Dr. Charles Hoffe zegt dat hij werd geschorst “voor de misdaad van het veroorzaken van ‘vaccin aarzeling’, voor het uitspreken over mijn vaccin-gewonde patiënten”.

De Canadese huisarts zegt dat hij door zijn lokale gezondheidsautoriteit is gestraft omdat hij zijn bezorgdheid uitte over bijwerkingen die hij had waargenomen bij sommige van degenen die in zijn kleine gemeenschap de Moderna COVID-19 injectie hadden gekregen, bericht lifesitenews.com.

“Ik mag niet langer op de eerste hulp werken”, zegt Dr. Charles Hoffe uit Brits-Columbia, bericht een verslag van True North News.

Hoffe voegt eraan toe dat zijn schorsing van de eerste hulp eind april kwam, nadat zijn lokale gezondheidsautoriteit zijn klinische privileges “opschortte” “voor de misdaad van het veroorzaken van ‘vaccin aarzeling,’ voor het uitspreken over mijn vaccin-gewonde patiënten”.

In een brief van 5 april had Hoffe aan Bonnie Henry, de provinciale gezondheidsfunctionaris van British Columbia, geschreven dat hij “behoorlijk gealarmeerd was door het hoge aantal ernstige bijwerkingen van deze nieuwe behandeling”, verwijzend naar Moderna COVID-19 injecties die werden gegeven aan 900 voornamelijk inheemse mensen in Lytton, Brits-Columbia.

Hoffe zegt dat hij de dood van één patiënt had waargenomen, “talrijke” allergische reacties, samen met drie personen met “invaliderende” neurologische neurologische gebreken, gepaard met chronische pijn, die “meer dan 10 weken na hun eerste vaccin” aanhield.

“Kortom, in onze kleine gemeenschap van Lytton, BC, hebben we één dode en drie mensen die blijvend invalide lijken te zijn, na hun eerste dosis van het Moderna vaccin. De leeftijd van de getroffenen varieert van 38 tot 82 jaar”, schreef Hoffe.

Naar aanleiding van zijn brief, zegt Hoffe, mag hij vanwege zijn opvattingen over de COVID-19 injectie niet langer werken op de eerste hulp-afdeling van het St. Bartholomew’s Health Centre. Hij kan nog wel in zijn privépraktijk werken.

“Ik mag nog steeds patiënten zien in mijn privépraktijk, die niet onder de jurisdictie van de Interior Health autoriteit valt”, zegt Hoffe. Het verlies van de mogelijkheid om op de eerste hulp te werken heeft ertoe geleid dat zijn inkomen met de helft is gedaald, wat volgens hem “de prijs is voor het opkomen voor de veiligheid van mijn patiënten”.

In een notitie die op de deur van de Lytton Medical Clinic is geplakt, staat dat de schorsing van Hoffe door de plaatselijke gezondheidsautoriteit “waarschijnlijk zal betekenen dat de spoedeisende hulp in Lytton ten minste twee weken per maand gesloten zal zijn”.

In een recente verklaring schrijven het College of Physicians and Surgeons of British Columbia (CPSBC) en de First Nations Health Authority (FNHA) dat zij zich bewust waren van “publieke verklaringen van artsen die in tegenspraak zijn met volksgezondheidsbevelen en richtlijnen die verwarrend en mogelijk schadelijk zijn voor patiënten”.

CPSBC-griffier en CEO Dr. Heidi Oetter dreigde actie te ondernemen tegen artsen die zich uitspreken tegen het overheidsverhaal, en zei in de verklaring dat degenen die “het publiek in gevaar brengen met verkeerde informatie, te maken kunnen krijgen met een onderzoek door het College, en indien gerechtvaardigd, met regulerende maatregelen”.

Onlangs nog was Hoffe een van de tien artsen die in een video opriepen om een einde te maken aan de “ethisch niet te rechtvaardigen” COVID-19 lockdowns. De video werd gepubliceerd door Professionals Against Lockdowns, een initiatief van Liberty Coalition Canada.

De artsen in de video zeggen dat ouders “verandering moeten eisen van degenen die verantwoordelijk zijn, zodat kinderen hun leven weer kunnen leiden zonder gezichtsmaskers of sociale distantie”.

In de video verklaarde Hoffe dat “kinderen niet de belangrijkste verspreiders van deze ziekte zijn”, en drong er bij mensen op aan om niet “het risico te lopen hun leven te ruïneren met dit experimentele vaccin om hen te beschermen tegen een ziekte die geen risico voor hen vormt”.

“Dus als iemand u vertelt dat uw kind moet worden ingeënt tegen COVID om u of hun leraar of hun grootouders of wie dan ook te beschermen, heeft dat absoluut geen zin”, zei Hoffe.

Hij noemde ook andere bijwerkingen die zijn patiënten ondervonden na vaccinatie met de COVID-prik, waaronder “constante pijn, hoofdpijn, spierzwakte en duizeligheid”.

“Dit waren drie voorheen gezonde mensen wier levens nu zijn geruïneerd door dit experiment”, benadrukte Hoffe.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ernstige vaccinatieschade: arts klaagt dictatoriaal Coronabeleid aanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Russen laten zich niet inenten, noch met Sputnik, noch met enig ander ‘vaccin’
Volgend artikelNoorse nee tegen Greta Thunberg: “We hebben geen doemscenario profeten nodig”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Hugo de Jonge beweert nog steeds, dat het mRNA vaccin veilig is ! Terwijl hij weet, dat minstens 10 % van de Nederlandse bevolking op de hoogte is van de intens schadelijke effecten van de bijwerkingen !
  Hij weet, dat hij toneel speelt en de Nederlandse bevolking misleidt !
  Dit moet tóch een keer mis gaan ! De komende maanden zullen uitwijzen, hoeveel gevaccineerden er straks op de ic’s liggen !

 2. Ik hoop voor Hoffe dat hij steun krijgt van die kleine gemeente waar hij zijn nek voor uitstak. Dit soort goede acties zou meteen ondersteuning moeten krijgen, en vooral als zo’n arts ook nog eens afgestraft wordt door andere medische experts en een belangrijke functie in die kleine gemeente verliest. Ik hoop dat er veel boze meningen zijn gecommuniceerd naar die Dr. Heidi Oetter. (maar mss is dat teveel verwacht van die bibberende schapekudde?)

 3. Wij de wakkere weten wat er aan de hand is ,de omgekochte lui hier in Nederland die houden hun Waffel , om de Money in hun pocket ..de NSBers 2 miljoen hufters die de gevaccineerde burgers in de val gelokt voor HUN money ..angst media , klote muziek wereld , bedrijven.,multinationals en de NS en Media hufters Zwijgen over de O tvolking van 9 miljoen cronischezieken en gehandicapten en de ouderen vanaf 60 jaar die hier bewust in de massa graven komen vis deze achterlijke gewetenloze Ontschenbare Hufters de Elite en Overheid in damenwerki g van dit tuig .hou me hart vast hoeveel burgers der omgebracht gaan worden.door dit killings kartels groep

 4. Canada eens de mede bevrijder van Europa, nu zelf een fascistische staat.
  Vind het nog steeds niet te bevatten hoe een groot deel van de medische wereld zo diep heeft kunnen zinken.

  • Ik heb er moeite mee dat het merendeel der mensen zo diep heeft kunnen zinken, niet alleen de medische wereld. ik had niet verwacht dat mensen zo vals zouden kunnen zijn. Door de eeuwen heen is dat wel te zien, maar dat het in zo’n korte tijdsspan zo snel geopenbaard wordt, en dat er zoveel mensen die valsheid openbaar maken, dat is voor mij niet te volgen. Het is echter wel de waarheid.

   • Kom je er ook achter?
    Mensen zijn helemaal niet aardig of vriendelijk.
    Ze willen alleen aardig en vriendelijk gevonden worden.

    • Tis opvallend dat het in 1 keer zo snel gaat. de ware smoelen zijn wel uit de kast nu. maar ik dacht altijd dat er best wel veel mensen waren die wel aardig en oprecht zijn? wat zou het betekenen voor het menschdier dat het helemaal niet zo is? Dat het een totaal fout diersoort is? En dan zitten we dus wel in een soort van helletje? die Jeroen Bosch die kon dat zo mooi schilderen. 🙂 En toch heeft die Hoffe zijn best gedaan voor zijn medemensen, zou dat alleen zijn geweest om aardig gevonden te worden? Ik denk dat die man uit medische plicht handelde, en niet om egoistische redenen. Dus hij was wel oprecht. Maar de meesten handelen denk ik wel om de reden die jij aangeeft.

     • Hoeveel dier soorten leven er wel niet in een groep samen.
      Niet omdat ze zoveel geven om hun mede soort genoten.
      Als er 1 lelijk gewond raakt, laten ze dat beest verder gewoon creperen en afsterven. Jammer dan, pech gehad.
      Als er 1 zich een beetje vreemd gaat gedragen, ligt ie uit de kudde en zoekt ie het verder maar uit.
      Wij schelen niet zoveel daar in en ons gedrag.
      We hebben alleen bedacht dat wij niet zo zijn zo als beesten zich gedragen.

      • Zelfs racisme komt onder dieren voor.
       Mijn pa had een zwarte bouvier, die had aan echt alle honden een bloed hekel.
       Behalve zwarte bouviers, die konden geen kwaad doen.
       Wat ze ook deden. Behalve bijten natuurlijk.

      • Ja echt he. Het is opvallend. De mens is niet meer dan een dier, maar het denkt dat het beter is omdat het zich bewust is van zijn eigen bestaan? Zijn dieren zich niet bewust van hun eigen bestaan? De mens geeft meestal ook alleen maar om zijn eigen “soort” net als die bouvier. Probleem met dit mensdier is dat hij in staat is om creaties te maken uit de waanideeen die in zijn kop ontstaan. De andere dieren doen dit niet. Die hoeven dus ook nergens over te liegen.

       • Ik had ook een zwarte bouvier uit datzelfde nest, een vrouwtje.
        En die was totaal niet zo.
        Die vond juist alles en iedereen hartstikke aardig en lief. Hoefde nooit aan de riem.
        Kwam alleen altijd op voor de baas, maar dat is bouvier eigen. Bewaken en goed opletten.
        En die van mijn pa was niet zo gemaakt.
        Dus is het aangeboren.

  • Vol spuiten met een hele voorraad gif prikken die ze rest willen aandoen.
   Net zo lang tot dat ze liggen te stuiptrekken aan de bijwerkingen.
   Sterven doen ze dan vanzelf wel.
   Dan maken ze het ook een keer mee wat ze andere willen aandoen.

  • Er staat al een paar dagen in de kranten dat rutte voor de 1ste keer geprikt.
   Een paar dagen daarvoor zag je dat de jonge werd geprikt.
   En weet je, ik geloof er geen zak van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in