Professor Mark Crispin Miller (MCM) doceert mediastudies aan de New York University (NYU) en is een expert in propaganda. Dr. Miller zegt dat zo ongeveer alles met betrekking tot Covid een “propagandameesterwerk” was. Dit meesterwerk was een moord-, invaliditeits- en sterilisatieprogramma met meer dan 675 miljoen CV19 biowapeninjecties alleen al in Amerika, volgens het CDC. Hadden ze de moord op miljoenen mensen met het CV19 biowapen/vaccin kunnen uitvoeren zonder de Liegende Mainstream Media (LMM)? schrijft Greg Hunter.

Dr. Miller zegt: “Oh, absoluut niet… Laat me een beetje kibbelen over de term ‘mainstream media’ waarmee u de New York Times, de Washington Post, de tv-netwerken enzovoort bedoelt. Het is wat we vaak de reguliere media noemen, of misschien is het beter om ze de bedrijfsmedia te noemen omdat ze steeds minder mainstream en steeds excentrieker worden. Het zijn niet alleen deze nieuwsorganen die allemaal unaniem de paniek rond het Coronavirus, de maskercultus, de vaccinatiecampagne enzovoort hebben gepusht, maar ook de “linkse” pers. Ik schreef jaren geleden voor hen en verscheen als gast op ‘Democracy Now’. De ‘linkse’ pers is bijna onmogelijk te onderscheiden van de New York Times en de rest. Dit helpt ons te begrijpen waarom en hoe zoveel mensen hierin trapten.”

De Cv19 biowapen injectie leugen was geen eenmalige gebeurtenis. Propaganda in Amerika is al heel lang aan de gang. Een keerpunt in het liegen tegen het land was wat er gebeurde in de nasleep van de moord op JFK in Dallas, Texas in 1963.

MCM legt uit: “Daar was het daverende succes van het streven van de CIA om van ‘samenzweringstheorie’ de uitdrukking bij uitstek te maken, om ongemakkelijke ideeën te verwerpen, om taboe-ideeën te verwerpen… In 1967 … stuurde de CIA haar memo ‘1035-960’ uit. Het staat online en iedereen kan het vinden. Het instrueerde alle stationschefs van de CIA wereldwijd om hun propagandamiddelen en vrienden in de media te gebruiken … om te beginnen met het aanvallen van de geschriften van die paar onderzoekers die echt goede vragen begonnen te stellen over het Warren Rapport, over de moord op JFK in Dallas… Hun probleem was dat mensen erop wezen dat het Warren Rapport compleet ongeloofwaardig was. Het was lachwekkend… De samenvatting van het Warren Rapport leek geen enkele gelijkenis te vertonen met de informatie in de andere delen. Er stonden allemaal tegenstrijdigheden in en het sloeg nergens op. Ze riepen eigenlijk om een nieuwe commissie. Wat deed de CIA? De CIA liet haar mensen een heimelijke propagandacampagne opzetten waarbij politici en journalisten deze critici begonnen te beschimpen. Ze noemden hen “samenzweringstheoretici”. Deze term werd nooit gebruikt vóór 1967 … en wat het betekende was dat je gek was … Er stonden veel (CIA) gespreksonderwerpen in deze memo. Eén ervan was dat je communistische propaganda herhaalde en dat soort dingen. Dit was een zeer succesvolle operatie, die niet ophield … Die frase zou gebruikt blijven worden en werd gebruikt na de moord op Bobby Kennedy. Het werd gebruikt na de moord op Martin Luther King. Hij werd gebruikt tijdens Iran Contra… Samenzweringstheorie, samenzweringstheorie, het werd absoluut na 9/11 gebruikt. … en als u nu een verkiezingsuitslag betwist, bent u een samenzweringstheoreticus… Een samenzweringstheoreticus genoemd worden is een vorm van spot. Het is het hele aluminiumfolie gedoe. Je bent een soort gek.”

  De ongevaccineerden kunnen binnenkort naar gevangenkampen worden gebracht

MCM zegt dat het opbouwen van een propagandanetwerk gedurende tientallen jaren moest gebeuren voor de wijdverspreide acceptatie van het CV19 biowapen/vax. MCM zegt: “De samenzweringspropaganda is één ding dat moest gebeuren om de covid-nachtmerrie succesvol te realiseren.”

MCM zegt dat er goed nieuws is en dat is dat de LMM of ‘bedrijfsmedia’ hun macht drastisch aan het verliezen zijn. MCM voorspelt dat er zoveel sterfgevallen en handicaps zullen zijn door het CV19biowapen/vax dat mensen wakker zullen worden en “het onmogelijk zal zijn om dit vol te houden.”

Tot slot zegt MCM: “We hebben een afrekening nodig. We hebben gerechtigheid nodig. Dit is te gruwelijk voor woorden… In de mate waarin we plezier beleven aan het lijden van anderen, houden we de verdeeldheid in stand. Zolang we verdeeld zijn, zijn we de pineut. Dit is de oudste truc uit het imperiale draaiboek. Verdeel en heers… Dit is de sleutel tot hun voortdurende succes. We moeten stoppen met elkaar naar de keel te vliegen… We moeten hen naar de keel vliegen.”

Er staat nog veel meer in het diepgaande interview van 1 uur en 4 minuten.

Ga met Greg Hunter mee als hij één op één praat met NYU professor in mediastudies en propaganda-expert Dr. Mark Crispin Miller op 17.06.23.

(Tech Opmerking: Als u de video niet ziet, weet dan dat hij er is. Haal de stekker van uw modem uit het stopcontact en steek deze er na 30 seconden weer in. Dit zal de codes wissen die ervoor kunnen zorgen dat u de video niet kunt zien. Probeer daarnaast verschillende browsers. Zet ook allemaal advertentieblokkers uit als u die hebt. Al het bovenstaande is een manier waarop Big Tech mensen zoals USAWatchdog.com probeert te censureren).

  Kinderarts over Corona-vaccins: "Aantal sterfgevallen met 12.000 % toegenomen"

Lying Legacy Media Helped Murder Millions – Mark Crispin Miller


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Minstens 1 miljard doden of gehandicapten door biowapen CV19 vaccin – Dr. Betsy EadsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkende video opgedoken van politieke elites die kerstfeest vieren terwijl ze de mensen bespotten die onder Covid lockdowns gebukt gaan
Volgend artikel“In Oekraïne staan er rijen bij de militaire aanmeldingsbureaus” – Zelensky (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. 20/06/2023
  ´Een overheid kan naar hartenlust liegen en bedriegen, maar het is de kritische burger die een gevaar vormt voor de samenleving.

  Er wordt nu door de AIVD gewaarschuwd dat de democratische rechtsorde bescherming verdient tegen extremistische opvattingen.

  Met iedere dag die voorbij gaat beginnen meer mensen in te zien dat ze worden bedonderd waar ze bij staan.

  Echter, dat is gevaarlijk voor de gevestigde orde, want die streeft ernaar om ongestoord verder te kunnen gaan waar ze mee bezig zijn.

  Als onze bewindslieden regelmatig afreizen naar bijeenkomsten van geheime genootschappen dan mag een burger daar niets van vinden.

  Die burger moet er maar op vertrouwen dat onze leiders daar inspiratie opdoen in vergaderingen met gelijkgestemden en dat dit allemaal voor ons eigen bestwil is.

  Wanneer iemand toch iets anders denkt dan valt dit in de categorie democratie ondermijnende activiteiten en daartegen moet worden opgetreden.

  Niet duidelijk is hoe de weerbaarheid van de samenleving tegen de zogenaamde anti-intitutioneel-extremistische boodschappen moet worden vergroot.

  De gebruikelijke manier is censuur. Zo deden ze dat tenslotte ook in 40-45 en dat werkte uitstekend.

  Daarmee krijg je dan de situatie dat bekend is dat onze regeringsleiders werken voor buitenlandse organisaties, maar dat wanneer iemand daar iets van zegt deze anti-institutioneel-extremistisch bezig is.

  Maar, het wordt een ander verhaal als de daders zelf toegeven wat ze van plan zijn.

  Zoals Klaus Schwab die onze premier vraagt om een leidende rol te spelen bij de door hem bedachte Great Reset.(Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding).

  Of zoals David Rockefeller die ronduit toegeeft dat ze in het geheim werken tegen de belangen van de bevolking.

  Dit soort mensen wordt in de MSM vaak weldoener genoemd. De kritische burger die door begint te krijgen wat er werkelijk speelt wordt echter steeds meer een anti-instiutioneel-extremist genoemd.

  Logisch toch?´

  https://niburu.co/het-complot/18666-de-kritische-burger-wordt-de-vijand

  • Helder gesteld ….en tegelijkertijd, het gros van de medeburgers wil niet eens nadenken, laat staan over iets nadenken wat hun veilige positie wel eens kan laten wankelen….

   We leven met lafaards, oplichters en pure smeerlappen. Het is aan ons daar tussen de goede mensen te herkennen en met die mensen contact te leggen….door woorden zal niets veranderen, de samenzweerders vinden het juist perfect als mensen over hun praten, het zet hun ego op de kaart en houd mensen in een staat van frustratie uiting, en omdat die frustratie leegloop constant is komt er geen uitbarsting….

   Feitelijk is vrijheid van meningsuiting het verschil tussen voortdurende discussie en blijft daardoor opstand/ revolutie in de kast geparkeerd…

   discussie is al enige jaren zinloos…..we leven al in een dictatuur alleen word het als iets anders verkocht….great reset noemen ze het geloof ik….

   Je eerste alinea herkende ik trouwens….;-)

 2. De kop is verkeerd. Het moet zijn:

  “Domme klootzakken zonder ruggengraat laten zich aantoonbare leugens aanlullen door politiek, corrupte media en pharmaffia en door het volledig ontbreken van eigen kritisch denkvermogen sterven er miljoenen”.

  De media en de rest van het tuig krijgen de rekening nog wel gepresenteerd, maak je daar maar niet druk om.

  • Gisteren reed ik langs een GGD waar een rij van wel honderd meters stond te wachten met hun mouw omhoog om die dodelijke giftspuit tegen corona laten in te spuiten hoe dom kan een volk zijn,
   Nou inmiddels kan iedereen weten dat wij het volk voor de gek zijn gehouden en ons hebben willen vermoorden en dan toch maar doorgaan om mensen de dodelijke injecties te blijven zetten het is pure moord en wel volkeren moord en daar staat maar een straf op de doodstraf, uitvoeren binnen 24 uur naar uitspraak rechter als die er dan nog zijn want die hebben inmiddels net zo veel bloed aan hun vingers dat Rutte en de rest van het elite tuig. VECHT VOOR JULLIE LEVEN EN JULLIE VRIJHEID.

  • We zullen wim voermans met vertraging uitzenden naar de universiteit van beijing, kan hij daar lekker verder z’n fascistisch marxistische oproep tot verdere censuur uitspuwen, dat vinden ze helemaal geweldig daar.

 3. ´De beleidsbrief van de Verenigde Naties Information Integrity on Digital Platforms (een onderdeel van de visie van de secretaris-generaal op de toekomst van wereldwijde samenwerking – Onze gemeenschappelijke agenda) werd op 12 juni gepubliceerd. Het rapport schrijft een Orwelliaanse toekomst voor met strikte controle van informatie om de “existentiële bedreigingen” aan te pakken die ze bestempelen als haatzaaien en desinformatie. – Welkom bij het Ministerie van Waarheid´

  https://www.globalresearch.ca/ministry-truth-revisited/5822726

 4. Heel belangrijk artikel.

  Overheden, en vooral geheime diensten als CIA, MI6, enz, in alle landen,
  maken misbruik van propaganda en censuur.

  Het is de doods-steek tegen de menselijke samenleving.

 5. In het kader van de vrije meningsuiting gegarandeerd in de usa constitutie

  Mocht het verspreiden en lezen van “Mein Kampf” Absoluut niet verboden worden
  Zels niet in de directe nabijheid van shoa overlevers.

  Maar god verhoede dat je saaie boeken uit 1850 leest die gaan over de economische
  uitbuiting van arbeiders in Victoriaans Engeland, namelijk “Het Kapilaal” van Karl Marx.
  Als je dat bij jouw bieb zoekt kom je op een zwarte lijst.

  Je mag er wel over lezen in “A tale of two cities” van Charles Dickens, dan is het ineens
  literatuur en geen probleem meer.

  Zelfde speelt bij de scamdemie en de huismiddeltjes.
  Als oefening tegen bio warfare heel geslaagd maar ook extreem kostbaar.
  Maar douane schijnt recent heel goed geworden te zijn in het onderscheppen
  van fake artikelen dus ik vrees het ergste voor hen die in de toekomt echt iets nodig gaan hebben.

 6. Wim Voermans houdt niet van andere meningen dan die van hemzelf. Zijn ware karakter liet hij al zien door de tv presentratrice van Ongehoord tv te beschimpen en te belasteren. Zij heeft bij hem op de universiteit in Leiden gezeten.

  Toen ik dat zag wist ik: deze vent is NIET oké.

 7. Vietnam stopped because of the rebellion by the soldiers

  Soldiers sabotaging operations
  Soldiers shooting their own officers
  Soldiers in LA and SanDiego harbor occupying boats

  That made it dangerous for the elite

  The outcry of the public over police shooting student protesters
  do not matter as much as they have no power.

  In order to capitalize on the peoples protests did the democrats
  Farm out the protests to europe, where nobody cared or had skin in the game.
  Which then came back to the usa elite as:
  We are loosing support everywhere – hegemony at risk
  Even these slavish europeans are abandoning us.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in