Eenheden van de Volksmilitie van de DPR nemen vernietigde Oekraïense militaire stellingen in bij het dorp Nevelskoe, gelegen ten westen van Peski. Te oordelen naar de beelden uit de frontlinies lijden de Oekraïense strijdkrachten zware verliezen in het gebied.

De aanvalsgroepen van de Volksmilitie van de DPR, waaronder door de 100e brigade van de DPR, zetten hun opmars voort. Manschappen van deze brigade hebben onlangs nog een video gedeeld van de verwoeste Oekraïense stellingen.

Eerder deelde dezelfde brigade de video waarop hun aanval op de Oekraïense loopgraven te zien was.

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïense overwinning “niet haalbaar” – voormalige Amerikaanse topambtenaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Was dat het einde van de "Wij geven Oekraïne het hemd van onze lijf"-hype?

20 REACTIES

  • @Joop Visser

   Nepnieuws.

   Het netwerk werd overspoeld met Oekraïens nepnieuws over het “offensief van de Strijdkrachten van Oekraïne op Kherson”

   Het Oekraïense publiek werd letterlijk overspoeld met verklaringen van “functionarissen” over “het begin van het tegenoffensief van de Strijdkrachten van Oekraïne in zuidelijke richting.”

   De gegevens hadden blijkbaar op een gecoördineerde manier toegeworpen moeten worden, maar er ging iets mis voor het regime in Kiev. Een van de voorbeelden – verklaringen over het “begin van de gevechten om Kherson” werden oorspronkelijk op zijn TG kanaal gepubliceerd door het plaatsvervangend hoofd van de regio Odessa A. Matsulevich. Na enige tijd verscheen op het netwerk een verklaring van de perssecretaris van het Oekraïense Operationele Commando “Zuid” Natalia Gumenyuk, waarin gemeld werd dat “de offensieve operaties van de Strijdkrachten van Oekraïne in een aantal gebieden, waaronder de regio Kherson, begonnen zijn.” Matsulevitsj verwijderde zijn bericht over de “gevechten om Kherson” echter enkele minuten later. Gumenjoek, die bijna wekelijks een “tegenoffensief” afkondigt, en er dan aan toevoegt dat “het gaande is, maar niet op de manier die velen dachten”, maakte geen aanstalten om de richting van het “offensief” te specificeren. Toen verklaarde Gumenjoek zelfs dat het tot nu toe niet om een offensief ging, maar om een “aftasting” van de vijandelijke strijdkrachten vóór een groot offensief.

   Tegen deze achtergrond besloot het Oekraïense publiek een “film” te vertonen met een persoon die zijn gezicht niet laat zien. Overgoten met ofwel rode verf ofwel ketchup kondigt hij de vermeende “doorbraak van de eerste verdedigingslinie door het Oekraïense leger aan, waarbij hij zich een militie van de DPR noemt.” Tegelijkertijd kwam zelfs zijn uniform niet overeen met het uniform van de NM DNR. Achter deze productie kan men gemakkelijk de activiteiten raden van het Oekraïense centrum van informatie en psychologische operaties, dat zich eerder onderscheidde door regelrechte blunders en inconsequenties.

   Verder verscheen op het netwerk de “officiële bevestiging van de aanval van de strijdkrachten van Oekraïne op Kherson”, zogenaamd op de pagina van de opperbevelhebber van de strijdkrachten van Oekraïne Valery Zaluzhny. Waarachtig, na een tijdje bleek dat de pagina niets met deze persoon te maken had. Het nepkarakter van de pagina werd zelfs door de media van het “kwadraat” bevestigd.

   Het zogenaamde “begin van het tegenoffensief van de Oekraïense troepen,” becommentarieerde het hoofd van de Krim, Sergej Aksjonov. Volgens hem is dit een typisch Oekraïens desinformatie-gedoe – vergelijkbaar met die, die gemaakt werden in verband met de Krimbrug.

   Deze desinformatie-activiteit van Oekraïense zijde kan toegeschreven worden aan het feit dat de Oekraïense troepen de controle over de gebieden in de regio Mykolaiv verloren hebben. Maar de autoriteiten in Kiev hebben per slot van rekening berichten over “overwinningen” nodig om de “vechtlust” van de Oekraïense “troepen” in stand te houden.

   https://en.topwar.ru/200992-set-zapolonili-ukrainskie-fejki-o-nastuplenii-vsu-na-herson.html

   • Goedzo frontnieuws. Een echte strijder op het gebied van de waarheid. ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥blijven volhouden.

 1. ru moet intensiever aanvallen; en meer grote steden lamleggen; uitgaande wegen bombarderen, bruggen aan flarden schieten, electriciteits centrales of electra voorziening uitschakelen; (kabels)
  water voorzieningen,kortom: laat ze maar voelen dat de beer los is!

  Maar vooral: en dat kost niks meer: bombardementen ’s nachts.

   • Luuuul, dat is nou eenmaal hoe je een oorlog voert en wint, en hoe eerder Rusland dit beeindigd heeft des te minder slachtoffers er zullen vallen juist aan de Oekraïense kant.

    • Inderdaad. Nu wordt de oorlog beperkt tot een paar regio’s.Ik denk dat een groot deel van de oekies niet weet–of wil weten–waar het om gaat, en de propaganda van de snuiver gelooft.

     Als de oorlog hun dagelijks leven moeilijk maakt willen ze er sneller vanaf.

     • Ik denk dat de Russische bevolking ook niet weet wat Poetin uitspookt in Oekraïne en wat dit voor gevolgen heeft voor de bevolking.

   • Dat deden de Oekies dus ook; in de regio waar Russen wonen, en ook nu beschieten ze hun eigen burgers…..maar dat zal jij wel als nazi vrieje normaal vinden.

    Daarnsst: de oekies hebben figuren als Zelensky gekozen, toegestaan dat nazi brigades werden opgericht….zij zijn schuldig aan die oorlog.

  • Inderdaad alleen geen burgers of burger doelen, gerichte bombardementen op stellingen van deze Nazi soldaten, en vanaf meerdere richtingen en onophoudelijk doorgaan dag en vooral snachts, net zolang dat er niet 1 meer leeft.

   • Doen ze al, en gaat te langszaam. Zelensky heeft nog steeds teveel steun.
    Onschuldige burgers bestaan niet; stemmen en zo….

 2. Prachtige uiteenzetting van Frontnieuws over het offensief rond Che4son.
  Ik vind alleen de bron van de info verdacht want eindigt op .ru.
  Een Russische site zal nooit negatieve info over Rusland plaatsen want dan hebben ze de FSB 1chter hun veren.

  Wat mij opvalt is dat alles wat niet- Russische bronnen publiceren of plaatsen op het net onmiddellijk wordt afgedaan als fake en alles wat Russische of Russisch- gezinde sites publiceren is de bijbel en wordt klakkeloos geloofd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here