© Freepik

Een uiterst zorgvuldig geschreven en informatief stuk door de Britse journalist Will Jones onthult diezelfde soort schandalige verdraaiingen (c.q. leugens) over welke fractie van “Covid-sterfgevallen” zich voordoet bij de ongevaccineerden versus gevaccineerden.

Als je het officieel gesanctioneerde standpunt gelooft, zijn er bijna geen sterfgevallen bij de volledig gevaccineerden.

Het probleem is dat deze officiële gegevens gruwelijk botsen met andere officiële gegevens. Die laatste staan ook in het verslag van Will en tonen sterfgevallen en vaccinatie in overeenstemming met het idee dat de vaccins weinig tot niets verricht hebben, wat men min of meer een schande kunt noemen.

Dailysceptic.org Will Jones:

De ONS heeft een nieuwe studie gepubliceerd over sterfgevallen door Covid, die beweert aan te tonen hoe weinig gevaccineerden aan Covid sterven. Hier is hoe de Telegraph de hoofdclaim rapporteerde: “Slechts 59 volledig gevaccineerde mensen zonder ernstige gezondheidsproblemen stierven aan COVID-19 van de meer dan 50.000 sterfgevallen in Engeland dit jaar, blijkt uit nieuwe cijfers van het Office for National Statistics (ONS).”

Het rapport van de Telegraph gaat verder:

In het eerste onderzoek naar sterfgevallen naar vaccinatiestatus, ontdekte de ONS dat ongeveer 99% van de COVID-19 sterfgevallen tussen 2 januari en 2 juli 2021 bij mensen waren die geen twee doses hadden gehad.

In totaal waren 640 (1,2%) sterfgevallen toe te schrijven aan mensen die beide vaccindoses hadden gekregen, maar volgens de ONS konden veel van die sterfgevallen infecties zijn die vóór de tweede dosis waren opgelopen.

Slechts 256 sterfgevallen (0,5%) werden beschouwd als echte “doorbraak”-infecties, waarbij de tweede dosis lang genoeg had gewerkt om bescherming te bieden, maar dat nog steeds niet deed.

De gemiddelde leeftijd van deze “doorbraak”-infecties was echter 84 jaar en de meerderheid (76%) werd geclassificeerd als “extreem klinisch kwetsbaar”. Slechts 59 personen hadden geen ernstige medische aandoeningen.

Deze statistieken lijken opmerkelijk – totdat je beseft wat ze hebben gedaan. Hoewel de gegevens worden gepresenteerd als “dit jaar” is de peildatum in feite 2 juli. Dat is veelzeggend, want dat is net voordat de Delta vloedgolf op gang kwam. Dit betekent dat alle gegevens afkomstig zijn van de Alpha-golf, toen bijna niemand was gevaccineerd en tienduizenden Covid-doden werden gemeld, en van het rustige voorjaar en de vroege zomer, toen velen werden gevaccineerd maar bijna niemand stierf (zie onderstaande grafiek).

  Top 6 ziektes die GEMAKSHALVE VERDWENEN zijn tijdens de "Covid-19" neppandemie
Covid- sterfgevallen in Engeland

Het vergelijken van het aantal sterfgevallen onder gevaccineerden en ongevaccineerden over deze periode en dit presenteren als een percentage is zinloos en het is misleidend om te suggereren dat dit ons iets zegt over de effectiviteit van de vaccins.

De belangrijke vraag is wat de sterftecijfers waren naar vaccinatiestatus tijdens de Delta-epidemie, niet daarvoor.

Public Health England heeft vorige week een rapport gepubliceerd met deze gegevens voor de periode van 9 augustus tot 5 september. Hier is de tabel met sterfgevallen uitgesplitst naar vaccinatiestatus en leeftijd.

Hieruit blijkt dat van de 2.381 sterfgevallen in deze periode, 1.659 of 69,7%, meer dan twee derde, tot de dubbel gevaccineerden behoorden. Zeshonderd sterfgevallen of 25,2% betroffen ongevaccineerden. Dit verschilt sterk van de ONS-statistieken die in de pers zijn geciteerd, volgens welke 99% van de sterfgevallen voor rekening kwam van degenen die niet dubbel waren gevaccineerd. Toch heeft geen enkel belangrijk mediakanaal de ONS-gegevens vergeleken met de PHE-gegevens die enkele dagen geleden zijn vrijgegeven en gevraagd waarom er zo’n gapende discrepantie was.

Uit het PHE-verslag bleek dat bij de 50-plussers 1.621 van de 2.222 sterfgevallen oftewel 73% voorkwam bij de dubbelgevaccineerden, tegenover 499 oftewel 22,5% bij de ongevaccineerden. Als rekening wordt gehouden met de verhouding tussen gevaccineerde en ongevaccineerde 50-plussers, komt men uit op een doeltreffendheid van de vaccins tegen sterfte van 68,1% – respectabel, maar ver verwijderd van de beweringen van de ONS en de media.

Het is nog niet duidelijk hoe goed de effectiviteit van de vaccins tegen ernstige ziekten zich houdt. Gegevens uit Israël geven aan dat het percentage bij 65-plussers na zes maanden kan dalen tot 55%. Het leeftijdsprofiel van Covid-patiënten in het VK is ook weer aan het stijgen, wat kan wijzen op een afnemende werkzaamheid.

  Wanhopige Israëlische politica: "Het is een heel, heel, heel enge situatie"

Elders in hun verslag hebben de ONS een poging gedaan om rekening te houden met verschillen in leeftijd en week. Zij produceerden een grafiek van wekelijkse leeftijd-gestandaardiseerde Covid sterftecijfers, die hieronder kan worden gezien.

 

Hoewel deze grafiek nog steeds lijdt onder het feit dat hij eindigt op 2 juli, laat hij ons iets zien dat mogelijk verontrustend is over sterfgevallen na de Covid-vaccinatie. Merk op dat in de vroege periode sterfgevallen binnen 21 dagen na de eerste dosis (lichtblauwe lijn, bovenste grafiek) significant hoger zijn dan sterfgevallen meer dan 21 dagen na de eerste dosis, en dat in de latere periode sterfgevallen meer dan 21 dagen na de eerste dosis hoger zijn dan bij de ongevaccineerden (groene lijn, onderste grafiek). Als je bedenkt dat deze grafieken zijn gestandaardiseerd naar leeftijd, zodat leeftijdsverschillen niet kunnen worden verweten, realiseer je je dat ze laten zien dat het Covid-sterftecijfer in de weken na de eerste inenting onevenredig hoog was. Waarom is dat zo? Dit lijkt een nieuw veiligheidssignaal te zijn dat dringend moet worden onderzocht.

Het is deprimerend om te zien dat de ONS zich kennelijk laat gebruiken als vehikel voor de propagandacampagne van de regering voor vaccins. Het laatste rapport van de ONS is het zoveelste onderzoek waarbij verouderde gegevens worden gebruikt om aan te tonen dat vaccins zeer effectief zijn, en dat wordt opgepikt door de pers, die graag het “vaccinatie-red-levens” narratief wil opdissen. Ondertussen worden de gegevens uit de praktijk in het Verenigd Koninkrijk, Israël en elders, die erop wijzen dat de realiteit tijdens de Delta golf heel anders is geweest, nog steeds genegeerd. Is er nog een instelling die ooit het vertrouwen van onze burgers genoot, veilig voor coöptatie om de politieke agenda van de regering door te drukken?

  Dokter schopt vader eruit: Geen behandeling voor kind (5) zonder Corona-test!

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moeder huilt tijdens persconferentie om hulp voor dochter met vaccinatieschade Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaans ziekenhuis dreigt te sluiten vanwege COVID-19 vaccinatieplicht
Volgend artikelWil je kaal worden? Neem een covid “vaccin!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in