Eenheden van de Volksmilitie van de DPR nemen vernietigde Oekraïense militaire stellingen in bij het dorp Nevelskoe, gelegen ten westen van Peski. Te oordelen naar de beelden uit de frontlinies lijden de Oekraïense strijdkrachten zware verliezen in het gebied.

De aanvalsgroepen van de Volksmilitie van de DPR, waaronder door de 100e brigade van de DPR, zetten hun opmars voort. Manschappen van deze brigade hebben onlangs nog een video gedeeld van de verwoeste Oekraïense stellingen.

Eerder deelde dezelfde brigade de video waarop hun aanval op de Oekraïense loopgraven te zien was.

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense overwinning “niet haalbaar” – voormalige Amerikaanse topambtenaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Het Rijk der Leugens slaat terug... Uitzonderlijke doofpotaffaire van Nord Stream terrorisme
Vorig artikelOekraïne’s voornaamste strategie is om burgers te gaan bewapenen (menselijke schilden plus)
Volgend artikelDe COVID-19 prik is een biowapen, bedoeld om het Westen te ontvolken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. ru moet intensiever aanvallen; en meer grote steden lamleggen; uitgaande wegen bombarderen, bruggen aan flarden schieten, electriciteits centrales of electra voorziening uitschakelen; (kabels)
  water voorzieningen,kortom: laat ze maar voelen dat de beer los is!

  Maar vooral: en dat kost niks meer: bombardementen ’s nachts.

   • Luuuul, dat is nou eenmaal hoe je een oorlog voert en wint, en hoe eerder Rusland dit beeindigd heeft des te minder slachtoffers er zullen vallen juist aan de Oekraïense kant.

    • Inderdaad. Nu wordt de oorlog beperkt tot een paar regio’s.Ik denk dat een groot deel van de oekies niet weet–of wil weten–waar het om gaat, en de propaganda van de snuiver gelooft.

     Als de oorlog hun dagelijks leven moeilijk maakt willen ze er sneller vanaf.

   • Dat deden de Oekies dus ook; in de regio waar Russen wonen, en ook nu beschieten ze hun eigen burgers…..maar dat zal jij wel als nazi vrieje normaal vinden.

    Daarnsst: de oekies hebben figuren als Zelensky gekozen, toegestaan dat nazi brigades werden opgericht….zij zijn schuldig aan die oorlog.

  • Inderdaad alleen geen burgers of burger doelen, gerichte bombardementen op stellingen van deze Nazi soldaten, en vanaf meerdere richtingen en onophoudelijk doorgaan dag en vooral snachts, net zolang dat er niet 1 meer leeft.

   • Doen ze al, en gaat te langszaam. Zelensky heeft nog steeds teveel steun.
    Onschuldige burgers bestaan niet; stemmen en zo….

 2. Prachtige uiteenzetting van Frontnieuws over het offensief rond Che4son.
  Ik vind alleen de bron van de info verdacht want eindigt op .ru.
  Een Russische site zal nooit negatieve info over Rusland plaatsen want dan hebben ze de FSB 1chter hun veren.

  Wat mij opvalt is dat alles wat niet- Russische bronnen publiceren of plaatsen op het net onmiddellijk wordt afgedaan als fake en alles wat Russische of Russisch- gezinde sites publiceren is de bijbel en wordt klakkeloos geloofd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in