De Brit Mark Ruston had vertrouwen in de Britse regering en big pharma nadat hij begin 2021 werd overspoeld met 24/7 propaganda. Nu waarschuwt hij zoveel mogelijk mensen om hun gezondheid te beschermen en van zijn fouten te leren, schrijft Thecovidblog.com.

Artsen vertelden Ruston dat hij een ideale kandidaat was om als eerste in de rij te staan voor de AstraZeneca virale vector DNA-injecties. Hij had een niertransplantatie ondergaan en werd als topprioriteit beschouwd voor de injecties. Het Verenigd Koninkrijk was het eerste land dat de AstraZeneca-injecties voor gebruik in noodsituaties op 30 december 2020 goedkeurde. Brian Pinker, 82 jaar, was de eerste Brit die een AstraZeneca-injectie kreeg op 4 januari 2021. Hij kreeg, net als Ruston, voorrang vanwege nierproblemen.

Het is onduidelijk wanneer Ruston precies zijn injecties kreeg. Maar het was “voordat de meeste mensen hun eerste aangeboden hadden gekregen… omdat ik kwetsbaar was door een aangetast immuunsysteem,” volgens zijn Facebook pagina. Hij was dus waarschijnlijk de eerste in de rij verleden jaar januari. Verder zegt Ruston “Ik heb een jaar lang niemand gezien” nadat hij de injecties had gekregen.

Ruston was sceptisch over de injecties. Na een niertransplantatie moeten ontvangers immunosuppressiva (ook wel afstotingsremmers genoemd) slikken. Dit zorgt ervoor dat het immuunsysteem de nieuwe nier niet aanvalt als een virus of een andere vreemde indringer. Artsen, zonder gegevens of wetenschap die hun beweringen ondersteunden, vertelden Ruston dat de virale vector DNA injecties veilig zijn en zijn nierregime niet zullen verstoren. Ruston zegt dat deze artsen hem jarenlang in leven hebben gehouden, dus hij had geen reden om hen niet te vertrouwen. Nu vertelt hij zijn na-AstraZeneca horrorverhaal dat 13 maanden heeft geduurd en nog steeds aanhoudt.

Onmiddellijke bijwerkingen

Ruston werd al enkele dagen na de eerste injectie ziek. “Het was niet prettig,” zegt hij. Maar uiteindelijk kwam hij er overheen en deed hij de ziekte af als onderdeel van het vaccinatieproces. De reactie maakte Ruston nog ongeruster over de tweede injectie. Maar opnieuw vertelden zijn nierspecialisten hem dat het in orde was. Zijn hele bestaan kwam op zijn kop te staan na de tweede injectie.

  Griekse vader dwong zoon (32) COVID-19 prik te nemen - overleed de volgende dag: "Verdomd het moment dat ik hem zei zich te laten vaccineren!"

“Mijn lichaamstemperatuur daalde tot min of meer het vriespunt, en ik kon het drie maanden lang niet warm krijgen,” schrijft Ruston. Hij droeg verschillende lagen kleding en zette de verwarming hoog in zijn huis. Maar zijn lichaam wilde zichzelf niet opwarmen. Ruston meldt ook dat er meer dan vier maanden lang een “vies ruikende” afscheiding uit zijn neus lekte. Ernstige hoofdpijnen en onscherp zicht worden ook gemeld.

Ergens in juli of augustus liet Ruston zich opnemen in een ziekenhuis omdat zijn toestand niet verbeterde. Er werd een bloedprop (diep veneuze trombose – DVT) ontdekt in zijn linkerbeen. Hij heeft veel geluk gehad, want we hebben veel verhalen gehoord over DVT na injecties die in longembolieën veranderden, vooral na AstraZeneca injecties. Bloedverdunners losten de klonter op voordat er verdere schade werd aangericht.

Nog meer bloedstolsels

Ruston kreeg vijf jaar lang drie dagen per week dialyse vanwege zijn nierfalen. Artsen hebben een gemakkelijk toegangspunt nodig om het proces te stroomlijnen. Een arterioveneuze (AV) fistel is een chirurgische ingreep die een slagader met een ader verbindt in de pols of een ander toegangspunt. Dialysepatiënten worden aangesloten op de machine via twee naalden in de fistel – een die bloed verwijdert om te filteren en een andere die het gefilterde bloed terug in het lichaam brengt.

Ruston zegt dat hij op zondag 16 januari schreeuwend van de pijn wakker werd. “Het voelde alsof er herhaaldelijk scheermesjes door mijn linkerarm werden gesleept,” schrijft hij. Helaas was het zondag, en kon hij die dag niet naar zijn dokter. Ruston belde op maandagochtend 17 januari een ambulance. Inmiddels was de huid van zijn arm gekneusd en opgezwollen. Het eerste wat de dokters natuurlijk deden was hem testen op het zogenaamde COVID-19. Hij testte positief.

  De Italiaanse aartsbisschop Carlos Maria Vigano steunt de Canadese vrachtwagenchauffeurs tegen de Nieuwe Wereldorde (Nederlands Transcript)

Artsen lieten Ruston meer dan 18 uur in een wachtkamer zitten, ondanks het gruwelijke gezwel op zijn arm. De aandoening staat bekend als arterioveneuze fisteltrombose – een bloedstolsel in de dialysetoegangsplaats.

Hoewel het een duidelijke noodsituatie was, duurde het tot de volgende middag, 18 januari, voordat de artsen de operatie konden uitvoeren. Ruston ontsloeg zichzelf uit het ziekenhuis nadat hij na de procedure was gehecht.

Ruston merkte al snel dat hij niet langer volledig toegang had tot zijn Facebookaccount. Hij kreeg een schorsing van drie dagen van het platform voor “het ingaan tegen onze normen voor verkeerde informatie.”

Het persoonlijke verslag van Ruston over zijn verwondingen is desinformatie, volgens Facebook. Maar dat was het minste van zijn zorgen.

Ruston was al een paar dagen na de operatie weer terug in het ziekenhuis. Artsen ontdekten nog vier bloedstolsels in zijn armen en borst. Hij bracht drie dagen door in het ziekenhuis met een heparine-infuus om de stolsels op te lossen.

Zijn Facebookaccount werd uiteindelijk hersteld. Maar nu is hij voorzichtig en typt niet de woorden vaccin, AstraZeneca of iets anders dat met zijn waarheid te maken heeft. Ruston geeft toe dat hij in het begin van de zogenaamde pandemie voor de propaganda is gevallen. Nu is hij vastbesloten om zoveel mogelijk mensen te waarschuwen om niet dezelfde fout te maken.

“Ik laat ze niet in mijn buurt komen met toekomstige boosters en prikken. Ik ben het hele verdomde gedoe nu beu en ik zal er niet aan voldoen.”

AstraZeneca en Johnson & Johnson zijn verdwenen

Van februari tot juni 2021 ging ongeveer de helft van onze verhalen over de virale vector DNA-injecties. Die verhalen behoorden ook tot de meest verontrustende van allemaal. Sarah Beuckmann had misschien wel de meest griezelige, na-AstraZeneca huidreactie op deze blog. Richard Terrell had een soortgelijke, maar minder bloederige huidreactie na J&J. Benjamin Goodman (32) en John Francis Foley (21) stierven beiden binnen 24 uur na hun J&J injecties. Desiree Penrod (25) stierf een week na haar J&J injectie. Maar daarna stopten de verhalen over virale vectoren, behalve af en toe een in Australië of Canada. We hebben misschien twee J&J verhalen ontdekt sinds juni.

  Explosieve studie over massale vaccinatierisico's voor zwangere vrouwen ingetrokken, omdat het "ongerustheid zou veroorzaken bij aanstaande ouders die van plan zijn een kind te krijgen"

Natuurlijk heeft AstraZeneca nooit toestemming gekregen voor noodgebruik in de Verenigde Staten. Het Britse Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) keurde alleen de mRNA-injecties van Pfizer en Moderna goed voor boosters. Het gaf een lauwe goedkeuring aan AstraZeneca. Met studies van AstraZeneca wordt getracht westerse regeringen ervan te overtuigen hun injecties voor boosters te gebruiken. Maar zelfs de meest die-hard vaccin ijveraars hebben AstraZeneca injecties vermeden vanwege alle negatieve pers.

Australië pusht AstraZeneca nog steeds. Maar de Aussies mijden de injecties. Canada “doneerde” miljoenen AstraZeneca doses aan arme landen. De Canadese regering probeerde het altruïstisch te laten klinken. Maar het was omdat niemand ze wil in Canada. J&J en AstraZeneca worden vooral aan de armste landen in de wereld opgedrongen onder het mom van altruïsme. Maar iedereen weet wat er echt aan de hand is.

De virale vector DNA injecties zijn super dodelijk. De machthebbers weten dit en begrepen dat er geen manier was om te verbergen wat er gebeurde. AstraZeneca veranderde zelfs de naam van zijn injecties in de hoop zijn imago op te poetsen. Maar deze twee bedrijven zullen zich in 2022 waarschijnlijk op arme landen concentreren. Het kwaad kent geen grenzen.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Nadat u bent ingeënt en u klaagt over de symptomen, wordt u VERPLICHT psychiatrische medicijnen te slikken totdat uw “stoornis” is genezen (d.w.z. u stopt met klagen)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Je ziet je benen, maar je voelt ze niet staan of liggen” – Hardcore vaccinfanaat meldt bijwerkingen van BioNTech-Pfizer vaccinatie
Volgend artikelDe globalistische Reset Agenda heeft gefaald – is Oekraïne plan B?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Temig de pemig wat errug>> maar dat iemand zo laat zichzelf pas laat opereren??lijk wel een tennisbal dat zie je toch aankomen??

 2. Ik ben teleurgesteld in facebook. Waarom hebben ze deze man niet permanen verbannen? Het kan toch niet zo zijn dat een man, wiens verwondingen overduidelijk door zijn transplantatie zijn gekomen, een podium krijgt. Wij zien allemaal een extreme afname in ellende na deze injecties. Dat zie je overal. De maatregelen zijn er niet meer. De positieve tests op een absoluut minimum. Het massaal ineenstorten op straat is voorbij.

  Echt het is nu paradijs op aarde dus dit soort info moet niet mogen. Het is gewoon een feit. Vrijheid van meningsuiting is gevaarlijk. Dus afschaffen!

  Uiteraard sarcastisch bovenstaande maar volgens mij redeneert een ”covid gelovige” ongeveer zo om bij zichzelf goed te praten waarom hij/zij meegaat in dit verhaal.

  Groeten,
  Hugo

 3. Ga de spuit halen en lekker dansen met Jansen je valt naar een tijdje vanzelf om en je wordt gratis geruimd tussen 05 uur t/m 20.00 uur wordt je door een gemeende vuilnis wagen gratis afgevoerd en met een beetje geluk lig je tussen de bloemen.

 4. Hij is tijdelijk verbannen om deze foto? Fuckboek verwijderde mijn hele account alleen om een bericht over vaccins, en inderdaad, je mist niets aan Fuckboek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in