Naar verluidt worden er brandweerwagens naar de Azovstal staalfabriek in het zuiden van Mariupol, Oekraïne gebracht … maar er is geen brand. De trucks zullen gebruikt worden om water in de fabriek te pompen, om de drieduizend nazi’s van het Azov-regiment, die zich in de enorme catacomben onder de fabriek verschanst hebben, te verdrinken. Elke brandweerwagen zal ongeveer 35.000 gallons per uur via de bovengrondse luchtkanalen in het ondergrondse complex pompen, totdat alle NAZI troepen ofwel verdronken zijn, ofwel op een andere manier gestikt zijn, bericht Halturnerradioshow.com.

Het Azovstal staalcomplex is een belangrijk stuk infrastructuur voor Oekraïne en voor de regio. Het beschadigen ervan met bunkerbommen om de nazi’s van het AZOV-Regiment, de werknemers van Biolab, en de (vermeende) NAVO-officieren die zich daar voor de Russische troepen verbergen te pakken te krijgen, vindt men een te hoge prijs om te betalen. Zei een Russische ambtenaar die anoniem wilde blijven “Nazi’s hebben geen waarde, als mensen of anderszins. De staalfabriek echter is heel waardevol en belangrijk.”

Hoewel een bombardement op de fabriek voorlopig uitgesloten is, kan de fabriek overleven als zij met water overstroomd wordt.

Met behulp van de nabijgelegen rivier Kal’mius ten noorden van de fabriek, en de nabijgelegen Zee van Azov ten zuiden van de fabriek, kunnen meerdere brandweerwagens elk ongeveer 35.000 gallons (circa 140.000 liter) water PER UUR in ventilatieschachten pompen, om de enorme ondergrondse tunnels met water te vullen.

Er zouden minstens tien brandweerwagens onderweg zijn, of al in de centrale zijn, om water uit de rivier of de zee te halen, en het water in de bovengrondse ventilatieschachten te pompen, die verse lucht in het spelonkachtige tunnelnetwerk onder de centrale brengen.

  Het verval en de ondergang van het Westerse Imperium

Als de AZOV-nazi’s de luchtkokers afsluiten, zullen zij binnen enkele dagen stikken. Sluiten zij de luchtkokers niet af, dan zullen zij binnen enkele dagen verdrinken. Hoe dan ook, aan de belegering van de centrale zal een einde komen op een manier die de centrale zelf kan overleven en waarvan zij kan herstellen.

De operatie van de waterstroom om de nazi’s te verdrinken zal naar verluidt morgen (dinsdag) beginnen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat gebeurt er als Rusland de gaskraan naar Europa dichtdraait?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom Europa zich opmaakt voor een hongeroproer – Schwab’s schaduw achter de Europese Commissie?
Volgend artikelWaarom Russen de tatoeages van mannen controleren bij het verlaten van Mariupol: NAZI’S!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik hoop alleen dat de Russen zo slim zijn om alles te filmen wat er gebeurd om achteraf te delen met de wereld , en is het niet gemakkelijker om gas in de ventilatie te pompen

  • Ik vroeg me ook al af of het niet makkelijker is om gas naar beneden te pompen. Voordeel is dat je dan ook het bewijsmateriaal meer in takt houdt en afhankelijk van de gaskeuze de mensen daar in leven kunt houden zodat je ze later kunt verhoren en eventuele Westerse “werknemers” in kunt zetten als ruilvoer met het Westen (druk tegen extra sancties of NAVO deelname).

   • Uit een onderzoek van Australische wetenschappers is naar voren gekomen dat er geen gaskamers bestonden , in Duitsland 2e WO ; vlg hen niet één aanwijzing

 2. Tja wat moet je anders mee met de nazi’s van het AZOV-Regiment…
  Het maakt niet uit, als dat ongedierte maar opgeruimd word.
  Het heeft lang genoeg geduurd, weg ermee.

 3. Ze kunnen toch die luchtkanalen dicht storten van buiten af. Als je er een slang in kan steken van buitenaf kun je ze toch ook afsluiten.

  • Ik denk dat het meer gaat om wat er daar gebeurd beneden, en dat en niet zo zeer gaat om die 3.000 achtergebleven nazi’s. Daarna kan je de boel leegpompen, en de bewijzen tonen om wat er daar gebeurd. En zal wel een hoop shit naar boven komen daar.

 4. Denk dat ze inmiddels flink bezig zijn daar beneden om zoveel mogelijk bewijs te vernietigen. Eerst zal alles ontkend worden door het westen en als de Russen met bewijzen komen wordt dat gewoon weer afgedaan als fake.
  De door het westen gestuurde “onafhankelijke” onderzoekscommissie zal natuurlijk niets vinden en de zaak gaat in de doofpot.
  Vervolgens gaat men weer verder met oorloghitsen.

 5. Wat ik denk: dat ze de lijken van de Azov met vrachtvliegtuigen op het paleis van Zelinsky gaan gooien…ik had een droom…

 6. Het werkt hetzelfde als uitroken.
  Het spul daaronder in die fabriek zal op een gegeven moment als half verzopen honden uit de krochten komen met de handjes omhoog.
  Die gasten kunnen dan ondervraagd worden.
  Als het verhaal klopt, is het een geniaal idee van de Russen.
  We wachten af wat er naar boven komt

 7. Het is niet toegestaan mensen zo te doden.
  Gisteren was elders te lezen dat men water in de schachten zou pompen
  om te bereiken dat de mensen in die schachten naar buiten zouden komen.

  Dat wijkt af van wat u bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in