Een jaar geleden hadden dubbel gevaccineerde Australiërs 10,72x meer kans om Omicron te krijgen dan ongevaccineerden. Nu hebben ze 20x meer kans en de drie of meer gevaccineerden 35x meer kans, zoals blijkt uit de laatste statistieken van NSW Health (zie hieronder), schrijft The Exposé.

Ondertussen tonen de laatste gegevens van de Cleveland Clinic en de laatste gegevens van de VS, geanalyseerd door Josh Stirling, oprichter van Insurance Collaboration to Save Livess en voormalig nummer 1 in de verzekeringsanalisten, een werkelijk verontrustende trend.

De schade aan de gezondheid veroorzaakt door elke vaccinatiedosis vermindert niet na verloop van tijd. Het gaat voor onbepaalde tijd door.

In feite tonen CDC All-Cause Mortality [alle oorzaken sterfgevallen] gegevens aan dat elke vaccindosis het sterftecijfer met 7% verhoogde in het jaar 2022 in vergelijking met het sterftecijfer in het jaar 2021.

Dus als u 5 doses heeft gehad, heeft u 35% meer kans om in 2022 te sterven dan in 2021. Als u één dosis heeft gehad, heeft u 7% meer kans om in 2022 te sterven dan in 2021. Als u niet bent gevaccineerd, had u geen grotere kans om in 2022 te sterven dan in 2021.

De gegevens van de Cleveland Clinic

Hier zijn de Covid-infectiecijfers voor de 1e 98 dagen van 12 september 2022, toen het bivalente vaccin voor het eerst werd aangeboden aan werknemers van de Cleveland Clinic. Het was niet verplicht. Het werd aangeboden.

Klik voor groot

Dus op 12 september 2022 waren 6199 werknemers niet gevaccineerd, 2359 waren enkelvoudig geprikt, 13804 waren dubbel geprikt, 20798 waren drievoudig geprikt en 3538 waren viervoudig of penta geprikt met het oorspronkelijke vaccin, dat was ontworpen tegen het Wuhan Hu1-referentievirus, dat NIET was geïsoleerd uit een mens, maar was gegenereerd op een computer.

De resultaten van hun onderzoek, hierboven grafisch weergegeven, tonen aan dat hoe meer doses van het oorspronkelijke vaccin u nam, hoe groter de kans was dat u covid kreeg. Met andere woorden, het originele Covid-vaccin is niet alleen ineffectief tegen Omicron. Het is zelfs anti-effectief.

Het is dus geen vaccin tegen de huidige Covid-stam. Het is een antivaccin. Het beschadigt uw immuunsysteem op een dosis-afhankelijke manier. Hoe meer injecties u heeft genomen, hoe meer schade u uw immuunsysteem heeft toegebracht.

De schrijver zag dit voor het eerst in PHE Vaccine Surveillance rapporten en publiceerde zijn bevindingen aan PHE zelf EN op mijn website en in The Expose, op 10 oktober 2021.

  Het beleid van verplichte vaccinatie heeft geen invloed op de vaccinatiegraad in Oostenrijk; integedeel

‘De wetenschap’ is nu vastgesteld door de Cleveland Clinic. Genetische vaccins beschadigen uw immuunsysteem en maken de kans dat u besmet wordt met Covid niet kleiner maar groter.

Niet alleen dat, maar ze hebben ook verschrikkelijke bijwerkingen op het cardiovasculaire, neurologische en reproductieve systeem.

Ze zijn niets minder dan verplichte progressieve euthanasie.

CDC All-Cause Mortality Data toont aan dat elk jaar elke gevaccineerde persoon meer en meer kans heeft om te sterven met een snelheid van 7% PER PRIK PER JAAR. Dat is een langzaam werkend genetisch gif

Als mensen zouden herstellen van de 1e prik, dan zou die niet precies hetzelfde effect hebben als de 5e prik (namelijk een toename van het sterftecijfer met 7%). Dit is het probleem op lange termijn. Mensen herstellen niet van de schade die de injecties hebben aangericht in termen van oversterfte.

Dus als we 2021 als basislijn nemen, zou een persoon met 5 prikken 350% meer kans hebben om in 2031 te sterven, 700% meer kans om in 2041 te sterven en 1050% meer kans om in 2051 te sterven dan een persoon die niet is gevaccineerd. Het is net als samengestelde interest.

Met dit resultaat kunnen we het verlies aan levensverwachting voor een 30-jarige man als volgt berekenen… De levensverwachting van een 30-jarige niet-gevaccineerde man in het VK is ongeveer 80 jaar. Hij kan dus nog 50 jaar langer leven.

Statistisch gezien is de helft van zijn cohort dood tegen 80 jaar. De levensverwachting van een 30-jarige vijfvoudig gevaccineerde man in het VK is 56 jaar. Aangenomen dat Britse mannen op dezelfde manier op de vaccins reageren als Amerikanen. Als alternatief hebben 30-jarige mannen in de VS die vijf keer zijn gevaccineerd ook 24 jaar aan levensverwachting verloren.

Gegevens over de levensverwachting in het VK zijn afkomstig van Statista. In de onderstaande tabel tellen we de extra 7% sterfte per prik per jaar op bij de niveaus voor 2020 in het VK die in kolom 2 staan. Over een periode van 5 jaar zou de gemiddelde toename van de verwachte sterfte dus –

(0% + 35%)/2 = 17,5% van één prik.
(0% + 70%)/2 = 35% bij twee prikken
(0% + 105%)/2 = 52,5% bij drie prikken
(0% + 140%)/2 = 70% bij vier prikken
(0% + 175%)/2 = 87,5% bij vijf prikken

  De wereld weet dat mRNA Covid injecties hebben gefaald

Levensverwachting voor niet-gevaccineerde en 1-5 gedoseerde Britse mannen

Klik voor groot

1 prik berooft 30-jarige mannen van 13 jaar
2 prikken berooft 30-jarige mannen van 18 jaar
3 prikken berooft 30-jarige mannen van 20 jaar
4 prikken berooft 30-jarige mannen van 23 jaar
5 prikken berooft 30-jarige mannen van 24 jaar.

Dat is de prijs die u betaalt voor het vertrouwen in de NHS, het vertrouwen in de regering en het vertrouwen in de BBC en de mainstream media.

Dat is wat media als de Exposé hebben geprobeerd te voorkomen.

NSW Vax status 7 januari 2023

De bevolking van New South Wales in Australië bedroeg in 2022 6.505.883. De vaccinatiestatus is als volgt…

https://www.health.gov.au/our-work/covid-19-vaccines/vaccination-numbers-and-statistics

NSW Australië gegevens voor ziekenhuis en Intensive Care-opnames tijdens de laatste 6 weken van 2022 tonen dosis-afhankelijke vernietiging van het immuunsysteem

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Pages/weekly-reports.aspx

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221231.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221217.pdf 
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221210.pdf 
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221203.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221126.pdf  

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221119.pdf 

NSW Covid Intensive Care-opnames 19 november – 31 december 2022

NSW Covid Ziekenhuisopnames 19 november – 31 december 2022

Daar is het bewijs van vernietiging van het immuunsysteem door vaccinatie gemedieerde spike-eiwitten. We zien hetzelfde patroon voor ziekenhuisopnames in Australië als voor infectiecijfers in Cleveland. Hoe meer injecties je neemt, hoe zwakker je immuunsysteem wordt. En dat is voor het doel van de therapie! Bovenstaande grafieken gaan NIET in op de bijwerkingen.

Conclusie

De bevolking van NSW in Australië bestaat uit 6½ miljoen mensen. Zij zijn een sterk gevaccineerde groep. Als we kijken naar de gegevens van de Australische regering voor de laatste 6 weken van 2022 zien we dat.

1. Degenen met 1 of 2 doses hebben 20x meer kans op ziekenhuisopname met Covid dan degenen zonder doses.
2. Degenen met 3 of 4 of meer doses hebben 35x meer kans om opgenomen te worden in het ziekenhuis met Covid dat degenen zonder doses.
3. Ongevaccineerd zijn geeft 100% bescherming tegen het naar de intensive care moeten. Gevaccineerd zijn geeft een kans van 6 op 100.000 om op de IC opgenomen te worden.
4. Vaccins zijn onveilig en extreem anti-effectief.
5. Covid vaccinatie legt onhoudbare druk op ziekenhuizen en IC’s in NSW en bij implicatie over de hele wereld.
6. De NHS in het Verenigd Koninkrijk zal worden vernietigd tenzij vaccinaties onmiddellijk worden verboden. Het kan al te laat zijn.
7. De vaccins voorkomen kudde-immuniteit. Kudde-immuniteit zal nooit bereikt worden bij de gevaccineerden. Het is al bereikt bij de ongevaccineerden.
8. Het voortduren van de pandemie wordt volledig veroorzaakt door de vaccins.

  De psychische blindheid van vaccineerders en hun gevaccineerden - Ontkenning van de realiteit in alle omstandigheden

De laatste keer dat ik de gegevens in NSW bekeek, voor de laatste 6 weken van 2021, hadden de dubbel gevaccineerde mensen 2,18x meer kans om Omicron te krijgen dan de ongevaccineerde.

Hier zijn we vandaag, 12 maanden later in de laatste 6 weken van 2022, en de dubbel gevaccineerden hebben niet 2,18x, maar 20x meer kans om de nieuwste variant op te lopen. En de drievoudig geprikte hebben 35x meer kans!

Er is dus de vernietiging van het immuunsysteem die ik voorspelde in oktober 2021. Er is de progressieve vaccin-gemedieerde AIDS. Dit zijn kluchtige Monty Python cijfers. Als ik het goed begrijp gaat de Australische regering nu stoppen met het classificeren van ziekenhuisgegevens op basis van vaccinstatus.

Over kop in het zand steken gesproken. Hoe dan ook. Het is te laat. De kat is uit de zak. Deze cijfers zijn een versnellende immunologische ramp.

De gegevens die we hebben geanalyseerd hebben betrekking op de ziekte waartegen de vaccins ons zouden moeten beschermen (Covid-19). Ze gaan niet in op de overvloed aan cardiovasculaire, neurologische, immunologische, reproductieve en systemische bijwerkingen van de genetische anti-vaccinaties die nog meer ziekenhuisopnames veroorzaken.

Wij hebben de controle over onze gezondheidsdiensten in handen gegeven van Big Pharma en zij hebben die diensten vernietigd. De dag zal komen, als dat nog niet gebeurd is, dat 50% van de patiënten in onze ziekenhuizen lijdt aan door vaccinaties veroorzaakte pathologie.

De vraag wordt dan, hoeveel anderen naast de door vaccins beschadigde patiënten lijden aan door Big Pharma veroorzaakte pathologieën als gevolg van andere “medicijnen” van Big Pharma?

De geloofwaardigheid en de levensvatbaarheid van de hele gezondheidszorg wereldwijd is dus volledig afhankelijk van de onmiddellijke stopzetting van genetische vaccinatie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkend laboratoriumonderzoek van COVID-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Iedereen op aarde zal sterven”, waarschuwt top AI-onderzoeker
Volgend artikelBritse oncoloog waarschuwt dat kanker zich snel ontwikkelt na Covid-vaccinatie – “Ik heb genoeg ervaring om te weten dat dit geen toeval is”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. En bent u als geprikte boos hierover ? Leef dan uw opgekropte woede volledig uit op zij die de prik aan u opgedrongen hebben ! Gun deze leiden ook wat minder levensjaren 😊 !

 2. Ik vind het zo diep diep triestig want achter elke statistiek staat een mens die ter goede trouw of onder dwang deze heeft laten zetten. Indertijd mijn waarschuwingen werden door familie en vrienden genegeerd zelfs uitgelachen omdat ik enkel op mijn gevoel af ging en verder niets kon bewijzen en de propaganda ging destijds in volle vaart vooruit dus ook de boosters hoorden er natuurlijk bij want je deed het toch voor een ander hé. Dat je achteraf gelijk krijgt voelt echt niet aan als een overwinning maar meer als een wedstrijd die je hebt verloren als ik nu rondom mij zie hoeveel mensen die ik ken gewoon doodziek worden van een simpel verkoudheidje en weken daarna nog liggen hoesten en verschikkelijk moe zijn voordat ze weer een beetje op de been geraken.

  • Destijds reageerde ik in moreel opzicht op het ‘je doet het niet voor jezelf maar voor een ander’ door te redeneren van: ‘Ik ben bang voor die gentherapie-prik. En dus waarschuw ik ook anderen ertegen. Dat doe ik dus voor mijzelf en ook voor ieder ander’: wees bang voor die prik!
   Ik vond al die mensen, eigenlijk bijna iedereen dus, enorm veel moediger dan mijzelf door die prikken te halen!

 3. En het zijn voor 80% dezelfde papagaaien die ons nu richting Armageddon duwen omdat ze nog steeds de MSM geloven, nadeel dit keer is dat wij nu ook de Sjaak zijn.
  Ik had graag ongelijk gehad want dan hadden we in een betere wereld geleeft en minder begrafenissen gehad.

 4. Mijn vader zei altijd dat hij een hekel had aan domme mensen. Dat begreep ik nooit en vond het hard en koud. Nu begrijp ik dat hij gelijk had. Iedereen heeft van onze lieve heer een perfect brein gekregen maar slechts weinigen hebben daar gebruik van gemaakt. Ter goeder trouw of uit onwetendheid geprikte geitenbrijers hebben ons dan wel moedwillig gedemoniseerd. Nu moeten wij medelijden hebben met deze volksverraders? NEE ik denk het niet. Zij zijn de schuldigen die de psychopaten in de regering de macht gegeven hebben om deze misdaad door te zetten. Ik ben het dan ook roerend met Peter eens dat zij hun woede beter kunnen koelen op de politici. We hebben velen willen waarschuwen. Waarschuwen uit liefde. We zijn uitgelachen en weggezet als gekke complotdenkers. Nu medelijden hebben met deze domme idioten gaat mij te ver. Vergeven is goddelijk maar ik ben dus geen God en vergeef of vergeet NOOIT. Wat ik wel wil is deze mensen die om vergeving vragen naar God brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in