Russian President’s official website / www.kremlin.ru / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

Rusland is in feite tolerant tegenover mensen met een niet-traditionele seksuele geaardheid, zolang ze zich niet op kinderen richten of met hun voorkeuren pronken, zei president Vladimir Poetin dinsdag, bericht RT.

De president maakte deze opmerkingen toen hij bezoekers van het forum ‘Sterke ideeën voor een nieuwe tijd’ toesprak, een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door het door de staat gesteunde Russische Agentschap voor Strategische Initiatieven.

“We zijn heel tolerant tegenover mensen met een niet-traditionele seksuele geaardheid. We lopen er alleen niet mee te koop en we geloven niet dat het goed is om ermee te koop te lopen. Laat iedereen – de volwassenen – leven zoals ze willen. Niemand beperkt hen ergens in,” verklaarde Poetin, waarmee hij uitlegde dat er in feite maar een handvol regels zijn die de LGBTQ-gemeenschap in het land beperken.

“Wat kinderen betreft, heb ik al vaak gezegd: ‘Raak de kinderen niet aan.’ Dat is het. Dat is de eerste. En de tweede is dat we in de eerste plaats een staat zijn die zich laat leiden door traditionele waarden.”

De afgelopen jaren heeft Rusland geleidelijk zijn wetgeving aangescherpt om de verspreiding tegen te gaan van wat het de “LGBT-ideologie” noemt. Dit begon in 2013, toen de verspreiding van deze propaganda onder minderjarigen verboden werd.

Het verbod werd versterkt in december 2022, toen nieuwe wetgeving hoge boetes invoerde voor iedereen die schuldig werd bevonden aan het promoten van “niet-traditionele seksuele relaties”, pedofilie en transgenderisme onder zowel minderjarigen als volwassenen.

Eind vorig jaar verbood het Russische hooggerechtshof de “internationale publieke LGBT-beweging” en bestempelde deze als extremistisch. Het verbod vloeide voort uit een rechtszaak die was aangespannen door het Russische Ministerie van Justitie, dat het hoogste gerechtshof hierom vroeg met het argument dat de beweging betrokken was bij “het aanzetten tot sociale en religieuze verdeeldheid” en niet nader gespecificeerde “extremistische trekken” vertoonde.

  FvD: "Verwerp het WEF, de Grote Reset en hun Transhumanistische Agenda" (Nederlands transcript)

Het predikaat extremistisch is scherp bekritiseerd door verschillende rechtenorganisaties in het Westen, die hebben aangevoerd dat het “absurd” en vaag is en dat het een “rampzalig” effect heeft gehad op de LGBTQ-gemeenschap in Rusland. De opname van een groep op de Russische lijst van “extremistische organisaties” verbiedt in feite al hun activiteiten en verbiedt alle bijbehorende symbolen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Britse ouders zijn woedend over LGBT-pornoboek dat kinderen van 8 jaar grafische seksuele handelingen leertVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Amerikaanse Rode Kruis ligt onder vuur omdat het van ontvangers van een COVID-19-vaccin verlangt dat ze de hotline bellen om te zien of ze nog in aanmerking komen voor bloeddonatie
Volgend artikelOnze jongeren zijn het product van de stervende cultuur van de westerse wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Niet alles over één kam scheren. Ik ken er zat, en die houden zich helemaal niet met kinderen bezig.
  Pedo’s doen dat.
  Pak die maar aan.

 2. En groot gelijk heeft hij, zo denk ik er ook over.
  De idioten moeten weg blijven van kinderen ipv van het promoten dat het normaal is dat je het verschil tussen een anus en een vagina niet kent. Ga toch weg vuillakken!!!

 3. Niet normaal vinden wat niet normaal is.
  Is woke normaal?
  Is pedofilie normaal?
  Is indoctrinatie van kinderen normaal?
  Is het normaal om kinderen van geslacht te veranderen?
  Is het oogsten van adrenogroom normaal?
  Is liegen en bedriegen normaal?
  Is stelen normaal?
  Is oorlog normaal?
  Is de huidige wetgeving normaal ?
  En zo kan ik nog even doorgaan.
  Wat niet normaal is moet je niet normaal gaan vinden.
  Denk na en luister naar je ziel en hart.

  • Je Vergeet één van de Belangrijkste.. namelijk LEUGENS, LIEGEN én LEUGENS… het hele westen kent Niets anders dan deze wereld van LEUGEN’S… het maakt ALLES ZO HEEL ERG KAPOT ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ alle media in deze Westerse wereld..er zijn geen waarden meer…J. ASSANGE…in ketenen….vanwege de WAARHEID DIE IS VERBODEN…en iedereen én Overal doet men hier aan mee…❗❗❗

 4. Wanneer ik zou moeten kiezen tussen de christelijke moraal en die van de vrijdenkers, dan kies ik voor de christelijke. Beschaving is iets waar we zuinig op zouden moeten zijn. Het lijkt zo logisch en voor de handliggend, maar als het eenmaal weg is, probeer het dan maar weer eens terug te krijgen; dat lukt je nooit. De kinderen begrijpen dat niet, onwetend als ze zijn over deze wijsheid. En dat doet mij wel eens verdriet. Hypocrieten en leugenaars krijgen veel te snel hun zin omdat slechtheid veel beter en eenvoudiger lijkt te scoren dan goedheid. (’t kan ook met de leeftijd te maken hebben en dat ik (dus) behoudender ben geworden, (logisch immers) maar toch.)

  • Onze ‘beschaving’ is niet weg, alleen aangepast aan een wat meer praktische toepassing van huichelaars en farizeeërs, waarop het mooie, NL spreekwoord past: ‘Als de vos de passie preekt, boer, let dan goed op je kippen!’

 5. Christus zij : als iemand aan kinderen komt, ware het beter dat hij of zij met een molensteen om zijn nek in de diepte van de zee werd gegooid:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in