Ze noemen het Post Pandemic Stress Disorder, of PPSD, maar het zijn in werkelijkheid lange-termijn bijwerkingen van de Covid-vaccins, en zij die durven te klagen, zullen te maken krijgen met de ernstige gevolgen van het uitdagen van het valse narratief van de autoriteiten. De meeste mensen hebben er geen idee van dat gedwongen vaccinatie nog maar het begin is van het “bestrijden” van de pandemie, want psychische stoornissen veroorzaakt door de vaccins worden al gecategoriseerd als PPSD, en gedwongen medicatie voor dat soort angst en depressie is het volgende, schrijft S.D. Wells.

Regelmatig klonter-prik boosters en geestdodende SSRI’s (selectieve serotonine-heropnameremmers antidepressiva) voor alle gevaccineerde schapen binnenkort

Als u dacht dat een Covid-injectie of twee de “truc” zou zijn en u zou redden, had u het mis, want er zijn veel verplichte boosters op komst. Als u dacht dat Covid-vaccins het einde van de “pandemie” waren, hebt u het weer mis. Het gaat er niet om een virus te stoppen, het gaat erom de bevolking onder controle te houden, en artsen over de hele wereld waarschuwen dat miljoenen mensen die zijn “ingeënt” voor Covid nu een verhoogd risico lopen op hartkwalen, hartproblemen, neurologische aandoeningen, en ja, psychologische trauma’s.

Probeert u te voorkomen dat uw vaccinatiepaspoort verloopt? U zult spoedig psychiatrische medicijnen nodig hebben, bekend als SSRI’s, om in aanmerking te komen. Deze medicijnen zijn bedoeld om uw gemoedstoestand aan te pakken en te voorkomen dat u (nog meer) krankzinnig wordt, ook al zijn de vaccins de boosdoener van het trauma. Het is geen PPSD, het is PVHD, Post-Vaccin Hersenaandoening Disorder veroorzaakt door de vaccins. Het is eigenlijk VAIDS – Vaccin-geïnduceerde Auto-Immune Disorder/syndroom waar zoveel mensen nu aan lijden, maar het wordt allemaal door de MSM, de CDC en de FDA in de doofpot gestopt.

  Studie: COVID-19 vaccins VERHOGEN sterfgevallen en ziekenhuisopnames door COVID-19 gebaseerd op analyse van meest-gevaccineerde landen

Als je verschrikkelijke bijwerkingen ervaart van de Covid-vaccins en het mensen gaat vertellen, zal de overheid, mainstream media, social media je de mond snoeren

Geen enkele burger mag ooit de schuld geven of klagen over vaccinatieschade. Volgens de Amerikaanse overheid bestaat zoiets niet. Alle vaccins zijn altijd 100% veilig en 100% effectief, volgens de FDA en CDC, ook al heeft de wetenschap bewezen dat de Covid-prikken bijna waardeloos zijn tegen infectie en overdracht van Covid-19 en varianten daarvan.

Heb je neurologische stoornissen enkele dagen na het krijgen van de Covid-griepprik? Dat zit allemaal in je hoofd, volgens Big Pharma. Je hebt psychotrope medicijnen nodig voor je “denkbeeldige” probleem dat je bloedstolsels hebt en ineens niet meer kunt lopen. Het wordt bestempeld als PPSD. Je hebt medicatie nodig voor je gedachten, want het is duidelijk dat je de stress van het denken aan de enge variant Omicron (die niet gevaarlijker is dan een gewone hoofdverkoudheid) niet aankunt.

Het grootste deel van je stress komt van het de hele dag dragen van een zuurstofarm mondkapje en het toegediend krijgen van Covid-vaccins die ook de zuurstoftoevoer naar de hersenen beperken. Dit is waarom Big Pharma en de CDC een zondebok nodig hebben, en snel. Het Journal of the American Medical Association (JAMA) en het British Medical Journal (BMJ) hebben al een artikel gepubliceerd waarin de verwondingen door Covid-vaccins worden geweten aan “bio-psychosociale” problemen in de hoofden van de mensen. Je kunt dit niet verzinnen. Ze noemen het Functional Neurological Disorder (FND) om te verklaren waarom perfect gezonde mensen die de Covid-griepprik krijgen plotseling niet meer goed kunnen lopen, de hele dag ernstige spierkrampen hebben, en levensveranderende tremoren.

  Momenteel 10 Europese landen die de experimentele COVID-vaccins van AstraZeneca schorsen wegens dodelijke bloedstolsels

Het wordt bestempeld als een geestelijke stoornis, en gedwongen psychotrope medicatie is de volgende stap voor nog meer mensen die het lef hebben te klagen over vaccinatieschade. Bereid je voor. Je kunt niets bij het vaccin-industriële complex plaatsen,, want ze zijn al bezig met het publiceren van dekmantels voor door vaccins veroorzaakte slachting en dood, en het zal alleen maar met de aantallen gruwelijker worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oogst wat je zaait? Artsen vallen sinds half oktober als vliegen in sterfgevallen omschreven als “onverwacht overleden” en “plotseling overleden” Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBraziliaanse stad halveert aantal ziekenhuisopnames en sterftecijfers na invoering van Ivermectine als profylaxe voor COVID
Volgend artikelOveral waar je kijkt, falen C-19 “vaccins”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Zij kennen helemaal geen schaamte, zij zijn bezeten door eeuwenoude tirannen, die b.v. kinderen opofferden of oude bijbelse gruwelijke goden, daarmee bedoel ik parasitieten en vergankelijke demonen!

 2. Dit is ook het mandaat om onbeschadigden op te pakken en te gaan “behandelen” zodat ze doen wat goed is….

  Ik hou niet van geweld, maar…..wat kan ons voor complete waanzin behoeden?

  • Als je in de geschiedenis gaat kijken moeten keer op keer de elite met bloederig geweld gestopt worden, maar het lukt wel op die manier. Geen andere manier in de geschiedenis te vinden die gewerkt heeft, dus…

 3. De meesten geloven volmondig de artsen. Mijn ouders midden 80.
  Na beide keren mijn vader met rare bewegingen en geen spraak naar ziekenhuis. Epilepsie (nooit gehad en niet in de familie.
  Gelooft blindelings dat dit gewoon is,op zijn leeftijd.
  Mijn moeder, sinds een paar dagen rode plekken (na 3e spuitje en bonus griepprik). Ondraaglijke jeuk. Dat meent ze vroeger ook al te hebben gehad.

  En beiden nu extra pilletjes van ome pharma…..

  Zo zullen er veel gevallen zijn die NOOIT gemeld zullen worden…

 4. De komst van Christus voor zijn bruidsgemeente staat voor de deur. Wie Hem nog niet kent, neem Hem aan als je Heiland en Heer. Je ontvangt gratis en voor niets het eeuwige leven…

  Voor een indicatie van het tijdsgewricht volgens de Bijbel, zie deze video.
  https://www.youtube.com/watch?v=Yi7DD6NCGrI

  De omstandigheden op onze planeet wijzen op een naderende start van de 7 meest donkere jaren in de wereldgeschiedenis, die starten na de opname van Jezus’ bruidsgemeente.
  https://hijkomtmetdewolken.nl/opname
  Dit gaat van kwaad tot erger
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-9

  Hier een Nederlandse versie over het aanbod van Gods grote genade.
  https://hijkomtmetdewolken.nl/jij/alle-mensen

 5. De medici die dit lezen zouden die zich schamen? Of gaan ze vrolijk verder en strijken hun bonus op?
  Hoever gaat dit? De menselijke factor schijnt nu dus helemaal uitgeschakeld te zijn.

 6. Toevallig kwam ik een paar dagen geleden terecht op het forum van RADAR (TROS) waar 1 van de onderwerpen uiteraard Covid 19 is Men is daar bezig met deel 3 en er zijn zo’n 370 pagina’s met commentaren. Toen ik me daar als wappie tussen mengde was het net alsof ik mijn hoofd in een wespennest had gestoken. Er was geen enkele mogelijk om de schapen te laten zien dat ze eens verder moeten kijken dan hun neus lang is want dan kreeg ik op mijn lazer dat ik fakenieuws verspreidde en dat alle sites die ik noemde onbetrouwbaar zijn. Wou een link plaatsen maar nu blijkt dat de moderator van RADAR niet zo blij met mijn bijdrage is en heeft doodleuk mijn mening naar de bittenhemel gezonden……….

  • Je moet dat ook niet alleen doen maar tegelijk met een hele bubs van deze site, het is niet meer leuk als het niet meer met z’n allen tegen 1 is.

   • Hoi Vinde,

    Eens, ik hoop dat je helpt om dat te doen door mee te doen aan de verkiezing van het woord vann 2021. Prikspijt staat op de nominatie. Als iedereen daarop stemt is het een leuk FU signaal naar het regime in Den Haag.

    Groeten,
    Hugo

 7. Het programma RADAR behandelt oplichting en waarschuwt voor oplichting.
  Maar aan de allergrootste oplichtingszaak willen ze de vingers niet branden?
  Het is bijna grappig?

 8. Er is zelfs de ”anti authority disorder” in de psychologie. Als je dus niet in de authoriteit gelooft en je verzet tegen dit alles kan je nu al als een psychiatrisch patient worden weggezet. Pillen er in onder dwang en hoppa.

  Groeten,
  Hugo

 9. Tijd om psychiatrie te verbieden en ‘psychische aandoeningen’ onder te brengen bij neurologie. Als de neuroloog niets kan vinden, dan is er niets.

 10. De verklaringen voor bijwerkingen, sterfgevallen, hartaanvallen en bloedklonters worden steeds absurder en frauduleuzer. Waren hartaanvallen en bloedklonters zgn. te wijten aan het koude weer en stress, nu hebben ze een “onderzoek” gedaan waaruit blijkt dat bijwerkingen psychisch zijn: http://www.faqt.nl/recent/helemaal-geen-vaccin-toch-bijwerkingen/ Dus die mensen die plotseling dood neervallen, dat zal ook wel psychisch zijn geweest. Hoe idioter de verklaringen, hoe wanhopiger. Ik vraag me serieus af wie daar nu in trapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in