De autoriteiten beweren dat de Covid-19-vaccins het risico van ziekenhuisopname en overlijden verminderen, en zij beweren dat de vaccins daar tot dusver succesvol in zijn geweest. Maar als dat zo is, waarom zijn er dan in het VK meer dan 3.000 meer sterfgevallen door Covid-19 dan vorig jaar rond deze tijd? En waarom zijn 80% van die sterfgevallen mensen die het Covid-19 vaccin hebben gehad? schrijft Theexpose.uk.

De mainstream media, Public Health bronnen en de regering doen hun best om u ervan te overtuigen dat het de ongevaccineerden zijn die de meerderheid van deze sterfgevallen uitmaken. Een krantenkop in de Independent van deze week beweerde zelfs dat het Engeland deze winter weer in lockdown zou gaan als de ongevaccineerden niet kunnen worden overgehaald om het Covid-19 vaccin te nemen.

Maar je hoeft alleen maar naar de meest recente gegevens van Public Health England te kijken om te beseffen dat ze hoe dan ook op een lockdown afstevenen, want het zijn niet de ongevaccineerden die sterven. Uit het laatste verslag blijkt dat 72% van de sterfgevallen door Covid-19 in Engeland zich sinds 1 februari 2021 tot 12 september 2021 onder de gevaccineerden heeft voorgedaan, waarbij de overgrote meerderheid zich onder de volledig gevaccineerden bevond.

Ook de laatste gegevens van Public Health Scotland bevestigen dit.

Uit officiële gegevens blijkt dat er tussen 14 augustus 2020 en 12 september 2020 in heel Schotland slechts 7 sterfgevallen door Covid-19 zijn geregistreerd. Maar als we snel doorspoelen naar het heden, blijkt uit de officiële gegevens dat tussen 14 augustus 2021 en 12 september 2021 in heel Schotland 222 sterfgevallen zijn geregistreerd.

  Volledig gevaccineerde vrouw sterft aan COVID-19, familie geeft "Anti-Vaxxers" de schuld voor de dood

Dit betekent dat het aantal sterfgevallen door Covid-19 in heel Schotland momenteel 3.071,4% hoger ligt dan vorig jaar om deze tijd, ondanks het feit dat de meerderheid van de bevolking is gevaccineerd en de zomer aan hun kant staat.

Uit het laatste statistische Covid-19-verslag, dat op 22 september door Public Health Scotland is vrijgegeven, blijkt ook dat van 21 augustus tot en met 17 september 2021 69.639 positieve gevallen zijn geregistreerd onder de ongevaccineerde bevolking, terwijl 79.613 gevallen zijn geregistreerd onder de gevaccineerde bevolking; 60.923 daarvan waren onder de volledig gevaccineerden.

Zoals u kunt zien is het aantal gevallen zeer vergelijkbaar tussen de ongevaccineerde en de volledig gevaccineerde bevolking, zodat u zou verwachten dat het aantal sterfgevallen onder de ongevaccineerde en de volledig gevaccineerde bevolking vergelijkbaar is.

Maar tabel 17 van het laatste verslag laat zien dat dit niet het geval is, aangezien de overgrote meerderheid van de  Covid-19 sterfgevallen sinds 14 augustus tot 10 september iedere week voor rekening van de volledig gevaccineerden komt, en onze eerdere analyse van PHS-verslagen laat ook zien dat de overgrote meerderheid van de Covid-19 sterfgevallen al veel langer voor rekening van de volledig gevaccineerden komt (zie hier).

Van 14 augustus tot 10 september waren er 208 Covid-19 sterfgevallen geregistreerd in Schotland. Hiervan waren 41 sterfgevallen toe te schrijven aan de ongevaccineerden, 9 sterfgevallen aan de gedeeltelijk gevaccineerden (die mogelijk twee doses hebben gekregen maar niet als zodanig zijn meegeteld omdat de tweede dosis minder dan 14 dagen voor hun dood is ontvangen) en 158 sterfgevallen aan de volledig gevaccineerden.

  Nu ook in Hong Kong: onderzoeken naar overlijden en ernstige bijwerkingen

Dit betekent dat de ongevaccineerden sinds 14 augustus 2021 verantwoordelijk zijn voor slechts 19,7% van alle Covid-19 sterfgevallen, terwijl de gevaccineerden goed zijn voor 80,3% van alle sterfgevallen sinds diezelfde datum, waarbij de volledig gevaccineerden goed zijn voor 76% van de sterfgevallen.

Public Health Scotland probeert aan te tonen dat dit te verwachten is en dat de vaccins daadwerkelijk levens redden door een leeftijdsgestandaardiseerd sterftecijfer per 100.000 mensen per vaccinatiestatus te presenteren. De fout hierin is echter dat mensen niet met Covid-19 worden geboren omdat het een infectieziekte is, zodat het werkelijke sterftecijfer moet worden gebaseerd op de uitkomst van het aantal bevestigde infecties.

Door het aantal infecties in de week van 21 augustus te vergelijken met het aantal sterfgevallen in de week van 4 september, met een periode van twee weken tussen infectie en sterfte, kunnen we het werkelijke sterftecijfer schatten.

Er waren 15.639 infecties onder de ongevaccineerden in de week die begon op 21 augustus, en 13 sterfgevallen onder de ongevaccineerden in de week die begon op 4 september. Het sterftecijfer onder de ongevaccineerden is dus 0,08%.

Terwijl er 14.527 infecties waren onder de volledig gevaccineerden in de week die begon op 21 augustus en 56 sterfgevallen onder de volledig gevaccineerden in de week die begon op 4 september. Het sterftecijfer onder de ongevaccineerden is dus 0,4%.

Dit wijst erop dat de Covid-19-vaccins het risico op overlijden met 400% verhogen, in plaats van het risico op overlijden met de beweerde 95% te verlagen.

Deze cijfers wijzen erop dat de Covid-19-vaccins niet werken, de ziekte bij de ontvanger verergeren en dat het Verenigd Koninkrijk eens een zeer turbulente, donkere winter te wachten staat.

  "Verzacht de symptomen van angst" met grafeenoxide; het zit in miljoenen mondkapjes

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De inentingswaanzinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBegrafenisondernemer is getuige van massamoord door regering
Volgend artikel31 jaar longverpleegkundige getuigt hoe hij zonder het te weten patiënten doodde door COVID-protocollen te volgen – “Ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in