Duits Waffen-SS wervingsaffiche uit WO II, gericht op leden van de Hitler-Jugend (Hitlerjeugd). Jaar: 1942

De Oekraïense regering zet in de hoofdstad Kyiv (Kiev) tienervrijwilligers in met slechts “drie dagen training”, aldus de British Broadcasting Corporation (BBC), schrijft Breitbart.com.

In een artikel met de titel “Uni naar uniform – Oekraïne’s nieuwe tienerleger rekruten” zei een correspondent van de door de overheid gefinancierde omroep dat hij gesproken had met een groep vrijwilligers “in hun late tienerjaren, nog niet lang van school”, die hem vertelden “dat zij na een basistraining van drie dagen naar de frontlinie zouden gaan – of daar heel dicht bij.”

De correspondent, Jeremy Bowen, beschreef de vrijwilligers als een ietwat haveloze groep, die slecht passende kniebeschermers droeg en, in één geval, een yogamatje droeg – maar vond twee van hen behoorlijk uitgedost in militaire uniformen, kogelvrije vesten en helmen, toen hij hen dagen later bij een controlepost had gezien.

De 18-jarige economiestudent Dmytro Kisilenko vertelde de Britse journalist dat hij “gewend was aan mijn geweer” en “geleerd had hoe te schieten en hoe te handelen in de strijd, ook veel andere dingen die zeer cruciaal zullen zijn in de strijd met de Russen”, terwijl hij een controlepost bemande die volgeladen was met molotovcocktails, slechts een paar mijl achter de professionele militairen aan de frontlinie.

Kisilenko gaf toe dat “ik natuurlijk diep in mijn ziel een beetje bang ben, want niemand wil sterven, zelfs niet als het voor je land is” en dat zijn vader hem had aangeraden om niet te proberen een held te zijn.

Ondertussen zei zijn 19-jarige metgezel, biologiestudent Maksym Lutsyk, dat zijn paar dagen training hem “veel zelfverzekerder” hadden gemaakt, en dat hij nu geloofde dat hij “genoeg kennis had in tactiek, in krijgskunst, in tactische geneeskunde en in hoe je iets op het slagveld moet doen.”

  Duitse minister van Defensie zegt dat publiek moet wennen aan mogelijkheid van "oorlog in Europa"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Amerika’s nazi-strijdersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRusland sluit Facebook en Instagram wegens verandering van regel die oproepen tot geweld tegen Russen toestaat – “extremistische organisatie”
Volgend artikelLinkse vrijwilligers die in Oekraïne vechten, gedood na het posten van selfies die hun locatie onthulden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  1. Ow my ggggg. Ja en putins mannen moeten naar siberia 2 maanden in de ijsgeul liggen op karton en water en brood om te harden…ze moeten maar zien hoe ze overleven. Ik wil die snotneus van 19 wel is bezig zien met 3 dagen training.🤣🤣🤣🤣

  2. Op naar een oorlog die geen oorlog is maar een filmset en wat sirenes die regelmatig afgaan. “Ik ben een beetje bang…”. Bang dat je niet als figurant aangenomen word? Poppenkast.

  3. Zo gaat dat bij alle oorlogen tot nu toe, overal ter wereld.
    Degenen die oorlogen starten/veroorzaken zijn daarvoor verantwoordelijk.
    Helaas zijn dat gewetenloze schurken.

    • Kiev stuurde in 2014 al als eerste soldaten tegen de eigen, russophone, bevolking in het zuid-oosten en oosten van Oekraïne en hebben daar zonder pauze slachtoffers gemaakt tot aan nu toe. Dat heeft onder de burgerbevolking van de Donbass voor meer dan 14.000 slachtoffers gezorgd. Duhs niet slap lullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in