Maikolaquino / Pixabay

De opmars van de tirannie is begonnen. U ziet het elke dag in de covid-lockdowns, vaccinpropaganda, door de overheid gesponsorde censuur en bank- en financiële beperkingen op wat u met uw eigen geld mag doen.

De schokkende waarheid is echter dat het nog veel, veel erger gaat worden als we de opmars van tirannie, die om ons heen steeds sneller gaat, niet stoppen, schrijft Mike Adams.

In de analyse van vandaag beschrijf ik 10 ongelooflijke dingen die zeker zullen gebeuren als we de opmars van de tirannie niet stoppen en onze privacy, onze waardigheid en onze toekomst terugnemen.

De mensheid staat nu voor een cruciale keuze: Ofwel kiezen we het pad van totale onderwerping onder een autoritaire, technofascistische dictatuur, ofwel kiezen we ervoor om in plaats daarvan gedecentraliseerde financiën, vrije meningsuiting, rationaliteit en de rechtsstaat te omarmen.

Hier is mijn lijst van 10 ongelooflijke dingen die zullen gebeuren als we de tirannie niet stoppen, met de meest milde uitkomsten bovenaan de lijst en de meest nachtmerrieachtige uitkomsten onderaan de lijst.

Tien nachtmerrieachtige gevolgen als we de tirannie niet terugdraaien

1) Alle cryptocurrency, goud en zilver zullen verboden worden. Alle financiële transacties zullen via gecentraliseerde controlesystemen van het regime moeten gaan, inclusief CBDC’s. U zult verplicht zijn om deel te nemen aan een CBDC om belasting te betalen, voedsel te kopen en een UBI (Universeel Basisinkomen) te ontvangen. Al uw aankopen zullen gecontroleerd en beperkt worden, indien nodig, om uw gedrag vorm te geven.

2) Uw mogelijkheid om voedsel (en vooral vlees) te kopen zal sterk beperkt worden op basis van uw score voor culturele en klimatologische naleving. U zult beperkt worden tot een calorielimiet van de toegestane boodschappen, en alle voedingsmiddelen die geacht worden niet in overeenstemming te zijn met de klimaatpropaganda (d.w.z. kaas, vlees en melk) zullen beperkt worden.

  Vaccins stoppen overdracht niet, maar gezondheidsambtenaren spreken over "pandemie van de ongevaccineerden

3) U moet zich conformeren aan de narratieve eisen van het regime, en als het regime zijn standpunt over iets verandert, moet u met terugwerkende kracht al uw eerdere artikelen, video’s, berichten op sociale media en podcasts aanpassen aan de nieuwe narratieven, of u krijgt te maken met straffen en censuur.

4) Het zal u verboden worden om voedsel te verbouwen, zaden te sparen of kippen te houden zonder toestemming (en vergunningen) van de overheid, die zal eisen dat u genetisch gemanipuleerde zaden gebruikt en uw boerderijdieren herhaaldelijk vaccineert. (En rauwe melk is niet toegestaan).

5) Het zal u volledig verboden worden om vuurwapens, munitie, messen, ballistische vesten of andere zelfverdedigingsartikelen te kopen, waardoor u overgeleverd bent aan de genade van de wetteloze staat die de politie ontmantelt en gewelddadige criminelen op straat zet.

6) De staat zal uw kinderen medisch kidnappen en ze verminken om een “geslachtsverandering” te bewerkstelligen, en als u probeert tussenbeide te komen, wordt u aangeklaagd voor misdaden en kindermishandeling. Dit staat op het punt om wet te worden in Californië.

7) U zult verplicht worden om een door de overheid gecontroleerd netwerk van videocamera’s en microfoons in uw huis te installeren om ervoor te zorgen dat u niets zegt dat tegen de “feiten” ingaat die door het regime gepusht worden. AI-systemen zullen uw spraak en activiteiten in de gaten houden en u vervolgens rapporteren aan overheidsinstanties als u afwijkt van de vereiste mate van gehoorzaamheid.

8) Het zal u verboden worden om een benzine- of dieselvoertuig aan te schaffen, maar tegelijkertijd zal uw elektriciteitsverbruik thuis strikt beperkt worden op basis van uw score op het gebied van klimaat en cultuur. Met andere woorden, als u ooit uw auto wilt opladen en ergens naartoe wilt rijden, zult u volledig gehoorzaam moeten zijn aan het narratief van het regime, anders zult u nooit genoeg kilowatturen beschikbaar hebben om uw EV op te laden. Alleen degenen die de belachelijke leugens van het regime napraten – d.w.z. “een man kan een vrouw worden” – zullen gebruik mogen maken van vervoer.

  Waren de gemaskerde massa's onder hypnose?

9) U zult waarschijnlijk vervangen worden door AI-systemen of automatiseringsrobots die uw huidige baan zullen overnemen. Als u van uw werk wordt verdrongen, wordt u op een UBI-systeem geplaatst om automatische digitale betalingen te ontvangen, maar om toegang te krijgen tot uw UBI-“voordelen” moet u volledig up-to-date blijven met alle vaccinatievereisten, ongeacht hoeveel er gevraagd worden (en ongeacht de veiligheid ervan). In feite zult u, om een UBI te ontvangen en u genoeg voedsel te kunnen veroorloven om op het nippertje niet te verhongeren, ermee moeten instemmen om uzelf te onderwerpen aan door de staat gesponsorde medische zelfmoord via eindeloze vaccinatiespuiten. Om te leven, met andere woorden, zult u zich moeten overgeven om langzaam door de staat gedood te worden.

10) Extra UBI voordelen zullen worden toegekend aan personen die vrijwillig toestaan dat “factcheckers” en “handhavers van de openbare veiligheid” onbeperkte real-time toegang krijgen tot de microfoons en camera’s op hun mobiele apparaten. Dit zal gewone burgers veranderen in wandelende spionagemachines die alle omringende audio en video uit hun directe omgeving zullen opvegen. Om dit te bereiken zijn 5G communicatiesnelheden nodig, en wanneer “slimme kleding” realiteit wordt, zullen microfoons en camera’s in shirts, jassen, hoeden en andere kledingstukken worden ingebouwd en realtime audio en video naar overheidscontroleurs sturen die AI-analyse zullen gebruiken om transcripties te genereren die met trefwoorden kunnen worden doorzocht op “spraakovertredingen” die in strenge straffen zullen resulteren. Dit betekent dat u door iedereen, overal en op elk moment bespioneerd kunt worden, ook als u alleen maar over een trottoir loopt of in een restaurant zit te kletsen. Het bereik van het regime zal onbeperkt zijn. Deze technologie werd al getest tijdens covid, waarbij individuele bewegingen werden gevolgd en mensen werden opgesloten als uit de geolocatiegegevens van hun telefoon bleek dat ze zich in de nabijheid bevonden van iemand die later positief testte op covid.

  Wat was de oorzaak van de Hawaiiaanse bosbranden waarbij tientallen doden vielen en de historische stad Lahaina in Maui verwoestten?

Bekijk hier een meer gedetailleerde uitleg, in de aflevering van Brighteon Broadcast News van vandaag:

Bitchute: Bitchute.com/video/MDZi1zpPMkC3/

Brighteon: Brighteon.com/b7d3ecf6-d69a-4238-9145-eb34488cfee7


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Voormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOver het mislukken van de Oekraïense tegenaanval
Volgend artikelKievse strijdkrachten lanceren nieuwe golf van aanvallen in Zaporozhye, delen van Donetsk (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Ik blijf door strijden maar ook daar komt een einde aan. Ik denk er serieus over om naar Texas te verhuizen. Puur om mezelf met 29 miljoen Texanen te kunnen verdedigen, gewapend tot de tanden. Er is geen andere plek waar dat kan. Want als het erop aan komt zal er zeker een afscheiding plaats vinden in Amerika.

  Hongarije staat ook op m’n lijst maar daar zit ik dichter op het vuur. Mij lijkt Texas het beste op het moment dat ik net nog kan vliegen

  Hier blijven is geen optie, dan is het de dood of de gevangenis (concentratiekampen?)

 2. Mis niet de kans om te leren waar Robert F. Kennedy Jr. echt voor staat. In dit onthullende interview met Musk neemt Kennedy een standpunt in over censuur, de oorlog in Oekraïne, COVID en de gevaren van AI. Daag het establishment uit en ontdek de echte Kennedy.

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/06/17/reclaiming-democracy-with-rfk-jr-and-elon-musk.aspx?ui=bdeb63858197005513de347f8b05b6f2f52b0e5d75df3ebbc7edffcf77fcf41c&sd=20221202&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20230617_HL2&mid=DM1410916&rid=1830543026

  • JFK waarschuwde in een speech voor de media in 1963 voor de “secret societies” die de CIA bemensden en die hij “in stukken zou scheuren”. Binnen no-time werd hij vermoord. Die “secret societies”zijn nog steeds aan de macht, ook in Nederland/Europa. Poetin noemt ze satanisten en nazi’s. Internationaal moet de vrijmetselarij verboden worden net als in de Republiek der 7 Verenigde Nederlanden in 1735. Vrijmetselaars werden toen opgesloten en ontsnapten naar Schotland en later naar Amerika om daar in 1776 de Verenigde Staten op te richten als een vrijmetselaars-staat tot de dag van vandaag. Kortom een verbod op de vrijmetselarij zou de wereld verlossen van de meeste oorlogen en genocides zoals met een injectie en 5G van 22 gHz dat binnenkort alle “gevaccineerden”zal doden via de grafeenoxide in hun bloed (dr. Rachid Buttar) Laten we hopen dat de Russen de oorlog zsm winnen en een eind maken aan de vrijmetselarij omdat we het zelf als christenen niet kunnen.

 3. Als zelfs BRICS WEF geinfecteerd is, (Luna/,Brazil, hartelijk ontvangen in de BRICS aliance) weet ik t ook niet meer.

  Moet ik dan voor Rusland juichen.

  Nee, ik juich nergens meer voor. Ik zal mij enkel nog verdedigen tegen wat voor kwaad dan ook. Tot de dood desnoods. Ik zal mijzelf nooit conformeren aan een ziek en corrupt collectief.

  • Zo voel ik me ook.
   Wanhopig, maar het wordt de dood of de gladiolen.
   Vluchten? Texas? Hongarije?
   Voor mij als eenling misschien een oplossing.
   Maar ik ga voor ONS!

 4. Dus M.A.W je bestekbak is ook verboden ?
  Als ik dat topic zo lees de 10 gebeuren.
  Dan lopen de griebels over je rug .
  Het is al een tijd bezig hoor kijk en bewuste reguurders zien dit gedoe en komende op grote schaal al voor bij hebben zien komen .
  Verwijs naar eerder topic van FN .
  https://www.frontnieuws.com/mk-ultra-gedragsverandering-door-drugs-en-marteling/

  Of neem dit gebeuren en topje van de ijsberg gebeurtenissen uit het verleden .
  “Attica
  Sluimerende onvrede in Attica
  De bewakers zijn verbaasd. Meestal is er in de eetzaal geroezemoes en gekletter van borden te horen, maar op deze zondag in augustus 1971 is het verdacht stil in de ruimte van de zwaarbewaakte Attica-gevangenis. De gedetineerden zitten onbeweeglijk op hun stoel, en iedereen heeft een zwarte veter of een zwart stuk stof om zijn bovenarm ten teken van rouw.
  ‘Wat is dit?’ vraagt een cipier aan zijn collega.
  ‘Het gaat over Jackson,’ antwoordt deze.
  De zwarte burgerrechtenactivist George Jackson is een dag eerder doodgeschoten toen hij uit de San Quentin-­staatsgevangenis in Californië probeerde te ontsnappen.
  Om hun medeleven te betuigen praten en eten de gevangenen in Attica niet, en achter hun zwijgen gaat een woede schuil die zich over lange tijd heeft opgebouwd.
  De autoriteiten sturen al jaren gedetineerden uit de overvolle gevangenissen van New York naar de Attica Correctional Facility, die is berekend op 1600 mensen. Nu zitten er 2243 mensen vast onder erbarmelijke omstandigheden.
  Het eten is belabberd: de keuken serveert troebel, lauw water als kippensoep. De gevangenen krijgen één rol wc-papier per maand en mogen maar één keer in de week douchen – koud.
  De gedetineerden krijgen geen medische hulp, onderwijsmogelijkheden ontbreken en geweld en racisme zijn aan de orde van de dag: de blanke bewakers spreken de zwarte gevangenen aan met boy of nigger en noemen hun knuppels nigger sticks (negerstokken).
  Twee werelden botsten op elkaar
  Blank tegen zwart, rijk tegen arm, oud tegen jong. De bewakers en gevangenen in Attica kwamen haast van verschillende planeten. De enorme tegenstellingen leidden tot spanningen achter de muren.”

 5. Dat word een burger-oorlog hoop ik.Maar van de autochtone bevolking mmoeten we het ook niet hebben.
  Veels te ver geindoctrineerd en volgzaam,bijna slaafs te noemen.
  De mensen uit het M.O. en Afrika,die hebben in ieder geval meer ervaring met wapens omgaan,dan de Ned. bevolking.We hebben ook nog een aardige kliek criminelen die dat ook kunnen.

 6. “5) Het zal u volledig verboden worden om vuurwapens, munitie, messen, ballistische vesten of andere zelfverdedigingsartikelen te kopen, waardoor u overgeleverd bent aan de genade van de wetteloze staat die de politie ontmantelt en gewelddadige criminelen op straat zet.”

  Het moet zijn:

  5) Het zal u volledig verboden worden om vuurwapens, munitie, messen, ballistische vesten of andere zelfverdedigingsartikelen te kopen, waardoor u overgeleverd bent aan de genade van de wetteloze staat die de politie bestaande uit gewelddadige criminelen op straat zet.

  Wie een geweten heeft is aan het omscholen of loopt met die gedachte om niet de beul te worden die het blauwe uniform is gebleken te zijn…..komt u inhoudelijke achter als u openbaar uw grondwettelijke rechten gebruikt…

  Geweld tegen de bevolking door de staat MOET via de politie worden uitgevoerd, anders kan de staat de eigen burgers geen geweld aandoen.

  • Duchesne juni 17, 2023 at 14:06
   Ik kan het zelf maken.Koop niets wat geregistreerd word.Kogels word wat moeilijker,doch niet onmogelijk.

 7. Oh ja? Nou slaat het stuk voornamelijk op de VS, dus laat ik dan ook op die manier antwoorden.

  1 – Kunnen ze proberen, maar dan zullen ze mijn edelmetaal toch echt moeten komen halen, dacht het niet. Bovendien kan men als men wil gewoon onderling ruilhandel gaan doen, wat meteen ook een einde aan de BTW betekent. Mijn kip tegen een reparatie bv.

  2 – Barst maar. Ik koop voornamelijk van lokale boeren en homesteaders.

  3 – Ik zit niet op sociale media, dus het zal wel

  4 – In Nederland kan dat misschien, maar hier in de VS gaat dat toch wat moeilijker worden. Er zijn te veel mensen die dat doen en die trekken zich niks aan van dergelijke regelgeving. Veel lokale sheriffs zullen ook helemaal niet geneigd zijn daaraan mee te werken en handhaving gaat enorm moeilijk worden.

  5 – Dat is een goede manier om een burgeroorlog te beginnen in de VS aangezien het regelrecht tegen het 2nd amendment ingaat en steeds meer mensen juist wapens aanschaffen omdat de criminaliteit zo uit de hand loopt. Iedereen die denkt dat het leger daarvoor kan worden ingezet heeft niet alleen een gaatje in de kop, maar ook blijkbaar niet gezien dat dat leger in oa Afghanistan een pak slaag heeft gehad van gewapende burgers. Plus dat het een goede manier is om het leger te splijten.

  6 – Dat verschilt per staat, maar in iedere staat is het toegestaan thuisonderwijs te geven, je ziet nu ook dat steeds meer ouders zich uitspreken tegen scholen en hun kinderen van school halen

  7 – Wensdenken, maar zie punt 5; een goede manier om een burgeroorlog te starten. Vergeet ook niet dat dergelijke verbindingen in de steden misschien haalbaar zijn, maar dat internet in het achterland (dus veruit het grootste deel van de VS) van veel mindere kwaliteit is en dat mensen in dat achterland hier niet op zitten te wachten.

  8 – Dat zou kunnen. En binnen 3 maanden zakt de VS in elkaar. Vrijwel ALLES wordt vervoerd over de weg, via vrachtwagens. Als die niet rijden stort de zaak in no-time in elkaar omdat de bevoorrading van alles daarvan afhangt. Het electriciteitsnet heeft nog geen fractie van de capaciteit die nodig zou zijn om het vrachtverkeer electrisch te laten gebeuren, laat staan het woon-werk verkeer. En het net is zo verouderd en kwetsbaar dat er ook geen zicht op is om dat op korte of zelfs maar middellange termijn te veranderen.

  9 – Voornamelijk kantoorbanen als boekhouden, personeelszaken, veiligheidsvoorschriften, secretaresses etc. in eerste instantie. En die worden voornamelijk bezet door vrouwen, waarna er een enorm gegil zal opstijgen van al die ‘sterke onafhankelijke vrouwen’, maar wat ook heel goed kan leiden tot een teruggang naar meer traditionele rollenpatronen, wat een enorme weerslag zal hebben in beleid omdat het voornamelijk vrouwen zijn die de progressieve agenda aanhangen. Als die opeens worden teruggezet naar een traditionele rol zal de steun ervoor in elkaar zakken

  10 – Mogelijk. Maar alweer voornamelijk in stedelijke gebieden. In kleine landelijke gemeenschappen lopen dergelijke verklikkers en hun gezin goede kans een erg onaangenaam leven te gaan krijgen.

  • Kan soms wat ongemakkelijk worden als je teveel info hebt. Was al een beetje weggezakt, maar herinner me nog wel dat ik het heeeel bizar vond dat niemand hem levend vond en hij plotseling door die man op zondagochtend (bij een fietstochtje) zo maar werd gevonden.

 8. Bijzondere keus, geen enger gebied dan noord amerika in mijn beleving.

  Ik wil Russisch leren, maar een studie kopen via internet….te gevaarlijk hier.

  • Dit is echt onzin. Een cursus Russisch volgen is niet gevaarlijk. Dat soort opmerkingen is aanstellerij/aandachtzoekerij

 9. Know we are in the age of knowing……earth deserves total balance

  The Photon Belt also ensures that knowledge that has been stored in our consciousness and physical body is activated. Knowledge that was previously stored in cells, bones and our DNA (a potential of 12 strands) becomes available. Brain will no longer operate at 8-20 percent but at FULL CAPACITY……

  Soon evolution will require a transition to the so-called beta frequency, where the brain works clearly and fog-free.

  The Great Solar Flash and The Great Awakening
  (What you need to know)

  The Great Solar Flash which will have an extremely profound and transformational impact……
  https://youtu.be/LcTqxmd3ut4

  The end of the “patriarchal” era. The end of an ego-driven society. In which control, selfishness, greed, fear, survival, manipulation and power prevail.

  So many people waking up to who they really are to some of the shadow things that had been going on behind the scenes.

  This is a new level that will be the key for each of us to understand our problems and the influence of the Universe on our lives to become real straight from the HART with no false intentions.

  The meaning explains in the Dark-Night souls and inner storms in people and are afraid to be faced……Many also experience unexplained tantrums. This is because the Photon Belt energy brings out old anger energy from chakra systems, which has not been removed in previous lives.
  Many are overwhelmed by it…..

  KUNDALINI AWAKENING = TRUTH BEYOND THE VEIL
  SPIRITUAL TRANSMISSION & HUMAN ASCENSION

  Yoga & Siddha Consciousness who emanates & shares rare in this day & age Knowledge of the Original

  Kundalini Spiritual Awakening = Self-Refinement
  LOVE is unconditional

  Most of the people believed they had kundalini awakening but the amount of energy I experienced going out to my had was incredible very powerful energy is very hard to explain.

  Is living in the “know”
  https://youtu.be/Gji0BpDN0Mo

  It’s beyond reality beyond word’s is the awakening.
  You see everything behind others agendas is tuning in on others.

  Can you see their agenda with false thoughts…..I am exploring some intuitive insights paired with some research I have done on the topic of solar storms. I think this is why a lot of us are scrambled lately…

  A massive collective detox……..We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world. A New Moon in Gemini is about your inner world = where the following topics come up: Beware of people with 2 faces, who lie and cheat.

  The whole event is during from 2012 -2030
  Is the Purification of earth globally.

  The energy of the photon belt may account for:
  -Global Warming
  -Sun’s decrease in magnetics
  -The shift or change of all planets in our solar system

  Planetary & Seismic Update 17 June 2023
  TREMORS ABOVE AVERAGE?
  https://youtu.be/QAWjp8rZgek

 10. Ja ik hoor veel dat mensen ons land willen ontvluchten maar dat is net als het paard achter de wagen te zetten , nee er is maar een oplossing samen opkomen voor onze rechten en vechten om ons land en de vrijheid te behouden, en ja ik ben ook bang voor de toekomst van onze kinderen en ons volk en ons land maar wij staan erbij en kijken toe hoe de elite onze nieuwe slaven drijvers het voor het zeggen hebben.
  Laten wij niet bang zijn voor dat tuig zij mogen wapens hebben maar je moet ook de mensen hebben die ze kunnen gebruiken en als onze zonen en dochters en vaders het geweer op dat tuig richten dan is het voorbij voor dat elite tuig laat mij nou maar dromen ik weet ook dat het volk bang en laf is en zij gaan het inzien als ze niets meer hebben zelfs nog geen eigenwaarde meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in