pixabay

Microklonters na COVID-19 vaccinatie zijn een groot probleem. Patholoog Ryan Cole is een groot voorstander van het gebruik van nattokinase, een enzym uit gefermenteerde soja dat het bloedstollingseiwit fibrine afbreekt.

Cole merkte in de Ask Dr. Drew podcast op dat mensen in het noorden van Japan zelden sterven aan hartaandoeningen. Ze eten daar veel gefermenteerde soja, aldus de patholoog.

Sommige van zijn collega’s kregen bloedklonters. Medicijnen hadden geen effect. Toen Cole hen aanraadde nattokinase te nemen, verdwenen de bloedproppen binnen een dag of twee.

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccinatiemethode, liep na zijn tweede vaccinatie vaccinatieschade op. Sindsdien kampte hij met een levensbedreigende hoge bloeddruk en een hoge hartslag.

Malone kreeg nattokinase toegediend. “Ik voel me veel beter,” zei hij in een interview met de Epoch Times. “Mijn vrouw zegt dat ik veel meer energie heb.”

Hij legde uit dat nattokinase ophopingen van spike-eiwit in het lichaam afbreekt. “Er is hoop.”

Via Uncutnews.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Steeds meer hartspierontstekingen: De vaccinatie als tijdbom?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Binnen 4 tot 7 dagen na COVID-19 injectie hebben 3 op de 5 bloedstolsels
Vorig artikelSituatierapport 30/3/23: De strop rond Bakhmut wordt strakker aangetrokken
Volgend artikel“Rusland alleen al kan het hele Westen confronteren…”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Heeft het onderstaande hier iets mee te maken? In zekere zin wel: wat een gekke wereld namelijk tegenwoordig!

  Recente series uit de VS barsten van het absurd groene (technisch vaak onmogelijke), links-globalistische woke-gezeik zoals een huwelijk met je goudvis, zoals recentelijk ook voorgesteld door Klaus Schwab (een WEF-psychopaat die ook hier de politiek aanstuurt).

  Met name de gewone bevolking krijgt de schuld van alles dat er ook maar mis kan gaan op deze planeet. Censuur alom op social media (waar mensen niet zo sociaal met elkaar omgaan en meteen alles mogen afbranden dat niet 100% strookt met de aangeleerde woke-hysterie; “vrijheid” alom dus). Oh ja: je moet ook vooral nergens voor staan en nergens zeker van zijn :-). Het moet één grote, grijze, zielloze massa worden zonder geslacht (de oorlog tegen voortplanting gaat continu door).

  De gewone bevolking komt natuurlijk niet uit zichzelf op het idee om zichzelf LGBQTBLABLA-nog-wat te noemen (die afkorting ontgaat mij altijd omdat het zo gekunsteld is). De gewone bevolking heeft van nature niet de behoefte omgebouwd te worden. Het hele woke-gezeik wordt natuurlijk opgedrongen door de heersende elite (verdeel en heers) om maximaal verdeeldheid en verwarring te zaaien zodat grote groepen mensen efficiënt beheerst kunnen worden. Daarom is oorlog ook zo handig en lucratief. Nu zijn het weer die stoute Russen, vroeger was het Duitsland en binnenkort wellicht ook China. Oh ja: even een nep-pandemie tussendoor, dat werkt ook altijd goed! Het gros weet namelijk toch niet wat een virus eigenlijk zou moeten zijn; ook altijd handig om het onderwijs zo slecht mogelijk te houden: ècht relevante kennis is namelijk macht.

  • Hij had last van een lange Covid en toevallig een arts die dacht dat achteraf vaccineren zijn Covid zou doen krimpen. Maar zijn Covid werd alleen maar langer!
   Maar dankzij een nieuwe huisarts streek hij met rauwe bonen en een trits aan pillen de plooien uit zijn DNA.
   Nu hobbelt hij als een boskabouter weer vrolijk zonder een lange Covid door het dennennaaldenbos….

  • Ja, hoor dat heeft hij gedaan. Aan het begin van de plandemie had hij nog het volledige vertrouwen in de medische wetenschap. Zo zijn integere wetenschappers in de val van de macht gestapt. De elite kan zich zo mooi voordoen.

 2. Datgene waar u aan dood gaat, maakt u ook weer beter. De bevolking word graag voor gelogen. Van de wieg tot de kist, word u door overheden voorgelogen.

 3. Hmmm. Soja bevat ziek veel oestrogenen. Ik weet niet of dat door fermentatie te niet wordt gedaan. Manboobs willen we natuurlijk niet en een relatief te laag testosteron-niveau voor mannen geeft ook gelazer. Zucht.
  On the bright side en al ben ik een vrouw, maar wat ben ik toch ontzettend blij dat ik me die rotzooi niet aan heb laten praten. 🙂

  • Rauwe soya die hier in het westen vooral geconsumeerd wordt bevat veel oestrogeen. Daarom fermenteren Aziaten soya eerst voordat het geconsumeerd wordt.

   • Maw, fermenteren zet oestrogeen om in iets anders? De reden waarom Aziaten soja (en ander voedsel) fermenteren is dat door het fermenteren er gezonde bacterieën zoals Bifidus in ontstaan, wat goed is voor de darmflora, dus voor het hele lichaam.. Maar ik zou wel willen weten of het ook de oestrogenen in soja omzet in iets anders, non-hormonaal. Dat hoop ik.
    En Japanners hebben geen manboobs, dus dat zou zo maar kunnen.

 4. Bij de ontwikkeling van mRNA-vaccins speelde AI een héél (tevéél ?) grote rol in de diagnoses. Vandaag de dag moet men vaststellen dat, hoe goed AI misschien ook is bedoeld, er héél grote gaps zitten in de modellen. Maw scherpe maatregelen voor regulatory sandbox’s voor innovatie bedrijven. Dringende wetgeving en verplichtingen inzake hoge-risico AI-systemen zal sowieso een zeer grote uitdaging vormen. Denk hierbij aan data en databeheer (kwaliteitsvereisten), systemen voor risicobeheer, technische documentatie, registratie, menselijk toezicht, nauwkeurigheid, robuustheid en cyberbeveiliging zowel in hoofde van aanbieders AIS, verplichtingen, distributeurs, gebruikers, … enz. De mensheid is er nog lang niet en enorme AI-gevaren en black holes loeren om de hoek.

 5. Robert Malone gevaccineerd….hahahahaha…. en heb al vaker gelezen dat soja juist helemaal niet gezond is ??? Geloof niets van dit verhaal

  • Het is op dit moment heel lastig om te peilen wat waarheid is en wat leugen. Ik volg Robert Malone al een tijd. Wat ik van hem weet is dat hij vanaf het moment dat hij realiseerde wat er aan de hand was, zich tegen zijn eigen ontwikkelde techniek heeft uit gesproken. Hij is van Linkedin afgehaald. Op zijn eigen wikipedia pagina is hij in diskrediet gebracht. Dit zijn allemaal signalen dat ze niet blij waren met zijn acties. Hij maakt op mij een integere indruk,
   Dat ik me niet heb laten vaccineren, is omdat ik een zoon met vaccinatieschade heb. Anders had ik net zo braaf in de kudde meegelopen.
   Sojabonen? Dee en Themis gaven goede argumenten waarom de sojaboon gefermenteerd moet zijn. Trouwens het is maar een bepaald stofje dat ze gebruiken.

 6. @Dee maart 30, 2023 at 18:34
  “Dee geeft aan dat rauwe soya die hier in het westen veel oestrogeen bevat en dat Aziaten daarom de soya eerst fermenteren voordat het geconsumeerd wordt.”
  Maar er zijn nog andere oorzaken waarom je hier minder of geen soya zou moeten eten. Door de wijze van telen bevat soya andere stoffen dan die in de Aziatische landen wordt geteeld. Bovendien bevat de gebruikelijke soya zowel uit NL als uit andere landen veel bestrijdings- en anti-insectenmiddelen. Denk aan Bayer, Monsanto en ander chemisch tuig.
  Maar wat veel mensen zich niet realiseren is dat soya ook als veevoer wordt gebruikt en je ook soya binnen krijgt als je dieren eet die
  niet biologisch of niet biologisch dynamisch zijn opgegroeid.
  Verschil biologisch en biologisch dynamisch zit in dat bij de de laatste vorm absoluut geen onnatuurlijke stoffen tijdens de teelt en groei zijn toegevoegd. Dus zo zuiver mogelijk geteelde gewassen en gefokte dieren. Helemaal uitsluiten kan je het niet, want als buurboer wel spuit kan er wel wat overwaaien naar de andere boerderij.

 7. Beste Mensen

  Niet Alleen Soya extracten
  Helaas lijd massa productie teelt Soya tot nare effecten aan Moeder Aarde

  Mensen die zijn geVergiftPrikt
  Gebruik Citroen , Tomaten , Sinaas , Mandarijn , Rode Bieten , Wortel , Bloemkool , Spinazie en meer van groenten en vruchten soorten

  Let op Absoluut geen bloed verdikkende verstijvende producten
  Zoals :
  Alle Lijken & Kadavers , gefermenteerde geraffineerde Oliën & Vetten
  Alcohol Sigaretten Drugs
  En vooral niet vergeten Knoflook Uien de verdwalings aanzet gevers tot vals voedsel
  Dus iets zogenaamd eetbaar maken door vermenging van
  Eten wat geen eten is voor de mensheid
  Verkapte uitleg vind men nog steeds in de valse Bijbels ook nog
  Thora , Bijbel leiden tot Satanisme Barbarisme Kannibalisme van de Koran is niet veel kaas gegeten
  Maar naar verluid promoveert die Satanisme Kannibalisme Barbarisme ook
  Op elke hoek van een korte straat bevind zich zo een stink Huis
  Bij lange straten ook een paar tussenin

  In Tunesië worden hoofden van die weerloze schattige wezens
  Broers en Zussen van Hunzelf in een andere verpakking voor het stink Huis opgehangen met heel veel druipende maden en insecten eromheen vliegend
  Zelf waar genomen
  Ben daar geweest
  Ookal is dat meer dan 30 jaren geleden
  Dus niemand kan hier omtrent iets anders komen verkondigen
  Het zal nu veel erger zijn dan beter
  Nederland gaat ook die richting op

  Dus 100% zeker
  Oorlog zal er zeker komen
  Oog om oog Tand om tand
  Liefde proberen te krijgen met een wapen in de hand
  Maakt niet uit wat voor wapen
  Een wapen is en blijft een wapen
  Groot of Klein
  Alleen lafaards handelen op die manier
  Proberen ikke ikke ikke te hanteren
  De Rest moet dood kan stikken
  Joden Christen Islam mentaliteiten
  Zie Amerika vecht met Rusland
  Wat is dat ?
  Ego Afbakeningen
  Slavendrijvers
  Vervolgens opofferen de Zwakkeren eerst
  Engeland Frankrijk Nederland Portugal België Duitsland hadden en hebben nog steeds een vinger in de Pap

  Dank U

 8. Nattokinase is al héél lang bekend. helaas is het niet te vreten en ontstaat door fermentatie van soja. een product dat niet stabiel is.
  Belangrijkste ingrediënt is vitamine K2. en dat haalt inderdaad de door vaccinaties veroorzaakte kalk uit de bloedvaten en wellicht ook de hierdoor veroorzaakte stolsels.
  Voor de meeste erkende studies wordt gebruik gemaakt van de K2 verkregen uit rozenblaadjes (gepatenteerd). Betekent niet dat alle problemen zijn verholpen. we weten gewoon niet wat de genetisch gemanipuleerde vaccinaties doen met ons DNA. Als waar is waar ik voor vrees zal het ons DNA beïnvloeden waardoor er een constante verkalking plaats zal vinden. Het vasculaire probleem is echter niet het enigste probleem. Waar wij al voor vreesden is dat ook het immuunsysteem een megaklap krijgt. N-Acetyl L-Cysteïne en Dennennaaldenthee kunnen op dit gebied helpen.

 9. Glad there is another natural thinner but I have taken ((Chanca Piedra)) for well over ten years and I am always trying to tell people to take it NOW with spike protein issues and many of us getting shed on by the vaxxed. Chanca is cheap and effective….best blood thinner going. I use teh extracts rather than pills and all I need is minimal dose…even three drops every few months keeps my blood thin and I know from my cycle and from when I get a small cut. Chanca is known to break up foreign particals in the body…not just blood thinning or kidney stones…other things also. Things that are not meant to be in the body. Just watch abot taking it if you are preganant or already have too thin of blood. Otherwise you are good to go with it. Very affordable but make sure you get a purer form and a from a trusted company like with any thing. Also it works FAST….in a little as three hours. I had my lower leg clots vanish in less than two days.

  • Sorry for the typos….I just wanted to get the basic info out in case I forgot to come back…here is what I said with less errors since I cannot delete my comment and resend 🙂

   “Glad there is another natural thinner but I have taken ((Chanca Piedra)) for well over ten years and I am always trying to tell people to take it NOW with spike protein issues and many of us getting shed on by the vaxxed. Chanca is cheap and effective….best blood thinner going. I use the extracts rather than pills and all I need is minimal dose…even three drops every few months keeps my blood thin and I know from my cycle and from when I get a small cut. Chanca is known to break up foreign particals in the body…not just blood thinning or kidney stones…other things also. Things that are not meant to be in the body. Just watch about taking it if you are pregnant or already have too thin of blood. Otherwise you are good to go with it. Very affordable but make sure you get a purer form and a from a trusted company like with any thing. Also it works FAST….in a little as three hours. I had my lower leg clots vanish in less than two days.”

   • I see I also have some sort of stupid auto correct messing with me there as not all my corrections worked. Good enough…you all can read it with contecxt clues and hopefully be helped also some…all the best 🙂

 10. Beste Mensen

  Droom maar lekker verder
  Dus ….
  Met andere woorden ….
  Ga daarom maar extra vergift prikken ophalen
  Immer Satan heeft al Zogenaamd een anti middel tegen allerlei soorten gemaakte vergiften gemaakt ontwikkeld
  Mooi spelletje
  Spannend Joh ….
  Wat goed man ….

  Dank U

 11. Glad there is another natural thinner but I have taken ((Chanca Piedra)) for well over ten years and I am always trying to tell people to take it NOW with spike protein issues and many of us getting shed on by the vaxxed. Chanca is cheap and effective….best blood thinner going. I use the extracts rather than pills and all I need is minimal dose…even three drops every few months keeps my blood thin and I know from my cycle and from when I get a small cut. Chanca is known to break up foreign particles in the body…not just blood thinning or kidney stones…other things also. Things that are not meant to be in the body. Just watch about taking it if you are pregnant or already have too thin of blood. Otherwise you are good to go with it. Very affordable but make sure you get a purer form and a from a trusted company like with any thing. Also it works FAST….in a little as three hours. I had my lower leg clots vanish in less than two days.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in