© Bosch

Op minder dan een uur van de hoofdstad van de Europese Unie vechten bendes vuurgevechten uit op straat of bombarderen ze elkaars buitenposten. Misdaadverslaggevers, politie en aanklagers worden omgekocht of vermoord. Martelcellen worden opgezet in scheepscontainers en lichamen kunnen netjes worden afgevoerd, maar als de bendes echt een boodschap willen overbrengen, zorgen ze voor een openbare executie of schieten ze een raketsysteem af, schrijft Daniel Greenfield.

Zo gaat dat, niet in Bogota of Beiroet, maar in Antwerpen.

Europa’s eerste islamitische migratie kwam volgde havensteden. Onder die toonaangevende havensteden waren Rotterdam en Antwerpen, die de knooppunten van Europa’s cocaïnecrisis zijn geworden. De Marokkaanse moslims die naar deze bij uitstek Europese steden kwamen, gebruikten ze als verbinding met hun familie die thuis marihuana kweekte. Terwijl de islam het gebruik van alcohol meedogenloos onderdrukte, werd het gebruik van hasj wijdverspreid onder de binnenvallende legers van de nieuwe religie. Islamitische terroristen gevoed met de drug werden enkele van de nuttigste Jihadi’s die aanvallen uitvoerden tegen christelijke ridders tijdens de kruistochten. Marokko was een van de grootste producenten van hasjiesj ter wereld en de nieuwe moslimimmigranten richtten lokale drugsimperia op.

De drugs werden steeds zwaarder en de bendes harder. Marihuana maakte plaats voor cocaïne in Rotterdam en Antwerpen. De bendes werden georganiseerde misdaadsyndicaten die hun macht baseerden op de controle over de dokken. De dokken in Antwerpen staan onder controle van een ultra-linkse Belgische vakbond die het land vrolijk platlegt en tijdens stakingen gewelddadig in botsing komt met de politie, maar die beter weet dan zich te verzetten tegen de moslimbendes. Vooraanstaande vakbondsleden zijn naar verluidt omgekocht en gewone havenarbeiders die weigeren om de cocaïne van schepen te vervoeren, verdwijnen.

Bij een inval in 2020 werd een geheime martelkamer in een zeecontainer ontdekt met een tandartsstoel, handboeien, tangen en scalpels. En camera’s die het allemaal opnemen als les voor anderen.

De moslimbendes zijn niet subtiel. Dat we er nauwelijks iets over horen, komt door de politiek en de terreur.

In Nederland stuurden ze een boodschap naar de media door een antitankraket op een tijdschriftuitgever af te vuren en vervolgens een busje door de lobby van de grootste krant van het land te rammen en in brand te steken. Er zijn journalisten en bloggers vermoord en er zijn ontvoeringsdreigingen geuit tegen iedereen, van de kroonprinses tot de premier.

De terreur is duidelijk, maar de politiek ook.

De Mocro Maffia, die een derde van de Europese cocaïnemarkt in handen heeft, is opgebouwd door Marokkaanse immigranten in de Benelux. De media beschrijven de meeste daders van een aanslag als “van Nederlandse afkomst” of uit een ander deel van Europa om de immigratiekwestie te verdoezelen. Met een Marokkaanse moslimcriminele organisatie waarvan de wortels in Europa teruggaan tot de jaren ’60, ligt het voor de hand dat veel van de jongere leden al in Europa geboren zijn: sommigen zelfs tot immigranten van de tweede generatie die ook in Europa geboren zijn.

Maar dat maakt hen nog geen Europeanen. En zelfs de autochtone criminele bevolking van Europa wordt steeds arabischer en islamitischer, van bekeerlingen op gevangenisniveau tot meer elitaire figuren.

Toen Robert Mink Kok, een belangrijke Nederlandse drugshandelaar die had overwogen advocaat te worden voordat hij de misdaad in ging, het doelwit werd, deden de autoriteiten invallen in zijn gebouwen in Libanon, waaronder in het drugshub van Hezbollah in de Bekaa Vallei, waar ze antitankraketten vonden. Kok was getrouwd met een Libanese Arabische moslim drugsclan met eigen drugslaboratoria en een privéleger. De Libanese drugsclan en Kok hadden naar verluidt samengewerkt om twee ton cocaïne naar Europa te brengen.

De meeste drugsbaronnen, zoals Ridouan Taghi, ooit de meest gezochte man in Nederland, zijn Noord-Afrikaanse moslims en als ze ondergronds gaan, is dat in moslimlanden (Taghi werd geïdentificeerd in Dubai) of, zoals Taghi’s compagnon, Sayid Razzouki, gaan ze naar de schuilplaatsen van de Latijns-Amerikaanse kartels waarvan ze de drugs naar Europa brengen.

De immigranten, van wie sommigen al 60 jaar in Europa zijn, anderen die er geboren zijn, integreren niet, in plaats daarvan veranderen delen van Europa in Libanon of Marokko. Dezelfde havens die ooit moslimimmigranten naar Europa brachten, worden nu gecontroleerd door criminele immigrantenbazen die Europa volgens hun regels laten spelen.

Het is niet alleen België en Nederland: Zweden telde vorig jaar 90 bomaanslagen.

Terwijl de media hamert op wapenbezit in de Verenigde Staten, zijn moslimbendes in Zweden begonnen met het naar elkaar gooien van handgranaten en zelfgemaakte explosieven. Hoewel de moslimbendeleden nog steeds op elkaar schieten, vinden ze het ook leuk om explosieven naar flatgebouwen te gooien.

Eind augustus waren er vier ontploffingen in één uur tijd op verschillende gebouwen in Göteborg, waar 10% van de islamitische kolonistenbevolking van het land woont. In tegenstelling tot België en Nederland komen de Zweedse bendes en hun wapens uit de uiteengevallen overblijfselen van het voormalige Joegoslavië: Bosniërs en Albanezen die als vluchtelingen werden binnengebracht, vormden bendes en smokkelden wapens van familieleden in hun eigen thuisland. Ze kregen gezelschap van de Black Cobra-bende: een Iraakse, Libanese en ‘Palestijnse’ organisatie die zich vanuit Denemarken uitbreidt.

De autoriteiten wijten een deel van de onenigheid in de Zweedse moslimbendes aan Rawa Majid, ook bekend als de “Koerdische Vos”, die vanuit Turkije opereert. Majiid was als vluchtelingenbaby naar Zweden gekomen om een enorm crimineel imperium op te bouwen en RPG-aanvallen te plannen. De moordenaars zijn bijzonder willekeurig. “Als er meer dan één ter plaatse is, schiet je ze allemaal neer. Vrouwen, kinderen, het maakt niet uit,” beval een bendelid.

De terreur is ernstig, maar misschien nog ernstiger is de groeiende rol van de moslimmaffia’s in de politiek. Sommige bendeleiders kopen iedereen om, van politieagenten tot inspecteurs en lokale politici. Andere bendes hebben hun leden betrokken bij verkiezingen, stemmen uitgebracht en hun leden zelfs in overheidsfuncties geplaatst. Het is onbekend in welke mate verkozen overheidsfunctionarissen in opspraak zijn gekomen, maar sommigen beginnen gemeenten en zelfs hele steden narcostaten te noemen.

Sommige van de Benelux-landen, altijd gevoelig voor financiële corruptie, zijn knooppunten geworden voor drugssmokkel, mensenhandel en georganiseerde misdaad. Moslimbendeleden strijden openlijk om territorium. En de opbrengsten van het geld worden witgewassen via lokale familiebedrijven. Door drugsgeld gefinancierde opkomende zakenlieden raken betrokken bij de politiek. De hiphopbendecultuur gekruist met korans en moskeeën verandert Europese steden in islamitische narcostaten. Het volgende Afghanistan of Beiroet zou wel eens in Europa kunnen liggen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Verkeerd gegokt? Mark Rutte provoceerde het faillissement van zijn regering en werd doorzienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Ik verloor mijn arm en at hondenvoer om te overleven”: Het ongekende verlies van ledematen in Oekraïne
Volgend artikelZe geven openlijk toe dat we op de rand staan van “de laatste oorlog”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

50 REACTIES

 1. OPLOSSING : 100% legalisatie van drugshandel met kwaliteitscontrole en belasting op de inkomsten ervan, een win win voor iedereen behalve voor het buitenlands krapuul dat hier de terroristische plak zwaait ! Waarom niet ? Je mag je toch ook te pletter zuipen, je kapot roken, verslavende pillen slikken en je laten inspuiten met schadelijke experimentele rommel van big pharma ? So what ’s the big deal ?

   • roken is pas echt gevaarlijk als de tabak vervuilt is met weet ik wat voor rotzooi; idem voor alles wat door de mens genuttigd wordt.

    bovendien:politiek/politici en alles wat eraan gelieerd is moet afgeslacht worden; enige oplossing, de rest is geouwehoer voor de bühne

  • Bij legalisatie wil de staat ook geld, bij alles wat er te plunderen valt staat er een vooraan, ver voor alle anderen. Dat is de staat, maffia bij de gratie gods en met hulp van pers en wetboek. Blijft afpersing wat ze doen, jezelf toestemming geven om iets te doen wat anderen verboden is mag je niet als waarheid aannemen, het systeem laat een deel vreten en een deel verrekken.

  • the big deal is dat ze ook in een legale sfeer zullen weigeren de staat te spekken, ergo: lood om oud ijzer

   bovendien:politiek/politici en alles wat eraan gelieerd is moet afgeslacht worden; enige oplossing, de rest is geouwehoer voor de bühne

 2. Ik lees het al het is weer de schuld van de moslims.

  Fucking wereld staat in brand, door de tijd heen zijn het alleen de blanke die als een sprinkhanen plaag van land tot land sprongen om vervolgens de moslim landen en heel Afrika leeg te roven en te verkrachten.

  Maar om ons goed te voelen geven wij even de moslims de schuld. Oo wat lucht het op wij zijn als blanke ras echt top, democratie en rechtvaardig.

  • Iemand moet de schuld krijgen, de elite kunnen ze niet aan, dus dan maar de moslims. Maar ik heb nieuws: de moslims kunnen jullie ook niet aan, die hebben hun ballen niet verloren zoals hier in het westen. Die zullen jullie nauchen!
   Mannen in het westen zijn geen mannen meer, ja alleen vanuit achter hun toetsenbord. Maar in real life praten ze liever over hun gevoel en trekken ze vrouwenkleding aan dan dat ze strijden!

   • Vergeet de lichtgevende dildo niet…..de lichtgevende dildo, niet vergeten….

    Maar alle geheid op ene dildo…stokje, herstel…het is toch absurd als je mensen asiel geeft en ze gaan vervolgens vet de misdaad in…de energie om misdadiger te worden had ook kunnen worden ingezet om timmerman te leren worden, of hovenier….ik denk dat het de “cultuur” is van het laten zien wat je hebt waar men respect mee denkt te kringen, niet de capaciteiten die je ontwikkeld. Kom ik ineens bij Taghi: ik heb een door de jaren heen steeds ervaren en constant geupdate rot schurft aan Marrokanen, kwestie van negatieve ervaring op negatieve ervaring op negatieve revaring ( laat mij 1 eerlijke marrokaan zien en ik zal geen kwaad woord meer zeggen) , maar die Taghi weet wel een horde imbecielen aan te sturen als een multinational….dus capaciteiten in leiding geven en organiseren van een grote hoop ongeregeld zijn er….nou heb ik de tyfus kolere aan Marrokanen, maar als Taghi een Turk was geweest had ik heb voorgedragen als min president….dan komt er mogelijk nog iets van dit land ondanks alle gepruts van de “Young leaders”……

    Mijn gevoel zegt me dat het tijd is om even wat emoties los te laten, ik ga de pot opzoeken.

  • Fucking wereld staat in brand, door de tijd heen zijn het alleen de blanke die als een sprinkhanen plaag van land tot land sprongen om vervolgens de moslim landen en heel Afrika leeg te roven en te verkrachten.”

   een deel van mijn familie kwam nog geen 100 jaar gelden uit de Veen kolonies, die zijn hier uitgebuit en wat verder op het menu stond….

  • @Iedereen

   Frontnieuws:
   De vollemaan komt er weer aan. Het is in de commentarensecties te merken.
   Wees eens lief voor elkaar.

   We benne op de wereld om mekaar om mekaar om mekaar om mekaar te helpen, nietwaar?

  • Ik hou van moslims als persoon maar ik verfoei hun god, hun profeet, hun totaal gebrek aan moraal en hun ideologie vermomd als religie, hun rituelen, hun banaliteit, hun schijnheiligheid, geweldadigheid en vooral hun constante leugens.

   Ook nu weer draai jij de zaak volledig om. De islam heeft zich binnen de kortste keren met grof geweld en gebroken beloften uitgebreid over het hele Midden Oosten, Noord Afrika, Zuid Europa en het verre oosten.
   Zij hakten genadeloos hoofden af van mannen die zich niet wilden onderwerpen, verkrachten alle vrouwen en meisjes (leeftijd onbelangrijk) en maakten de rest tot slaaf. Behalve degenen die ook mee wilden doen met moorden, roven en verkrachten. Uit naam van Allah natuurlijk, in navolging van de ‘perfecte mens’ Mohammed.
   Zij maken alle mensen tot Arabier (mengsel) met dezelfde cultuur, religie, taal en staatsvorm.

   Mohammed was trouwens lelieblank met rood haar. Hij werd in het zadel geholpen door steun van zijn rijke eerste vrouw, een rijke Rooms Katholieke weduwe die bewust op hem af gestuurd werd om hem te sponsoren.

   De islam is een samenraapsel van plaatselijke oosterse religies met verhalen uit de Roomse apocriefe boeken, de bijbel, manicheisme, Zoroastrianisme en jodendom.

   Allah is de plaatselijke maangod Al-illah (vandaar de maansikkel op alle moskeeën en vlaggen) uitgekozen als grootste van het pantheon van goden (vandaar de kreet: Allahu ackbar=Allah is groTER) en Allah heeft 3 dochters; Al-Lat, Al-Uzza en Manat.

   De islam is opgezet om de wereld te veroveren voor het kalifaat, met sharia als wet (onderdanig aan de Paus) en dit doel heiligt alle middelen en belooft Djenna met 70 paleizen met 70 eeuwig maagdelijke hoeri’s. Grappig dat Djenna eigenlijk het dal Gehenna naast Jeruzalem is, waar de vuilverbranding plaatsvond, symbool voor de hel.

   In het artikel boven wordt verwezen naar de islamitische secte van de Hashashin, de assasins, die voordat zij hun opdracht uit gingen voeren hasjiesj rookten waardoor zij in trance totaal geen scrupules hadden als zij hele dorpen, mannen vrouwen, kinderen en dieren, afslachtten.

   Het is niet voor niets dat mensen in Zuid Europese mediterrane landen zo donker gekleurd zijn. Dat komt door alle rooftochten van barbarijnen die hele dorpen verkrachten, de mannen afvoerden als slaven, gecastreerd natuurlijk, en de vrouwen achterlieten. Wij hebben nog herinnering aan zwarte Piet, juist door deze moslim praktijken van kinder ontvoeringen. De Afrikaanse slavenhandel is opgezet door moslims en zwarten. In moslimlanden is slavernij nog dagelijkse praktijk. Nu nog.

   Het zijn de christelijke blanken, de Fransen (Poitiers 732) en Oostenrijkers en Polen (Jan Sobieski met zijn huzaren in 1543) die de islam tegengehouden hebben. Het zijn de blanken de de slavenhandel GESTOPT hebben.

   Islam vernietigd alle cultuur en eigenheid op zijn pad en eist onderwerping aan de witte roodharige pedofiele profeet.

   • Disciplus Simplex september 21, 2023 at 23:14

    Doorgaans kan ik je bijdragen zeer waarderen.

    De trigger die mij liet reageren was jouw opmerking over Sobieski 1543. Ik meende uit mijn hoofd te weten dat dat 1683 moest zijn, te weten bij Wenen.
    Jouw opsomming was door jou waarschijnlijk niet uitputtend bedoeld, maar ik wilde ook nog even 1492 noemen met Ferdinand van Aragon en Isabella van Castilië
    Zoektermen voor Duckduckgo ( zelf invullen dus ) om meerdere hits te hebben

    moslims uit spanje verdreven in 1492

    Jan Sobieski 1683

   • Moderate maar wat je wilt, strijders moeten we hebben, die stalen ballen hebben. Moderaten, over je gevoelens praten, “oei, ik heb het koud”, “ik ga je aanklagen”->DAAR HEBBEN WE NIKS AAN. DAARMEE GAAN WE HET NIET WINNEN!

  • ik vind dat Rommel zeer tolerant is in een door meestal parasiterende moslims geinfecteerde Benelux ….Enfin pak Frankrijk er ook maar bij, maar dat is in feite al n Islamstaat ….

  • Ik zie niet dat er geblokkeerd word, maar ik weet dat als je MSM onzin gaat plaatsen je zo wieberen bent…we zijn te gast op iemands website, het is een gunst om te mogen schrijven, geen recht.

 3. ´en vervolgens een busje door de lobby van de grootste krant van het land te rammen en in brand te steken.´ T.w. de Telegraaf. Naar aanleiding van deze gebeurtenis en een bizarre presentatie hieromtrent van een of andere ´clown´ op het podium tijdens een bijeenkomst der Burgemeesters der Nederlanden vond een daverend lachsaldo plaats in de volle zaal… Wat zegt dit?

  ´Op een gsm-video die even later werd gemaakt, was te zien hoe De Vries op de grond lag, bloedend uit de zijkant van zijn gezicht. In het begin waren zijn armen losjes gekruist op zijn buik. Ze vielen toen slap op zijn zij. Hij werd in kritieke toestand met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.´

  ´Terwijl de Vries bewusteloos in het ziekenhuis lag, verscheen er een bed met bloemen aan de Lange Leidsedwarsstraat waar hij was gevallen. Een anonieme groep legde vierduizend witte rozen op een leeuwenbeeld op de Dam. Schouten koesterde de hoop dat de Vries zou overleven. Maar de Vries kwam nooit meer bij bewustzijn. Op 15 juli overleed hij. Hij was vierenzestig.´ (Bron: inherente link in het artikel.)

  Op beeld was destijds te zien hoe er omstanders om het bed met bloemen stonden met een beveiligers attitude alhoewel in burger. Op dat moment twee geëmotioneerde mannelijke bekenden van de Vries die bloemen kwamen leggen en na dit te hebben gedaan in de camera keken terwijl de armen gekruist over de borst werden gelegd. Symboliek en rituelen. Deed me denken aan Skull and Bones.

  • Geert is 1 van hun! Want iedere Turk, Mocro, Surri, Anti of NL-er die ik spreek zegt het zelfde. Laat 1 ding uit je programma (moslim-haat etc.) en iedereen stemt Wilders. Dan is hij Premier en stopt alles, maar nee: hij gaat ermee door (zoals gepland).

   • tref je aan bij veel mensen: niet in staat in een ingeslagen weg om te keren of een nieuwe route te zoeken, vasthangen in het verleden is kenmerkend voor politici en militairen…terwijl er killer drones massaal op het slagveld zijn worden veldslagen uit de tijd van Napoleon nog gezien als lesmateriaal…beter zou men de Boerenoorlog bestuderen en kijken hoe in de achterbuurten van Rio de Janeiro zaken worden afgehandeld.

    Door gebrek aan flexibiliteit verliest Nederland de toekomst…..of dit goed of slecht is laat ik open….

    • Niet door gebrek aan flexibiliteit, maar door gebrek aan echte mannen! Hier zitten mannen die het volk vertegenwoordigen, samen met de koning in een jurk. Andere landen hebben dit ook gezien, hoe denken jullie hoe er over NL wordt gedacht? In zogenaamd het sterkste land vd wereld is een gewaardeerd kolonel een trans geworden? Machtsvacuüm wordt, as we speak, gevuld door anderen. Het westen is klaar, het is op, leeg. Ik ben hier geboren in de jaren 70, dus ik heb Wim Kok meegemaakt, alles in overvloed, voedselbank bestonden niet, armoede bestond toen niet. Doet pijn om zo’n ooit zo’n sterk land, te zien instorten.
     EN JA, ik ben NL-er en ik voel me ook NL-er, ook al zie ik er anders uit.

     • hier idem, alleen wil ik geen Nederlander meer zijn al zie ik er zo…..tja, hoe ziet een Nederlander eruit? Syriërs en Irakezen denk altijd dat ik Albanees ben…..Engelsen zeggen direct Dutchie, en Françaises voulez vous?

      maar je punt is helder en duidelijk en mijns inziens terecht.

     • Alles van het beleid in de hele wereld is om verdeeldheid te zaaien…religie, politiek, rassendiscriminatie, oorlog en sancties en de rest..in Canada hebben christenen en moslims de handen ineen geslagen tegen de woke freakshow op scholen. .. mijn zegen hebben ze..nu zit iedereen in een selffulfilling prophecy over de eindtijd…Alles gefocust op dood en verderf en uitsluiting..Ik zie liever eenheid. Dan zijn we overweldigend krachtig.

      • super!!! zelfs de mensen hier, die denken dat ze een verzetsheld zijn omdat ze niet geprikt zijn, zaaien verdeeldheid. Waarschijnlijk heeft een turk of mocro hun zus genaaid ofzo……… Zo dom! Sla de handen ineen en win deze oorlog die tegen DE MENSEN wordt gevoerd. Waarom trappen jullie in de truukjes van de elite, zij willen dat er verdeeldheid is en jullie werken gewoon mee. En dan nog beweren dat je slim bent, laat me niet lachen……Slappe mensen zeg!

       • Real deal, zoals ik al eerde zei “ik mag jou wel” maarrrr….. wat doe jij zelf buiten je toetsenbord gebruiken? Heb jij een beetje grote ballen?
        Stop ook eens met dat ‘elite’ gelul. Wat is dat dan die elite? In mijn ogen heeft het niets met elite te maken het is scum.
        Je krijgt het volk niet verenigd, nooit niet. Er zijn er teveel onwetend, laf, bang, slap en zéker niet slim!!
        Er moet verzet komen tegen die smeerlapperij en ik denk dat we de moslims daarbij nodig hebben, héél hard nodig hebben.

     • Man oh man….een breakpunt…maar wel eentje die aan het denken zet….doorbreek patronen…een ieder in dit leven gegeven….als opdracht!
      Real deal…ben je echt of fake…dat is het dilemma….voor mij…
      ben je idd de persoon die je aangeeft te zijn….dan koester ik je in eerste instantie.
      Maar real deal ook jij besef wel dat vertrouwen in de afgelopen 30 a 40 jaar gigantisch is vertrapt door….wat je maar wil en kan bedenken.
      Elke oud-geboren en getogen en genetisch geaard persoon moet wel wantrouwend zijn geworden!
      Ikzelf ben uitermate nieuwsgierig naar jouw als zijnde jou.
      Ben nou niet een fijn en zogenaamd beschaafd(door de ogen van bepaalde mensen) persoon….maar ben een autonoom!
      herken jij indeze…sta ik open voor dialoog en verbreding van inzichten.

      • Ik ben zeer zeker echt! echter dan de meeste hier. Misschien heb je gelijk dat het moeilijk wordt om mensen te verenigen, maar we moeten het zeer zeker proberen, anders kunnen we net zo goed gaan liggen met onze kontgat open. Dan geven we het op. Sorry, ik ben geen opgever en zeker niet opgeven van mijn leven. De oorlog tegen ons is begonnen sinds het covid gedoe. Ik drink niet meer uit de kraan, wanneer het regent, mond gesloten houden, ik koop alleen bij de boer of bij de Marokkaanse slager. Ik heb alle goede doelen die ik steunde opgezegd, ik heb voor bijna 1000euro aan conserven gekocht, ik heb een pijp gekocht voor bescherming etc etc. Dus ja, ik ben gelukkig echt. Mijn raad aan jou, doe het zelfde want het gaat sws komen.

  • Adriaan W. 12:27
   Dat gaat wilders geen goed doen, deze uitspatting. Blijkbaar werkt zijn “ik word bedreigd met de dood” grammofoonplaatje niet meer en moet de koers aangepast worden. Lilian Helder is er ook al uitgestapt. Benieuwd wat Bosma doet. Die past veel beter bij FvD.

   • Bas september 21, 2023 at 13:05

    Juist Bas, Wilders zijn verhaal wordt sleets en hij is door de mand gevallen, om voor een motie te stemmen om kinderen vanaf 12 jaar te vaccineren, niet alleen deze ene motie ontmaskerd hem als gecontroleerde oppositie.

    • Dat was voor mij ook de druppel. En het klappen voor de cokeverslaafde cia-agent provocateur profiteur en oorlogsmisdadiger zwendelenski bij toneelvereniging de 2e slaapkamer.

 4. Beste Mensen

  Als men benoemd polen , richting + en min –
  Wat zou men … waarin indelen ?
  Noordpool en Zuidpool
  Zo ook ;
  Oosten en Westen
  Zelf oordelen
  Waar komt de Zon op ?
  Waar gaat de Zon ten onder
  Wat is Positief Wat is Negatief Jing Jang systeem

  Het begin text zegt al genoeg
  De EU is een islamitische narcostaat

  Men mag dus niet terug gaan krabbelen in verdere schrijven
  Is-lam- mutisme werd en word vanuit GB Over de heele Wereld verspreid
  Welke plaatsen worden dan als eerst bezoedeld ?
  Juist ja ….
  Nagenoeg aangrenzende Plaatsen die Egoistisch afgebakend zijn tot dool-hofjes met allerlei namen Rondom de GB
  Door welke benamingen gebruik gebeurt dit hoofdzakelijk ?
  Joden , Christenen
  Onder Dekmantel paraplu kopie plakwerken valsheden in geschriften
  Genaamd : Torah , Bijbel met Korrel-s-Aan
  Te benoemen als Kor-a-na –> Goedheid blijf vere weg zie Avatar Kora
  De benaming Koran is dus het officiële samengevoegde benaming voor die twee voorgenoemde namen
  Om de Crimineele daden extra krachtig te kunnen staven als zijnde rechtvaardig
  Liefde …..?!
  Dat woord moet nog worden uitgevonden
  In Europa moet dat nog bloeien
  De Pit is heel lang geleden al gehaald uit het Oosten
  Nu moet het nog worden gepland in vruchtbare Aarde en verzorgd afwachten tot het gaat ontkiemen
  Uitgroeiend tot een boom van Liefde
  Noot
  In onvruchtbare Ego ik Aarde zal die pit helaas niet ontkiemen en dus verrotten

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in