Britse minister van Volksgezondheid is aandeelhouder van een bedrijf dat aan de volksgezondheid levert

2
Matt Hancock via YouTube

Politici, zakenlieden en de gezondheidssector vormen een zeer nauw web van gemeenschappelijke belangen, zonder hetwelk het onmogelijk is de beslissingen te begrijpen die tijdens de pandemie zijn genomen, vooral in een tijd van privatisering van de openbare gezondheidsstelsels. Sommigen beschouwen dit als “corruptie”, maar als iets totaal geïnstitutionaliseerd.

Zo bezit de Britse minister van Volksgezondheid, Matt Hancock, aandelen in een bedrijf dat levert aan de National Health Service (NHS), het openbare gezondheidszorgstelsel van het Verenigd Koninkrijk.

In maart zei hij dat hij meer dan 15 procent van Topwood had verworven, dat in 2019 een leveringsvergunning kreeg.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het veilig opslaan, coderen en scannen van documenten en heeft dit jaar ook £ 300.000 binnengehaald in contracten met de NHS van Wales.

In maart vorig jaar verklaarde Hancock in het belangenregister van parlementsleden dat het meer dan 15 procent van de aandelen van Topwood had verworven in het kader van een “gedelegeerde beheersovereenkomst”.

Uit openbare contractregisters blijkt dat NHS England het bedrijf in 2019 een plaats heeft toegekend in zijn raamwerk voor gedeelde zakelijke diensten als potentiële leverancier voor lokale trusts, het jaar nadat Hancock minister was geworden.

Het belangenregister van parlementsleden vermeldt niet dat zijn zus Emily Gilruth – die sinds de oprichting in 2002 bij het bedrijf betrokken is – een groot aandeel bezit en directeur is, noch dat Topwood banden heeft met de NHS.

De minister van Volksgezondheid van Labour, Jonathan Ashworth, zei dat het schokkend was dat een bedrijf dat banden heeft met de familie van Hancock, een plaats als leverancier in de NHS had bemachtigd. “Helaas denk ik niet dat iemand verbaasd is over de vriendjespolitiek van deze regering”, voegde hij eraan toe.

  Nigel Farage blijft het luxeleven van illegale migranten blootleggen

Kirsten Oswald, plaatsvervangend leider van de Schotse Nationale Partij, zei dat “Tory vriendjespolitiek” welig tiert in Westminster.

Subway verwijdert ham en spek uit bijna 200 winkels en biedt alleen halal vlees aan na “krachtig geformuleerd verzoek” van moslims

Vorig artikelEen dode bij burgeroorlog tussen Tsjetsjenen en Koerden op de straten in België
Volgend artikelOpen grenzen politicus en vrouw aangevallen, vastgebonden en in elkaar geslagen door asielzoekers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. We gaan regelrecht richting Duitsland van voor wo 2 die de bevolkingen wereldwijd wilden uitdunnen Ook hier in Nederland is het regime bezig met het vormen van een dictatuur van en een tiran die het volk naar de afgrond gaat leiden Echter de meeste mensen die je probeert bij te brengen dat die corona spuit langzaam maar zeker een sluipmoordenaar gaat worden dat wegwuivend en honend je uitleg negeren, en doen alsof je een doemdenker bent en dus als een blinde de virologen en prof. op hun woord geloven die op hun beurt weer in dienst zijn van vooral Phizer ……Zelfs hebben die bobo’s,,,, het klootjes volk naar de afgrond geleid door als makke schapen de geldwolf te volgen Het bovenstaand (canada) nieuws is afschuwelijk en lijkt op holocaust taferelen als dat tenminste waar is wat daar vermeld word deze wereld wordt door de mens vernietigd door zijn eigen hebzucht en vooral stommigheid dat de overgestudeerde debielen de macht door angstmakerij en vooral grote leugens het volk naar hun hand hebben gezet !!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in