Naar aanleiding van de herdenkingsdienst voor George Floyd maakte gonzo-journalist en filmmaker Ami Horowitz van de gelegenheid gebruik om enkele gewelddadige BLM black power activisten te interviewen, die onder meer verklaarden dat een rassenoorlog noodzakelijk zou kunnen zijn, dat blanken pijn en zich gekwetst moeten voelen, en dat Minneapolis tot de grond moet worden afgebrand.

“De hele stad platbranden, wat maakt het uit?”, vraagt een zwarte vrouw, gevolgd door een andere activist die voor geweld is en die beweert dat Minneapolis moet worden platgebrand “om te laten zien dat we er zijn”, en als een soort wraak voor de dood van George Floyd.

Een van de vrouwen betoogde dat de politieagent die is veroordeeld voor het veroorzaken van de dood van George Floyd, helemaal geen proces zou moeten krijgen, maar moest worden “berecht zoals hij is”.

Verschillende BLM-aanhangers met wie Horowitz sprak verklaarden ook dat als Derek Chauvin geen zware straf zou krijgen, zij in plaats daarvan “straatjustitie” zouden willen zien – dat hij gestraft of zelfs gedood zou worden buiten het rechtssysteem om.

De gewelddadige zwarte racisten beweren ook dat er een opzettelijke “genocide” op zwarte Amerikanen plaatsvindt en een van de vrouwen beweerde dat er jaarlijks “duizenden” ongewapende zwarte mannen door de politie worden gedood – terwijl het werkelijke aantal vorig jaar 18 was.

“Als dat is wat er moet gebeuren, dan moeten we dat doen”, antwoordt een vrouw op de vraag of zij voor een rassenoorlog pleitte, en een andere activiste sloot zich daarbij aan.

“Ik wil niet zeggen dat we alle blanken moeten gaan vermoorden, maar… Misschien moeten ze pijn voelen en gekwetst worden”, zegt een vrouw tegen Horowitz.

  Plunderaar smeekt voor zijn leven

Een activist zegt dat Derek Chauvin al lang geleden “voor de wolven gegooid” had moeten worden, en de aanhangers van de beweging stellen verder dat een meerderheid van de bevolking van de VS racistisch is en dat het “ideaal” zou zijn om hen op te pakken om “straatrecht” uit te voeren.

Instagram ziet niets verkeerds in twee zwaarlijvige zwarte vrouwen met onthoofde blanke hoofden

Vorig artikelVaccinproducenten elimineren de COVID lange termijn veiligheidsstudies, schakelen de controlegroepen uit
Volgend artikelMeer dan 10.000 euro per dag: zo verzilveren ziekenhuizen met Coronapatiënten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Waar ‘onze’ (?) mainstream media nooit over spreken is dat letterlijk honderden miljoenen zwarten hun comfort, hun gezondheid en hun leven te danken hebben aan de medicijnen en andere uitvindingen van de ‘racistische’ witte man.
  Dit getal overtreft ruimschoots het aantal zwarten dat ooit in de geschiedenis zou zijn benadeeld door blanken.
  Voor die reden alleen al staan die honderden miljoenen zwarten dan ook zwaar in het krijt bij ons.
  En in geen enkel land dat door zwarten bestuurd wordt, hebben de zwarten het zo goed als de zwarten die wonen in landen die door ‘racistische’ blanken bestuurd worden.

  • @ Doordenker.
   Medicijnen enz. van de racistische blanke man/vrouw ?
   Wat dacht u van de medicijnmannen in Afrika ?
   Deze mannen springen als dollen in ’t rond, flikkeren een beetje water over uw hoofd, roepen iets onverstaanbaars en zeggen : “U bent genezen !”. Dát is pas geneeskunde !!!!
   Negers die een land écht besturen ? Ik ken ze niet hoor, ja ze zitten wel ergens in een lemen hutje maar “besturen” kunnen ze niet, nog geen brommert !!!!
   Aan ’t gebrul van dat neger-gespuis van BLM , is de hoogte van hun IQ vast te stellen !

 2. Ik stel voor dat die zwarte die alleen maar kunnen zagen en klagen en alles wat ze slecht vinden in Amerika en Europa dat ze alle uitvindingen van de blanken zoals kleren en andere technologie links moeten laten liggen en hun strooien rokske maar trug uit doen en hun gsm ook maar weg smijten want dat is toch maar van de racitische blanke??
  Bende hypocrieten!!

 3. Het woord “racist” is zo totaal fout gebruikt. Er bestaan geen rassen onder het mensdier. Want zolang ze levende nakomelingen kunnen produceren met elkaar zijn ze van hetzelfde “ras” – ongeacht de huidskleur en haar. Anders zouden de geiteneukers de geit in verwachting maken. Ik ben het zat om een racist genoemd te worden, puur en alleen omdat ik er geen zin in heb bij mensen van een “andere manier van doen en laten” te zitten. Ik zie ook geen lijsters bij de duiven hokken. Het maakt me niet uit welke kleur iemand heeft, of in welke God hij gelooft, maar ik dring hem mijn manier van doen en laten niet op, en omgekeerd wil ik dat ook niet. Ben ik dan een “rassist?” Wat een totale larie. Vervang het woord rassen liver door klassen. Die zijn er zeker, en bepaalde groepen hebben inderdaad meer klasse dan andere, en dat heeft niets te maken met huidskleur. Ook ik zie zat trollen van blanken, en zat trollen van gekleurden, en ook blanken met klasse, en gekleurden met klasse. Die Floyd bijvoorbeeld had totaal geen klasse, maar die vent die hem dood maakte ook niet. Wat mij betreft mogen ze allebei oprotten. En verder is it “Live and let live.”

 4. Het is naar aanleiding van een groot aantal voorbeelden van zelfbestuur door de zwarte bevolking in de meeste gevallen uitgelopen op een enorme chaos in de betreffende landen. We kennen het uit Afrikaanse landen dat de boeren verjaagd werden van goed renderende boerderijen waar een groot aantal mensen van de lokale bevolking werkten. De meeste zwarten zijn dom en arrogant en snappen niks van een goede bedrijfsvoering met als gevolg verpaupering van de bedrijven, hongersnood en armoede.
  De witties die normaal als probleemoplossers fungeerden waren verjaagd of gedood.
  In Suriname ging het ook verkeerd na de onafhankelijkheid, bedrijven raakten stuurloos en gingen op de klippen.

 5. World ranking of countries by their average IQ
  https://brainstats.com/average-iq-by-country.html

  De IQ van de bevolking en de welvaart van een land gaan duidelijk hand in hand.
  Als gevolg van de immigratie uit derde wereld landen en de vermenging (gemengde koppels worden ons in de mainstream media en reclame door de strot geduwd) zal ook bij ons het gemiddelde IQ van de bevolking gaan dalen en bijgevolg zal ook onze algemene welvaart gaan dalen.

  Hoeveel zwarte geleerden hebben al een Nobelprijs gewonnen voor fysica of geneeskunde? NUL.
  Gelukkig hebben ze nog de Nobelprijs voor de Vrede om aan zwarten, zoals Obama, uit te delen.

  Ook het aantal zwarte astronauten, ondanks de positieve discriminatie door NASA, is op één hand te tellen.
  Het probleem is immers dat de ruimte niet politiek-correct is en dus dodelijk is voor iedereen die niet bekwaam genoeg is. De kans is, hoe dan ook, groot dat, omwille van politieke correctheid en diversiteit, een niet-blanke vrouw zal gekozen worden om als eerste vrouw voet op de maan te zetten…

 6. In de VS hanteren ze iets dat heet “affirmative action” dat minder-gekwalificeerde mensen in jobs moet doen belanden en op universiteiten, waar anders normaal-gekwalificeerde mensen in zouden komen. Tegelijkertijd ondersteunen ze “ebonics”, dat een soort van taal is die nog steeds door een groot deel van de donker-gekleurde bevolking gebruikt wordt. Je kent het wel, nauwelijks te verstaan, en totaal krom; “niggah” en dat soort slavernij-termen waar ze elkaar vriendschappelijk mee betitelen. Je kan dus ook geen “ebonics” cursus volgen op de universiteit, maar wel bijvoorbeeld Engels, of Spaans. Dat betekent dat mensen die ebonics spreken gewoon dom worden gehouden. Maar ze komen wel in jobs waar men geen ebonics spreekt. Deze combinatie is dus een eigenaardige manier van discrimineren en accepteren tegelijkertijd. Ik vraag me af waarom de donkere bevolking in de VS nog steeds niet op een normale manier Engels kan spreken, maar tsja, als je naar de cracker rednecks luistert, die spreken ook een maffe vorm van Engels. Hetzelfde hier in NL, met al die narcistische accentjes van de verschillende uitheemse bevolkingen die er toch al generaties wonen, en nog steeds geen normaal NLs kunnen uitspreken. Ik heb totaal geen interesse in die “klassen” en ik wil ze ook niet opgedrongen krijgen, zoals NL hier in de jaren 60 volgepropt werd met primitieve klassen uit andere contrijen om slavenwerk te doen. Ja ja, kijk maar effe terug: ze werden hier binnen gesleept om vies werk te doen voor een paar kwartjes. Den Uyl destijds was er bij betrokken en niemand durfde wat te zeggen, want dat mocht niet van dit schijnheilige Nederlalaland! Dus. Welkom in het neo-colonialisme dat door je papa en mama gedoogd werd. Hoe komen we er nu van af? Zeg het me, want ik ben het ook zat.

 7. Racisme is een term die is verzonnen om een schuld gevoel te creëren voor iets wat niet meer is dan een territoriale drift die voor komt bij elke mens ongeacht kleur of geloof. Het is een instrument van de elite… volksverhuizingen waren er al in de romeinse tijd. Wanneer je volken van hun geboortegrond verwijderd zijn ze makkelijker te controleren. Tevens verdeel en heers. Trap niet in de val, alle mensen willen een goed leven. Als ik hun situatie zat zou ik het ook beter willen hebben. De elite houd hun landen arm om de grondstoffen, hun buurten dom en crimineel en leren hun dat het de schuld van de witte man is. Ze spelen met een ieders perceptie waarbij ze alle mensen tegen elkaar opzetten. Laten we met zn allen hier wat aan doen, oprechte gelijkheid voor ieder mens op aarde zonder ons tegen elkaar uit te laten spelen. Ieder mens wil niks meer dan een familie, veiligheid, voedsel en onderdak. Als we hun landen verbeteren hoeft niemand te emigreren

  • M5: je zegt “als we hun landen verbeteren” – wat houdt dat in, wie zijn “we”? De VN doet niks. Wie zou dan de verbeteraar moeten zijn? Dan komt er nog bij, wat is het de plicht van een land een “ander land te verbeteren?” en wat is het belang van een land om zich te laten “verbeteren” door een ander land? Je weet dat de VS overal binnentrekt, is dat een verbetering? Er wordt verder royaal met geld gestrooid voor zgn bail-outs, heeft dat iets verbeterd? Er wordt constant geld getroggeld door instanties zoals het Rode Kruis, heeft dat verbetering gebracht? (Wat is er bijvoorbeeld met het Biafra jongetje met zijn bolle buikje van weleer op de TV gebeurd? Woont die nu in een mooi huisje met een goede baan en kinderen die goed gestudeerd hebben? En de Zwarte Mama’s, doen die het beter nu?) Het rondslepen van primitievelingen is puur en alleen om de socio-economische structuur van de welvarende inheemse bevolking onder druk te zetten. Inderdaad, verdeel en heers, zoals je schrijft. Dus “verbeteren van een land” zit er echt niet in, hoor, door wie of wat dan ook. En die “elite” zijn geen elite, maar gewoon roofdieren. En wij betalen ze belasting om roofdieren te blijven zijn.

 8. In Zimbabwe kan je zien wat er gebeurt als negeres een land besturen….maar ook Zuid Afrika.

  De enige situatie waarin negers redelijk functioneren: slavernij, en het vullen van de bajes en data verstrekking aan statistieken.

  Vraagt een negermeisje aan haar moeder:Mama, waarom zijnal die medicijnen wit?
  Moeder; Omdat ze werken.

  Maar wat kan je verwachten? in 2019 zijn de Somalische mannen die NL binnenkwamen gescanned; 28% schizofreen, en 20% op een andere manier knettergek.
  Proost!

 9. In NL mag je niet discrimineren, maarre….

  Hoe komt het dat bij de topfuncties in gemeente Amsterdam 30% geklrurd moet zijn?
  Dat subsidie aan orkesten en anderen alleen wordt gegeven als er voldoende kleurlingen in zitten?
  Dat “vluchtelingen”huizen krijgen voor nederlanders?

  De “logica”van linksen blijft intoenemende mate voor voor psychiaters

 10. Floyd was een crimineel die niet door politie optreden is gestorven, maar door drugs een medicatie, drank. Een gewapende overvaller en crimineel verdiend geen herdenking.

 11. Deze BLM-personen mogen van mij hard afsterven. Ze hebben het veel te goed. BLM-personen met hun aangeleerde nabouw straat-mentaliteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in