In de vroege uren van maandag 23 oktober is de 20-jarige Nederlandse wielrenner Mark Groeneveld overleden, blijkbaar aan een hartaanval, nadat hij eerder op de dag was uitgevallen uit een wedstrijd in Hong Kong. Verschillende rapporten (hier, bijvoorbeeld, in Nederlands) beweren dat hij uitviel om mechanische redenen en dat zijn daaropvolgende instorting “er niets mee te maken had,” schrijft Robert Kogon.

In een verklaring op Facebook schrijft zijn team X-Speed United: “Terwijl de omstandigheden van Mark’s overlijden momenteel worden onderzocht, hebben we voorlopige informatie ontvangen die suggereert dat het mogelijk te wijten is aan een hartaanval.”

Dit zou Groeneveld de vijfde Nederlandse of Vlaamse wielrenner maken die dit jaar getroffen wordt door ernstige hartproblemen. De dood van Groeneveld komt slechts een maand nadat de Vlaamse wielrenner Nathan Van Hooydonck betrokken raakte bij een auto-ongeluk nadat hij wat de Belgische krant De Morgen omschrijft als een “hartstilstand” kreeg tijdens het rijden. Het incident gebeurde op 12 september, slechts twee dagen na de afsluiting van de Ronde van Groot-Brittannië, waarin Van Hooydonck zijn ploegmaat Wout van Aert van Team Jumbo Vista aan de overwinning hielp.

Van Hooydonck, die 27 jaar oud was op het moment van het incident, moest in een kunstmatige coma worden geplaatst. Vervolgens onderging hij een operatie waarbij een defibrillator werd geïmplanteerd. Hij is gestopt met professioneel racen.

Slechts twee weken voor het incident met Van Hooydonck, in de vroege uren van 29 augustus, kreeg de 32-jarige Nederlandse wielrenner Wesley Kreder van de Franse Cofidis-ploeg wat hij zelf omschreef als een “hartstilstand” terwijl hij sliep. “Ik ben blij dat ik nog leef,” vertelde Kreder aan de Nederlandse publieke omroep NOS. Kreder heeft ook aangekondigd dat hij stopt met wedstrijdwielrennen.

  CNN: Doe GEEN "eigen onderzoek" naar COVID-vaccins

Twee andere professionele wielrenners, de 35-jarige Vlaamse wielrenner Sep Vanmarcke en de 25-jarige Nederlandse wielrenner Jarno Mobach, kondigden deze zomer hun pensioen aan nadat bij beiden littekens op het hartweefsel waren ontdekt. Mobach is een voormalig winnaar van de juniorenversie van de prestigieuze race Parijs-Roubaix. Vanmarcke kondigde zijn pensioen aan in juli en Mobach eind september, slechts een paar dagen na de aankondiging van Van Hooydonck.

Zoals eerder gemeld op de Daily Sceptic hier, had het Vlaamse wielrennen al een serieuze schrik in de zomer van 2021, toen drie leden van slechts één Vlaamse wielerploeg hartproblemen ontwikkelden en gediagnosticeerd zouden worden met myocarditis kort nadat ze ingeënt waren tegen COVID-19.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Belgische junior profwielrenners met extreme hartproblemen na vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet kwaad loopt onder ons: Monsters met menselijke gezichten verwoesten onze vrijheden
Volgend artikelPolitici roepen op tot een verbod op TikTok omdat pro-Palestijnse inhoud beter presteert dan pro-Israëlische inhoud
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Nee, het is van het klimaat en de stikstof. Zwart is wit en wit is zwart. Eén ding is zéker: de pyromanen staan aan het hoofd van de brandweer in Nederland!

   De gewone werkende Nederlanders gaan er kapot aan, gezinnen worden uit elkaar gespeeld.

   De zogenaamde Jeugdzorg en alles wat daaraan Overheidsgelieerd gelieerd is, is crimineel! Het is een miljardenbusiness over de rug van de kinderen en hun ouders.

  • “Dat is niet van de vax.” Want die zijn veilig en effectief namelijk. Dus dan zal het CO2 zijn, of stikstof, of de stijgende zeespiegel, of de smeltende ijskappen, of ‘weer-extremen’, of … enz.

   • Iedereen weet dat het de vaxx, ik heb nooit gelogen dat ik het nooit zou doen. Anderen wel tegen mij, ze zouden het nooit doen maar deden het toch.
    Er was altijd wel een reden.

    Sommige geven hun spuitfout toe en voelen zich er niet lekker bij. Anderen willen er nog niet over praten. Dat vind ik dan weer grappig. Maar mij toen wel wel buitensluiten. Niet echt, maar toch! Bizarre tijd.

    Ik kreeg een zakenrelatie op bezoek, gewoon standaard bezoekje, die kondigende al aan dat hij gevaccineerd was. Ik wilde nog zeggen, nou ik niet. Laat gaan dacht ik, ik Kreeg ook iemand op bezoek in die tijd en die wilde mij een hand geven met de elleboog, toen zei ik wel, doe normaal man, geen had geven best, maar wel normaal doen alsjeblieft,

    • We kennen het Gijp. Ook het groeiende aantal gevalletjes kanker begint op te vallen. En algemeen de mensen worden wat slapjes in hun doen en laten.

 1. Al deze beste mensen hebben een te grote moestuin…en je weet…van tuinieren in de open lucht…kan het gruwelijk misgaan tegenwoordig na de uitrol van de gifprikken….

 2. Zeg, is die 4,5mln$ kostende villa van de “Egyptische” (=koshere trekpop) president Al Sisi in de buitenwijk van Tel Aviv onderhand ook al door een hamasraketje geraakt ?

  Dat zou ik persoonlijk namelijk bèst waarderen heheh …

 3. Hé, is die 4,5mln$ kostende villa van de “Egyptische” (=koshere trekpop) president Al Sisi in de buitenwijk van Tel Aviv onderhand ook al door een hamasraketje geraakt ?

  Dat zou ik persoonlijk namelijk bèst waarderen heheh …

 4. Het is bekend dat er ruim 23 Miljoen mensen overleden zijn na de pr ik ken!
  Het is tijd dat er wordt ingegrepen, de verantwoordelijke mensen voor het TRIBUNAAL gesleept worden voor alle Misdaden die begaan zijn door The Great Reset in werking te stellen!
  De maat is vol!

 5. Was ie ook paars toen hij dood neer viel? Hier vertellen een pokitueman en een begrafenisondernemer dat plotseling dood neervallen, voor en na overlijden een totaal paarse huid geven.

 6. Ik weet niet hoe jullie er over denken…. In 2024 gaat de EU waarschijnlijk bepalen of het pluimvee gevaccineerd kan worden met het nieuwe vogelgriepvaccin….
  Het lijkt er op dat als er minder mensen zijn die het spul nemen… dat men het dan maar via het eten in het lijf propt…. Ik hoor enkel dat men kijkt of het voor de kippen onschadelijk is…
  maar hoe zit het met de mensen die dat kippetje en diens eieren gaat eten…????
  Dat vogelgriep vaccin wat goed lijkt aan te slaan schijnt dus (toevallig) ook een “vector” vaccin te zijn wat dus lijkt op het principe van een MRNA vaccin. Het is erg moeilijk om bepaalde wetenschappers te bereiken die dus ook TEGEN het corona vaccin waren, om deze vraag te stellen of dit schadelijk kan zijn voor mensen bij het eten van deze kippetjes en eieren… Ik ga het wel in de gaten houden… Misschien heeft iemand een idee hierover.

 7. Het is niet van de vax anders zouden ook andere groepen getroffen moeten worden zoals bestuurders en politici en artsen en andere goede voorbeeld gevers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in