Nu het grootste deel van Australië alle vereiste doses van het COVID-19 “vaccin” heeft gekregen, zoals door de regering is voorgeschreven, loopt het ziekenhuissysteem van het land over van patiënten die aan allerlei gezondheidsproblemen lijden.

Een deskundige heeft bekendgemaakt dat het aantal “Code 1’s” met 40 procent is gestegen, evenals het aantal “onverklaarbare” hartaanvallen, pijnen op de borst en aandoeningen van de luchtwegen. De situatie klinkt werkelijk nijpend, maar niemand schijnt de olifant in de kamer te willen aanwijzen, en dat is de injectie, schrijft Ethan Huff.

“Soms kun je niet verklaren waarom die dingen gebeuren,” zegt de vrouw in het onderstaande interview, terwijl zij onwetendheid over de zaak veinst.

Op de vraag of zij theorieën of ideeën heeft over wat hiervan de oorzaak zou kunnen zijn, antwoordde de vrouw als volgt:

“Nee, die informatie hebben we nog niet, eh, maar, eh, weet u, wat ik wel weet, eh, en ik hoor wat interrupties langs de kant, is dat de vaccins eigenlijk helpen om mensen uit het ziekenhuis te houden, en niet om ze in het ziekenhuis te doen belanden.”

Met andere woorden, het officiële verhaal is dat niemand weet waarom al die mensen ziek worden, maar dat het zeker niet de prikken zijn, want die houden de mensen zogenaamd uit het ziekenhuis.

Verwachten zij nu werkelijk dat de mensen geloven dat de “vaccins” daar op de een of andere manier niet verantwoordelijk voor zijn?

  Zeven vragen die gesteld moeten worden over de covid "vaccins"

Deze schaamteloze ontkenning van het voor de hand liggende is logisch voor Australië, dat net als zijn buurland Nieuw-Zeeland onderworpen is geweest aan extreem psychologisch misbruik sinds de plandemie begon.

Het land werd het doelwit van gedragsmanipulatie-“deskundigen” uit het Verenigd Koninkrijk, die psychologische experimenten en misbruik op de Australische bevolking uitvoerden om de bewoners klaar te stomen voor de golf van medisch fascisme die de samenleving heeft overspoeld.

Het is niet meer dan logisch dat degenen die het weten zich nu van de domme houden over deze pieken van ziekte en dood die zich in heel Australië voordoen, en vermoedelijk ook in vele andere delen van de wereld.

“Ze kunnen gewoon niet toegeven dat het aan het vaccin ligt,” schreef iemand in de commentaren. “Ik heb nog NOOIT, NOOIT, NOOIT gehoord van Code 1 hartaanvallen die in mijn leven om onverklaarbare redenen met 30 procent zijn gestegen. De wereld is duidelijk krankzinnig geworden.”

“Slangengif doet dat elke keer,” zei een ander.

“Wat te denken van de Australische politici die de spuiten hebben doorgedrukt, en dat blijven doen? Die mensen moeten verantwoordelijk gesteld worden voor al die hartaanvallen,” schreef iemand anders.

“Wacht maar tot de ziekteverzekerings- en levensverzekeringsmaatschappijen met hun rechtszaken beginnen,” schreef een ander, waarop iemand anders antwoordde dat dit de eerste keer in zijn leven is dat hij voor de advocaten zou juichen.

“Je vraagt je echt af hoe ze het roken van sigaretten ooit in verband hebben kunnen brengen met longkanker,” zei een ander, die een interessante parallel en contrast trok met hoe het establishment zo zeker is dat covid-prikken deze opleving van hartziekten niet veroorzaken, maar ook zo zeker is dat tabak longkanker veroorzaakt, ondanks een gebrek aan afdoend bewijs.

  'Ziekte X komt eraan': Bill Gates onthult mRNA-vaccin 'wafel'-technologie

“Weet je wat ze er echter niet aan linken, is de ademhalingsziekte door de vape-pen in de zomer van 2019, waaraan een stel mensen gestorven is,” suggereerde een ander. “Dat was een covid-proef.”

Iemand anders bracht naar voren dat dit alles voorkomen had kunnen worden als er alleen Ivermectine was uitgedeeld, in plaats van de injecties.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet Westen support een nieuwe generatie nazi-oorlogsmachine in Oekraïne
Volgend artikelWas COVID-19 een omgedoopte griep?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Als we de “experts” moeten geloven komt deze toename van het aantal onverklaarbare hartaanvallen door de klimaatverandering. Yes….. Echt waar?? Geef mij maar een broodje aap en een kroket.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in