Dr. Angus Dalgleish, een gerenommeerd oncoloog uit het Verenigd Koninkrijk, schreef onlangs een open brief aan de hoofdredacteur van het medische tijdschrift The BMJ, waarin hij erop aandringt dat de schadelijke effecten van Covid-injecties “onmiddellijk worden uitgezonden en besproken” omdat kanker en andere ziekten zich snel ontwikkelen onder “geboosterde” mensen, schrijft The Exposé.

Dr. Dalgleish is professor oncologie aan St George’s, Universiteit van Londen. Zijn brief aan Dr. Kamran Abbasi, de hoofdredacteur van de BMJ, is geschreven ter ondersteuning van het pleidooi van een collega Dr. Abbasi dat de BMJ geldige geïnformeerde toestemming voor Covid-vaccinatie tot een prioritair onderwerp maakt.

Lees hieronder de brief van Prof. Dalgleish:

Beste Kamran Abbasi,

Covid heeft geen vaccinatieprogramma meer nodig gezien de gemiddelde leeftijd van overlijden aan Covid in het VK 82 jaar is en aan alle andere oorzaken 81 jaar en dalende.

Het verband met stolsels, myocarditis, hartaanvallen en beroertes is nu algemeen aanvaard, evenals het verband met myelitis en neuropathie. (Wij voorspelden deze bijwerkingen in ons QRBD artikel Sorensen et al. 2020 van juni, aangezien de blast analyse 79% homologieën liet zien met menselijke epitopen, met name PF4 en myeline).

Er is nu echter een andere reden om alle vaccinprogramma’s stop te zetten. Als praktiserend oncoloog zie ik mensen met een stabiele ziekte snel achteruitgaan nadat zij gedwongen zijn een booster te nemen, meestal om te kunnen reizen.

Zelfs binnen mijn eigen persoonlijke contacten zie ik ziekte op basis van B-cellen na de boosters. Zij beschrijven duidelijk onwel te zijn een paar dagen tot weken na de booster – één ontwikkelde leukemie, twee collega’s Non-Hodgkin-lymfoom, en een oude vriend die zich voelde alsof hij Long Covid had sinds hij zijn booster kreeg en bij wie, na het krijgen van ernstige botpijn, meerdere uitzaaiingen van een zeldzame B-celziekte werden vastgesteld.

  Koninklijke hypocrisie: Koningin Elizabeth van Engeland heeft COVID en zij neemt Ivermectine om het te behandelen

Ik ben ervaren genoeg om te weten dat dit niet de toevallige anekdotes zijn die velen suggereren, vooral omdat hetzelfde patroon wordt gezien in Duitsland, Australië en de VS.

De berichten over aangeboren immuunsuppressie na mRNA gedurende enkele weken zouden kloppen, aangezien al deze patiënten tot nu toe melanomen of B-celkankers hebben, die zeer gevoelig zijn voor immuuncontrole – en dat is vóór de berichten over suppressie van suppressorgenen door mRNA in laboratoriumexperimenten.

Dit moet onmiddellijk worden uitgezonden en besproken.

Angus Dalgleish MD FRACP FRCP FRCPath FMedSci

Meer lezen:

B-cel-gemedieerde ziekte

In zijn brief verwijst Prof. Dalgleish naar ziekten en kankers op basis van B-cellen. Volgens de British Society for Immunology spelen B-cellen een belangrijke rol bij het reguleren van de immuunrespons en kan ontregeling van de B-celfunctie leiden tot ernstige gevolgen voor de gastheer. Zoals:

 • Kanker
 • Auto-immuniteit
 • Niet-autoimmune ontstekingsziekte
 • Transplantatie, chronische graft-versus-host ziekten
 • Verspreiding van het menselijk immunodeficiëntievirus (HIV)

Geen boosters meer*

Prof. Dalgleish behandelt kankerpatiënten in de frontlinie en is geschokt en verbijsterd over wat hij ziet – en niet alleen bij zijn patiënten, maar ook bij familieleden en vrienden. Dit omvat snel groeiende en fulminerende kankers, recidieven bij mensen die al lang genezen of in remissie waren van hun kanker die in sommige gevallen al 25 jaar of meer verdwenen was. Deze kankers komen voor bij gevaccineerde personen en worden volgens Prof. Dalgleish uitgelokt door boosterinjecties. In een interview met Dr. Tess Lawrie gisteren op Tess Talks, besprak Prof. Dalgleish dit en wat hij ziet bij zijn patiënten, familie en vrienden. Hij besprak ook:

 • De rol van goedkope, gangbare en generieke medicijnen bij de behandeling van kanker, en hoe deze worden onderdrukt.
 • Hoe mensen die jarenlang in remissie zijn geweest nu beginnen terug te vallen na het ontvangen van een Covid injectie booster en waarom dit gebeurt.
 • Hoe professor Dalgleish door zijn eerdere HIV-onderzoek begreep dat de Covid-injecties stollings- en neurologische problemen zouden veroorzaken.
 • Dat hij en zijn collega alarm sloegen en hun bevindingen voorlegden aan het Britse kabinet, en dat er geen passende maatregelen zijn genomen.
  NIET ALLEEN MENSEN: Wetenschappers zeggen dat 5G-straling dodelijk is voor dieren en wildleven

Hieronder vindt u zijn Tess Talks interview op Rumble. Voor degenen die geen toegang hebben tot Rumble kunt u de video op Dr. Lawrie’s Substack HIER bekijken.


Tess Talks: Veroorzaken Covid boosters kanker? 4 december 2022 (56 min)

*Artikel bewerkt na oorspronkelijke publicatie: We hebben het gedeelte “Geen Boosters meer” toegevoegd omdat het interview, dat op het moment van schrijven nog niet beschikbaar was, zijn brief aanvult.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeen wordt uitgestoten van de COVID-gevaccineerden naar de ongevaccineerden, hier is hoe u het uit uw lichaam kunt verwijderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCOVID-19 vaccinatie kan volgens de gezondheidsautoriteit CDC tot 2,5 decennia van het leven van een man afnemen
Volgend artikelZwaargewonde Oekraïense soldaat vraagt Russische drone-operator om hulp (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Helaas ken ik persoonlijk zo al enkele gevallen die van een stabiele situatie plots overgegaan zijn naar een agressieve kanker gaande van plotse tumorgroei tot een acute leukemie en plotse zware dementie, dit zijn tevens mensen die weet hadden van mijn waarschuwingen en deze enkel deels aanhoorden met een neerbuigende en onderdrukte spot. Toch kan ik dit zelfs nu niet deze mensen hier op wijzen naar de oorzaak van hun ellende zonder woed en haat op te wekken naar mij gericht.
  Al zijn er een paar uitzonderingen die uit zichzelf naar mij toekwamen en moedig zegden dat ik gelijk had over de vaccinatie’s.

 2. Veel onafhankelijke wetenschappers hebben gewaarschuwd, dat de mRNA-injekties, het immuun-systeem aantasten / vernietigen.
  Het mRNA zit verpakt in ‘lipid nano particles’ en die dringen elke cel binnen. Daar wordt het DNA deels herschreven, en o.a. aangezet tot het constant aanmaken van een overmaat aan ‘spike eiwitten’.
  Vandaar de grote toename in [ terugkerende ] ziektes, en over-sterfte.

  Wie dit duidelijk uitlegt, is, naast veel andere wetenschappers :
  prof dr. Masanori Fukushima [ Kyoto U., Japan ]

 3. Zopas is mijn schoonvader overleden aan turbokanker , van een normale gezondheidstoestand naar supersnel ontwikkelende kanker met de dood tot gevolg in vijf weken.
  Hij geloofde het door de MSM gepushte narratief dat de wetenschap onverdeeld van mening was dat het “vaccin” veiling en doeltreffend was .
  Zelfs nadat hij volledig gevaxt en geboosterd ziek werd na een COVID besmetting.

 4. Vooral interessant zijn de lange termijn effecten. We zien in ieder geval al dat de wereldwijde bevolkingsgroei minder hard gaat dan voorheen.

  • Rechtbanken KUNNEN de deur opendoen, misschien doen ze het ook, maar de corrupte rechters zullen niet echt recht spreken. Ook zij zitten in de zak van de idioten op de achtergrond. Het is al zo lang aan de gang dat ieder die maar iets in de melk te brokken lijkt te kunnen gaan doen, al ingepakt is voordat hij/zij zelf in de gaten heeft in welk wespennest hij terecht komt.
   Ik hou mijn hart vast voor de jonge generatie die nog enthousiast aan studies beginnen die mogelijk kunnen leiden tot inlijving bij young global leaders of andere achtergrond idioterie.

 5. Het criminele kartel in Den Haag zet in ieder geval alles op alles om alles in de doofpot te houden onder de noemer van staatsbealang. Hugo het clowntje wil zijn corona-appjes niet vrijgeven. Ernst Voldemort wil de OMT gesprekken geheim houden. De oversterfte mag niet in verband worden gebracht met de Frankensteinshots. We worden geregeerd door een misdaadsyndicaat.

 6. Het is geen kanker, het zijn de voortwoekerende eiwtten. Dat is de reden dat geen enkele behandeling maar enigzins aanslaat. Meestal zitten de “artsen” nog in het bedenken van het behandelingstraject. Komen ze een paar dagen later weer langs, blijkt het al geen nut meer te hebben.
  Ze worden gewoon binnen een paar weken weggevreten. Het is afschuwelijk, ik heb het al 2 keer moeten zien en er staan er in mijn directe omgeving nog een paar klaar om weggeteerd te worden.
  Je ziet ze slechter en magerder worden en je hoort ze zuchten en kreunen.
  De hoogste boom is nog niet genoeg voor deze monsters!

  • Klopt Nicole.; Het zijn de voortwoekerende spike eiwitten, die volgens de pro vaccinatie artsen na 8 dagen “ vanzelf “ uit het lichaam zouden verdwijnen.
   De praktijk leert ons nu anders.
   De spike eiwitten blijven voortwoekeren in het lichaam en veroorzaken een “ vorm “ van kanker.
   Want alle cel woekerende ziektebeelden noemt men kanker.

   Maar ook hier na de diagnose worden mensen NIET VERTELD wat er met hun lichaam aan de hand is.
   De dokter “ plakt “ er gewoon het etiket kanker op.
   Dit is ten dele correct omdat het een woekering van kwaadaardige cellen is, en het geeft de patiënt dan altijd nog hoop, want kanker vaak is te behandelen…….. dus omwille van hoop heb je kanker…..

   We zien dan ook dat er met alle voorhanden zijnde middelen nog een therapie wordt ingezet, ( operatie, chemo kuren, andere kuur, Immuntherapie enz enz enz ) en daarna nog een andere therapie en een volgende therapie en uiteindelijk toch een morbide afloop.
   Dit fenomeen ( doorbehandelen en overbehandelen ) is o.a. Debet aan de huidige drukt in de ziekenhuizen…..

   Woekerende spike eiwitten zijn ( nog) niet te behandelen.
   In de alternatieve hoek wijst met op dennennaalden extracten….. ?

 7. p.s. al een arts meegemaakt die iemand beter maakte? het kan maar het belang is ziek houden, zijn klanten….

  Ieder jaar zou men 100 willekeurige artsen van een flat moeten gooien om de slachtoffers die door falen en onkunde of gewoon desinteresse/ arrogantie door artsen dat jaar te compenseren.
  Dat zou een fractie zijn van hun slachtoffers maar het zou slachtoffers in de toekomst verminderen en recht doen aan het principe dat de vervuiler/ veroorzaker betaald.

  Ik heb geen vertrouwen in de medische wetenschap, teveel arrogante artsen meegemaakt die nul resultaat afleverenden maar wel een vorstelijk loon opstrijken, jaar in jaar uit. En medisch tuchtcollege is een doofpot en handje boven het hoofd gebeuren, het moet echt de spuigaten uitlopen wil er een arts worden geroyeerd.

  100 per jaar, om te laten zien dat er balans is en een motivatie om beter en deugdelijk werk te verrichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in