Blame the victim – Verkrachtingsslachtoffer moslim grooming-bende: “Veel beledigingen van linksen en radicale feministische academici online”

0

Een steeds populairder idee is dat wanneer rassen/etnische groepen met elkaar in botsing komen, alleen minderheden het slachtoffer kunnen worden.

We verwaarlozen om de religieuze en raciale aspecten van de grooming-bendes duidelijk aan te geven… Het zegt hen dat het oké is om blanke mensen te haten – ‘Ella’, een Britse vrouw die in haar jeugd meer dan 100 keer werd verkracht door een Pakistaanse moslim grooming-bende

Eerder deze maand werd in het Verenigd Koninkrijk Sarah Champion, een Labour-politicus en parlementslid voor Rotherham (het epicentrum van seks grooming), beschuldigd van “het aanwakkeren van de vlammen van rassenhaat” en “zich gedragen als een neo-fascistische moordenaar”. Haar misdaad? Ze had het aangedurfd te beweren dat “Groot-Brittannië een probleem heeft met Britse Pakistaanse moslimmannen die blanke meisjes verkrachten en uitbuiten”, schrijft Raymond Ibrahim op Gatestone Institute.

Britse vrouwen, bijvoorbeeld, met inbegrip van verkrachtingsslachtoffers die de aandacht vestigen op “Aziatische” (politiek correcte newspeak voor Pakistaanse moslims) seks grooming-bendes, worden ook aangevallen door het “woke” establishment. Als het slachtoffer van de verkrachting blank is en de verkrachter niet, is ze helemaal geen slachtoffer; erger nog, ze is een “racist” en “hater” die, als er al iets is, blijkbaar verdient wat ze kreeg. “Blame the victim” is terug en wint terrein in het hele Westen.

Een paar weken eerder verscheen er een artikel met de titel, “Ik werd verkracht door de Rotherham grooming-bende – nu word ik online geconfronteerd met racistisch misbruik”. Daarin onthult een Britse vrouw dat haar moslimverkrachters haar “een witte hoer, een witte bitch”, noemden tijdens de meer dan 100 keer dat ze in haar jeugd werd verkracht door de Pakistaanse grooming-bende.

  Terrorisme? 7-jarig meisje keel doorgesneden in Brits park

De pogingen van Ella om de “religieuze en en raciale aspecten” en het soortgelijk misbruik van veel andere meisjes te benadrukken, leidden alleen maar tot “veel beledigingen van linksen en radicale feministische academici”, zegt ze. Dergelijke bewegingen “gaan in groepsverband online en vallen iedereen aan die ze beschouwen als een nazi, racistisch, fascistisch of blanke supremacist”.

De schuld – of in ieder geval de verantwoordelijkheid – bij het slachtoffer leggen is niet beperkt tot het Verenigd Koninkrijk. Volgens een verslag van 9 augustus 2019 werden “in de Zweedse stad Uppsala … vier vrouwen in evenveel dagen verkracht”. Hoewel de politie geen signalement van de verkrachters gaf – meestal een zekere indicatie van hun afkomst – gaven ze wel waarschuwingen voor vrouwen om “na te denken hoe ze zich gedragen”, om “vooruit te denken”, en niet “alleen uit te gaan”.

Na de seksuele aanvallen van moslimmigranten op duizend vrouwen op oudejaarsavond 2016 in Keulen, riep de burgemeester van de stad, Henriette Reker, vrouwen op om “beter voorbereid te zijn, vooral met het Keulse carnaval op komst. Hiervoor zullen we online richtlijnen publiceren die deze jonge vrouwen kunnen doorlezen om zich voor te bereiden”.

In Oostenrijk, nadat een 20-jarige vrouw die bij een bushalte in Wenen stond te wachten, werd aangevallen, geslagen en beroofd door vier moslimmannen – waaronder één die “zijn handen door mijn haar haalden en duidelijk maakte dat er in zijn culturele achtergrond nauwelijks blonde vrouwen waren” – reageerde de politie door het slachtoffer te vertellen dat ze haar haar moest verven.

  Het nieuwe spannende Duitsland: Nieuwe "angstruimtes" voor vrouwen en politie raadt aan "het uitgaan en de weg naar huis te plannen"

In Noorwegen wees Unni Wikan, een vrouwelijke hoogleraar sociale antropologie aan de Universiteit van Oslo, erop dat “Noorse vrouwen hun deel van de verantwoordelijkheid voor deze verkrachtingen op zich moeten nemen”, omdat moslimmannen hun manier van kleden provocerend vonden. Tot zover de feministische bewering dat vrouwen vrij zijn om zich zo verleidelijk te kleden als ze willen – en wee de man die dit verkeerd interpreteert, tenzij hij uit een raciale of religieuze minderheidsgroepering komt.

In de onderstaande video verwijst het Britse verkrachtingsslachtoffer naar haar verkrachter als “Aziatisch”, wat de Britse politiek correcte-taal is voor “Pakistaanse moslims”.

Asielzoeker vermoordt 14-jarig meisje en verkracht daarna haar lijk

Vorig artikelGeorge Soros pompt nog eens een kwart miljard dollar in racistische Black Lives Matter
Volgend artikelDuitsland: Marokkaan valt twee mannen met een bijl aan 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in