Als het mandaat doorgaat, zal volgens Jerry Jasper, CEO van Brownfield Regional Medical Center, “20 procent van mijn, waarschijnlijk 20 tot 25 procent van mijn personeel vertrekken als dat het geval is,” meldt KCBD. Het verlies van die werknemers, zei hij, zou waarschijnlijk de sluiting van zijn ziekenhuis veroorzaken, en het verliezen van het Medicare en Medicaid geld is ook geen optie, schrijft Theepochtimes.com.

Het Witte Huis heeft bepaald dat gezondheidswerkers die in ziekenhuizen en instellingen werken die geld ontvangen van Medicaid of Medicare, het COVID-19 vaccin moeten krijgen.

“Het is enorm in onze plattelandsgemeenschap zoals alle andere plattelandsgemeenschappen. We hebben allemaal hoge armoedeniveaus en dat soort dingen, dus veel Medicaid gebruik in onze gemeenschappen en dat soort dingen,” merkt Jasper op aan de zender.

Een andere ziekenhuisdirecteur zei dat het mandaat overeenkwam met Jasper’s gevoelens.

“Nou, het zou verwoestend zijn voor de gemeenschap, eerlijk gezegd. We hebben een groot percentage van onze inkomsten dat afkomstig is van Medicare, Medicaid, en dat soort producten,” vertelde Larry Gray, de CEO van het Seminole Hospital District, aan de zender.

Hoewel Gray zegt dat hij vaccins aanmoedigt, werken mandaten niet.

“Ik denk dat het mandaat gewoon een vreselijke boodschap is, want als de vaccinaties werken, waarom moet je mensen dan verplichten om de vaccins te krijgen? Wat gebeurt er met individuele keuze en medische beslissingen tussen de patiënt en hun arts, wat allemaal de dingen zijn die we proberen te ondersteunen,” vraagt Gray.

Behalve mandaten voor werknemers in de gezondheidszorg, kondigde Biden ook aan dat hij de federale Occupational Safety and Health Administration de opdracht zou geven om een regel op te leggen aan bedrijven met 100 of meer werknemers dat hun werknemers ofwel het vaccin moeten krijgen ofwel zich wekelijks moeten laten testen op COVID-19. Ook federale werknemers en aannemers zullen het vaccin moeten krijgen, zei hij.

In Upstate New York zei de directeur van een regionaal ziekenhuis dat de faciliteit ten minste tijdelijk haar kraamafdeling zal moeten sluiten en geen baby’s ter wereld zal kunnen brengen als gevolg van een mandaat dat werd opgelegd door voormalig gouverneur  Andrew Cuomo (zie: Ziekenhuis stopt met bevallingen na ontslag van kraampersoneel over Covid-19 vaccinatiemandaten). Lewis County Health System Chief Executive Officer Gerald Cayer zei dat zes werknemers die werkzaam waren in de eenheid ontslag hebben genomen.

“Als we de dienst kunnen pauzeren en ons nu kunnen richten op het werven van verpleegkundigen die gevaccineerd zijn, kunnen we weer baby’s ter wereld brengen hier in Lewis County,” zei Cayer tijdens een nieuwsconferentie op 10 september.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tienduizenden COVID-19 ‘vaccin’ gewonden in de VS smeken om hulp terwijl de medische beroepsgroep hen de rug toekeertVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGriekse krant vergelijkt Joodse CEO van Pfizer met nazi-arts Mengele
Volgend artikelBrits Bureau voor Nationale Statistieken liegt dat slechts 1% van de Covid-sterfgevallen onder de gevaccineerden vallen, uit de gegevens van Public Health blijkt dat het werkelijke cijfer voor augustus 70% was
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Ziekenhuizen hebben ook een deel in deze plandemie. Ze hebben bloed aan hun handen. Zou me niets verbazen dat ze in overeenstemming (lees ze hebben een deel van de gedrukte triljoenen dollars ontvangen die jij en ik terug moeten betalen) het ziekenhuis sluiten om zo de chaos te versterken. Lekker dansen op tiktok. Maanden lang, Elke avond moest ik dat geapplaudisseer aanhoren want wat deden ze goed werk. In werkelijkheid hebben ze mensen vermoord om hun medicatie te ontzeggen en hun met remsidevir in coma te brengen. Ik voorzie daar nog wat schietpartijen bij Uncle Sam’s ziekenhuis. Mensen die hun kinderen verliezen en wapenbezit gaan niet goed samen.

  • Dit alles geldt hoofdzakelijk voor diegenen die er aan meegewerkt hebben, hoofdzakelijk management en artsen. Het personeel handelt veelalt te goeder trouw en geeft nu aan dat de grens bereikt is.

   • Ik denk dat we inmiddels zo ver zijn dat dokters en verplegers die de prik zetten net zo slecht zijn want zonder hun kunnen die duivels ook niets. Diezelfde verplegers/docters noemen hun collega’s die bijv ivermectine voorschrijven wappies. Dat is een kwalijke zaak want ze sturen goedgelovige zo in de armen van de spuitzetters ( ik denk een nieuw woord ? )

  • Eens…..ziekenhuismanagers hebben bloed aan hun handen. Bewust.
   En niet alleen maar om Corona.
   Ik zie deze lieden al veel langer als personen die moeten worden opgehangen.

  • De nagel op de kop, maar de meeste debielen, die elke avond stonden te applaudiseren, zijn de dansende “overwerkte” verpleegkundigen in de lege gangen, van de zogezegd overvolle ziekenhuizen, al vergeten.
   Het verplegend personeel had tot hiertoe, gedurende de laatste 6 maanden geen enkel probleem, om hun medemens een gifprik te geven, maar nu ze zelf aan de beurt zijn, geven ze verstek. Kapo’s noemde mijn vader ze.

 2. Het probleem gebied is de politiek en de media. Momenteel is die dementerende marionet in het witte huis de boosdoener, maar vergeet vooral niet zijn zogenaamde adviseurs die in feite aan de touwtjes trekken.
  Ook de “alternatieven” zijn, bewust of onbewust, niet altijd zuiver wit op de graat.

 3. Politiek, media, rivm,omty, (huis)artsen medici in ziekenhuizen maar wel terdege OOK het verplegend personeel hedendaags.
  Zij allen WETEN nu echt wel wat voor schade ze hebben toegebracht en nog elke dag doen tegenover de bevolking.
  men blijft die gifspuiten gewoon zetten ,ook nu bij kinderen….
  Het zijn mededaders en medeplegers aan genocide en ook zij zullen branden op de stapel….

 4. Als morgen alle werkende ongevaccineerde zich ziek melden, ligt elk bedrijf nagenoeg stil. Dan kunnen de CEO’s dreigen wat ze willen om iedere werknemer verplicht te laten vaccineren tot ze een ons wegen, want dan gaat hun zaak failliet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in