De sponsors van Oekraïne hebben TWEE harde ultimatums gekregen; Eén van de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov, de andere van het Russische Raadslid Dmitri Medvedev, bericht Hal Turner.

“Het eenmalige succes aan het front [vorige week] wordt alleen maar mooi in de pers getoond. Het dodental langs de hele lijn van gevechten heeft de tienduizend [Oekraïners] overschreden, de gewonden vullen alle ziekenhuizen, er is een tekort aan ambulances. De [Russische] geallieerden hebben de nazi’s in één gevecht met honderden geëlimineerd. En toen verslechterde de politieke situatie. Er gingen geruchten in Oekraïne dat het Rusland was dat zich “terugtrok” om een camouflagemanoeuvre te maken vóór iets groots.

Terwijl de “patriotten” op een respijt wachtten, sloeg Rusland toe op de elektriciteitsvoorzieningen. Eerder berichtte opperbevelhebber Zaloezjny aan Zelensky over de vorming van een grote zeegroep van de Russische marine in de Zwarte Zee, met onder andere amfibische aanvalsschepen.

Het Westen vreest dat de mislukking van de graanzwendel daar debet aan is.

Eerst wees Poetin er op het WEF op dat Rusland en de arme landen bedrogen waren bij de graandeal. Daarna gaf Erdogan het toe. Ook de Secretaris-Generaal van de VN moest dit toegeven, hoewel er een poging werd gedaan om zich eruit te wurmen. In de VS zeiden ze dat alles in orde was, maar al gauw erkenden hun deskundigen toch dat de toename van graan op de markt niet het juiste effect had.

Oekraïne en meer van zijn sponsors hebben blijkbaar een keihard ultimatum gekregen: of het graan gaat naar Afrika, en Rusland opent een internationale voedselmarkt, of de Russische marine blokkeert opnieuw de Oekraïense havens, maar dit keer met de landing van [Russische] troepen met de vernietiging van de hele haveninfrastructuur. Parallel daaraan zal de hele Oekraïense infrastructuur “platliggen”. Hoe dit ongeveer zal gebeuren, is reeds aangetoond. Men zou kunnen zeggen dat het een hint was over de gevolgen als de belangen van Rusland genegeerd zouden worden.” – Sergej Lavrov

  Poetin: "Duitsland en de EU zijn verleden tijd, wij zijn officieel de nummer 1 economie in Europa - Wij hebben groei en zij hebben achteruitgang" (Video)

Terwijl minister van Buitenlandse Zaken Lavrov zich concentreerde op de graanzwendel, waarbij van de 87 vrachtschepen die met Oekraïens graan gevuld waren, slechts TWEE schepen naar “behoeftige” landen gingen – de rest ging naar Europa – volgt hieronder een veel botter waarschuwing van de voormalige Russische president Dmitri Medvedev.

Zoals u zult lezen, waarschuwt Medvedev de NAVO openlijk dat, als zij wapens in Oekraïne blijven gieten om Russen te doden, de grenzen van de NAVO-landen zullen “verdwijnen” en het Russische leger zal beginnen te opereren!

Hier is de verklaring van Medvedev:

“De Kievse camarilla heeft het project van de “veiligheidsgaranties” ter wereld gebracht, die in feite een proloog zijn op de Derde Wereldoorlog. Natuurlijk zal niemand “garanties” geven aan de Oekraïense nazi’s. Dat is immers bijna hetzelfde als artikel 5 van het Noord-Atlantisch Pact (Verdrag van Washington) op Oekraïne toepassen. Voor de NAVO is het hetzelfde, alleen zijaanzicht. Daarom is het eng.

Onze gezworen vrienden – Westerse gezagsdragers van verschillend kaliber, aan wie deze hysterische oproep gericht is – moeten eindelijk één simpel ding begrijpen. Het gaat rechtstreeks om de hybride oorlog tussen de NAVO en Rusland. Als deze idioten doorgaan met het ongebreideld volpompen van het regime in Kiev met de gevaarlijkste soorten wapens, dan zal de militaire campagne zich vroeg of laat naar een ander niveau verplaatsen. Zichtbare grenzen en mogelijke voorspelbaarheid van de acties van de partijen in het conflict zullen er uit verdwijnen. Het zal zijn eigen militaire scenario volgen, en er nieuwe deelnemers bij betrekken. Dat is altijd al zo geweest. (Nadruk toegevoegd)

  De situatie in Oekraïne is een historische gebeurtenis van immense omvang

En dan zullen de westerse landen niet meer in hun schone huizen en appartementen kunnen zitten, lachend over hoe zij Rusland voorzichtig aan het verzwakken zijn met andermans handen. Alles zal om hen heen in brand vliegen. Hun volk zal het verdriet in volle hevigheid aangrijpen. Zij zullen de aarde letterlijk laten branden en beton laten smelten. Wij zullen er ook veel van meekrijgen. Het zal zeer, zeer slecht zijn voor iedereen. Er wordt immers gezegd: “Van deze drie plagen, van vuur, rook en zwavel, uit hun mond komende, stierf een derde deel van het volk.” (Openb. 9:18)

Maar terwijl de bekrompen politici en hun stompzinnige denktanks, peinzend een glas wijn in de hand draaiend, praten over hoe zij met ons kunnen afrekenen zonder een directe oorlog aan te gaan. Saaie idioten met een klassieke opvoeding.” – Dmitri Medvedev

HAL TURNER ANALYSE EN REDACTIONELE OPINIE

Medvedev maakt geen geheim van zijn NUCLEAIRE dreiging.  Toen hij schreef “Alles zal om hen heen in brand vliegen” en “Ze zullen de aarde letterlijk laten branden en beton laten smelten”, doelde hij duidelijk en ondubbelzinnig op precies datgene wat plaatsvindt bij een NUCLEAIRE explosie.

Wij in het Westen worden voor de zoveelste keer gewaarschuwd, dat de acties die WIJ ondernemen, tot gevolg zullen hebben dat ONS door Russische kernwapens getroffen zullen worden!

Hoeveel openhartiger kunnen de Russen zijn? Zij vertellen ons wat er zal gebeuren.  Zij hebben ons steeds weer gewaarschuwd, sinds hun speciale militaire operaties in februari begonnen, maar onze regeringsambtenaren schijnen het allemaal weg te lachen als een soort “aanmatiging”.

  Amerikaanse huurlingen van de Mozart Group bevestigen de kritieke situatie van de Oekraïense troepen in Bakhmut

Naar mijn oordeel is het geen aanmatiging – helemaal niet.

Het lijkt mij dat de ambtenaren van de regering hier in de VS en in Europa niet zullen geloven dat zij ons allen de mogelijkheid van een nucleaire vernietiging bezorgen, totdat er een echte kernbom door hun raam vliegt en hen naar de hemel blaast!

Door steeds dodelijker wapentuig aan Oekraïne te blijven leveren, zullen de overheidsdienaren hier in de Verenigde Staten en in Europa heel wat van ons de dood injagen. Zij moeten ophouden met waar zij mee bezig zijn en Oekraïne laten vallen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

De elite zal hun “gouden paspoorten” gebruiken om het land te ontvluchten en de rest van ons achterlaten voor een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates hoopt dat “samenzweringstheorieën” over zijn globalistische agenda “beginnen te verstommen”
Volgend artikelDe ineenstorting van Europa zal het begin zijn van de Grote Reset
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Duidelijke taal, het was enigszins te verwachten dat er een nieuwe fase in wordt getreden, bijna 7 maanden figuurlijk met de rug naar de muur gestaan is de Russische beer uit zijn winterslaap gewekt.

  • Dreigen met nukes is een nogal loos dreigement.
   Deze wapens zijn niet bedoeld om te gebruiken; en doe je het toch, dan weet je ook wat de gevolgen voor jezelf zullen zijn. Daarnaast is het net zo dom (laf) als een pistool meebrengen in de boksring. Als je het niet op een normale manier kunt winnen, dan schiet je toch gewoon je tegenstander dood.

   • Dom en laf? Wat zou jij doen als jou hele wijk jou en jou gezin willen afmaken (met stokken en knuppels? en jij hebt een paar pistolen in huis… Precies! Ze geven jou dan geen keuze dus jij zal schieten om je gezin te redden! En dat is wat Rusland dan zal gaan doen!

 2. En dat is precies wat Brussel en sleepy Joe verwachten,Rusland durft geen kernwapens te gebruiken.
  In het begin van de SMO stuurde Duitsland nog wat helmpjes en tentjes. Nu stuuren ze het zwaarste materieel wat men heeft.
  Dat hindert de voortgang van Z en hier hebben ze voor gewaarschuwd.
  Waar blijven de onderhandelingen? In juni zeiden ze om in aug.verder te gaan onderhandelen.
  Stomme debielen regerende lijders.

  • Daar zou ik maar niet zo zeker van zijn. Jij hebt of weinig kennis over de geschiedenis van rusland en oorlog en hongersnood of je slaapwandeld. Rusland laat zich niet meer in een hoek duwen, putin heeft jaren gewaarschuwd en nu brengt hij zijn woord in waarheid. Wat inhoud alles kapot nuken incluse henzelf voor een betere wereld achteraf, als dat er voor nodig is om het scumbag op te ruimen. Pitins eigen woorden. Ze moeten tactisch spelen en uitlokken wel landen aan de kant van oekraine staan en dan posities innemen , scenario’s die daar rekening mee houden dat ze van alle kanten aangevallen kunnen worden. Ik denk wel dat putin een wereldwijde aanval georkestreerd krijgt en al geoefend heeft strategisch met zijn vriendjes op het grote scherm, het scenario “what if”.

   • Precies! Zie mijn reactie boven op RaRa78…
    Mensen denken gelijk dat het atoombommen zijn, en het land niet meer bruikbaar is. Maar Rusland heeft een heel arsenaal aan bommen die het westen niet aan zien komen. Hypersonische raketten en tactische raketten. Er zijn zoveel simulaties geweest waar steeds bleek dat Rusland niet te verslaan is! Als Rusland zou willen kunnen ze het westen binnen een week stil leggen!

 3. Indien er toch raketten moeten inslaan dan hopen we dat ze dat doen op machtscentra die deze waanzin hebben veroorzaakt. Namelijk de City van London, BIS in Basel, het Vaticaan, WDC en Pentagon….

 4. Waar ik mij een “beetje” aan erger is dat de schrijver over wij èn ons spreekt! Ik en velen onder ons hebben niet gestemd op Rutte of Macron! Spreek dan over het westen èn de VS, maar niet over ons en wij!
  Ik vind de verkiezingen in Frankrijk vreemd , Waarom? Geen van mijn buren en kennissen hebben gestemd
  op Macron en ook zij kennen geen anderen die dat wèl hebben gedaan! Stalin zei ooit; het zijn niet de stemmers die belangrijk zijn, maar de stemmen tellers!

 5. Echt waar, ik ben dit mannelijk gevaarlijk stierengedrag zo beu!!!Hoeveel prachtige mensen moeten er nog afgeslacht worden omdat een paar idioten nog in andere eeuwen leven met hun brein en absoluut de machtigste moeten en willen zijn? Hoelang nog?

  • Ik ben domme wijven beu die denken dat vrouwen geen op macht beluste gekken kunnen wezen.
   En dat terwijl een zekere Liz Truss om een kernoorlog staat te gillen, een zekere Annalena Baerbock het Oekraïne conflict aan het opstoken is, een zekere Jacinda Ardern Nieuw Zeeland in een fascistische corona-hel verandert heeft, een zekere Angela Merkel heel Europa in een islam oorlogszone verandert heeft, en Zweden dankzij een legioen aan achterlijke linkse feministen in een hel voor vrouwen verandert is.
   Ga toch geitenwollen sokken breien of zo, domme geit.

   • Een groot voorbeeld van zo’n gek wijf die op macht belust was is die konining Elisabeth. Daar blijft men angstvallig stil over hoeveel miljoenen dat wijf wereldwijd heeft laten afslachten. Maar een islam oorlogzone gecreerd dat is klinkklare kolder. Wie is er nu in oorlog dan en waarom waren die tereuraanslagen gezamelijk zowat tegelijk gestopt? Al die problemen die nu op het europese continent afspelen zijn maar weinig moslims bij betrokken, eerder joden.

    • Die koningin Elizabeth is anders wel tot haar zesennegentigste op de troon blijven zitten om te voorkomen dat die maffe WEF puppet van een zoon ven der er op kon klimmen.
     Verder is het momenteel gewoon oorlog in de wat mindere wijken van de westerse stedelijke gebieden, een oorlog tussen de islam en onze westerse cultuur, enkel een idioot ziet dat niet.

     • Alsof die Elisabeth tegen de plannen van de WEF was beschermde zij de troon tegen haar zoon, klinkklare nonsense waarom wordt ze in bescherming genomen heeft zij iets voor jou persoonlijk betekent? Alsof zij van wijken van de troon wist met al die macht wat ze had. Dus wijken waar meer gekleurde mensen zoals islamieten wonen zijn de wat mindere dus slechtere wijken met oorlog tegen witte mensen? De betere wijken zijn dus wijken met meer witte mensen met oorlog tegen alle gekleurde mensen? Er zijn in het westen meer witte dan gekleurde wijken in de witte landen, dus de witten hebben meer oorlog tegen al de kleurlingen. Dat is ook duidelijk terug te zien want dan zijn het weer die “negers” vooral surinamers, dan marokkanen dan turken dan russen dan chinezen, iranezen, palestijnen etc er is telkens een probleem met gekleurde mensen. De agressor in deze zijn eerder witte dan gekleurde mensen waaronder islamieten. Dus als iemand iets anders ziet dan wat jij ziet of wil zien een idioot? Jij bent al in oorlog het fundament ligt er kijk eens hoe snel jij dat al bent. Zo zijn er vele van jij in het westen vooral in deze witte landen. Sta jij er nog verbaast van als jou koning(in) op en top zwaar geavanceerd sociopatisch rasist is, wat vrolijk met trots middels symboliek en subliminals in het openbaar getoont wordt? Ik niet euhm.

  • Tja , daar kan niemand u met zekerheid een antwoord op geven , wat wel blijkt uit de geschiedenis , dat elke generatie voor ons , een oorlog heeft meegemaakt , die verwoord wat u schrijft

 6. Hall Turner moet je met eenkotreltje zout nemen, vanaf het begin van de SMO schrijft hij angst scenario’s die elk moment staan te gebeuren.
  Het is zo’n typisch hysterische amerikaan die onrust probeerd te zaaien, trekt u er zich niks van aan AUB

 7. Ga eens veel lezen over khazariaanse mafia en er word veel duidelijk van wat er nu speelt, Poetin zal de redder zijn maar hij kan zeker niet alleen en heeft daarom 2 enorme bondgenoten met bijna 3 miljard mensen China 1.4 miljard en India 1.3 miljard en natuurlijk nog meer landen die elkaar half staan, en dat zal nodig zijn, maar het westen zal geheel vernietigd worden en ook zeker de USA en Canada en Australië, deze zullen volledig vernietigd worden, let the show begin en opruimen wat al eeuwen bezig is met khazariaanse Mafia.

 8. Het KGB verleden geeft aan, dat Putin wel de waarde van info weet.

  Om een gebaar te maken: een paar precisie raketjes op een transport van zware wapens in DE…
  Denk dat ze dan de boodschap wel krijgen; publiek weet dan ook, dat hun verdedigings systemen niet functioneel zijn tegen deze hoge snelheden…..

  Publieke opinie en zo…breng de oorlog naar de deelnemers thuis…..
  —————————-
  maar de kans is groot, dat als de winter komt en streng is, er veranderingen komen die de oorlog bekorten/stoppen.

 9. Maar gelukkig hebben wij Mark Rutte die steeds roept het is onze oorlog.
  Dat die gek nog steeds vrij rond loopt is onbegrijpelijk.
  Soms denk ik laat die Russen maar eens flink de bezem door Europa halen, want met die imbicielen die er nu zitten in den haag en Brussel wordt het alleen maar gekker. En misschien dat alle gelukzoekers hun heil weer gaan zoeken in hun eigen heimat. En dat geldt ook voor die medelanders met dubbele paspoorten. Vooral in de soap serie opsporing verzocht zijn ze altijd de hoofd acteurs.

 10. Navo , Nato , UN , Unicef , Green peace , alle N G O “s ,,, zijn de leugenaars , en al lang bezig , ELK mens dat niet bij de elite behoord ,, te onderwerpen , aan hun ideeen , die vooral te maken hebben met een misselijk menselijk trekkje , ze kunnen niet vergeven , omdat eenieder zijn ego in stand wil/ moet houden . laat dat gedeelte gaan , ze zullen niet opmerken , maar het helpt u wel , en daarmee mensen om u heen , probeer het uit .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in