Debater en voormalige moslima Mona Walter duidt een gerenommeerde Afrikaanse imam aan die moslims oproept tot zowel moord als beroving van ongelovige kuffār mensen in Europa.

In een bericht op Facebook schrijft Walter dat ze zich gedwongen voelde een toespraak te laten zien van 26 december verleden jaar waarin imam Sheikh Xassaan Abu Salmaan, die in Kenia verblijft en grote grote invloed in buurland Somalië heeft, zijn moslim-volgelingen in de westerse wereld geweldsinstructies geeft, schrijft Samhällsnytt.

De imam zegt onder andere dat Europeanen ongelovigen zijn en dat het daarom geoorloofd is om hun eigendommen te stelen.

Verder maakt de imam voor de moslims duidelijk dat ze westerse landen moeten bedriegen en uitbuiten om ze failliet te laten gaan.

Een politieagent werkzaam bij de roofovervalafdeling in Stockholm heeft onlangs onder andere over een Oost-Afrikaanse bende vertelt die alleen Zweedse vrouwen berooft. Volgens de politie zouden de mannen hun gaande overvallen onderbreken als ze ontdekken dat de vrouw moslima is.

Waar de islam zich ook vestigt, het eindigt altijd slecht

  Politiegeweld in Afrika om Corona-infectie te voorkomen doodt veel meer dan het virus zelf
Vorig artikelZwarte mannen hebben drie keer meer kans om te sterven aan Covid-19 dan blanke mannen
Volgend artikelBlack Lives Matter uit stad verjaagd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Negers zijn goed afgeschermd door de linksen. je mag op de media-zelfs linkedin- niet refereren aan doelstellingen van moslims of aan statistische data van de FBI.

  Feit is dat in USA 10 maal zoveel zware geweldsmisdrijven plegen, terwijl zwarte maar 13% van bevolking zijn, tegen 60% blanken.
  Negers: 547.948 tegen blanken 59.778
  Als er een neger wordt vermoord: 93% kans dat de dader een negeris.

  het gezever over Floyd een zware criminele junk, maakt me misselijk.
  Maar toen een paar dagen geleden een blanke werd(onnodig) doodgeschoten in een station van de ondergrondse door ZWARTE agenten,(heel duidelijke video’s ook van de ondergrondse) werd dat volkomen doodgezwegen.

  iet EEN keerop CNN gezien.

 2. De Somalische mannen die NL binnenkwamen werden gescanned.
  28% schizofreen; 20% anders gestoord.
  Gek door inteelt.

 3. weet deze idioot dan niet dat ze in het land van de islam behandeld worden al slaven want de bruintjes zijn echte racisten en kijken neer op zwarten.

  • Wat doe je dan Romy met de uithuwelijking van moslim meisjes onder de veertien jaar die dan binnen het eerste jaar al hun eerste kindje baren ?? Of valt dit helemaal onder de noemer vrome moslima die ondergeschikt is aan de man ? Denk dat er daar veel meer oneerbare toestanden gebeuren dan je zelf wel wilt weten …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in