De realiteit dat het Oekraïense leger gevuld is met openlijke en beruchte, ACTUELE NAZI’S, is iets wat de Westerse bevolking niet te horen krijgen van de mainstream media. Het is een feit dat gemakshalve door de regeringen van de VS en EU VERGETEN wordt. Maar de Russen kennen de feiten, en zij controleren mannen die uit Mariupol, Oekraïne, proberen te vluchten, dat nu omsingeld is door het Russische leger. Wat de Russen blijven ontdekken zou de Westerse bevolking kotsmisselijk moeten maken, want het bewijst dat de het Westen echte NAZI’S steunen. Hier. Kijk:

Nu zullen velen van u zeggen: “De president van Oekraïne, Zelensky, is een Jood; hoe kunnen er dan NAZI’S in zijn leger zitten?” Het antwoord is, heel eenvoudig, dat Zelensky een bedrieglijke Jood is. Een bedrieger. U weet wel, een zionist, schrijft Halturnerradioshow.com.

Zij doen alsof zij Joden zijn en verschuilen zich achter Joden, maar wanneer zij aan zichzelf overgelaten worden, laten zij zien wat zij eigenlijk zijn: Kaf onder het koren. Vernietigers van al wat goed en juist is.

Dit is de kant die onze regeringen kiezen.

Denkt u dat dit een alleenstaand geval is? Denkt u dat het een soort propaganda of overdrijving is? Hier, kijk eens naar deze man: BEKENT dat hij een NAZI is, zegt dat de oorlog niet moet stoppen, dat de Oekraïners in de Donbass (d.w.z. Luhansk en Donetsk) afgeslacht moeten worden:

DIT is wie jullie steunen, Amerika. DIT is wie jullie steunen, Europa.

  Uncle Sam wedt op de ineenstorting van Rusland en verliest zijn shirt

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Moskou waarschuwt voor “directe militaire confrontatie” met NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBrandweerwagens worden naar de Oekraïense staalfabriek Asovstal gebracht – zullen water in ondergrondse schuilplaatsen pompen om 3.000 achtergebleven nazi’s te laten verdrinken
Volgend artikelOp zoek naar oorlogsmisdadigers – Ze zijn dichterbij dan u denkt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Dat zijn heel wat andere plaatjes dan wat we eerst zagen; beetje stoer met wapens selfies maken in een kleuterschool.
  Nu het een beetje ruig wordt proberen deze laffaards in burgerkleding te ontsnappen.
  Aan het gezicht van dit figuur is wel af te lezen dat ie al weet wat er met hem gaat gebeuren.

 2. En dit wordt ondersteund door mijn land, door Europa, door Ursula van der Leyen en haar clan, en door vele andere totaal kwaadaardige duivelse partijen. Walgelijk. Dat ik uit Nederland kom, dat mijn land dit andere mensen aandoet. Wat is er toch mis met Nederland??? Hoe kan dit land zo verdomde kwaadaardig zijn na zovele oorlogen en ellende meegemaakt te hebben.

 3. ““De president van Oekraïne, Zelensky, is een Jood; hoe kunnen er dan NAZI’S in zijn leger zitten?” Het antwoord is, heel eenvoudig, dat Zelensky een bedrieglijke Jood is.”

  Het correcte antwoord is dat de joden de zondebokken van de Duitse nazi’s waren, en dat de etnische Russen de zondebokken van de Oekraïense nazi’s zijn.
  En zoals de Duitse nazi’s Duitsland van joden wouden zuiveren, zo willen de Oekraïense nazi’s het huidige Oekraïne van etnische Russen zuiveren.
  Denken dat iemand vanwege zijn/haar (joodse)geloof geen nazi kan wezen valt in dezelfde categorie als denken dat iemand vanwege zijn/haar (bruine)kleur geen racist kan zijn…

 4. En dan stevenen we weer af op de nationale dodenherdenking 4 mei binnenkort.
  Dan gaan onze ‘leiders’ weer stilstaan bij het feit dat we door een fascistisch regime onderdrukt zijn.
  Maar wel een fascistisch regime in Oekraine steunen.
  Onbegrijpelijk en onverteerbaar. Dit kan gewoon NIET !!

 5. U kan het niet beter verwoorden en helaas de waarheid.

  Zij doen alsof zij Joden zijn en verschuilen zich achter Joden, maar wanneer zij aan zichzelf overgelaten worden, laten zij zien wat zij eigenlijk zijn: Kaf onder het koren. Vernietigers van al wat goed en juist is.
  Dit is de kant die onze regeringen kiezen.

  Dit zijn bekeerde Joden uit het vroegere Khazarie wat grotendeels in de Ukraine lag.
  Dus die huilebalk (specialiteit van dat vuilnis en de slachtoffer rol spelen) van een Zelensky speelt eigenlijk een thuis wedstrijd en geeft geen klote om het Oekraïense volk.
  Hoeveel voorbeelden wilt U hebben ?
  Maar ze hebben wel grotendeels de macht over de Aarde.

  Sterkte allemaal en houdt U taai.

  https://www.bing.com/search?q=khazaren&qs=SC&pq=kazarie&sk=UT3OS1&sc=8-7&cvid=08914EE3E63F4654BBA73A00E4050423&FORM=QBRE&sp=5

 6. Misschien een beetje off topic.
  Maar men spreekt nu over chemische wapens die EVENTUEEL GEBRUIKT ZOUDEN ZIJN.
  Afgelopen week heb ik een reportage gezien van Patrick Lancaster, een Amerikaanse journalist die vlak bij de frontlinie opereert, en die liet zien dat er bij gevechten een tankauto mat salpeterzuur was getroffen vlak bij de haven van Mariupol.
  Geweldig grote gele smerige rook wolken geen chemisch wapen maar per ongeluk geraakt…. Door wie is onbekend.

  Een YouTube kanaal om te volgen PATRICK LANCASTER❗️
  Hij heeft goede berichtgeving en hij heeft al vele mensen geholpen met voedsel en evacuatie en het leggen van contacten met familie leden, in andere steden.

 7. “BEDRIEGLIJKE JOOD”
  als je geframed wil worden als “ANTISHEMI” moet je zulke woorden gebruiken :p
  dat gaat ten koste van je bereik

  wil je die NLse vlag op de achtergond effe ondersteboven hangen? dank u

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in