Een inzamelingsactie om de familie te helpen van de politieagent die vorige week de tiener met een migrantenachtergrond “Nahel M” neerschoot in Nanterre, Parijs, heeft meer dan €1,4 miljoen ontvangen nadat Jean Messiha – een voormalig adviseur van de populistische leider Marine Le Pen – op maandag een oproep deed op GoFundMe, bericht Thenationalpulse.

Er is gevraagd om de GoFundMe-pagina te verwijderen, maar GoFundMe weigerde hieraan te voldoen. “Op dit moment voldoet deze campagne aan onze gebruiksvoorwaarden, aangezien de fondsen rechtstreeks aan de familie in kwestie zullen worden betaald. De familie is toegevoegd als begunstigde en daarom zal het geld rechtstreeks aan hen worden betaald,” zei een woordvoerder van GoFundMe maandag tegen POLITICO.

De campagne heeft tot nu toe bijna vijf keer meer ontvangen dan een soortgelijke inzamelingsactie voor de moeder van Nahel M, die de media vertelde dat haar “hart pijn deed” nadat ze van de inzamelingsactie had gehoord.

De dood van Nahel leidde tot gewelddadige rellen in heel Frankrijk en West-Europa, met meer dan 1300 arrestaties op vrijdag en nog eens 700 op zaterdag, en 45.000 politieagenten die door de Franse regering werden ingezet om de onrust de kop in te drukken.

Tot nu toe zijn er 1.000 gebouwen in brand gestoken, 5.600 voertuigen vernield en er werden 3.300 mensen gearresteerd in de eerste week van de Franse rellen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Rellen in heel Frankrijk nu EU bezwijkt onder migranteninvasieVolg Frontnieuws op Telegram

  “Open de grenzen!”: Asielzoekers in Griekenland gebruiken kind als stormram om de politiebarrières te doorbreken

Lees meer over:

Vorig artikelWat gaat de NAVO doen aan Oekraine?
Volgend artikel28-jarige profbasketbalspeler sterft plotseling aan hartaanval – zie de verbluffende reden waarom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Koning der Belgen Boudewijn (1930 – 1993) gaf in 1967 toestemming aan de Saoedische koning Faisal (1906 – 1975) om een moskee te bouwen in Brussel, nu de grote moskee bij het Jubelpark. Hij had meer respect voor strenge moslims dan vrijzinnige katholieken (het tweede vaticaanse concilie vond plaats in de periode 1962 – 1965 en heeft de nodige moderniseringen opgeleverd) en protestanten

 2. Daar is toch een werknemers verzekering voor?
  Ugh! Het draait sowieso weer om geld. Niet om de kern.
  Fuck die Franse corona-volgzame Janetten.
  Het zijn vijanden. Vrienden nog eerder onder relschoppers.

  • ja en nee.
   in zulke gevallen staat een agent er alleen voor, en mogelijk zien de agenten nu wie de werkelijke problemen zijn in het land.
   wie de problemen veroorzaakt hebben is dan weer een stap verder.

   • Die agent zou ik niet meer willen ruilen… ;

    – Er staat op video vastgelegd, vanuit meerdere hoeken, dat je als agent op meer plekken had kunnen schieten dan zijn borst… (banden….been….etc.)

    – Er is een kind overleden door jouw -niet in controle gehouden- ego.

    – Er is een rep en roer gaande in meerdere steden in je prachtige land.

    – Je hebt rechtzaken lopen.

    – Je moet met je eigen geweten leven, jezelf ervoor vergeven.

    – Er wacht nogal een jail time op je ….

    – Je collega’s nog moeten aankijken na wat je gedaan hebt..

    Dat opgehaalde geld is niet zoveel hoor.. Frankrijk telt 68 MILJ. inwoners.. er is niet eens 1,5 miljoen eurootjes verzameld…

    Aks straks de voetballers zich ermee zouden bemoeien etc.. en producers.. en bekende artiesten van “hun culturen”… hebben ze zomaar ff 20 MIL. binnen een geringe tijd… het kortom; het is geen wedstrijd…

    Het is heel normaal dat men de agent OOK steunt en een duwtje in de rug geeft.. hij heeft het nodig !

    De rellen daar zijn er ook omdat die jongeren (jongeren in het algemeen) zich op TikTok willen bewijzen en INSTA en YT etc…

    Daarentegen zijn er ook miljoenen jongeren van diezelfde culturen, die het afkeuren en absoluut afgrijslijk vinden wat ze daar doen.

    Het zijn criminelen….. dat is wat anders….

    Mijn advies voor de ouderen hier; volg TIKTOK live eens…. in plaats van uitgaan van nieuwsberichten.

    As we speak filmen ze LIVE wat er gebeurt…. en je ziet overal de commentaren van andere mensen, inwoners, jongeren van ALLE culturen dat ze hier op tegen zijn wat er gebeurt.

    Vandalisme.. criminelen … werklozen.. dat is wat er gaande is…

    ANDERE mensen van diezelfde culturen die wel werken en wel netjes bijdragen aan de maatschappij en genieten van Frankrijk als land, doen dit niet.

    Heeft gewoon met gezond verstand te maken. En deze groep.. waarvan de AGENT nu net de verkeerde heeft doodgeschoten.. is net de verkeerde geweest…. een criminele jongere……

    • Overigens was Macron ondertussen gewoon bij een concert van Elton John met zijn moeder euhhh excuse… zijn vrouw.

     Wat ook niet al te onbelangrijk is; de realiteit van jongeren verandert helemaal met social media en vooral de nieuwe games die ze spelen zoals Fortnite en.. GTA 5 ! Waarin je LIVE als het ware ZELF alles maar kunt doen en rollen kunt aannemen.. SECOND life style…. je weet wel, wat vroeger The Sims was…
     Maar dan GTA.

     M.a.w. wat ik ermee wil zeggen is; er speelt VEEL MEER onder water dan wij ons realiseren.

     DE OUDERS OOK IN NEDERLAND zijn nu meer dan ooit de mensen waar de verantwoording wordt gezien.

     Want ja; laat maar lekker op de tablet spelen..sinds hij 5 was.. nu is hij 17.. en nu???

     De ouders van ongeveer 53 nu, hebben kids van 20 bijv… die kids zijn volgens mij op het randje nog “ok”.

     Maar de meeste kids van 14,15,16.. gewoon de tieners.. met ouders van 40 + en jonger (!!)… ICM de digitale ontwikkelingen van de afgelopen jaren…..

     De ZIEL van die jongeren is als het ware allang opgenomen in al die games.. en in LIVE streamen van games.. en het volgen van influencers, zoals LOGAN en Mr. Beast… en MANY MANY MANY macho influencers op YouTube.

     We moeten niet onderschatten dat tieners ontzettend op zoek zijn naar hun eigen identiteit. En met die COJONA maatregelen en alle illusie eromheen… worden ook zij “wakker”…

     Het gevolg is dat de uiting zeer kinderachtig is… en BUITEN realiteit… in hun ogen bestaat de realiteit niet meer…

     En dan nu eraan toevoegen, andere cultuur + land omstandigheden (FR. staat nou niet bekend om de goed geregelde hygiëne in straten etc.)…

     Dit was een figuurlijke bom die op ontploffen stond en nu blijkt dat VELEN het al aan zagen komen….

     Update; op TikTok geen live streams meer te zien van de rellen.. ik denk dat het nu eindelijk wel eens over is…

     LIVE was duidelijk te zien de afgelopen 5 dagen, dat de ME en al die honderden optredende agenten zo goed als niet ingrepen… gooiden wat met traangas, maar liepen zelf veelal weg en wisten gewoon niet hoe aan te pakken omdat er overal rellen waren en zij GEZMAENLIJK tegen gewicht moesten vormen.. ja dat ging niet met de lompe Hiërarchische structuren keken elkaar maar wat aan enz…

     Verder zag je gewoon dat het leven door ging.. alle mensen daar (inheemse FRansen EN andere culturen) leven gewoon gezellig samen.. drinken.. eten….scootertjes rijden… het leven gaat daar tot 4 uur s’nachts gewoon door hoor…

     Waar we in NL om 21u, al gaan slapen…zijn daar nog veel kroegjes open en klinkt er muziek van alle kanten…

     Laat je niet opfokken…….. genoeg is genoeg….

     onthoudt ook: MEDIA IS HET VIRUS !

 3. Dat zal denk ik nog wel oplopen als de rellen zo door blijft gaan. Zelfs hier in kleine steden word nu gerotzooid. Dit is rotzooien om te rotzooien en heeft niks meer te doen met de dood van die jongen ook al trekt de politie hier wel heel snel de pistool en echt veel te snel. BV een bakker die de ijzeren luiken van zijn winkel dicht wilde trekken kreeg een kogel in zijn lijf en een kind die naar school liet en in een demonstratie terecht kwam mist nu drie vingers en dat is zo dat ik weet van de laatste paar weken.
  Met de gele hesjes actie de eerste vijf maanden waren al 23 doden te betreuren en iets in d e70 ogen waren eruit geschoten en ook iets in de 70 handen eraf en een paar mensen waarvan de onderkaak op een velletje hingen en dan nog meer als 1000 die nooit meer kunnen werken.
  Dat is best wel heftig. Als dit in Rusland was gebeurt dan stond de media er bol van.
  Die schiet lustige gasten dat zijn een gevaar voor de burger, dat is zeker. Maar dit is denk ik een ongeluk waar veel te heftig op word gereageerd en ban bang als deze rel jeugd klaar zijn met deze kippen (zo heet de politie in het Franse volksmond) dat wij burgers dan aan de beurt zijn.
  https://www.youtube.com/watch?v=_E30V2XRQSk&fbclid=IwAR0QZ4EF3rPDvuvkaRQh0ApFFQSofOzD32cdSHe1136kGRC8hjrG8pLxtC8
  als je het in het Nederlands wilt bekijken dan klik je op dat rechthoekje met streepjes erin en daarna op het wieltje en in dat wieltje zie je een vierkantje met twee cc erin en daar klik je op en dan daar verder zoeken en zo kan je op Youtube alles volgen in je eigen gewenste taal.

 4. Even een luchtig off topic grapje.

  Conspiracy theorieen? Daar geloof ik dus helemaal niets van. Echt niets. Neem nou die consipracy theorie dat de staat er is om het beste te doen voor zijn burgers. Daar geloof ik dus helemaal niets van! Dat ik beschuldigd wordt van consipiracy theorieeen aanhangen snap ik totaal niet.

  Ik vond t wel een leuke en wilde ik FN lezers niet onthouden.

  Groeten,
  Hugo

  • Beste Mensen

   Nou niet alleen bij die Mosselmannen
   Maar allen die onder de Paraplu Shaytaan = Satan vallen
   Dus ook terroristische Joden en Christenen
   Wie als een Laffaard onschuldige weerloze wezens vermoord zal ook vermoord worden
   Ogen om een oog Tanden om een tand
   Dus ook die die moorden om de Cadavers achter de kiezen te werken
   En de Heeler is daartoe de aanleiding
   Dus Heelers worden zwaarder aangerekend als Moordenaars

   Dank U

 5. Het is simpel.
  Moedertje natuur beschermt de kwaliteit van het soort.
  Als beloning voor incest en inteelt worden de kinderen ervan met een beschadigd of afwezig sociaal gen geboren(geweten) en met een laag IQ
  Daarom zijn ze makkelijk bereid tot gruweldaden.
  Net zo lang totdat anderen ze afmaken.

  Note vergelijk:joden zijn 0,2% van wereld bevolking, maar hebben 25% van de Nobelprijzen;
  Moslims zijn 25% van de wereld bevolking, met 0,05% van de nobelprijzen

  Tja….

  Trouwens: die jongen die was doodgeschoten: was niks aan verloren; al verschillende keren gearresteerd en niet voor zweetpoten

 6. Beste Mensen

  Alle aangerichte schaden dienen te worden verhaald op de familie van de terrorist
  Desnoods door verkoop van al hun bezittingen eigendommen tot wel in de 4de generatie toe
  En dit alles Nu
  Niet morgen

  Dank U

 7. Tja dat krijg je met zo’n naam na-hel. Het schijnt dat deze boy al 15 arrestaties/veroordelingen op zijn naam had??? Ik hoop echt dat die agent snel naar huis mag en vrijgesproken wordt. En die rellen zijn echt niet om dit incident. Gezien de rellen en cijfers hadden er veel meer doden kunnen vallen.

 8. Terechte steun voor die agent, die gewoon zijn job gewetensvol en zeer consequent uitvoerde maar door de gebruikelijke politiek-correct ontaarde propaganda nu in totaal een verkeerd daglicht wordt gesteld.

  • Blablabla……je gaat gvd geen jochie doodschieten omdat hij een auto steelt, op auto diefstal staat geen doodstraf. Of het nu een assielzoeker was of niet. De rechter heeft terecht beslist buitenproportioneel geweld .
   Doe beetje normaal. Zullen we dan ook handen gaan afhakken bij diefstal????.

   • Een gepaste straf zou wel de uitwijzing van de betrokken ‘vluchteling’ en zij hele familie zijn naar het land van herkomst (of dat van zijn ouders). Idem wat betreft de relschoppers, brandstichters en plunderaars.

   • @Greet
    Ik volg je al een tijd .
    Je hebt vaak goede inhoudelijke berichten (draadjes)
    Nu zit je te zwammen .
    Raaskallen . 😑

  • D.Van Dessel, uit Vlaanderen Vrijstaat juli 5, 2023 at 07:30
   “gewetensvol en zeer consequent”
   Meen je dat? De politie heeft het recht niet executies uit te voeren, ze mogen alleen arresten uitvoeren. En een executie is ueberhaupt pas mogelijk na due process, en vele appeals etc. Dat rotjoch had weliswaar niet hoeven te bestaan, maar zulke executies zijn nooit te verdedigen. Hij had op de banden kunnen schieten, of zelfs door de achterruit. Ook bestond er geen gevaaar voor de agent, toen het klootzakje weg wilde rijden. Eerst dacht ik dat hij de agent van de sokken wilde rijden, maar dat bleek niet het geval te zijn. Als hij dat gedaan had, dan had de agent wsch geschoten om hem te stoppen, want dat was dan poging tot moord op de agent. Als de samenleving dit soort executies gaat goedkeuren, hou je hart maar vast dan.

 9. Hopelijk wordt het geld op een bankrekening buiten Frankrijk bewaard want de familie van Nahel heeft al klacht ingediend en zou er wellicht maar al te graag de hand op leggen…

 10. Ik hoop dat ze 50 miljoen binnen halen voor de agent . En aan dat ventje mis je niks .was al door en door verrot.. scheelt ons een hoop narigheid . En gelukkig woonde die niet hier .want dan had ie al standaard een predikaatje adhd gehad . En borderline en een wajonguitkering en een huisje met subsidie. En een gratis zwempas van de gemeente etc etc etc

 11. Maar waarom vluchten al die getinte mannen niet naar het veilige Arabie of Rusland of China, daar is geen oorlog. Waarom moet iedereen zonodig naar West Europa perse ? Of naar Senegal , dat is nog groter dan Nederland. en daar is ook geen oorlog.

  • De duistere krachten achter de schermen aka cabal/ Deep State/ Novus Ordo Seclorum zien de blanke man als het grootste gevaar voor de ondermijning van hun reeds millennia durende heerschappij. Vandaar de huidige invasie van getinte kansparels uit Afrika en Azië naar de Verenigde Staten en (West-)Europa.
   Graaf Richard van Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972) heeft zijn naam gegeven aan dit lugubere schouwspel met mensen waarvan wij in steeds grotere mate toeschouwer zijn en de gevolgen gaan ondervinden.
   ‘Vluchtelingen’ krijgen krijgen in o.a. Turkije en Griekenland folders, neen brochures in handen gedrukt hoe men zich als een echte ‘vluchteling’ dient te gedragen om zo snel mogelijk asiel aan te kunnen vragen.

 12. Beste Mensen

  Men word automatisch daarheen getrokken als een magneet waar alle geplunderde waar naartoe is gegaan
  Dat is de Natuurwet
  Kan men niks aan veranderen
  Dus steel niet
  Laat alles voor wat het is weest eerlijk
  Drijf ook geen oplichters handel
  Dus gebasseerd op winst en verlies draaien

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in