Humpty22 / Pixabay

Satanische miljardairs publiceren hun plannen voor de mensheid in het openbaar. Een nieuw rapport van het Earth Journalism Network (EJN) werpt licht op een enorm wereldwijd grooming programma dat zich richt op journalisten van de mainstream media, activistische organisaties en “onafhankelijke” journalisten om klimaat doem propaganda te papegaaien.

Dit initiatief, gefinancierd door groene miljardairs, legt sterk de nadruk op het promoten van de metto-nul CO2 agenda’s van de Verenigde Naties (VN) en andere globalisten. Het rapport onthult een verontrustende trend waarbij journalisten financieel worden gestimuleerd om hun berichtgeving over klimaatverandering te ‘balanceren’ en zich neer te leggen bij de narratieven over klimaatverandering, schrijft Lance D Johnson.

Het EJN rapport dient als een wereldwijde maatstaf voor klimaat- en milieujournalistiek en benadrukt de afhankelijkheid van journalistiek van financiering door de elite, miljardairs en het strikt volgen van klimaatdoem-propaganda. Het suggereert een onethische verschuiving van journalistieke objectiviteit, een trend die online wordt waargenomen door “onafhankelijke journalistiek” – een trend die aanzet tot een complete herwaardering van journalistieke praktijken.

Journalistieke integriteit op het spel nu miljardairs overal ter wereld invloed kopen

In de afgelopen twee decennia heeft de mainstream journalistiek gefaald in haar objectiviteit en eerlijkheid. Stichtingen van miljardairs hebben de leegte opgevuld en profiteren van de dalende oplagen en advertentie-inkomsten door zelf subsidies te verstrekken. Aan hun financiering zijn natuurlijk voorwaarden verbonden. Deze miljardairs proberen journalisten te trainen en hun verslaggeving te vormen om communistische doelen voor de mensheid te vervullen en de samenleving vorm te geven op een manier die winst oplevert en wereldwijde agenda’s kracht bijzet.

  COVID - Bio-ethiek, Eugenetica en Dodenpanelen - een waarschuwing

Het EJN-rapport concludeert dat externe financiering “essentieel” is voor journalisten die moeite hebben om voet aan de grond te krijgen. Deze externe financiering wordt gebruikt om wereldwijde agenda’s te promoten die een grote impact hebben op klimaat- en milieuverslaggeving. In het rapport waren journalisten die geld ontvangen van deze miljardairs het er “in grote meerderheid” over eens dat hun steun “essentieel” was voor hun verslaggeving over het klimaat.

Lidmaatschap van het EJN biedt toegang tot subsidies en trainingsmogelijkheden en telt nu meer dan 25.000 leden in 200 landen. Het “belangrijkste voordeel” voor de leden is de financiering van subsidies en “trainingsmogelijkheden” voor verhalen die de klimaathysterie aanwakkeren en natuurlijke weersverschijnselen verkeerd toeschrijven aan een abstract, hysterisch concept dat klimaatverandering heet. Volgens het rapport kunnen deze miljardairs journalisten financieren “om verhalen te schrijven over een bepaald onderwerp, bepaald door de belangen en doelen van de financier'”

Opvallende financiers van het EJN zijn onder andere de European Climate Foundation, gesteund door figuren als Michael Bloomberg en Sir Christopher Hohn van Extinction Rebellion. Andere supporters zijn zogenaamde filantropische organisaties zoals Tides, Gulbenkian, Oak, Packard, Climate Justice Resilience, MacArthur en Rockefeller, naast politieke en overheidsinstanties zoals de Verenigde Naties en het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken.

De indoctrinatie tegen klimaatverandering vindt plaats omdat duizenden journalisten rechtstreeks worden gefinancierd om de leugens te promoten

Het rapport is in wezen een indoctrinatiehandleiding die het belang benadrukt van het beïnvloeden van de publieke opinie over klimaatverandering, zodat de overheid zich achter wereldwijde klimaatactieplannen zal scharen. Deze actiepunten omvatten experimenten met geoengineering in de lucht, op het land en in het water, evenals genetische experimenten die de uitstoot van levende organismen verminderen. Wereldwijde actie omvat ook belastingsystemen die bepaald gedrag bestraffen en gedrag belonen dat in lijn is met “de wetenschap”. In het proces om de wereld naar een netto-nul toekomst te vormen, proberen ze traditionele, op koolstof gebaseerde energiebronnen te elimineren, terwijl ze persoonlijke autonomie, nationale soevereiniteit en innovatie vernietigen. Ondanks de inspanningen van groene miljardairs om andersdenkenden de mond te snoeren, blijft er in wetenschappelijke kringen scepsis bestaan over de menselijke controle over het klimaat.

  Het "Grote Reset"-plan van de Nieuwe Wereldorde heeft een Derde Wereldoorlog nodig om te proberen het te laten slagen

Daarom vindt het rapport het “zeer problematisch” dat vooraanstaande wetenschappers klimaatverandering een hoax noemen, zelfs in 2024. Dr. John Clauser, Nobelprijswinnaar voor natuurkunde in 2022, noemde het verband tussen temperatuur en koolstofdioxide bijvoorbeeld “onzin.” Het rapport erkent dat er steeds meer bezwaren komen tegen de verhalen over klimaatverandering, maar probeert het publiek te manipuleren om zich eraan te houden door journalisten te blijven omkopen en de berichtgeving in de media over het onderwerp te blijven controleren.

Geen enkele mate van naleving van hun agenda zal deze holle entiteiten ooit tevreden stellen. Voor hen zul je altijd een nutteloze vreetzak zijn die de planeet overbevolkt en te veel koolstof verbruikt. Jullie kinderen en de kinderen van jullie kinderen zullen altijd een bedreiging vormen omdat hun streven naar ontvolking en heerschappij over de Aarde is afgestemd op Satan.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

33 ‘Elites’ waarvan je niet wist dat ze de wereldwijde ontvolkingsagenda pushenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWetenschappers slaan alarm over schokkend ‘doodssignaal’ in verband met Covid-prikken
Volgend artikelBritse popster uitgejouwd vanwege steun aan Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Sinds een maand heb ik een groot vel papier op de achterruit van mn auto met daarop;

  Nul Co2 = Nul planten = Nul zuurstof
  U maakt Uw eigen gaskamer.

  Maar iedereen is volkomen onbereikbaar. De leegte is voelbaar. Overal dode ogen die zo overprikkeld zijn dat ze helemaal nergens meer wat van snappen en onbewust op de automatische piloot dingen herhalen. Mensen zijn totale shock, massa shock. En omdat ze allemaal geen nieuwe informatie meer verwerken, gehoorzamen ze blind.

   • @Nicole…

    Wij hebben de afgelopen jaren alles aangekeken, vele anderen hebben voor alles weggeken omdat ze het niet konden of wilden zien. Cojona was een enorm shock moment en iedereen leeft voort alsof er niks is gebeurt, er wordt niks verwerkt of geleerd, dus de shock is nog niet verwerkt. Mensen zijn in shock. Een volgende crisis en de shock van cojona komt weer boven. We zijn zwaar getraumatiseerd, maar het is onverwerkt.

 2. Theme je hebt gelijk!
  De mensen willen het niet meer horen.
  Schuld zijn de geschiedenisboeken waar de waarheid uit gehaald is.
  Bij elke druk worden de lesboeken aangepast op de agenda.
  Daarom is het moeilijk de jeugd te overtuigen van de waarheid.

  • Het zijn niet alleen de geschiedenisboeken. Ik heb een zoon van 13 in het tweede middelbaar. Je moet die schoolboeken eens lezen. Geschiedenis: in het jaar 0 (haha, echt waar) was er al opwarming van de aarde. Natuurwetenschappen: vlees eten kost teveel water. Aardrijkskunde: stijging van de zeespiegel. Dan een week van de LBTQZIUB+-$. Dan een HPV vaccin voor alle kinderen, ook voor jongens. Buiten mijn zoon maar één ander kind van de 150 leerlingen die dit ‘vaccin’ niet nam. De indoctrinatie is heftig en de leraren lopen als schapen mee.

   • @Waarheidbovenalles…

    Het heet niet voor niks ONDERwijs en ONDERwijzers zijn er om je onder de wijsheid te brengen en te houden. Mijn buurjongen is net 18 en hij schrijft als een kleuter, kan slecht rekenen en hij kan niet zelfstandig nadenken… gamen kan hij wel. Water drinkt hij niet, want dat smaakt nergens naar en dat is vies. Groenten vind hij net slakken of organen, dus dat eet hij niet. Vrienden zijn ‘online en ingame’. Vrouwen kijkt hij niet naar om. Zelfstandigheid interesseert hem niks, want hotel mamma doet alles voor hem, alleen zijn billen moet hij zelf afvegen.

    Het ONDERwijs is menticide aan het plegen. En de meeste mensen hebben NIKS in de gaten.

  • De familie Sackler onderschrijft sinds 1952 de uitrol van de New World Order en deze wolven in schaapskleding doen zich voor als filantropen (net als de o.a. Rockefellers, DuPonts & Carnegies), want met dat bloedgeld worden nog steeds hordes mensen op het verkeerde been gezet.

 3. De waarheid is niet te koop. Dus maar met veel geld het goedgelovige volk hersenspoelen met leugens en onzin. De mensheid is blijkbaar zo ver heen dat de waarheid er niet meer toe doet.

  • @rrr…

   De mensheid is zo ver heen OMDAT de waarheid er niet meer toe doet. Maar leugens zijn eindig en de waarheid is eeuwig… dus rrrarrra wat er gaat ‘winnen’. Elke leugen heeft een begin en een einde en de macht van de elite is een leugen die op zijn einde is, daarom maken de elites nu zo veel mogelijk nieuwe leugens, in een poging om aan de macht te blijven.

   De mensheid heeft het niet door, maar de satanisten vechten voor hun voortbestaan. Het is zij of wij, want hun leugens zijn zo groot dat er geen weg terug is. Ze moeten ons vernietigen, anders worden ze zelf vernietigd. Wij hebben nog niet helemaal door hoe hard dit spel gespeeld wordt. Wij denken heel ingewikkeld, maar de elites hebben maar 1 heel eenvoudig doel. Alles draait om depopulatie… alles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in