Foto Credit: Expose-news.com

We zijn getuige van het “hacken van mensen” zoals beschreven door Noah Harrari toen hij zijn visioen vierde dat ook het einde van de menselijke geest inhoudt. Er zijn nu veranderingen te zien in het bloed van degenen die gedwongen werden om de covid-injectie te nemen en misschien verrassend voor sommigen, zijn deze veranderingen te zien in het bloed van degenen onder ons die zich verzetten tegen de injectie. Microscopische zelfassemblerende technologie onttrekt levenskracht uit onze bloedcellen terwijl ze netwerken van filamenten en nanochips assembleert’ volgens Dr. Mark Trozzi die het werk en de bevindingen aanhaalt van Dr. Ana Maria Mihalcea, MD, PhD die de inhoud van de Covid-19 injecties heeft bestudeerd en uiterst belangrijke bevindingen en oplossingen heeft die we allemaal nodig hebben, schrijft Patricia Harrity.

Disclaimer: Het volgende is ter informatie en is op geen enkele manier medisch advies of een aanbeveling voor een van de genoemde producten.

Opzettelijke verontreinigingen in onze lucht, ons water en ons voedsel

Dr. Mihalcea legt uit dat de covid-19 injecties belangrijke bouwmaterialen bevatten voor deze nano-tech bedrading van mensen; evenals de onnatuurlijke witte rubberachtige “stolsels” die in slachtoffers worden aangetroffen en deze belangrijke invasieve elementen worden ook overgedragen op niet-geïnjecteerde individuen. Meer materiaal voor deze assemblage kan worden geleverd door eiwitten die door ons eigen lichaam worden gemaakt als reactie op genetische elementen van deze zelfde injecties. Nog meer van de materialen die in ons worden opgebouwd zijn opzettelijke verontreinigingen in onze lucht, ons water en ons voedsel.

De bevindingen van Dr. Milhalcea gaan verder dan het mRNA, DNA, spike-eiwitten, het verschuiven van het ribosoomframe en andere belangrijke toxiciteitswetenschap die Dr. Trozzi zelf de afgelopen vier jaar in detail heeft gedeeld, up-to-date inzichten in nanotechnologische invasieve elementen van de covid-19 injecties en deelt ze diepgaande beelden van haar microscoop, samen met andere laboratoriumanalyses, patenten en gedegen theorieën’ volgens Dr. Trozzi die te zien is in dit fascinerende interview met Dr. Ana.

Wie is Dr. Ana Maria Mihalcea?

Dr. Mihalcea, MD, PhD is de president van AM Medical LLC, een anti-verouderingskliniek gewijd aan de omkering van alle ziekten en ook een bekroonde auteur van het boek “Light Medicine – A New Paradigm – The Science of Light, Spirit and Longevity” Ze is ook de oprichtster van Tru Blu Medical, ontwikkelaar van Blue Light Wellness wraps.

Wat misschien nog belangrijker is voor sommigen, is dat Dr. Ana een gediplomeerd arts Interne Geneeskunde is met een PhD in Pathologie met meer dan 20 jaar klinische ervaring. Ze is ook zeer gekwalificeerd in klinisch en laboratoriumonderzoek, evenals microscopie en haar onderzoeksgebied is het afbreken van C19-vaccins, therapeutische benaderingen waaronder het ontgiften van metalen en het uitschakelen van zelf-assemblage nanotechnologie.

Donkerveldmicroscopie

Dr. Ana gebruikt een techniek genaamd donkerveldmicroscopie om het bloed van haar patiënten te analyseren. Net als veel andere artsen heeft ze de afgelopen jaren eigenaardige afwijkingen in het bloed opgemerkt, waaronder de aanwezigheid van filamenten, kleine knipperende lichtjes en de stapeling van rode bloedcellen (bekend als ‘rouleau’-vorming).

  Het bloed van COVID-gevaccineerde mensen heeft een vreemd artefact... dat van mij ook!

Dr. Tess Lawrie heeft Dr. Ana onlangs aan het woord gelaten in een substack-artikel en informeert ons dat Dr. Mihalcea in een artikel meldt dat ze deze structuren nu aantreft in het bloed van zowel niet-gevaccineerde mensen als van mensen die de injecties hebben gekregen en dat er ‘Mysterieuze rubberachtige stolsels worden aangetroffen in de bloedvaten van mensen sinds de uitrol van de zogenaamde ‘Covid-19 mRNA-vaccins’. Ze gelooft dat dit te wijten is aan ‘shedding’ – de verspreiding van nano-componenten van geïnjecteerde naar niet-geïnjecteerde mensen.

Dr. Ana zegt “Mensen vragen de hele tijd – als de bevindingen in niet-gevaccineerd C19 bloed zo slecht zijn als ik zeg, waarom hebben dan niet meer niet-gevaccineerde mensen problemen. Ik kan duidelijk zeggen dat dit zo is. Mensen die niet gevaccineerd zijn met C19 beschrijven symptomen van vermoeidheid, hartkloppingen, hersenmist, maag-darmproblemen, angst, depressie, nieuwe ontregeling van de hormoonhuishouding, onregelmatige menstruatie, hoofdpijn, gevoeligheid voor elektromagnetische velden en vele andere problemen die ze niet hadden voor de introductie van de C19 vax. Vaak zijn mensen gevoelig genoeg om significante symptomen te voelen wanneer ze worden blootgesteld aan individuen die C19 geïnjecteerd hebben.” (bron).

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/darkfield-live-blood-analysis

Wat veroorzaakt de rubberachtige stolsels?

Ongevaccineerd levend bloed dat filamenten, lichtbronnen en stapels rode bloedcellen laat zien. (Klik voor groot)

Dr. Tess Lawrie zegt dat een ander verontrustend fenomeen dat is waargenomen sinds de introductie van de Covid-injecties – in eerste instantie door balsemers die ze uit de bloedvaten van overledenen haalden, en meer recent bij levenden, door mensen die in katheterisatielaboratoria werken – de aanwezigheid is van vezelachtige, rubberachtige stolsels.

Dr. Ana legt uit dat deze abnormale stolsels lijken te bestaan uit amyloïde of prionachtige eiwitten:

 • Verschillende eiwitten kunnen amyloïden vormen, dat zijn geordende aggregaten van eiwitfibrillen. Sommige amyloïde eiwitten worden in verband gebracht met ziekten zoals Alzheimer, Parkinson en de ziekte van Creutzfeldt-Jacob (CJD).
 • Prionen zijn besmettelijke eiwitten. De eiwitmolecule kan verkeerd gevouwen zijn, waardoor een sjabloon ontstaat dat zelfreplicatie mogelijk maakt. CJD is een voorbeeld van een prionziekte die wordt veroorzaakt door een amyloïde eiwit.

Hoewel de rubberachtige klonters eruit zien als amyloïde eiwit en zich gedragen als prionen omdat ze duidelijk kunnen groeien, suggereert het onderzoek van Dr. Ana dat ze niet spontaan ontstaan uit natuurlijk voorkomende amyloïde eiwitten. Ze gelooft eerder dat er ook synthetische hydrogels bij betrokken zijn. Op het gebied van synthetische biologie, dat erop gericht is om mensen en technologie met elkaar te laten versmelten, worden hydrogels bijvoorbeeld gebruikt bij de ontwikkeling van biosensoren en brein-computer interfaces. Ze worden ook gebruikt in de duistere sciencefictionwereld van de ontwikkeling van biowapens.

Effecten van methyleenblauw op microrobots en de ontwikkeling van rubberachtige klonters – een mogelijke oplossing?

Dr. Ana Mihalcea gelooft dat methyleenblauw (MB) hoop biedt.

Een ernstig probleem met de rubberachtige stolsels die zich ontwikkelen in de bloedvaten van mensen is dat ze niet opgelost kunnen worden met conventionele bloedverdunners. Interessant genoeg blijken hydrogels zich echter zeer sterk te binden aan de MB molecule en kan MB worden uitgescheiden via de nieren. Bovendien wordt MB momenteel onderzocht als mogelijke behandeling voor de ziekte van Alzheimer en andere neurodegeneratieve aandoeningen waarbij zowel amyloïde eiwitten (bijv. bèta-amyloïde en alfa-synucleïne) als prioneiwitten betrokken zijn.

  "Er is iets vreemds aan de hand met de ontvangers van vaccins. Wat dat precies is, zal alleen de tijd leren"

Uit een aantal onderzoeken is gebleken dat MB amyloïde en prionen oplost en voorkomt dat ze samenklonteren, en dat het reeds aanwezige amyloïde kan omkeren. Dr. Ana besloot daarom te onderzoeken of MB deze ongebruikelijke rubberachtige stolsels kon oplossen. Omdat ze bezorgd was dat de stolsels zich begonnen te vormen bij mensen die de Covid-19 injectie niet hadden gekregen, nam Dr. Ana in één experiment twee bloedmonsters van een ongevaccineerd persoon. Ze voegde MB toe aan één monster en liet ze een nacht staan. In het bloedmonster dat niet behandeld was met MB ontwikkelde zich een rubberachtig stolsel, terwijl in het monster dat MB bevatte het stolsel meer dan 90% kleiner was. In een vervolgexperiment, nadat de patiënt een paar weken MB oraal had ingenomen, werd er veel minder van het hydrogelpolymeer in het bloed gevonden. Bron

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/methylene-blue-effects-against-micro

Zou MB ons kunnen helpen om af te komen van de rubberachtige stolsels en nanotech ‘robots’ die zich in ons bloed vormen? Dr. Ana gelooft dat het kan helpen, maar het is niet de enige oplossing.

Metalen en synthetische polymeren!

Alsof amyloïden, prionen en hydrogels nog niet genoeg waren, onthulde spectrale analyse van de stolsels de aanwezigheid van metalen (koper, zink en selenium), evenals polyamide-eiwitten die worden gebruikt bij de productie van nylon! Geen wonder dat deze rubberachtige structuren zo resistent zijn tegen normale methoden om bloedproppen op te lossen.

EDTA is een stof die sterk aan metalen kan ‘chelaten’ of binden. In dit geval zou het gebruikt kunnen worden om de metaalverontreinigingen te verwijderen, die de halfgeleidende antennes van nano-biosensoren kunnen worden. Metalen werken ook als een katalysator die de polymeeraggregaten sneller doet groeien en sterker doet binden, dus het verwijderen ervan kan helpen om de klonters af te breken. Bron

Hoop en genezing

Of iemand nu wel of niet de Covid-19 injectie heeft gekregen, we lopen allemaal het risico op deze besmetting door nanotech-componenten waarvan Dr. Ana heeft aangetoond dat ze zich kunnen combineren met natuurlijk voorkomende moleculen in ons lichaam om potentieel dodelijke structuren op te bouwen. Dankzij haar kennis van nanotechnologie ontwikkelt Dr. Ana behandelingen die hoop en genezing bieden. Drie behandelingen die veelbelovend zijn gebleken in het verwijderen van nanostructuren uit het bloed, het herstellen van het natuurlijke microscopische uiterlijk van het bloed en het mogelijk oplossen van de rubberachtige stolsels zijn onder andere:

 • EDTA-infusies om metalen te chelaten en de rode bloedcellen te regenereren om stolling te voorkomen.
 • Hoge dosis vitamine C om stolsels te voorkomen en de elektrische geleiding van het bloed te herstellen.
 • Methyleenblauw om de amyloïde hydrogel op te ruimen en als krachtige elektronendonor te fungeren. Bron

Dr. Ana Mihalcea heeft een serie video’s waarin ze haar bevindingen uitlegt. Ik heb twee afleveringen uit de serie voor je gedeeld waarvan ik persoonlijk vond dat ze de hier besproken onderwerpen behandelden, maar ik raad je zeker aan om de serie te bekijken als je tijd hebt.

  COVID-19 vaccins worden gebruikt om mensen te doden in wat de grootste genocide in de geschiedenis lijkt te worden

Zelfassemblage nanotechnologie Donkerveldmicroscopie met levend bloed: Een overzicht in beelden.

Dr. Mihalcea bespreekt het mechanisme van zelfassemblage nanotechnologie in levend bloed in de onderstaande video, aflevering 13 in een zeer informatieve serie. De video neemt ons mee door een overzicht in beelden, waarin Dr. Ana ‘de patronen bespreekt die worden gezien en die worden herhaald en die verifieerbaar kunnen worden begrepen als bouwplaatsen en aanwezigheid van de technologie in het bloed’.

Kunstmatige intelligente transformatie van de mensheid – Nano- en microrobots in menselijk bloed

Als vervolg op aflevering 13, waarin Dr. Mihalcea het mechanisme van zelfassemblage nanotechnologie bespreekt, duikt ze in deze aflevering in de nano- en microrobots die in levend bloed worden gezien en hoe zij de zelfassemblage van de filamenten en structuren in het bloed aansturen. Ze worden ook onderdeel van mesogenen, vloeibare kristallen voor biosensing en afstandsbesturingstoepassingen’.

Gelukkig heeft Dr. Mihalcea ook oplossingen, zoals te zien is op voor en na foto’s van het bloed van haar patiënten, waarop je kunt zien hoe zachte remedies het bloed van mensen weer normaal hebben gemaakt. Kunstmatige intelligente transformatie van de mensheid – Nano- en microrobots in menselijk bloed.

Een tweede blik op methyleenblauw.

Ik wil nogmaals benadrukken dat ik geen medisch advies geef, maar lezers wil aanraden om hun eigen onderzoek naar het onderwerp te doen en het gevoel te krijgen dat er hoop is dat we allemaal, geprikt en ongeprikt, kunnen genezen van de misdaden die tegen ons zijn begaan. Methyleenblauw is misschien niet geschikt voor iedereen en kan een contra-indicatie hebben voor mensen die bepaalde medicijnen gebruiken. Dit is niet mijn afdeling en ik ben daarom niet gekwalificeerd om advies te geven.

In de onderstaande video van de Real Health Podcast spreken Chief Medical Officer Dr. Ron Hunninghake, MD, en Dr. Thomas Levy, MD, JD, echter ook over MB en komen ze terug op het onderwerp om in te gaan op de thema’s van enkele van de bijna 400 vragen en opmerkingen die werden ontvangen na een eerdere aflevering over methyleenblauw, waaronder hoe methyleenblauw werkt, hoe je het moet innemen en algemene suggesties voor dosering.

Bronnen:

Dr Ana Maria Mihalcea – Substack – Humanity United Now – Ana Maria Mihalcea, MD, PhD

Dr Ana Maria Mihalcea – Methylene Blue Effects Against Micro Robots and Rubbery Clot Development – A Possible Hopeful Adjunct Solution?https://anamihalceamdphd.substack.com/p/methylene-blue-effects-against-micro.

Dr Ana Maria Mihalcea – Darkfield Live Blood Analysis C19 Unvaccinated Blood. C19 Vax Shedding And Environmental Exposure Has Not Slowed Down https://anamihalceamdphd.substack.com/p/darkfield-live-blood-analysis-c19?publication_id=956088&post_id=140983005&isFreemail=true&r=15hwfl&triedRedirect=true

Dr Tess Lawrie – https://substack.com/inbox/post/143335128

Dr Mark Trozzi – https://drtrozzi.substack.com/p/self-assembling-nanotechnology-and

Riordan Clinic – A Second Look at Methylene Blue https://www.youtube.com/watch?v=Iq7MWWPfSTY


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Grafeen wordt uitgestoten van de COVID-gevaccineerden naar de ongevaccineerden, hier is hoe u het uit uw lichaam kunt verwijderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse overheidsgegevens gehackt en verbazingwekkende hoeveelheid gegevens over bijwerkingen van Covid-injecties buitgemaakt
Volgend artikelBIZAR: Vrouw neemt lijk van oom mee om in zijn naam een lening te krijgen bij bank in Brazilië – hij was al vele uren dood (VIDEO)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Goed stuk trouwens Rommel met goede onderbouwende filmpjes.👍
  Mensen moeten ontwaken en inzien wat voor troep ze in zich meedragen.

  Deze afgelopen weken heb ik niet anders gehoord dan mensen met bloedproppen. Mijn buurman moet zijn been laten afzetten. Bij iedere vaccinatie werd hij gedotterd van de bloedproppen toen dat niet meer hielp een broek aangelegd en nu die weer vol bloedproppen zit van zijn gifprik in november vorig jaar nu moet zijn been er af. Mijn zus voor de tweede keer naart ziekenhuis met trombosebeen dat longembolie veroorzaakt.
  Een collega van mn ex ook bloedproppen in de long, 35 jaar ,sterke jongeman maar 3 x goed gegifprikt. Een vriendin van mn moeder longfybrose uit het niets tja🤷‍♀️….ik houd mn hart vast de komende maanden mocht die nieuwe griep zich ontpoppen uit een nieuwe stam. Ik geloof nu Geert van denbossche direct. Ik zie al deze ziektes ontstaan nadat men een griep heeft gehad, zowel mijn zus ,buurman mijn moeder haar vriendin en de ex collega kregen een griep na de gifprik in oktober november. En En werden kort daarna ziek. Die griep maakt hun immuunsysteem kapot omdat de gifprik zijn werk intern doet. En terug gaan in de tijd zijn alle ziektes bij wie ik weet ontstaan na een griep door de gifprik . Ik zie het al twee jaar om mij heen,mensen worden zieker en zieker. Jaar na jaar en iets in mij zegt ook dat we veel overlijdens gaan meemaken in het voorjaar en de zomer. Ik haal huizen leeg na overlijden of verzorgingstehuis . Ik kom er ook achter op mijn manier dus.

 2. https://twitter.com/MichaelKuhr/status/1777572038938407292
  Hier is een verklaring van de BRANDWEERGEMEENSCHAP op verzoek van het Berlijnse Huis van Afgevaardigden, over een grotere inzet bij de hulpdiensten, bij operaties met acute symptomen van een beroerte en hartproblemen.

  De Berlijnse brandweer bevestigt officieel dat het aantal oproepen voor hartproblemen in 2023 nog steeds 56,3% hoger zal zijn dan in de pre-coronaperiode.
  Voor beroertes zal deze stijging in 2023 43,4% bedragen ten opzichte van de pre-coronaperiode. Het is bijzonder alarmerend dat in de leeftijdsgroep van 11 tot 30 jaar de toename van de symptomen van een acute beroerte in 2023 vergeleken met het gemiddelde van 2018/19 117,8% bedraagt, meer dan een verdubbeling.

 3. Ik lees in het artikel dat de materialen ook via voedsel, water, shedding en lucht in ons lichaam terecht komen. Ik heb mij niet laten vaccineren omdat ik de spuiten absoluut niet vertrouwde en nu zou ik dan toch van die troep in mijn lijf hebben. Ik vraag me af waarom men dan perse iedereen wil vaccineren als die stoffen ook via voedsel, water, lucht en shedding ingebracht kunnen worden. Waarom zou je zo een grote moeite doen als het zo eenvoudig kan?
  Als ik kijk naar het overgrote deel van de mensen die plotseling sterven, dan gaat dit vooral om gevaccineerden. Ook daarom zet ik er vraagtekens bij of je als ongevaccineerde hetzelfde risico loopt als gevaccineerde.

  • Ik ken ook geprikten die (nog) geen last hebben van de bekende mankementen.
   Er zaten waarschijnlijk ook genoeg zoutoplossingen tussen de spuiten.
   Om als niet geprikte af en toe de troep op te ruimen kan denk ik geen kwaad.
   Better safe than sorry.
   En shedding is niet bewezen maar het is wel waarschijnlijk.
   We hebben zowiezo een informatieachterstand t.o.v. de psychopaten.

   • Ik vermoed dat het komende jaar nog veel meer vuiligheid naar boven zal brengen waar psychopaat rutte ons mee opgezadeld heeft. Maar goed de beste man zal hoe dan ook zijn karma niet ontlopen,als het de boze vuist niet is die hem raakt dan wel een andere negatieve straf zoals gevangenisstraf in de toekomst. Hoe dan ook zijn negatieve karma zit op zijn schouders vastgeroest net als bij de jong. En dat gaat er niet meer af. Die zelfsmuk op zijn smoel zal hem nog spijten op een dag. Hij de kt echt dat hij onraakbaar is.tja hoogmoedswaanzin noemen ze dat. Menen dat je onschuldige mensen mag doden ,ziek maken en er mee weg komen. Wij houden fn goed in de gaten om ons te beschermen tegen wat komen gaat en aders houden wij fn op de hoogte van wat ons veilig houd.💪

  • Dat komt omdat ze informed consent willen van de mensen. Het gaat niet alleen om vergiftiging helaas. Het heeft te maken met Openbaring, laatste boek van Bijbel. Hoofdstuk 13 gaat over merkteken van het beest. En het boek Daniël hoofdstuk 2. Samenvoegen van ijzer en klei (machine en mens) maar dan met vrijwillig akkoord van de mens. Ik geloof dat wij in eindtijd leven vlak voor de komst van Christus.

   • AMEN! Ik hoop dat bij meer mensen hun geestelijke ogen nu eens open gaan, en
    de Bijbel niet meer blijven zien als een “mythe”. De profetieën zijn in rap tempo in
    vervulling aan het gaan… Hoeveel ‘bewijs’ wil men nog hebben….
    Mensen, blijf niet blind voor de tekenen van de tijd !!!!! De wederkomst van Christus komt steeds dichterbij, aan welke kant van de streep wil je dan staan ??

 4. Als ik het goed begrijp maken die nanobots middels assemblage in het lichaam van die rubberachtige stolsels en de energie/elekticiteit onttrekken ze aan het bloed dat vervolgens afbreekt. De micro-robotjes/nanobotjes vallen de rode bloedcellen aan waarna het bloed gewoon desintegreert. Ronduit satanisch.

 5. Het bloed dat dus wordt afgebroken door die nanobots/microrobots wordt onderdeel van die stolsels die de aderen op termijn gaan verstoppen.

 6. Ik wil er best vanuitgaan dat deze arts integer is…Maar weet je, al die reguliere artsen hebben als basis ‘medicijnen’ gestudeerd, zoals dat vroeger heel terecht genoemd werd… Dat wil zeggen een universitaire opleiding gevolgd waarin praktisch níets zat (en nog zit) over de relatie tussen het soort voeding en leefstijl tot gezondheid en weerbaarheid, weerstand, immuniteit tegen van alles. En ook weinig tot niets over vaccinaties en vaccins… Alles was gefocust op medicijnen, lapmiddelen, tovermiddeltjes, symptóómbestrijding als ‘redding’ tegen allerlei aandoeningen, alsmede ‘behandelingen’ als chemokuren, bestralingen en alle mogelijke chirurgie, ‘operaties’ : kom je er niet uit, ga maar opereren en snij weg wat je niet zint of wat je denkt dat toch verder geen nut meer heeft en dus mogelijk wel deel van het probleem is….(blinde darm, amandelen etc.)..Waarbij was meegenomen dat dat alles veel geld kostte en dus ook opleverde en nóg oplevert…Wat je ook hebt of krijgt er dient een ‘medicijn’ voor te komen, want iets aan voeding, leefstijl en/of omgeving te veranderen is uiteraard vergezochte onzin…Iedereen kan immers onverwacht álles krijgen, is toch gewoon een kwestie van geluk of pech dat je iets krijgt..? Of ?
  Nou ik heb een medisch gezien behoorlijk bedenkelijke voorgeschiedenis, maar ben ruim meer dan 20 jaar geleden (‘98/’99) begonnen me te focussen op echt gezonder leven qua voeding en leefstijl en heb sindsdien zelfs nog geen griepje of serieuze verkoudheid meer gehad en dat al die tijd zonder één pil of andere medicatie of wat voor vaccinatie ook of zelfs enig voedingssupplement (na aanvankelijk ’n poos ruim uittesten daarvan). En heb buiten de normaal altijd al geldende gezond-verstand-voorzichtigheid ook geen enkele van de afgekondigde idiote ‘maatregelen’ tijdens de neppandemie serieus genomen..
  Heb gewoon altijd nog handen geschud (met wie durfde), kinderen om m’n nek gehad, nooit die huid kapotmakende handentroep gebruikt, praktisch tegen mensen aangezeten, gewoon straffeloos de zaak uit lopen dagen : níemand iets van gekregen !!! Ben nu zelf 74,5 jaar jonge ‘risicogroeper’…
  En nu is er dus ineens wéér een zogenaamd groot gevaar voor iedereen, gevaxt of niet—nu dus juist veroorzaakt door de ‘aanpak’ van het vorige supergevaar blijkbaar !—en moet ik als enige serieuze oplossing aan de EDTA-infusen, hoge doses vitamine C supplement en ‘Methyleenblauw’… Wáár heb ik dit schrikverhaal de laatste jaren in wat andere vorm—maar sprekend gelijkend– toch vaker gehoord ??
  En wat zou ik er nu weer voor moeten doen en wat zijn de kosten—individueel en als samenleving—en de consequenties als ik het verrek en wie verdient er nu weer schofterig aan ?
  Neem me niet kwalijk dat ‘geloven’en ‘vertrouwen’ niet meer in mijn woordenboek staan. Dat ze eerst maar eens aantonen dat wie optimaal gezond leeft dit alles nodig heeft en dan nóg maar eens kijken of je die prijs wel wilt betalen… Als zoals in dit stuk gesteld in feite de hele wereld, natuur en milieu al zodanig verziekt zijn door ‘tovenaarsleerlingen’ als Gates en Fauci en alle overige gestoorde ‘nerds’ op alle gebied dat we niet meer kunnen leven en voortbestaan dan alleen met ‘infusen’ en supplementen en wat voor ‘blauws’ en wat er verder aan kunstmatige trucs nog mag komen ook, dan is de vraag of je die smerige vertoning nog wel wenst mee te maken, zo’n ‘worldcommunity’ die blijkbaar toch al per se een totale apoptose dan wel necrose wil ?

 7. Weer een extra zetje voor de pandemie van de angst?
  Geloven en vertrouwen doe ik ook al heel lang niet meer.
  Infectie door injectie, een waarheid als een koe.
  En de samenwerking van de voedsel- en de gezondheidsindustrie is ook een fijt! Niet te vertrouwen.
  Als je naar de dokter gaat en klachten hebt, dan wordt dat gelijk de PC ingevoerd en raad eens? Er komt gelijk een recept uit! Dat heet medicijnen gestudeerd te hebben.
  Vroeger studeerde men
  GENEESKUNST

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in