Joe Bielawa from MInneapolis, USA / Wikimedia / (CC BY 2.0)

Het bejaarde Britse popicoon Rod Stewart heeft tijdens een concert in Duitsland blijkbaar tegenstand van fans ondervonden omdat hij in het openbaar zijn steun betuigde aan Oekraïne in zijn conflict met Rusland.

De 79-jarige Stewart, bekend van hits als ‘Maggie May’ en ‘Da Ya Think I’m Sexy’, heeft zijn steun uitgesproken voor Kiev sinds het begin van de crisis in Oost-Europa in februari 2022. Zijn steunbetuiging aan Kiev viel echter niet in goede aarde bij een uitverkocht optreden vrijdag in Leipzig, waar de concertbezoekers boegeroep slaakten toen een reusachtige afbeelding van Vladimir Zelensky achter Stewart te zien was terwijl hij “Rhythm of My Heart” zong als eerbetoon aan Kiev, bericht RT.

In een filmpje op social media was te zien hoe fans hoongelach en gefluit ten gehore brachten toen de foto van Zelensky op het scherm verscheen. Het Duitse nieuwsagentschap Tag 24 meldde dat Stewart het nummer opdroeg aan het Oekraïense volk en leger, en vervolgens een godslasterlijke belediging schreeuwde tegen de Russische president Vladimir Poetin voordat hij begon te zingen. Hij droeg de Oekraïense kleuren, waaronder een geel shirt en een jasje met blauwe lovertjes. De enorme diavoorstelling achter hem bevatte ook beelden van de Oekraïense vlag en de troepen van het land.

Stewarts openlijke promotie van de Oekraïense zaak werd naar verluidt goed ontvangen tijdens eerdere concerten, zoals optredens in Kopenhagen en Amsterdam. Sinds 2022 wijdt hij zijn concerten aan Kiev en in interviews heeft hij zich uitgesproken over zaken als het sturen van F-16 gevechtsvliegtuigen naar Oekraïne.

  Relschoppers luchthaven Makhachkala worden naar Speciale Militaire Operatiezone in Oekraïne gestuurd

“Ik steun ze al jaren, de Oekraïners,” zei Stewart in een interview met Sky News in maart 2023. Hij voegde eraan toe: “Als de Oekraïners verliezen, is dat het einde van de beschaving zoals we die kennen. Het is allemaal voorbij.”

Duitsland is een belangrijke sponsor van Oekraïne en heeft Kiev sinds het begin van het conflict ongeveer 34 miljard euro (36,4 miljard dollar) aan bilaterale hulp gegeven. De publieke steun voor dat beleid is afgenomen. Uit een enquête die in april werd gepubliceerd door de staatsomroep ZDF bleek dat slechts 42% van de Duitsers vindt dat hun regering de hulp aan Oekraïne moet opvoeren. Ongeveer 82% van de respondenten zei dat Kiev Rusland niet kan verslaan, tegenover 70% toen dezelfde vraag vorig jaar augustus werd gesteld.

De Duitse wetgever Michael Roth, een expert op het gebied van buitenlands beleid voor de Sociaal-Democratische Partij (SPD) van kanselier Olaf Scholz, schold concertbezoekers uit die Stewarts eerbetoon aan Oekraïne uitjoelden. “Mijn held van de dag: Rod Stewart,” zei hij in een bericht op X (voorheen Twitter). “Bedankt voor jullie solidariteit met het Oekraïense volk. En zijn empathieloze fans die leven in mentale Poetin-dienstbaarheid moeten zich schamen, als ze dat nog kunnen!”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Europa: De slaaf van AmerikaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSatanische miljardairs financieren tienduizenden “journalisten” om de wereldwijde netto-nul ontvolkingsagenda te promoten
Volgend artikelAustralië verplicht ‘voedselrantsoenen’ ter voorbereiding op vogelgrieppandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

61 REACTIES

  • Hij weet niet wat hij zegt. Mee eens.
   We kunnen niet van een artiest verwachten dat hij een intellectueel is. Dat is teveel gevraagd.
   Daarom kan hij beter zingen, zegt men, dan praten over belangrijke zaken.

   Of zijn zang mijn smaak is is een tweede.

  • “our cilivisation”? Vroeger gingen we graag winkelen naar Duitsland. Zijn nu overal gore buurten bespoten met graffiti. Ik zwijg zedig over België hier, maar dat land is “de motor” van Europa. Het is hier op alle vlakken een catastrophe, en die vent gaat lullen over “our civilisation”. Sjot hem buiten!

   • Wie betaald hem de steekpenningen, wie koopt hem om? Welk eiland mag hij kiezen straks?
    Wat een. smerige zaak.
    Omgekocht zijn je ziel verkopen aan elitaire moordenaars.

 1. ‘Hij voegde eraan toe: “Als de Oekraïners verliezen, is dat het einde van de beschaving zoals we die kennen. Het is allemaal voorbij.”

  Rod is ambassadeur van satan en draait dus alles om. Het verliezen van de oorlog in Oekraïne zal het begin zijn dat er voor het eerst echt beschaving kan gaan ontstaan.

  Mark Rutte zegt ‘het is onze oorlog’. Als je beseft dat wij niet bij hun club horen, is het idd hun oorlog. Ow ow ow… de mentale gevangenis die ze hebben gebouwd, onze ego’s, zijn aan het smelten en als ze op zijn is er alleen nog maar eenvoudige waarheid. De duisternis wilde ons in de as leggen, maar ze beseffen niet dat ze verdwijnen in het licht van het vuur dat ze gebruiken.

  • ‘Hij voegde eraan toe: “Als de Oekraïners verliezen, is dat het einde van de beschaving zoals we die kennen. Het is allemaal voorbij.”

   Klopt het is pompen of verzuipen voor het westen, het financiële kaartenhuis is nog nooit zó wankel geweest als in de laatste tijd, satanische hufters zetten nu alles op de laatste kaart, daarna is het net zoals in een Casino met het roulette kansspel: rienne va plus.

   En ook het allesomvattende denken in rode en zwarte cijfers, grote groepen mensen expres buiten context te plaatsen en uitsluiten, begrijp nog steeds niet dat het publiek zóveel sadomasochistisch is.

   • Het financiële kaartenhuis is al jaren extreem wankel, dat is al sinds de VS het goud en de dollar gescheiden hebben en de dollar alleen nog door beloften in stand word gehouden. En heel lang te groot om failliet te gaan is geweest. Maar nu is de oliedollar stuk, de BRICS is inmiddels veel groter dan de G7 ( die mogen nog aan de kindertafel zitten, stilzitten en mond houden) Dat bleek wel de laatste vergadering waar geen enkel lid nog normaal aan de macht is.

    Daarom zijn ze zo in paniek, ze hebben ene wereld oorlog nodig denken ze en willen met de CDBC ons tot slaven maken, Australie is al goed op weg, maar dat hoor je niet in de MSM, Duitsland is al 30% in armoede

    Het word nog een heel roerig 2024 Rusland gaat winnen in UA de EU en de VS gaan failliet (zijn ze al want wel leven op de pof)

   • Wat raar om te zeggen fijne dag aan de wakkeren. Dat lijkt op fijne dag aan de vrouwen, of aan de homo’s of aan de dokters, of aan de patienten of zo. Nooit inkaderen en al helemaal mij niet. Hou ik niet van. Fijne dag. Trouwens, dat wens ik je eigenlijk bij nader inzien helemaal niet. Ik wens je niks. Het gaat zoals het gaat. En ik ga je toch niet met je lot feliciteren. Hè? Dat is zo raar eigenlijk als je er over nadenkt.

  • In Australië is de ellende al begonnen, verboden eieren te kopen en te eten net als vlees. En weer miljoenen kippen afgeslacht. boerderijen gesloten cbdc plus digitale id ingevoerd water op rantsoen enz enz

   Toekomst voor de EU? Ik verwacht rond okt – nov ook hier in de zalen, bereid je voor !

  • Klopt, de materialistische beschaving is dan toch echt voorbij nu Oekraine al reeds verloren heeft!
   Het is trekken aan een dood paard met wat het westen in Oekraine nog doet.

 2. ‘Rod the mod’ snapt niets van politiek;
  en kan zich beter tot muziek beperken.

  Een van de weinige pop-muzikanten die nadenkt, is Roger Waters [ Pink Floyd ].
  Maar die wordt dan ook geboycot en gecanceld.

  • Ja, en heel triest voor hem is dat Rogers’ voormalige bandleden hem ook demoniseren.
   De meeste songteksten van Pink Floyd kwamen van hem, intelligente teksten, maar zijn collega’s hebben er blijkbaar nooit goed naar geluisterd.
   En niet zo vreemd dat Rod Steward zo’n Z-lover is. In engeland is het nazisme nooit gedoofd: in de dertiger jaren had de elite warme relaties met hitler c.s.

   • Wat is nazisme volgens jou? Iedereen roept maar termen, die is dat en die is dan weer zo, zonder te begrijpen dat er eigenlijk maar 2 kanten zijn: de globalisten/communisten aan de ene kant, de anti communisten aan de andere kant. Al het andere is bijzaak. (net zoals voetbal).

    • @Zee…

     In de hoogste dimensie maken we het einde van de duisternis mee. Daarna komt er een nieuw begin van het licht. De elites weten dat en ze willen de mensheid in duisternis houden omdat zij in het licht ALLES zullen verliezen.

     Het is de mensheid tegen een groepje duivelse tovenaars van Oz die ons al heel heel heel lang voor de gek houden. Het is ego (satanisten en hun egoïstische slaven) tegen het bewustzijn, angst tegen liefde, duister tegen licht, satan tegen god.

     De duivel (ego) gaat verliezen, maar zal in de val alles vernietigen om te overleven. Wat er gaande is, is het sterven van het ego. Daarna begint alles in een schoon bewustzijn, back to basics.

     • @Theme;

      Véééél mensen zijn bang! Ik niet. Als je gaat, dan ga je. Vechten doe ik wel, voor mijn nageslacht. Back to basics zou een hele mooie uitkomst zijn 🙂

   • De op 10.12.1936 afgetreden koning Edward VIII (1894 – 1972) ging na zijn huwelijk in 1937 met Wallis Simpson (1896 – 1986) op audiëntie bij Adolf Hitler (1889 – 1965?) in de Berghof en hij bracht meerdere malen de Hitlergroet. Hij verkeerde in de veronderstelling dat als nazi-Duitsland Groot-Brittannië had veroverd hij weer terug zou kunnen keren als koning.
    MI6 hield ex-koning Edward VIII op instigatie van Rothschild-handlanger & landverrader Winston Churchill (1874 – 1965) in de gaten en daarom was hij in de periode 1940 – 1945 weggepromoveerd als gouverneur van de Bahama’s.

 3. Wij krijgen vaak het verwijt dat we in een bubbel leven, maar ik denk eerder dat de nog resterende schapen in een bubbel leven. Héél veel mensen hebben in de gaten wat er met de wereld aan de hand is. Die beweging is niet te stoppen, op geen enkele manier.

 4. Ik heb thuis Bosatlas zeventiende druk uit maart 1919 en op pagina 28 is het Krim schiereiland toch onmiskenbaar onderdeel van Tsaristisch Rusland. Als je dan vervolgens kijkt naar de bevolkingsopbouw van het Krim schiereiland, dan gaf toch het merendeel in 2014 volgens de engelstalige wikipedia van het schiereiland aan dat ze Russisch (68%) of Tartaars (ook kleine minderheid) zijn. Het percentage Oekraïners is slechts 15%. Zelenski wil ook het Krim schiereiland onder zijn machtsinvloedsfeer brengen en Rutte is het daarmee eens. Dit betekent sowieso een mobilisatie van NAVO troepen, want de minder dan 1 miljoen overgebleven Oekrainers zie ik echt niet de Krim veroveren met steden als Sevastopol, Simferopol, Jalta, laat staan het veroveren van Donetsk, Luhansk, Marioepol, etc..
  Overigens zal het voor de Russen ook niet meevallen om Kharkov en Kiev en Dnipropetrovsk te veroveren… iets anders geldt voor Odessa, want ook dat is een Russische stad.
  Dit conflict blijft nog jaren voortsukkelen en wij worden daar dankzij types als “onze oorlog”-Rutte, Zelenski (met onmogelijke eisen) en Rod Stewart lekker ingehouden, ondanks ons raadplegende referendum dat duidelijk aangaf wat NL niet wil.

  • Rutte is een hond en oorlogshitser, wordt nog wat straks met een toppositie bij de navo, dus duurt geen jaren meer WO3 komt eraan met dit soort mongolen.

  • Oekraiene is nooit een land geweest altijd een oblast / provincie van Rusland. Rusland is nota bene opgericht in Kiev. Rusland is een vergelijkbaar land als Nederland opgericht rond handel, in Rusland waren het de Vikingen en de Grieken, vandaar dat vee Russen rood haar hebben (Russia=rood) Het westen heeft er een land van gemaakt ( met regering) en in 2014 een kleuren revolutie uitgevoerd zodat er een pro westerse regering zat. Vanaf dat moment zijn ze begonnen met fortificaties te bouwen het land vol te stoppen met wapens en munitie enz enz maar toen Rusland ingreep liepen ze er zo overheen. En dan nu denken dat ze kunnen winnen na 8 jaar militaire opbouw en vernederen, vermoorden van etnische Russen …… nooit allen met Nukes en dat gaat het westen ook verliezen. Want de Russen hebben er al op geoefend en kunnen 40 miljoen Russen redden

 5. De door de satanistische muziekindustrie op het paard gehesen ‘sir’ Rod Stewart (1945) heeft de Britten ook aangemoedigd om het ‘vaccin’ te halen, net als ‘sir’ Paul McCartney & ‘sir’ Ringo Star.

 6. Een kweler die zich bij zijn gejengel toont als een propagandist en dent dat Zelesky een idool is. Wat komt er nog, de kop van Zelensky op de kartonnen verpakkingen in de supermarkt?

 7. Het zijn meelopers die vandaag met die en die zijn en dan weer met de ander zoals altijd Het is schandalig dat Duitsland zoveel miljarden weggeeft aan een artiest die zo een land bestuurd Inmiddels regent het pijpenstelen in ons zuid limburg die niet voorspeld zijn Zou Noah weer een schip bouwen om te overleven In Duitsland leeft dertig procent in armoede Maar scholz blijft ja knikken tegen get bolwerk in Brussel Het wordt een smet op het EK dat ook miljarden kost om terreuraanslagen te voorkomen Dus geef dat geld aan de armen

  • Dat denk ik ook als ik zo de theorieën onderbouwd mét relatieve, dat wel, fotobewijzen zag. Maar dat Theodore Adorno van de Frankfurderschule (maffia) er bij betrokken was is voor mij een gegeven. Die heeft dacht ik zelfs de rechten. A little help from my neo-Marxist philosopher: was Adorno …

  • Hij leeft nog steeds volgens Wikipedia..wat een grap…een Smerige leugen…én let op ze gaan opnieuw op tournee…stel je voor er zijn er 3 dood…Ps mc Carty is Sir mc Carty geworden.. toen hij al dood was dan…enfin de Stones waren de echte…de Beatles… Pffffffff

 8. Ik noem hem NOT Steward sinds hij van zijn publiek eiste dat ze minimaal drie keer geprikt waren voor een niet bestaand virus als ze zijn concerten wilden bezoeken.

  • Net als Bono van U2, ook zo’n stomkop. U2 heeft een hoop goeie nummers, maar ik heb een hekel aan die WEF-klant van een zanger.

   • Deep State-darling Bono (Paul Hewson, 1960) was ook aanwezig bij de herdenkingsdienst voor jhr. Friso van Amsberg (+12.08.2013 > 1 + 2 + 8 = 11) op 02.11.2013 in de oude kerk te Delft.

 9. Ze kunnen zich beter met muziek bezig houden dan met politiek. Het gezegde zegt niet voor niets: Schoenmaker, Blijf Bij Je Leest!

 10. Goed lezen hè….

  Stewarts openlijke promotie van de Oekraïense zaak werd naar verluidt goed ontvangen tijdens eerdere concerten, zoals optredens in Kopenhagen en Amsterdam.

  In dit land schijnt het licht nog lang niet en zal het dankzij de hersenspoelingen van de regering en het koningshuis nog lang onrustig en duister blijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in