President Jair Bolsonaro heeft miljoenen Brazilianen opgeroepen zich zo snel mogelijk te bewapenen om te vechten tegen de tirannieke elites die hen tot slaaf willen maken.

“Iedereen moet een geweer kopen, verdomme! Gewapende mensen zullen nooit tot slaaf gemaakt worden,” zei Bolsonaro vrijdag tegen een menigte aanhangers buiten zijn ambtswoning, het Alvorada Paleis, bericht Newspunch.com.

Hij erkende dat wapens “veel kosten,” maar drong erop aan dat de tegenstanders van wapens moeten ophouden met zeuren tegen mensen die ze willen en kunnen betalen om ze te kopen, schrijft Rt.com.

Tijdens zijn campagne voor het ambt heeft Bolsonaro gezworen de Braziliaanse wapenwetten te versoepelen, zodat de burgers zich zouden kunnen beschermen tegen de welig tierende misdaad en het geweld van het land.

En hij heeft die belofte gehouden, door bijna een dozijn decreten uit te vaardigen waardoor vuurwapens, waaronder halfautomatische aanvalsgeweren, gemakkelijker beschikbaar werden voor het publiek. Sommige daarvan werden echter door het Nationale Congres gewijzigd.

Het laatste initiatief van de president in februari stond Braziliaanse burgers toe tot zes wapens te bezitten en ontnam de federale politie en het leger het toezicht op vuurwapenbezit. Wie een jachtvergunning heeft, mag nu 30 geweren kopen, terwijl sportschutters er wel 60 mogen hebben.

Volgens gegevens die de krant O Globo van de wetshandhaving heeft verkregen, is het aantal vuurwapens in particulier bezit in het land sinds 2018 gestegen van ongeveer 700.000 tot meer dan 1,2 miljoen.

Video via @NerumWim Twitteraccount.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Waarom ik doodsbang ben – en waarom u ook doodsbang zou moeten zijn


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWinter van Hel: Europa staat op het punt in chaos te vervallen en miljoenen mensen zouden kunnen sterven
Volgend artikelEen kudde olifanten in de kamer die om aandacht schreeuwt
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

19 REACTIES

 1. Ze hebben de regenboog vlag uitgehangen bij de aivd ,dus iedereen moet nu zijn poepgaatje beschermen .

  Een kuisheidsgordel is een met een slot beveiligd kledingstuk van onbreekbaar materiaal, veelal metaal, dat direct op de huid als een soort tweede onderbroek gedragen wordt en als seksueel disciplineringsinstrument dient om de drager normale geslachtsgemeenschap, en soms ook masturbatie of anale penetratie onmogelijk te maken.Wikipedia (NL)

  Uw kunt ze bij mij bestellen

 2. Oude video. De lokalen denken dat Bolsonaro met de verkiezingen komend najaar onmogelijk kan verliezen, alleen al vanwege het angstbeeld dat Lula bij ze veroorzaakt.

  Maar ook daar begint de propaganda flink op stoom te komen. Geacteerde discriminatie enz. Mensen daar zijn (nog) naief en geloven de msm nog steeds.

  Hoe kan ook, Lula zal het door zijn wef-connecties zeer waarschijnlijk winnen.

  • @Anders,
   Herinner mij nog dat Lula ook beschuldigd was van o.a..corruptie, geen idee hoe dit nu is verder gegaan met die man, Bolsonaro zou he gehele Amazone willen wegkappen en gelijkertijd de overgebleven Indianen daar uitroeien want zij stinken en zijn een sta in de weg om die oerwouden, de longen van de aarde verder weg te kappen, wet niet wat te denken van Lula maar Bolsonaro nee die man is niks in.mijn ogen, maar ik ga er niet over natuurlijk als Nederlander, afijn dat is mijn mening, mooier kan ik het niet maken, groet aan U !

   • @flardinga ooit van framing gehoord? Het meeste hout is gekapt tijdens Lula, alleen dat werd toen amper geregistreerd. Bolsonaro moet fout lijken. Veruit de meeste Brazilianen zullen dit najaar op Bolsonaro stemmen, maar we weten hoe verkiezingen worden gemanaged. Lula is vervroegd vrijgelaten door bevriende rechters en mag nu dus meedingen naar het presidentschap. Zo gaan de dingen, ze zijn net zo corrupt als in Nederland. Niets is wat het lijkt.

    • @Anders,
     Nee, ik frame hem niet, want ik schrijf toch ook dat Lula veroordeeld was/is voor corruptie, wie het meeste kapt in de Amazone zou ik niet weten, wat ik wel weet dat veelal Grootgrondezitters huurlingen de oerwouden instuurden en er veel Indianen werden vermoord, nog steeds verdwijnen er mensen trouwens, ook in de andere landen waar de Amazone ligt gebeurd dit, de big pharma heeft ingegrepen simpelweg omdat de Indianen veel kennis hebben van wat daar allemaal groeit en daarom zijn er nog Indiaanse mensen over, ik ga er niet over wat de Brazilianen moeten stemmen, ik begrijp dat zij op hem stemden vanwege die corruptie, maar ik vind hem helemaal niks, oke,smaken verschillen zeg maar, ik ga liever voor de Lambada zeg maar!

 3. De enige persoon die een slecht figuur met een wapen kan stoppen is een goed mens met een wapen. Hier houd voor mij de discussie over wapenbezit op. Ieder mens met gezond verstand en kennis moet een wapen mogen bezitten.

 4. Sorry hoor maar dit is wel echt tricky.. iedereen maar wapens geven…. omdat ze niet tot slaven gemaakt kunnen worden ALS ze wapens hebben?

  MAN….. ik ken buurten in Brazillie die geen wapens nodig hebben om zich te kunnen verweren hoor….. connecties hebben of zelfs met zijn allen SAMEN staan… tegen de overheid.

  Dit lijkt haast een truc… om mensen gevaarlijk te maken.. VOOR en DOOR elkaar…… kortom; draagt bij aan ontvolking !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in