Britse begrafenisondernemer onthult de waarheid over de Covid hoax – Vaccinsterfgevallen rijzen de pan uit, Deltavariant is 100% vaccin sterfgevallen. Jon O’Looney onthult wat er aan de hand is in het Verenigd Koninkrijk – regelrechte genocide gebaseerd op leugens, schrijft Greatreject.org.

Dit half uur durende interview is zeker het luisteren waard. In dit interview verklaart Jon O’Looney, directeur van Milton Keynes Family Funeral Services, dat meer dan 50 begrafenisondernemingen in het Verenigd Koninkrijk de handen ineen hebben geslagen om elkaar te helpen “de massale toevloed van sterfgevallen” als gevolg van Covid te verwerken, maar dat er geen toename was van het totale aantal sterfgevallen. In plaats daarvan kregen ze normale sterfgevallen die als Covid werden bestempeld, plus een enorme hoeveelheid mensen die duidelijk waren vermoord in “verzorgingstehuizen” waar ze de specifieke medicijnen kregen die worden toegediend voordat ze aan de beademing zouden worden gelegd, terwijl er geen beademingstoestellen in de verzorgingstehuizen waren om ze aan te sluiten.

Dat betekent dat ze in koelen bloede werden vermoord, omdat de medicatie je ademhaling stopt zodat een beademingstoestel het kan overnemen. Hij verklaart uitdrukkelijk dat hij, omdat zijn begrafenisonderneming de lichamen moest wegbrengen, op zoek ging naar de lege flesjes met dit medicijn, en die waren er en leeg, zonder beademingsapparatuur, wat bewijst dat de mensen in koelen bloede werden vermoord. Vervolgens, toen het vaccin begon te worden toegediend, kregen ze een enorme hoeveelheid extra sterfgevallen die ze voor de vaccinatie nooit hadden gezien, allemaal bestempeld als Covid, maar duidelijk als sterfgevallen door de vaccinatie. Het Verenigd Koninkrijk heeft zich toen een tijdje teruggetrokken en het aantal sterfgevallen door het vaccin nam af. Toen het Verenigd Koninkrijk een paar weken geleden massaal met het vaccin begon, werden de begrafenisondernemingen opnieuw overspoeld door een enorme golf sterfgevallen.

  Het Rijk der Leugens

Deze begrafenisondernemer zegt waar het op staat, noemt de artsen moordenaars omdat ze donders goed weten wat ze doen en nog belangrijker, dat ze allemaal weten dat de “Deltavariant’ niets anders is dan een openlijke vaccinatiedood, ze weten het. En ze blijven de injecties toch geven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Ik raad iedereen aan om het nu niet te doen” – beschrijving van de vaccinatie van een ziekenhuismedewerksterVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe valse hoop van de nieuwe media
Volgend artikelBritse Covid-19 sterfgevallen zijn meer dan 3.000% hoger dan deze tijd vorig jaar en 80% van de sterfgevallen hadden het Covid-19 vaccin volgens de laatste gegevens van Public Health
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in