De vraag of Nederland een kalifaat kan worden lijkt misschien vreemd. Maar de controversiële Franse auteur Michel Houellebecq heeft deze vraag voor Frankrijk in 2015 behandeld in zijn boek Soumission (Onderworpen).

Zijn boek beschrijft het jaar 2022. De Fransen gaan naar de stembus en er heerst politieke chaos in het land, met gewelddadige confrontaties tussen verschillende bevolkingsgroepen die zowel door de mainstream media als politiek correcte deugmensen wordt doodgezwegen. De strijd is tussen het rechtse Front National en de nieuwe partij van de Moslimbroederschap. Martine Le Pen’s Front National krijgt bijna 30 procent van de stemmen en wint de eerste ronde. Moslimbroederschap Mohammed Ben Abbes komt op de tweede plaats met iets meer dan 20 procent. De verkiezingenverliezers zijn links en de liberalen.

Voor de tweede verkiezingsronde moet het oude politieke establishment een kant kiezen. Omdat hun haat tegen het Front National groter is dan hun wantrouwen tegen de Moslimbroederschap kiezen ze ervoor om de laatste te ondersteunen en Frankrijk krijgt een islamitische president.

In zijn boek bekritiseert Houellebecq de grootstedelijke intellectuelen die zich bezighouden met cultureel relativisme en het belijden van humanistische waarden van tolerantie en vrijheid van meningsuiting, terwijl ze hun ogen sluiten voor fundamentalistische praktijken waar ze zelf nooit mee zouden kunnen leven, zoals shariawetgeving en vrouwenbesnijdenis.

De gelijkenis met Nederland is opvallend. Als de immigratie voortzet zoals nu, waarvan het overgrote deel islamitisch is, kan het in de nabije toekomst, misschien al in 2030, heel goed mogelijk zijn dat de islamitische Denk of andere nieuwe moslimpartij een prominente rol speelt.

  Nederland teleurgesteld: Geert Wilders heeft geen steun van coalitiepartners om nu premier te worden - maar zijn partij is nog steeds in opmars

Dan zullen de deugmensen, bestaande uit PvdA, D66, Groenlinks, SP en het grootste deel van de CDA, en VVD de voorkeur geven op een islamitisch partij te stemmen dan hun steun te geven aan de PVV of FvD.

De houding van de deugmensen ten opzichte van religie is paradoxaal. Traditioneel zijn de liberalen, socialisten en communisten altijd fel gekant tegen de christelijke religie, maken  het belachelijk en werken het tegen, noemen het “het opium van het volk”. Op deze manier is het christendom gemarginaliseerd in ons land. Maar als het om de islam gaat, is er uiteraard geen twijfel. In het multiculturele Nederland krijgt de islam de vrije loop en wordt gefinancierd via belastinggeld. Bij de islam maken zowel de overheid als de deugmensen een ideologische salto.

In de toekomst zullen we dezelfde angstaanjagende situatie krijgen zoals in Houellebecq’s scenario. Het is tijd voor de politieke partijen om te overpeinzen op welke waarden Nederland in de toekomst wordt opgebouwd – een multiculturele met meerdere parallelle samenlevingen waar andere wetten (sharia) van toepassing zijn, of een maatschappij op basis van westerse waarden als vrijheid, democratie, en waar de wetgeving voor iedereen geldt.

Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen

Vorig artikelBlanken op hun knieën voor zwarten om zich te verontschuldigen voor ‘racisme’
Volgend artikelStudie waarschuwt voor milieurisico’s van zonnepanelen – Gevaar van zware metalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in