© Unsplash

Voedselrantsoenering en lockdowns zijn aangebroken in Australië terwijl de marionettenregering van het WEF de basis legt om de massa’s in hongersnood te storten en Australiërs betalen de prijs omdat ze hebben toegestaan dat de regering zonder slag of stoot hun wapens in beslag neemt, schrijft Baxter Dmitry.

De elite heeft gewaarschuwd dat er een wereldwijde voedselcrisis op komst is en Australië is de proeftuin van de Nieuwe Wereldorde geworden waar autoritaire tactieken in Chinese stijl worden getest op de in gijzeling genomen bevolking voordat ze worden uitgerold naar de rest van de wereld.

Zal Australië het sadisme van de mondiale elite accepteren, met inbegrip van hongerrantsoenen, verplichte vaccins en een vergiftigde watervoorziening, of zullen ze verstandig worden, in opstand komen, de tirannen verbannen en hun vrijheid terugwinnen?

Voedselverboden en voedselrantsoenen zijn begonnen in Australië, omdat de marionettenregering doorgaat met het uitrollen van het beleid van het World Economic Forum om hun globalistische opperheren een plezier te doen.

Met de zogenaamde vogelgriep als excuus heeft de Australische staat Victoria boerderijen opgesloten, miljoenen kippen geruimd en consumenten verboden om gezonde, alledaagse producten zoals eieren te kopen.

Volgens de regering is ultrabewerkt voedsel prima, maar moeten natuurlijke producten en hoogwaardige eiwitbronnen zoals eieren en vlees worden vermeden.

Maar het wordt nog erger voor de mensen in Australië. De tirannieke regering is ook verantwoordelijk voor een watercrisis die het publiek in een shocktoestand heeft gebracht.

Kankerverwekkende chemicaliën in de watervoorziening? Je zou bijna zweren dat de elite wil dat we allemaal massaal sterven voordat het onze tijd is.

  Video: Journalist reist naar Moskou om te zien hoezeer de sancties werken

Ondertussen legt de regering de basis om contant geld te verbieden en over te stappen op een volledig digitaal CBDC-systeem met Digital ID, wat betekent dat de elite elke transactie van iedereen in de samenleving kan controleren.

Het lijkt erop dat Australië veel te veel vertrouwen heeft gesteld in hun WEF-geallieerde regering. Maar denk niet dat deze dingen niet kunnen gebeuren in de VS. Sterker nog, de voedselvoorziening in de VS ligt onder vuur en de crisis staat op het punt toe te slaan.

Voedsel is het fundament van de beschaafde samenleving. Maar als het voedsel opraakt, zijn alle kansen verkeken.

We leven in werkelijk ongekende tijden. De meesten van ons in de Westerse wereld hebben ons hele leven geleefd in een toestand van “meer dan genoeg” omdat voedselproductie nooit een probleem is geweest in onze landen.

Maar nu veranderen de dingen.

De mondiale elite heeft gewaarschuwd dat een grote voedselcrisis de “volgende 9/11” zal zijn en de voedselproductie wordt van alle kanten getroffen door een “perfect storm” van gefabriceerde problemen.

Hieronder volgen 5 redenen waarom de voedselvoorraad in de Verenigde Staten zal blijven krimpen…

 1. We weten allemaal dat de elite vastbesloten is om te voorkomen dat gewone mensen rood vlees eten. Ben je klaar om minder rundvlees te eten? De ergste droogte in de westelijke helft van de VS “in 1.200 jaar” dwingt talloze veeboeren om de omvang van hun kuddes te verminderen en waarschuwt dat “de rundvleesproductie naar verwachting met 7% zal afnemen” in 2025.
 2. De buitengewone droogte in het westen heeft ook een enorme impact gehad op de wintertarweoogst. Die was 8 procent kleiner dan vorig jaar en dat betekent dat er dit jaar minder brood en pizza’s zullen zijn.
 3. Dankzij extreem onnatuurlijke en bizarre weersomstandigheden lag het planten van gewassen in het voorjaar ver achter op schema in veel delen van het Middenwesten en als gewassen niet op tijd worden geplant, betekent dat een lagere opbrengst als het oogstseizoen eindelijk aanbreekt.
 4. Meer dan 37 miljoen kippen en kalkoenen zijn uitgeroeid in de V.S. tijdens de nieuwe vogelgrieppaniek die toevallig uitbrak net toen Bill Gates de laatste hand legde aan zijn nieuwe vogelgriepvaccin. Dit betekent minder kippenvlees, minder kalkoenvlees en minder eieren voor ons allemaal. De prijs van eieren heeft nu al een absoluut krankzinnig niveau bereikt en het zal alleen maar erger worden.
 5. In Florida veroorzaakt een ziekte die bekend staat als “citrus greening” enorme schade. We zijn zelfs net getuige geweest van de slechtste sinaasappeloogst in Florida in 70 jaar.
  Elk van de factoren die ik net heb opgesomd is een crisis.
  Na het sluiten van duizenden boerderijen waarschuwen Europese regeringen voor een toekomstige voedselcrisis nu de voedselonzekerheid toeneemt

Samen vormen ze een zeer ernstige bedreiging.

We gaan dit jaar veel minder voedsel produceren dan verwacht, en dit komt op een moment dat de hele wereld wordt geconfronteerd met een “wereldwijde hongersnood” van ongekende omvang en reikwijdte.

Sara Menker, de CEO van Gro Intelligence, waarschuwde onlangs de VN Veiligheidsraad dat de wereldwijde voedselvoorraden snel slinken.

“Het is belangrijk op te merken dat de laagste graanvoorraden die de wereld ooit heeft gezien, zich nu voordoen terwijl de toegang tot meststoffen zeer beperkt is,” zegt Menker.

Dat zou je tot op het bot moeten verkleumen, want er zal de komende maanden niet genoeg voedsel zijn om iedereen te voeden.

De voorbereidingen voor de valse vlag en machtsgreep van de elite zijn in volle gang en als je goed hebt opgelet, kun je overal waar je kijkt het bewijs van het bedrog zien.

Eerder dit jaar werd er in Brussel een wargame of paraatheidsoefening gehouden waarin toevallig een voedseltekort in Europa tussen 2024 en 2025 werd voorspeld dat een grote wereldwijde hongersnood zou veroorzaken.

Iedereen die heeft opgelet in de begindagen van de Covid pandemie zal begrijpen dat wargames en paraatheidsoefeningen volledige repetities zijn voor de komende valse vlaggen en dystopische plannen van de elite voor de mensheid.

Herinner je je “Event 201,” een paraatheidsoefening met een coronavirus-pandemie, uitgevoerd in oktober 2019 onder het toeziend oog van het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation en met de gebruikelijke verdachten, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie, het Chinese CDC en Anthony Fauci?

  40% van de Belgische levensmiddelenproducenten stoppen of verminderen hun activiteiten wegens tekorten en stijgende kosten

De elite is opnieuw op heterdaad betrapt en deze keer pocht Gates dat honger een probleem is dat kan worden bewapend.

Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De Grote Hongersnood Reset: U zult niets bezitten en u zult verhongerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse popster uitgejouwd vanwege steun aan Oekraïne
Volgend artikelOpperbevelhebber van het Franse leger: Het conflict met Rusland bewijst dat de publieke opinie moet worden gecontroleerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • En dan te bedenken dat de vogelgriep nep is, alles is fake.
   Hoeveel heeft dat volk nog nodig om de vuist te heffen naar dat uitschot van psychopaten die het land runnen.

 1. Ik ben heel benieuwd hoe de Australiërs hierop gaan reageren: net zo zwak hap als de plandemie of zullen ze nu in opstand komen?
  Interessant om te zien omdat ze Australië dus als pilot land/continent gebruiken

  • Door de ‘vaccins’ zijn ze niet meer in staat om zelfstandig na te denken en tot slaven getransformeerd lijkt het wel. De Mad Max films zijn blijkbaar bedoeld als documentaire over de toekomst van het land. Het WEF ziet blijkbaar graag dat het hele land vóór 2030 terug word gegeven aan de natuur. Geen mensen meer. Dat is de enige manier om die idiote 2030 doelen te bereiken.

  • Zij liggen afgesloten, omringd door water en kunnen niet zomaar ergens anders naar toe. Tijdens covid was het daar ook streng.

 2. Snap ik wel… want bij de vorige pandemie had iedereen alleen WC papier gekocht en toen verhongerden er miljoenen mensen. We moeten leren uit het verleden.

  We moeten vooral leren dat al deze problemen kunstmatig zijn en niet zouden bestaan als het egoisme van de 100 elite families, die de mensheid als eigendom zien, niet zou bestaan. Het gaat niet om de elites, maar om het egoïsme. Als we deze 100 families opruimen en egoisme ongemoeid laten, dan hebben we binnen afzienbare tijd 100 nieuwe egoïstische families die de mensheid willen onderwerpen en tot besef komen dat ze ons niet kunnen onderwerpen zonder ons te vernietigen.

  Egoïsme is de kanker waar de wereld aan sterft. Egoïsme is de echte pandemie. Hoe meer ego, hoe minder God en hoe minder ego, hoe meer God.

  • Beste Patrick,
   het probleem is niet de aantallen, maar de verdeling door en het gegraai van de ultrarijken. Als je alle mensen op aarde 1 m2 per persoon zou geven, zou de hele wereldbevolking in de provincies Limburg en Brabant passen!!
   Dus wie is hier de idioot…?

 3. De Realiteit zal anders zijn… zoals Lenin altijd verkondigd heeft….er verandert Niets zolang er geen Bloed aan de Paal kleeft…de Aboriginals zullen er maar weer mee geconfronteerd worden… uiteindelijk is het een Brits land hé…

  • Helaas zijn slechts weinigen bereid en in staat om tot hun enkels in het bloed van dat tuig te willen staan. Je hebt gelijk…zonder zinvol geweld verandert er niets. Jammer dat er niet meer zoals Breyvik zijn. Die ruimde ze op voordat ze konden uitgroeien tot regeringsfunctionarissen die ons onderdrukken.

 4. Hier en daar kun je al lezen en zien hoe de uk veranderd is in een derde wereld land.
  Bij een ev yt videootje kreeg ik idee voor vergelijking

  Pakistan heeft van die tuktuk toch? Moet je zien gekke apparaten zij hebben
  https://www.youtube.com/watch?v=JgyJX9T-5pQ
  YAOLON air conditioner tuktuk 3 wheels passenger tricycle AC scooter mini car

  Maar engeland heeft ook al jaren allerlei tuktuks
  https://www.youtube.com/watch?v=dJfSS0ZXYdo
  The peel p50

  Het zal duidelijk zijn dat nederland ook die kant op gaat

  Ben weer gehackt, ofzo, voorwat, en maar treiteren die gasten

 5. Ik hoop voor zowel België als Nederland, als ze bij de boeren langskomen met de melding, dat de kippen vogelgriep hebben en moeten geruimd worden, het volk sterk genoeg zal zijn, deze leugens te doorzien, en niet toelaten, desnoods met geweld, dat de kippen geruimd zouden worden.
  En het verhaal dat deze griep overslaand op onze koeien, is ook een flagrante leugen, wij het volk moeten ons weerstaan tegen diegene die ons eten willen stelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in