Canada lanceert “Vaccinletsel Steunprogramma” – nadat het Big Pharma volledige immuniteit heeft verleend voor COVID-19 vaccin rechtszaken 

1

Na farmaceutische bedrijven totale immuniteit te hebben verleend voor alle rechtszaken over letsel of overlijden als gevolg van “vaccins” tegen het Chinese COVID-19 virus, heeft Canada besloten een nieuw “Vaccine Injury Support Program” (VISP) te lanceren om compensatie te bieden aan degenen die “een ernstig en blijvend letsel” ondervinden als gevolg van een injectie.

Het VISP, het eerste programma in zijn soort in Canada, werd gelanceerd in december 2020, net rond de tijd dat premier Justin Trudeau groen licht gaf voor de massale toediening van de Wuhan-griepprikken. Theresa Tam, Canada’s Chief Medical Officer, onthulde het programma in een tweet.

Op de VISP-website wordt uitgelegd dat het programma “ervoor zal zorgen dat alle mensen in Canada die ernstig en blijvend letsel hebben opgelopen als gevolg van het ontvangen van een door Health Canada goedgekeurd vaccin, dat op of na 8 december 2020 in Canada is toegediend, een eerlijke en tijdige toegang hebben voor financiële steun”.

Volgens Anita Anand, de Canadese minister van Aanbestedingen, zijn “vrijwaringsclausules in vaccincontracten standaard”, ook voor noodmedicijnen zoals injecties tegen COVID-19.

“Over het algemeen worden alle landen geconfronteerd met de kwestie van schadeloosstelling van bedrijven, vooral in gevallen van nieuwe technologieën zoals deze”, verklaarde Anand in december. “Ja, dat zijn we, en we zijn zeker niet anders dan enig ander land in deze wereld”.

Een document uit 2017 van het Public Health Agency of Canada (PHAC), dat in 2019 werd bijgewerkt, bepaalt dat tijdens een “pandemie” vrijwaringsclausules moeten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat er geen onderbreking van de levering is.

  Dennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgifting

“Om vertragingen in de vrijgave van het vaccin ten tijde van een pandemie te voorkomen, is in het leveringscontract voor pandemische vaccins bepaald dat de regering van Canada de fabrikant vrijwaart van alle claims of rechtszaken die door derden tegen hem worden aangespannen”, staat in dat document.

Als je sterft na een injectie tegen COVID-19 in Canada betaalt de regering je begrafeniskosten

Vrijwel onmiddellijk nadat de Canadese regering de oprichting van VISP aankondigde, deed ze een aankondiging van een gunningscontract bericht aan “in aanmerking komende organisaties om een ​​aanvraag in te dienen voor het beheer van een foutloos ondersteuningsprogramma voor mensen in Canada met een ernstig en permanent vaccinletsel”.

Met andere woorden, voordat het COVID-19 virus zelfs maar opdook, gevolgd door “Operatie Warp Speed”-vaccinaties van de Trump-regering, was de Canadese regering al bezig met de voorbereiding van al het juridische papierwerk voor de onvermijdelijke gevolgen van het toen toekomstige programma.

VISP wordt naar verluidt “onafhankelijk” beheerd en geleverd door het Canadese en boekhoudkundige belastingkantoor Raymond Chabot Grant Thornton, met rechtstreekse financiering van PHAC.

“Beslissingen over individuele claims worden genomen door een comité van onafhankelijke medische deskundigen en noch PHAC noch Health Canada is betrokken bij de beslissing over individuele claims”, aldus de VISP-website.

Er is reeds een waslijst van ernstige bijwerkingen van de Wuhan griepprik gemeld op de website CovidVaccineReactions.com, die in tegenstelling tot de regering nauwlettend toeziet op letsels en sterfgevallen in verband met de injecties.

Elk van deze gevallen die zich in Canada heeft voorgedaan – ook bij een niet-staatsburger – kan in aanmerking komen voor een schadevergoeding via VISP, dat ook alle “toekomstige door Health Canada goedgekeurde vaccins of immunoglobulines” zal dekken.

  Mensen hebben hun immuunsysteem met vaccins doodgespoten

Personen die hiervoor in aanmerking komen, kunnen tot drie jaar na de injectie, “of na het begin van de verwonding of de dood”, een claim indienen bij VISP. Wie in aanmerking komt, ontvangt “inkomensvervangende vergoedingen; letselschadevergoedingen; uitkeringen bij overlijden; dekking van begrafeniskosten; vergoeding van in aanmerking komende kosten, zoals anders niet gedekte medische kosten”.

“Het bedrag aan financiële steun dat een individu zal ontvangen zal van geval tot geval worden bepaald. De bedragen zullen worden gebaseerd op een vooraf vastgesteld betalingskader voor financiële steun”, aldus de VISP-website.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerden – Gevaccineerde zombies achter stuur van auto’s doden mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-19 ongecensureerd: deskundigen over de komende dreiging (Nederlands ondertiteld)
Volgend artikelGeen afstandsregels, geen mondkapjes, en geen vaccinpaspoort in de VS – 34 van de 50 deelstaten hebben alle Coronabeperkingen afgeschaft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in