en diegenen die zich ertegen verzetten makkelijker te kunnen uitsluiten.
  De slaafjes gaan zelfs na een tijdje onder elkaar ‘concurreren’ wie de grootste ‘deuger’ is en iemand die anders denkt wordt helemaal een onderwerp van afkeuring en zelfs agressie omdat ze zo hun onderbewuste frustratie kunnen loslaten in plaats van tegen het systeem wat ze knecht in opstand te komen.
  Strengere controlemaatregelen worden aanvaard en zelfs toegejuicht , want deze zijn immers tegen ‘nietdeugers’ gericht , en als je braaf bent heb je immers niks te vrezen , toch?
  De Chinese maatschappij tegenwoordig is hier een goed voorbeeld van , en wordt door de ‘globalisten’ dan ook als voorbeeld gezien.
  Dus niet zo moeilijk doen mensen , eat ze f*cking bugz and be happy.

 8. Jaren geleden hadden een paar Belgen een prachtige website over het al of niet gebruiken van dieren. (BROK) Deze website stond voor eigen keuze. Ze schreven over dierenRECHTEN vs. dierenWELZIJN. Ik mis die website nog altijd, want het is meer nodig dan ooit. Het stond vol met wetenschappelijk onderbouwde artikelen en gezond verstand. Zo was beschreven dat de wereld in hongersnood zou storten als we geen gebruik meer zouden maken van dieren. Dieren zijn een belangrijke schakel in de circulaire landbouw. Zonder dieren putten we de aarde uit en niet alle grond is geschikt voor het telen van voedselgewassen, maar wel voor grassen en (on)kruiden dat door dieren omgezet wordt naar voor ons goed verteerbaar voedsel. (mensen kunnen geen gras verteren)
  Ik zal nooit vrijwillig vegetariër of zelfs veganist worden! Ik vind vlees, vis en andere dierlijke voedingsmiddelen erg lekker en ik ben er van overtuigd dat wij omnivoren (alles-eters) plantaardig én dierlijk voedsel nodig hebben om gezond te blijven. Wij moeten onszelf er niet van (laten) onthouden, want wij hebben het recht om ons natuurlijk dieet te volgen. Wij mensen hebben rechten, maar ook plichten. Wij hebben het recht dieren te gebruiken, maar hebben wel zorgplicht. Omdat dieren geen plichten kunnen vervullen kunnen we ze ook geen rechten toekennen. Als we dat doen plaatsen we dieren hoger in rang, wat dus gewoon dom is. Van mij moeten mensen geen vlees eten, maar vegetariërs/veganisten mogen andere mensen ook hun levenswijze niet opleggen.

 9. Het is vrij simpel. De mens heeft ongeveer dezelfde spijsvertering als een hyena. Ik heb nog nooit een vegetarische hyena gezien…

 10. Ik heb nog geen stukje vegan vlees gegeten. Om de reden, wat wordt er allemaal voor troep in gedaan om het enigszins op vlees te laten lijken en de smaak van vlees na te bootsen. Het lijkt wel of niks meer puur mag wezen. Met al ons voedsel wordt gekloot. Vandaar dat ik bijna alles zelf maak van pure producten. Kost wel wat tijd. Ik sta ook achter Xandra haar commentaar. Vind ook dat de dieren die wij onder ons beheer hebben de tijd dat ze op aarde zijn wel met respect behandeld moeten worden. Ben eigenlijk meer voor de BIO boer. Beter voor de koe/varken en het land. Al die megastallen is een vorm van respectloos met dieren omgaan en dan hebben we het nog niet eens over het vervoer hiervan. Plus onze kleineren boeren worden verjaagd door die megastallen. En die mogen er wel zijn van de regering. En hier kan je ook nog wel een tijdje op door gaan. Wat ik mij altijd heb afgevraagd, waarom worden dieren niet hier geslacht als ze naar het buitenland vervoerd worden om daar geslacht te worden. Dat zou zeer vreedzaam zijn voor de dieren. Heb weleens gehoord dan zou de Parma ham geen Parma ham mogen heten omdat het daar niet geslacht is. Bullshitt.

  • Hoe meer voedsel bewerkt wordt hoe ongezonder. Kijk b.v. naar margarine en echte roomboter. Margarine is helemaal niet gezond, het zit vol transvetten en hulpstoffen. Echte (gekarnde) roomboter bevat gezond vet vol natuurlijke vitamine A, D en E. En inderdaad biologisch is nog beter.
   Ik moet je alleen teleurstellen wat betreft de megastallen. Die klinken vreselijk en onnatuurlijk, maar met een groeiende wereldbevolking kunnen niet alle mensen gevoed worden met wat er van kleinschalige bedrijven afkomt. En een megastal heeft wel voordelen als het een gesloten systeem is. (dus van zaadje tot karbonaadje) In China bestaan gesloten varkensflats waar dus SPF (Specific Pathogene Free) varkens worden gehouden en van alle welzijnsvoorzieningen zijn voorzien. De dieren zullen een minimum aan ongerief ervaren. Ik denk dat die dieren een beter welzijn hebben dan veel arme mensen in de wereld.

  • Merel december 1, 2023 Bij 07:16

   Ik ben de link ff kwijt,maar kweekvlees word geproduceerd door woeker-cellen.Lees:Kankercellen.
   Die groeien het hardst en snelste.
   Dit klinkt huiveringwekkend,daarom word dit ook niet geopenbaard in de reguliere pers.
   Er zijn heel veel regels,die alleen financieele grond hebben.

 11. Aanvulling,ik zie dit voorbijkomen:
  Voor het cultiveren van vlees zijn embryonale of ‘volwassen’ stamcellen nodig. Embryonale stamcellen kunnen zich oneindig vermenigvuldigen en veranderen in verschillende celtypes. Het nadeel van het cultiveren van deze stamcellen is dat er in het algemeen een specifiek groeimedium nodig is dat dure groeifactoren bevat.

  Daarom wordt voor het cultiveren van vlees vaak gekozen voor ‘volwassen’ stamcellen die afkomstig zijn van spier-, vet- of huidweefsel. Deze cellen kunnen geherprogrammeerd worden totdat ze zich ongeveer hetzelfde gedragen als embryonale stamcellen. Maar omdat dit weer gezien kan worden als een vorm van genetische modificatie, maken veel producenten hier geen gebruik van.
  Uit: Vooruit met de geit Kweekvleesinfo.

  Eet smakelijk!

 12. Blijkbaar zijn velen vergeten dat de globalistische agenda een de-populatie agenda is, en het woord duurzaam een code woord is onder deze engnekken met hun vale klerken smoelen die die ons mensen gewoon kapot willen hebben en het onmiskenbaar voor het vertellen hebben.

 13. ‭‭Spreuken‬ ‭18:2‬ ‭HSV‬‬
  [2] Een dwaas vindt geen vreugde in inzicht, maar alleen in het blootgeven van zijn hart.

 14. Parmaham komt van hammen van varkens uit Nederland die in italie het vermaarde echtheids stempel krijgen en dan de markt op gaan. Alles wat recht is wordt krom gemaakt en wat krom is recht gepraat. Zolang er geen belangeloze keuring instanties zijn en alles wordt toegelaten op de markt wordt het nooit meer wat tenzij je zelf je verantwoording neemt en zo natuurlijk mogelijk probeert te leven back to basic en dan belandt je bij de boeren en de molenaar in de buurt. Tevens moeten alle partijen respect houden voor anders denkenden/levenden om tweedeling te voorkomen. Volgens mij is dat de enige oplossing.

 15. Misschien moeten we overstappen naar een Rutte-lapje, een Kaagsteak of Timmermansgehakt, dit alles natuurlijk Halal-geslacht. Zijn we in ieder geval diervriendelijk bezig.

 16. Nick Hiebert (The Nutrivore) is not a vegan. If you read his website and watch his own YouTube channel he has admitted to eating bivalves, chicken’s eggs, other seafood and also will eat discarded animal products that his daughter pays for including dairy.

  He also claims that hunting predators such as bears is compatible with veganism. He admitted in the debate that most vegans do not share his views. It’s obvious that Nick Hiebert is not vegan. He eats eggs and seafood everyday.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in