Priesters worden gewaarschuwd om geen priesterboord te dragen – kan woede opwekken van moslims

4
8342
Creative Commons

FENIXX KLASSIEKEN

Britse priesters zijn gewaarschuwd om niet in het openbaar hun priesterboord te dragen, omdat het moslims zou kunnen provoceren ten aanval te gaan.

National Churchwatch raadt ook aan om een wachtpost voor de kerk te stationeren, voor het geval dat een boze moslim naar binnenstormt om het zondagsvolk de keel door te snijden. De aanbeveling komt een maand later nadat een Franse priester tijdens een godsdienst door een moslim de keel werd doorgesneden.

De christelijke held die het lef heeft om bij de kerkdeur te posten om boze islamieten buiten de deur te houden, is in dienst gesteld om islamitische moordenaars zodanig vertragen totdat de politie is gearriveerd, en het moslimprobleem kan overnemen. Vooral voor kleine kerken in afgelegen gebieden vergt dit voor onze christelijke held veel moed. Het duurt toch wel minstens een half uur voordat de politie is gearriveerd. Troost is dat die als offerlam van Mohammed mag sterven.

Het 12-pagina’s tellende document van de National Churchwatch bevat ook aanbevelingen om in bewakingscamera’s en alarmknoppen te investeren, en het advies om kerkbezoekers te instrueren hoe te handelen als de religie van vrede op bezoek komt.

Onderwijl heeft het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft £ 2,4 miljoen toegewezen om de veiligheid te verhogen voor plaatsen van islamitische aanbidding.

Brits militair personeel wordt om dezelfde islamitische reden aanbevolen om niet in soldatenuniform naar buiten te gaan. Rigby werd zes jaar geleden door twee islamitische bekeerlingen in een straat vermoord in het zuiden van Londen, omdat zijn uniform de islamieten provoceerde.

Subway verwijdert ham en spek uit bijna 200 winkels en biedt alleen halal vlees aan na “krachtig geformuleerd verzoek” van moslims

Nationalist brengt multiculturalisme naar een rijk gebied in Zweden dat er voor heeft gestemd, maar er niet mee wil leven

4 REACTIES

  1. De islamisering vordert aardig daar, straks zijn de Britten 2e rangs burgers in eigen land.
    Politici en moslims verzieken daar de boel !!

  2. moslims zijn niet te vertrouwen,moeilijk en dat komt grotendeels door hun geloof islam waarin dat boek zegd dat jemag liegen alshet je uitkomt zegd allan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here