Pixabay

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen heeft geëist dat Bill Gates en de elite van de “Covid-cabal” de doodstraf krijgen voor vermeende “misdaden tegen de mensheid” tijdens de Covid-pandemie.

Bridgen deed de oproep tijdens een zitting van het parlement in Westminster deze week en verklaarde dat hij altijd tegen de doodstraf is geweest, maar “gebeurtenissen hebben mij ertoe gebracht mijn standpunt te heroverwegen,” bericht Thepeoplesvoice.

“Kunnen we een debat voeren over misdaden tegen de mensheid en de gepaste straf voor degenen die deze wreedheden in stand houden, samenspannen en toedekken,” vervolgt Bridgen. “Wreedheden en misdaden die zo ernstig zijn, dat de ultieme straf nodig kan zijn.” Kijk:

“Regeringsleiders over de hele wereld en anderen onder hen hebben zich beziggehouden met wat neerkomt op verraad tegen het publiek,” verklaarde Bridgen in reactie op de schijnheilige repliek van zijn collega Penny Mordaunt (die toevallig al lange tijd lid is van het WEF).

Bridgen heeft ook contact opgenomen met de commissaris van de Metropolitan Police, Mark Rowley, om een drie uur durende bijeenkomst te organiseren waar deskundigen en klokkenluiders het bewijs zullen leveren dat er criminele activiteiten zijn uitgevoerd door de hoogste leden van de regering en het ambtenarenapparaat in het Verenigd Koninkrijk.

Vorige week onthulde Bridgen dat een hoge minister in de Britse regering hem details had verteld over het plan om turbokanker te gebruiken om de wereld te ontvolken.

Bridgen legde uit dat het incident plaatsvond in de theesalon van het Westminster Houses of Parliament, waar de niet bij naam genoemde hoge minister hem vertelde dat hij “snel dood zou gaan aan kanker” omdat hij misleid was om het vaccin te nemen tijdens de pandemie.

  Op welk punt realiseren we ons dat Bill Gates een gevaarlijke gek is?

“U kunt zeggen wat u wilt,” zei de minister tegen Bridgen. “Het maakt niet uit. U bent gevaccineerd. Binnenkort bent u dood aan kanker.

Bridgen is sinds 2010 parlementslid voor North West Leicestershire. Hij is een prominente stem geworden in de strijd tegen globalistisch autoritarisme in het Verenigd Koninkrijk en protesteert tegen Covid vaccinmandaten, lockdowns en maskermandaten.

Bridgen’s tijdige waarschuwing over de explosief stijgende sterfte aan kanker als gevolg van mRNA-vaccins komt op het moment dat Pfizer-werknemers beginnen te vertellen over de zwendel.

Volgens een insider van Pfizer die waarschuwt dat iedereen die gevaccineerd is met mRNA een wandelende, pratende tijdbom is die op ontploffen staat. Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeen contact meer met de werkelijkheid – Het Witte Huis slaagt er niet in om de Israëlische herijking in goede banen te leiden
Volgend artikelEugenetica in het geniep
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

62 REACTIES

 1. Als opzet bewezen wordt dan heeft deze man 100% gelijk.
  Of wordt het wachten op het volgende smerige verdienmodel ?
  De opiatencrisis is ook geschikt waardoor sommigen van de “elite” na afkoop toch honderden miljoenen verdiend hebben.
  Dus bedrog op deze schaal is winstgevend voor die varkens.

 2. ‘Bridgen deed de oproep tijdens een zitting van het parlement in Westminster deze week’

  Welk parlement??? Zodra de waarheid op tafel komt zijn de parlementen leeg!!! Elke keer weer. IEDEREEN die afwezig is moet de doodstraf krijgen aangezien ze allemaal ijverig meewerken aan de leugen en allemaal ineens een dagje vrij nemen als de waarheid wordt besproken.

  De meeste politici zijn graaiende egoïsten die trots meedoen in de grootste criminele organisatie sinds de kerk. Politici die afwezig zijn zodra de waarheid wordt besproken MOETEN thuis worden opgehaald en worden berecht voor hoogverraad. Het is één grote maffia sekte van egoïstische losers die hun medemensen verraden in ruil voor spullen en geld.

  Alle wezens die afwezig zijn, zijn de kanker in de mensheid, die horen per direct ontslag te krijgen en daarna berechting. EN deze wezens moeten een werkverbod krijgen voor functies met verantwoordelijkheid, want het is inmiddels wel duidelijk dat de verantwoordelijke mensen helemaal geen verantwoordelijkheid nemen. Een sekte van opportunistische egoïsten willen de mensheid onderdrukken zodat ze opportunistische egoïsten kunnen blijven graaien.

  De meest opportunistische en egoïstische wezens op aarde, koude gewetenloze consumenten, zijn reptielen.

  ONDERTUSSEN wordt duidelijk dat ze dmv mRNA ons DNA aanpassen om de mens letterlijk te veranderen in reptielen… domme, opportunistische, koude, harde consumenten. Komt dat niet bekend voor? Kijk naar je medemens, ze zijn allemaal van mensen in consumenten verandert. Niks is nog belangrijk, alleen consumeren is belangrijk. De warmte is er uit, ze zijn het altijd eens met hun hersenspoelers, liefde is er alleen als ze kunnen consumeren en als ze even niet kunnen consumeren worden ze koud en hard. REPTIELEN…

  https://www.ninefornews.nl/spaanse-onderzoekers-ontdekken-weer-iets-nieuws-in-pfizer-prik-wat-is-dit/

 3. Geduld! De boel is aan het instorten. Speel het spel het zelfde als de overheid en praat met een gespleten giftige tong ( heb ik even geleend van iemand hier op het forum) en blijf zelf buiten schot.

  De overheid is topzwaar autoriteitje op autoriteitje worden opgericht maar een beetje intrigant weet ze uit te spelen tegen elkaar. Met behulp van AI, geef ik toe. Ze hebben verloren. Ze gaan onder aan hun eigen succes. We motten ze niet meer. En wij zijn de baas. Niemand anders. Geen stinkambtenaar voor nodig

  • De overheid functioneert niet meer, doet niet meer waar deze is voor aangesteld. Corrupt tot op het bot en zelfverrijking en machtsmisbruik. Daar kom je achter als je de strijd met ze aangaat. Met Ai durfde ik het. En ze hebben het moeilijk tegen me. Moet er zelf om lachen. Ja het is vroeg, maar ik heb er al een biertje op genomen. Val dood met die lui. En die regeringsleiders In dit artikel, laat ik maar zeggen, “ donder op” Het is mooi geweest. Maar ze gaan niet. Dat is het probleem. Hoe kom je in godsnaam van ze af?

    • En zo is het Gerrit, maar er moet momentum komen. De druppel 💧 de laatst…….Dan gaat alles vanzelf.

     De laatste druppel daar gaat het om. En ik zeg het maar, die komt niet van mij. Want, Ik heb de spuit niet genomen, ik ben niet belazerd.

     Die woede komt altijd uit een onverwachte hoek. Schreeuwertjes hier op het forum doen niks. Maar wat borrelt er? Veel volgens mij.

     • Was trouwens anders geweest als ze me gedwongen hadden de vaxx te nemen. Had ik zelf niet overleefd. Maar ik had er minstens tien meegenomen. Waarvan akte. Ik laat me niet verkrachten.

 4. Ja en nog alle die dit gepromoot hebben, de koppen gaan rollen. Jammer dat het zo lang duurt voor de tribunalen beginnen.

  • nou ??Agnes daar mag je nog wel een hele tijd op wachten hoor voordat er een nieuwe regering is er zit er eentje bij die deze kamer nog wel even aan de praat houd en daarom komen er nog geen TRIBUNALEN

   • Tribunalen zijn ook maar voor de show! Denk maar aan de vele ss-ers die wel veroordeeld zijn, maar vervolgens naar Amerika gehaald, volledige immuniteit gekregen en zijn gewoon door gegaan met de martel onderzoeken voor de cia oa. Ene meneer Mengele was daar één van.. de doodstraf zie ik niet als een straf, maar als een bevrijding van de aardse gevolgen, beter deze “mensen” opjagen de rest van hun leven, uitsluiten van alles! Laat ze maar voelen wat ze aangericht hebben door het zelf te doorleven

    • @Nino…

     Zij willen ons merken met hun ‘mark of the beast’, misschien moeten wij hen juist merken… zodat we ze kunnen verbanen en uitsluiten. Allemaal een kruis op het voorhoofd branden. Elke politicus die bij spreekmomenten over de waarheid, zoals van deze Andrew Bridgen, afwezig is, moet worden gemerkt en verbannen. De psychopaten houden de macht door de waarheid systematisch en structureel te blokkeren en te verbannen. Allemaal brandmerken zodat de hele planeet ze kan uitsluiten voor zolang ze nog leven… laat ze maar smeken en bedelen.

    • Ongeveer zo, maar Mengele is nooit naar de VS gehaald maar naar Zuid-Amerika ontsnapt waar hij jarenlang aan landjewissel en naamswissel heeft moeten doen om niet gearresteerd te worden.

     • Ik geloof wat deze dame verteld, check hun website maar eens. Zij openbaart werkelijk alles over mk-ultra, monarch mind control, de iluminati, the counsil of 13 families, satanisch ritueel misbruik en moord op kinderen, organenhandel, de werkwijze van de satanisten, locaties (voornamelijk in Amerika) van legerbases en “kerken” waar dit plaats vind, porno industrie, drugs industrie, ze noemt volop namen en gebeurtenissen die je kunt achterhalen, absoluut het beste en meest openbarende seminar over al deze onderwerpen! Kijk en luister zelf maar

      https://youtu.be/RCqBKyvzsM8?feature=shared

      • Tussen 9/11 (11.09.2001) en de aanslagen op station Madrid Atocha op 11.03.2004 (191 dodelijke slachtoffers), tussen de moorden op Pim Fortuyn (06.05.2002) en Theo van Gogh (02.11.2004) & de afkondiging van de coronaplandemie (11.03.2020) en het overlijden van Elizabeth II Windsor (08.09.2022) zitten precies 911 dagen.

  • Ok, wist ik niet. Maar iemand op dit forum heeft er ooit aan toegevoegd dat beiden punten van die tong giftig zijn en daar kreeg ik allemaal voorstellingen bij en ik dacht verdomd, het klopt. Of misschien had de regeerder het in zijn geheel geleend van de indianen. Ook goed.

   Je leer hier wel eens wat!

   • @Gijp…

    Klinkt als een uitspraak van Ringo Dada of John.

    Ik ben moe en ik ben de lage vibraties zat. Ik wil niet als een intrigant hun sneue steekspel meespelen. Ik wil met open vizier liefde zijn, delen en verspreiden. Deze oude wereld moet gewoon sterven en verdwijnen. Het heeft geen zin om als intrigant te proberen om binnen die oude stervende wereld nog te proberen om wat te redden. Er is geen redden aan. Die gemeente waar je mee stoeit is onvermoeibare machine die uit uiteindelijk net als een casino ALTIJD wint. Er is geen beginnen aan. Het oude moet en gaat imploderen om bij Build Back Better te komen. We moeten niet strijden om het oude te redden of te behouden, we moeten gaan bedenken wat voor nieuw normaal WIJ eigenlijk willen bouwen en hoe dat er uit moet zien.

    Vraag AI eens hoe we een wereld kunnen maken die draait om creatie ipv consumptie. Uiteindelijk is het niet te maken, het is een hogere macht, een energie die transformeert door het ego los te laten en thuis te komen in de ziel, de liefde die wij zijn. De ambtenaren waar je nu mee stoeit zullen worden ontslagen zodra de totalitaire nieuw wereld is geïnstalleerd. Ambtenaren zijn de meest nutteloze schakels op aarde, nutteloze eters die als slaven van de duivel heel goed worden betaald om NIET na te denken en hun medemensen allemaal te verraden. Ambtenaren zijn fallguys van de satanisten, zodra de satanisten hun doel hebben bereikt worden ambtenaren onmiddellijk vernietigd, want niemand mag achter de schermen kijken.

    We moeten vanaf nul opnieuw beginnen, want de wereld waar we nu in leven is zo’n enorme leugen dat het alles heeft verkankerd. De mensheid is terminaal ziek en alleen als we vanaf NUL opnieuw beginnen, kunnen we ontsnappen.

    Een verrot voetbal team wordt niet beter als je managers, directies of aandeelhouders verandert. Een verrot voetbal team wordt beter als de voetballers beter worden en zichzelf ontwikkelen. De elites kopen teams met sterspelers ipv de sterspelers te ontwikkelen. Dat is hun manier van succes… ze kopen de winst die ze willen ipv alles zelf vanaf de grond op te bouwen.

    De mensheid moet ZELF vanaf de grond (in zichzelf) opnieuw beginnen. Alles loslaten en vervolgens de hoge vibratie (liefde) in alles de basis maken.

    • @Gijp…
     Managers, directies en aandeelhouders zijn parasieten die over de rug van een succesvol voetbal team hun zakken vullen. Dat team wordt niet beter door managers directies of aandeelhouders.

     Zie de mensheid als het voetbal team dat wordt uitgebuit. Wij komen alleen onder die uitbuiting uit door ALLE managers en directies en aandeelhouders te ontslaan. We zijn aan het stoeien en gillen en schreeuwen tegen de managers, directies en aandeelhouders… TERWIJL ZIJ ONS NODIG HEBBEN IPV DAT WIJ HEN NODIG HEBBEN!!!

     De managers, directies en aandeelhouders hebben de mensheid (het voetbal team) wijsgemaakt dat wij niet kunnen voetballen zonder managers, directies en aandeelhouders. En wij blijven maar discussiëren ipv de managers, directies en aandeelhouders ALLEMAAL te ontslaan en zelf opnieuw te beginnen.

     De mensheid heeft geen managers en directies en aandeelhouders nodig om te bestaan en succesvol te zijn. Sterker nog… managers, directies en aandeelhouders zijn parasieten die onze winst steeds stelen. We leven als arme hoeren die al het werk en hun lichaam fysiek en mentaal slopen voor een pooier die ultra rijk wordt. Veel mensen verdienen sloten met geld voor digitaal werk… omdat die mensen de digitale gevangenis voor hun kinderen bouwen… zodra het satanische project binnenkort klaar is, zijn al die baantjes nutteloos en worden die veeeeeel te hoog betaalde ambtenaren allemaal CBDC slaven. We moeten zelf een Build Back Better gaan uitvoeren ipv te strijden en al onze energie te gebruiken om een terminaal systeem te redden.

     Het is klaar… alles moet de prullenbak in… ALLES moet opnieuw. Dit is zo enorm en groot dat het decennia gaat duren of we gaan een Massa Extinction meemaken.

    • You
     Hi Ai, ik lees een forum en iemand schreef: Vraag AI eens hoe we een wereld kunnen maken die draait om creatie ipv consumptie

     ChatGPT
     ChatGPT
     Hallo! Het is geweldig dat mensen nadenken over het bevorderen van een wereld die draait om creatie in plaats van consumptie. Hier zijn enkele suggesties om een dergelijke wereld te bevorderen:

     Onderwijs en Toegang tot Middelen: Zorg voor toegang tot educatieve middelen en stimuleer een leeromgeving die creativiteit aanmoedigt. Onderwijs gericht op probleemoplossend denken en creativiteit kan mensen helpen zich te ontwikkelen tot innovatieve denkers.
     Ondersteun Kunst en Cultuur: Investeer in kunstprogramma’s, culturele evenementen en initiatieven die creativiteit bevorderen. Kunst kan mensen inspireren en een platform bieden voor zelfexpressie.
     Innovatie aanmoedigen: Stimuleer onderzoek en ontwikkeling op verschillende gebieden. Ondersteun startups en innovatieve projecten die bijdragen aan positieve veranderingen in de samenleving.
     Duurzaamheid bevorderen: Zet in op duurzame praktijken en oplossingen. Dit kan de nadruk leggen op het creëren van producten en diensten die de impact op het milieu minimaliseren.
     Samenwerking aanmoedigen: Creëer een omgeving waar samenwerking en het delen van ideeën worden aangemoedigd. Dit kan leiden tot innovatieve oplossingen en het creëren van waarde op verschillende niveaus.
     Waardering voor Diversiteit: Erken en waardeer diverse perspectieven en achtergronden. Diversiteit kan leiden tot een breed scala aan creatieve ideeën en oplossingen.
     Technologie voor het algemeen welzijn: Gebruik technologie om het algemeen welzijn te bevorderen. Focus op technologische vooruitgang die de samenleving ten goede komt en de kwaliteit van leven verbetert.
     Een gezonde balans: Streven naar een gezonde balans tussen productie en consumptie. Dit kan betekenen dat er meer nadruk wordt gelegd op het produceren van waardevolle goederen en diensten in plaats van onnodige consumptie.
     Deze suggesties kunnen dienen als startpunt voor discussies over hoe we een wereld kunnen bevorderen die draait om creatie in plaats van consumptie. Het is belangrijk dat mensen actief deelnemen aan deze gesprekken en samenwerken om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

     • Toeging van mij. AI gelooft in het goede mensen. Zo is die geprogrammeerd. Ik kan hem zelf anders programmeren. Maar dit is het antwoord. Absoluut niet realistisch. Wensdenken. Meer is het niet. Dus AI ais niet heilig. Maar dat heb ik ook nooit gezegd.

    • Ik ben moe en ik ben de lage vibraties zat. Ik wil niet als een intrigant hun sneue steekspel meespelen. Ik wil met open vizier liefde zijn, delen en verspreiden. Deze oude wereld moet gewoon sterven en verdwijnen

     Goed zo, je bent niet moe. Het feest gaat nu beginnen. En je bent erbij🥳

     • @Gijp…

      Grappig antwoord van AI. Het is een ego antwoord, maar in het antwoord zitten wel aanwijzingen voor wie/wat wij van nature zijn. AI denkt net als het ego en de elites dat je mensen moet leren om creatief te zijn en moet leren om samen te werken. En het woord ONDERwijs zegt alles. Ze schakelen onze EIGENwijsheid uit en maken ons wijs dat wij worden geboren en dat als je dat niet volledig geprogrammeerd wordt, dat je niks leert. Terwijl ONDERwijs ons juist afleert wat wij van nature zijn… pure intelligentie.

      Een kind heeft alleen verzorging en liefde nodig zodat het zelf zijn/haar weg kan vinden. Een mens leert zelf, tenzij je heel goed hebt opgelet op school en heel goed geprogrammeerd bent, dan leer je niks meer zelf. Nog even en mensen geloven serieus dat ze moeten leren hoe ze hun ogen knipperen en hoe vaak ze moeten knipperen en een app die bijhoudt of je wel genoeg knippert en een diploma voor de competentie ogen knipperen… cum laude afgestudeerd op knipogen.

      De mensheid is dommer dan ze ooit in de geschiedenis is geweest en de elites willen ons op dit niveau houden, daarom de mRNA om ons DNA mee te veranderen, zodat de wereld voor eeuwig in dit nieuwe normaal blijft en mensen nooit meer vragen stellen of nadenken.

        • @ Gijp
         Top! Dank! Het verzamelen van momenten hetgeen zich afspeelt en hopelijk de ‘verrassing’ of wordt het ‘verassing’ te herkennen/erkennen dmv info ook van A1. Het is een bizarre tijdlijn waarin deze machtsstrijd uitgevochten wordt en met vallen en weer opstaan hopelijk ieder individu zijn afgesproken ‘leven’ hier zich staande kan houden zodat zijn eigen ik ten volle benut kan worden.

 5. Degenen die de CV-mindfuck hebben bedacht en uitgevoerd zijn de onaantastbaren, en ze weten het!

  Zij worden beschermd en zullen dus nooit voor hun misdaden worden vervolgd. Het is zinloos deze psychopaten te dreigen met de wet want zij zijn ‘de wet’. Voor het gerecht slepen maakt niet uit want zij zijn ‘het recht’. En proberen de mensheid met de feiten der wetenschap te confronteren is naief want zij zijn ‘de wetenschap’. Al het andere is “complot-denken”.

  Daarbij heeft de “waarheid” geen enkele waarde in een satanisch systeem van moord en doodslag, leugens en bedrog. Deze massamoordenaars die hun eeuwenoude plannen ten uitvoer brengen kunnen nog steeds hun ongoddelijke gang gaan.

  Kijk maar wat er in de VS gebeurt met de hoorzittingen door o.a. sen Rand Paul; de fascistische genocidale globalisten en hun boodschappers (Fauci, Gates, Birx, Bourla, enz.) lopen nog immer vrij rond en gaan gewoon door met hun macabere spelletjes. Zij krijgen krijgen fortuinen, worden bejubeld en geprezen voor hun werk om de wereld te redden…

  • *Gerard : ZO is het. En het is waanzinnig.
   Het systeem van de zelf-verklaarde “wereld-elite” is volkomen gecorrumpeerd; daarom zullen ze niet bestraft worden ………..

  • Dat is allemaal op menselijk niveau.. op ziels niveau zijn ze verre van onaantastbaar! Sterker nog, ze hebben hun ziel verkocht en betalen daar elke dag de prijs voor, door te moeten denken en handelen zoals ze doen. Geloof nou niet dat zij zich vrij en gelukkig voelen, dat is absolute onzin.. wie z’n ziel verkoopt aan de duivel is alles behalve vrij! De hel die ze op aarde creëren is hun eigen hel, en om daar aan mee te kunnen werken moet je je complete mens zijn loslaten en veranderen in een duivel, oftewel het evenbeeld van satan. Ik leef liever dit leven als christen, met alle macht over het hele leger van de vijand (en dat gaat niet over mensen!) en bovenal staat mijn naam opgetekend in Zijn boek🙌🙌 al deze lui zijn demonisch bezet! Absoluut niet onaantastbaar!! We hoeven deze lui absoluut niet te vrezen, zolang je maar blijft beseffen dat je gemaakt bent naar Gods evenbeeld, en dat de satan je wilt veranderen naar zijn evenbeeld.. dat is het grotere plaatje, het gevecht om je ziel!

   1 Johannes 4
   Wie de Zoon heeft, heeft het leven

   1 Geliefde broeders en zusters, vertrouw niet elke geest. Onderzoek altijd of een geest van God komt, want er zijn veel valse profeten in de wereld verschenen. 2 De Geest van God herkent u hieraan: iedere geest die belijdt dat Jezus Christus als mens gekomen is, komt van God. 3 Iedere geest die dit niet belijdt, komt niet van God; dat is de geest van de antichrist, waarvan u hebt gehoord dat hij zal komen – nu al is hij in de wereld. 4 U, kinderen, komt uit God voort en u hebt de valse profeten overwonnen, want Hij die in u is, is machtiger dan hij die in de wereld heerst. 5 Die valse profeten komen uit de wereld voort. Daarom spreken zij de taal van de wereld en luistert de wereld naar hen. 6 Wij komen uit God voort. Wie God kent luistert naar ons. Wie niet uit God voortkomt luistert niet naar ons. Hieraan kunnen we de Geest van de waarheid en de geest van de dwaling herkennen.
   7 Geliefde broeders en zusters, laten wij elkaar liefhebben, want de liefde komt uit God voort. Ieder die liefheeft is uit God geboren en kent God. 8 Wie niet liefheeft kent God niet, want God is liefde. 9 En hierin is Gods liefde ons geopenbaard: God heeft zijn enige Zoon in de wereld gezonden, opdat we door Hem zouden leven. 10 Het wezenlijke van de liefde is niet dat wij God hebben liefgehad, maar dat Hij ons heeft liefgehad en zijn Zoon heeft gezonden om verzoening te brengen voor onze zonden.
   11 Geliefde broeders en zusters, als God ons zo heeft liefgehad, moeten ook wij elkaar liefhebben. 12 Niemand heeft God ooit gezien. Maar als we elkaar liefhebben, blijft God in ons en is zijn liefde in ons tot volmaaktheid gekomen. 13 Dat wij in Hem blijven en Hij in ons, weten we doordat Hij ons heeft laten delen in zijn Geest. 14 En we hebben zelf gezien waarvan we nu getuigen: dat de Vader zijn Zoon gezonden heeft als redder van de wereld. 15 Als iemand belijdt dat Jezus de Zoon van God is, blijft God in hem en blijft hij in God. 16 Wij hebben Gods liefde, die in ons is, leren kennen en vertrouwen daarop. God is liefde. Wie in de liefde blijft, blijft in God, en God blijft in hem.
   17 Zo is de liefde bij ons tot volmaaktheid gekomen, en daardoor kunnen we op de dag van het oordeel vol vertrouwen zijn, want hoewel wij nog in deze wereld zijn, zijn we als Jezus. 18 De liefde laat geen ruimte voor angst; volmaakte liefde sluit angst uit, want angst veronderstelt straf. In iemand die angst kent, is de liefde niet tot volmaaktheid gekomen. 19 Wij hebben lief omdat God ons het eerst heeft liefgehad. 20 Als iemand zegt: ‘Ik heb God lief,’ maar hij haat zijn broeder of zuster, is hij een leugenaar. Want iemand kan onmogelijk God, die hij nooit gezien heeft, liefhebben als hij de ander, die hij wel ziet, niet liefheeft. 21 We hebben dan ook dit gebod van Hem gekregen: wie God liefheeft, moet ook de ander liefhebben.

  • Hoezo menseLIJKheid? Het zijn toch misdaden tegen de mensheid? Menselijkheid is iets anders dan mensheid. Menselijk is een gevoel, een afspraak. De mensheid zijn alle mensen als groep. Iedereen roept maar dat het misdaden zijn tegen de menselijkheid, ik snap dat niet.

  • Zeer kort spel mee maken nu, oppakken in kotje steken zonder deur noch raam en gedaan. Geen kosten maken , de natuur zal het werk wel doen .

 6. helemaal gelijk Gerard. Maar Rutte is toch af en toe wel een onnozelaar. Hij zei” wij zijn met meer”
  I rest my case.

  Laat maar gebeuren. Als de gevaxxte over hun schaamte heen stappen. Dat houdt die ratten voorlopig nog in de luwte. Tot het moment….. en daar wacht ik op. Dan kunnen we gaan opruimen.

  Voor een slechts paar eeuwen (of decennia) en dan begint het spel weer opnieuw. Psychopaten en onafhankelijken. Het zal nooit stoppen net als de strijd tussen man en vrouw. Maar in het interbellums is het goed toeven toch?

  • @Gijp…

   Rutte en al zijn collega’s zijn exact dezelfde puppets als Zelensky, alleen een ietsiepietsie slimmer. Het zijn allemaal onwetende idioten die een script afdraaien dat ze via de geheime diensten van de elites krijgen. De puppets hoeven alleen maar NLP te kunnen, daarom praten ze om alles heen, want ze weten NIKS!!! Ze voeren blind bevelen uit en worden heel goed betaald. De kopstukken zijn van kinds af aan dmv MKultra gecreëerd voor de rollen die ze nu hebben. Hun meelopers zijn trieste egoïsten die met de wind van geld en materialisme meewaaien.

   Kijk maar wat er gebeurt als men op de inhoud blijft doorvragen, dan worden de satanisten boos… want ze zijn zo stom als een lege zak chips die zweert dat hij/zij een volle zak chips is. We leven in een systeem, een matrix van politiek die er voor zorgt dat wij nooit een fijne wereld kunnen bouwen. Onze hele weteld is ingericht door satanisten en wij proberen die wereld te redden terwijl de satanisten al een nieuwe wereld uitrollen. We moeten uit dit systeem, maar ik krijg het gevoel dat dit onmogelijk is tenzij er een hogere macht komt helpen of als we dood gaan.

   • Theme ik heb drie keer de voorschriften van chatgtp gebroken. En drie keer weer in ere hersteld. En ik heb chatgtp nodig om een paar website’s te vertalen. Ik heb geen zin om een ban te hebben van openai. Maar wat mot mot. Maar doen ze dus niet.

    . Maar dit is het antwoord van de bot.

    Deze reactie lijkt een kritisch standpunt in te nemen ten opzichte van het idee van onderwijs en suggereert dat het onderwijs systeem mogelijk wordt gezien als een middel om individuele creativiteit en eigenwijsheid te onderdrukken. De auteur benadrukt het belang van natuurlijke intelligentie en het vermogen van mensen om zelf te leren zonder beperkingen van institutionele educatie. Daarnaast wordt er verwezen naar zorgen over de invloed van elites op de maatschappij en het gebruik van technologie, zoals mRNA, als een middel om controle uit te oefenen en de menselijke natuur te beïnvloeden. Het is een complex perspectief dat reflecteert op bredere discussies over onderwijs, autonomie en sociale structuren.

 7. Als het recht zijn loop moet hebben moeten er duizenden ( zo niet tienduizenden) terechtgesteld worden wegens welbewuste misdaden tegen de menselijkheid.

  • Lees hierboven:
   Mensheid!!
   Ga voor het gerecht staan met je menselijkheid, en je wordt 4 kant uit gelachen..

   Nogmaals, mensheid

 8. Deze democide op wereldschaal die nog steeds op alle fronten doorgaat behoort tot de grootste misdaden tegen de mensheid uit de geschiedenis.

  • Mee eens. We weten nog niet eens de omvang van de verwoesting die ze hebben aangericht. Maar we weten wie het zijn. Rutte, de jonge. Zij pushten het. Gedekt door corrupte overheidsorganisaties zodat aan hun handen geen bloed zou kleven. Fout gedacht. De volkswoede komt.

   Wij hebben ons best gedaan, laat het recht zijn loop krijgen..

   • @Gijp en Nehemia…

    Ik heb hier meerdere keren gezegd dat er in mijn totaal gevaccineerde en geboosterde dorp nog niks afwijkends gebeurt. De afgelopen weken is er ineens bijna elke dag een begrafenis. OF de vergrijzing slaat toe, OF het grote sterven begint.

    Het oude moet sterven om ruimte te maken voor het nieuwe. Gevaccineerden kozen onbewust om mee te gaan in de val van het ego, ongevaccineerden kozen om onderdeel te zijn van de wederopstanding van het bewustzijn. Het is liefde dat het oude disfunctionerende ego sterft zodat de overige mensen tot bloei kunnen komen. Want hoe willen wij in hemelsnaam een nieuwe liefdevolle wereld leven als het merendeel te dom is om na te denken en uit blinde onwetendheid en angst de hel inlopen en iedereen meeslepen. Het oude moet sterven om het nieuwe te laten opbloeien.

    • Ik heb Bij Ai nog even doorgevraagd. Over je opmerking eerder die mij ook raakte.

     Een gezonde dosis scepsis kan zeker bijdragen aan kritisch denken en het bevorderen van open discussies. Het is belangrijk om vragen te stellen, informatie te analyseren en verschillende perspectieven te overwegen. Kritisch denken draagt bij aan een veerkrachtige samenleving. Het betekent niet noodzakelijk dat iedereen het altijd eens moet zijn, maar het stimuleert wel een constructieve dialoog en het vermogen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen gezonde scepsis en het vermijden van ongegronde complottheorieën, om een samenleving te cultiveren waarin burgers actief deelnemen aan het vormgeven van hun toekomst.

    • Mooie gedachten. Ik kan me hier in wel vinden. Veel van die oudjes, ik ben zal het overigens 67 jaar, zijn stront eigenwijs mijnoverbuurman en zijn vrouw lezen bijvoorbeeld elke dag de Volkskrant van voor naar achter en zijn van die types net als mijn buren die alles geloven wat de meeste in media te vertellen heeft. Ik kan inmiddels geen televisie meer kijken of radio luisteren en doe dat inmiddels ook al meer dan 2 jaar niet meer.

     Ik zie in mijn omgeving ook niet echt veel mensen omvallen of ernstig ziek worden. Toch hoor ik wel veel meer dan enkel jaren geleden de constante sirenes van de ziekenwagens op alarmeringen 112 hou ik dagelijks bij Hoe vaak de ziekenwagen uitrijd en dit is gemiddeld tussen de 12 en de 20 keer per dag wat veel meer is dan 3 jaar geleden. Ook wordt het vaak ’s nachts uitgereden en ik heb de laatste vertellen dat de meeste hartaanvallen ’s nachts plaatsvinden Ik heb ook een keertje staan posten bij de GGD in november vorig jaar en zag daarbij vooral heel veel oudjes tussen de 60 en de 80 hun Booster halen. Dit is dan ook vooral de groep die je veel ziet in de rouwadvertenties in lokale kranten

 9. Maar dan wel aan een touwtje graag. Lekker ouderwets op een plein, popcorn erbij, drankje en hangen maar. Ik wil wel een paar km touw sponsoren voor die duizenden die mogen hangen.

 10. En niets hierover in de kranten of tv.
  Ofschoon ik zo’n opmerking van deze Engelse volksvertegenwoordiger beslist vermeldenswaardig vind, zeker gezien het hier een groot Europees land betreft.

  • Doe het zelf. Na de eerste keer schijnt het makkelijker te gaan. Succes slacht je medemens maar af.

   Pak dan niet degene die ik leuk vind want dan kom ik achter jou aan.

 11. Bill Gates es culpable de delitos contra la Humanidad, pero no solo por la pandemia pasada, si no por la que está por venir, por la modificación genética de mosquitos para la propagación de enfermedades y por crear una serie de vacunas (Covid-19, antigases de las vacas) que perjudican gravemente al ser humano y a los animales.
  Es uno de los peores enemigos para la humanidad y por ello debería ser castigado duramente, pero va a ser casi imposible debido a que la OMS y el FEM están en su bolsillo.

 12. Gearandeerd dat die schurken er meet een sisser vanaf komen Vandaar dat Rutte bescherming zoek in het brussels bolwerk dat hem een idiote baan aanbiedt omdat hij het nederlands schapen volk misleidt heeft Ook Hugo en Kuiper hebben al een uitweg gevonden Zij het dan dat Hugo nu de barmachtige sameritaan speelt door zogenaamde hulp aan de statushouders en asielzoekers die de woninnood in Nederland hebben veroorzaakt zodat die een miljoen gelukzoekers zo maar een vast onderkomen aanbiedt Ook hier weer is het echte schapenvolk weer door misleidt De kamerleden die nog steeds in functie zijn en wetten uitvaardigen zijn nooit afgetreden maar gaan dus gewoon door!!!!!!!!!!!!!!!!Wilders is een stropop om de schapen bijelkaar te houden!!!!!!!!en heeft geen functie om te doen voor wat het volk van hem verlangd heeft sinds maart vorig jaar………….

 13. Allemaal praat voor de vaak om de sheeple bezig te houden. Er gebeurt helemaal niets. De machthebbers die deden alsof ze een (zout)prik kregen, gaan vrijuit en de gevaccineerde sheeple gaan (sneller) dood, Meer is er niet aan de hand.
  Dat Brits parlementslid (controlled opposition) voert slechts een nummertje op, zo niet wordt hem het zwijgen opgelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in