Vanaf het begin is de hegemoon VS een oorlogsstaat geweest, een agressor die vrede en stabiliteit verafschuwt. In haar bijna 250-jarige geschiedenis heeft zij slechts 21 jaar in vrede geleefd, terwijl zij meer dan 90% van de tijd oorlog voerde tegen een of meer verzonnen vijanden, schrijft Stephen Lendman.

Gedurende de gehele periode na de Tweede Wereldoorlog is het in oorlog geweest met militaire en/of andere middelen tegen tientallen landen die niemand bedreigden.

Veruit meer dan enig ander land in de wereldgeschiedenis schuwt het rijk der leugens en massaal bedrog de vrede ten gunste van het voortdurend voeren van oorlog tegen landen die niet bereid zijn zich te onderwerpen aan een hogere macht in Washington.

De hegemoon VS voert momenteel oorlog tegen Rusland met behulp van nazistische Oekraïense voetsoldaten.

Tijdens een zitting van de Veiligheidsraad vorige week heeft de Russische VN-gezant, Vassily Nebenzia, de hegemoon VS en zijn westerse vazallen verweten dat zij een oplossing van het conflict in Oekraïne uit de weg gaan ten gunste van een permanente oorlog.

Vrede is een anathema voor hun regimes op een moment dat de militante Russofobe minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland, Baerbock, haar steun uitsprak voor de preëmptieve oorlog van de door de VS gedomineerde NAVO tegen Rusland.

VS/Westerse kooplieden van dood en menselijke ellende vertrouwen op oorlogsvoering voor maximale inkomsten en winst.

Miljarden Amerikaanse dollars voor Oekraïense nazi’s gaan rechtstreeks naar Lockheed Martin, Boeing, Raytheon, General Dynamic, Northrup Grumman en andere handelaren in dood en massavernietiging.

Oorlog voeren is big business. Volgens Nebenzia:

  Amerikaanse regering toont video: Dit is hoe Rusland's gevechtsvliegtuig de Reaper drone uit de lucht haalde!

“De door de VS gedomineerde NAVO-regimes willen dat de oorlog voortdurend tegen de verzonnen vijand Rusland wordt gevoerd – ongeacht de verliezen van UAF aan mankracht, wapens en uitrusting.”

Hegemon VS en zijn westerse vazallen hebben lang geleden de rechtsstaat en de schaarse moraal die hun heersende regimes ooit hadden, laten varen.

Ze gebruiken Oekraïense voetsoldaten als kanonnenvoer wegwerpartikelen waar ze geen moer om geven, ze willen voor altijd oorlog tegen Rusland tot de laatste onvrijwillige dienstplichtige.

VS/Westerse regimes bewapenen hen met chemische en andere verboden wapens en moedigen het gebruik ervan tegen Russische troepen aan.

Zij kozen voor een gevecht met een tegenstander die in staat is agressie met overweldigende kracht te vergelden.

Rusland is vastbesloten ervoor te zorgen “dat er nooit meer een bedreiging voor (het moederland), onze bondgenoten, cultuur of taal vanaf Oekraïens grondgebied komt,” benadrukte Nebenzia en voegde eraan toe:

“En we zullen erop toezien dat (het door de VS geïnstalleerde regime) nooit meer Hitlers handlangers verheerlijkt die honderdduizenden Joden, Russen, Polen en Oekraïners hebben uitgeroeid.”

Op uitnodiging van Rusland om in de Veiligheidsraad de waarheid te spreken, zei de activistische Pink Floyd-oprichter Roger Waters onder meer het volgende:

“Wij voeden niet  onze zonen en dochters op om voer voor uw kanonnen te leveren.”

“De enige verstandige handelwijze vandaag is een onmiddellijk staakt-het-vuren in Oekraïne.”

“Geen mitsen en maren, geen en-en.”

Waters riep de valse Biden, de door de VS geïnstalleerde marionet Zelensky en de wereldleider bij uitstek, Vladimir Poetin, op om “van koers te veranderen door nu in te stemmen met een staakt-het-vuren.”

Marionet Zelensky, de VS, de NAVO-regimes, Rusland, de EU – “jullie allemaal, verander nu alsjeblieft van koers.”

“Stem vandaag in met een staakt-het-vuren in Oekraïne,” benadrukte Waters.

  Oekraïne is de corruptiekampioen van Europa

Op 79-jarige leeftijd steunt hij hartstochtelijk vrede en stabiliteit boven eindeloze aanvalsoorlogen tegen verzonnen vijanden.

De Russische Federatie en Vladimir Poetin persoonlijk staan aan de goede kant van de geschiedenis – de door de VS gedomineerde NAVO-regimes aan de verkeerde kant door eeuwigdurende aanvalsoorlogen te voeren tegen niet-bedreigende naties.

“Iedereen met een half brein kan zien dat het conflict in Oekraïne werd uitgelokt” door het door de nazi’s gedomineerde regime onder leiding van zijn Amerikaanse meester.

In een verwante kwestie vergeleek Waters het apartheidsregime van Israël met nazi-Duitsland.

Zonder er doekjes om te winden benadrukte hij wat onbetwistbaar is, door te zeggen:

“De Israëli’s plegen (slow-motion) genocide (op de Palestijnen) zoals Groot-Brittannië deed tijdens onze koloniale periode.”

Het verschil tussen Israël en hegemoon VS is dat de eerste opereert met een manier van werken in het Midden-Oosten die vergelijkbaar is met wat het imperium wereldwijd doet.

Geen enkele natie mag legaal het internationaal recht omzeilen om haar geopolitieke doelen na te streven.

Hegemon VS, haar westerse vazallen, het door nazi’s geteisterde Oekraïne en het apartheids-Israël opereren uitsluitend op deze manier.

Op basis van alles wat Rusland en Oekraïne het afgelopen jaar en tijdens de aanloop naar wat nu gaande is, geloof ik dat WO III al is begonnen.

Wat niet bekend is, is of het rijk der leugens kernwapens zal gebruiken tegen Rusland in een vergeefse poging om een zekere nederlaag in Oekraïne om te zetten in een overwinning – waardoor Rusland uit zelfverdediging gedwongen wordt tot vergelding met deze massavernietigingswapens .

  Poetin spreekt de natie toe -Rusland is verwikkeld in een "harde strijd om zijn toekomst" (Video met Engelse ondertiteling)

Als het ondenkbare gebeurt, kan wat Einstein vreesde werkelijkheid worden.

Hij zei dat hij niet wist welke wapens zouden worden gebruikt als WO III zou plaatsvinden en voegde daaraan toe:

“Maar wereldoorlog IV zal worden uitgevochten met stokken en stenen.”

Eminent filosoof Bertrand Russell benadrukte ooit:

“Zullen we een einde maken aan het menselijk ras, of zal de mensheid oorlog afzweren.”

Het alternatief is een wederzijds verzekerde vernietiging.

“Als we geen einde maken aan de oorlogen, zullen ze aan ons een einde maken,” benadrukte HG Wells.

En waarschijnlijk zullen we eindigen met een knal, niet met een kik.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Ze wilden oorlog, die hebben ze nu ook gekregenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRoemeense senator beweert dat de aardbeving in Turkije een kunstmatige door de mens veroorzaakte aanval was
Volgend artikelMH 17 – Vlekkeloos worden oude leugens herhaald
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Intussen worden er skeletten gevonden en tanden, in reuzenvorm, met 99 % DNA van dé mens…

  https://www.tiktok.com/@onefoulwow/video/7196650736619506950

  https://www.tiktok.com/@onefoulwow/video/7196777326909082885

  Tentoonstelling gewoontjes in Italie.

  https://www.tiktok.com/@onefoulwow/video/7198991548200062213

  Er is zoveel meer gaande……

  Oorlogs itempje…

  Ok… iets als Rusland dat US aan gaat vallen? ANY MOMENT?

  https://www.tiktok.com/@onefoulwow/video/7199031717645077766

  Mijn samenvatting is;

  https://www.tiktok.com/@nohun_/video/7197041396673432838.

  Ook discussies die ik heb op YouTube met mensen uit Oekraïne.. op video’s van 8 jaar geleden… mensen mensen mensen….

  Verder weer paar weekjes klaar met al deze tramalant.

  Enjoy the second we live in right now zou ik zeggen.

  Ciao!

 2. Vanaf het begin in 1776 zijn de Verenigde Staten geregeerd door vrijmetselaars zogenaamd onafhankelijk van Engeland. In de Republiek der 7 verenigde Nederlanden was vanaf 1735 de vrijmetselarij verboden omdat het bestuur van de republiek niet de in 1703 overleden Stadhouder Willem 3 niet opgevolgd wilde zien door een corrupte Oranje in Holland, Zeeland, Utrecht en Overijssel. De overige provincies was het sh loze tijdperk korter. In 1747 was Willem IV uit Friesland weer overal stadhouder. De geschiedenis van de vrijmetselarij is grotendeels geheim gehouden waardoor bijna niemand weet dat na 1735 de vrijmetselaars zijn gevlucht via Schotland naar Amerika waar zij in 1776 de Verenigde Staten van America hebben opgericht dat tot de dag van vandaag in handen is van de vrijmetselarij, vandaar alle oorlogen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in