De afgelopen jaren waren niets minder dan marteling voor jonge mensen. Ze werden geïsoleerd, bang en in de steek gelaten, terwijl onze lerarenbond meer privileges afdwong.” ∼ Diane, een moeder uit Seattle.

Covid is niets anders dan de gewone griep in een nieuw jasje. De seizoensgriep is zo goed als verdwenen.

Deze zwendel is slechts een voorwendsel om geld te verdienen en de mensheid in te krimpen. Florida bewijst dat het oplichterij is.

Elk kind is een geschenk van God aan de mensheid. Kinderen zijn de toekomst. Ze moeten worden gekoesterd en beschermd in plaats van getraumatiseerd door hersenloze dwazen. Wie laat zich injecteren met een stof waarvan de fabrikant, die beschermd is tegen aansprakelijkheid, weigert de ingrediënten bekend te maken? Wie probeert zijn domheid op te dringen aan mensen die in staat zijn het te herkennen? En wij vragen ons af hoe de nazi’s aan de macht zijn gekomen? Een herhaling is hier aan de gang, schrijft Henrymakow.com.

Door Diane, een moeder uit Seattle, VS:

Ik heb geen grote woorden om mede te delen – maar als u een manier hebt om op te staan en in opstand te komen, vind dan alsjeblieft een manier om het te doen!

Ik volg deze site al meer dan 10 jaar en het heeft mijn leven veranderd. Ik ben een voormalig consultant in de gezondheidszorg, nu lerares in mijn laatste loopbaanjaren. Ik heb tienerzonen en woon in de Pacific Northwest, USA.

Zet alstublieft uw rechtschapen woede om in een positieve impuls!

Zelfmoorden onder mannelijke tieners in mijn schooldistrict

Tot nu toe, in het laatste anderhalf jaar, hebben vier jongens in ons kleine schooldistrict zelfmoord gepleegd. Dat is alleen in onze openbare scholen. Dat zijn er vier meer dan er gestorven zijn aan Covid-19. Dit waren ALLE JONGENS – en laten we erkennen dat de tienerjaren en online leren (minder fysieke interactie met de wereld) moeilijker zijn voor jongens.

  Fox News rouwt om overlijden van 2 volledig gevaccineerde medewerkers deze vakantieperiode

De laatste paar jaar waren niets minder dan een marteling voor jonge mensen. Ze werden geïsoleerd, bang en in de steek gelaten, terwijl onze lerarenbond meer privileges afdwong.

Kleine kinderen met maskers, zelfs tijdens de pauze.

Elke dag – over de hele wereld – hebben kleine kinderen gedurende de hele schooldag moeite om te ademen.

Wat is er mis met een samenleving die dit toelaat? Ze kunnen niet rennen en spelen in de pauze zonder ademhalingsmoeilijkheden! Waarom worden er geen gezondheidstesten gedaan naar hun zuurstofverzadigingsniveau gedurende de dag. Dit moet wel schadelijk zijn voor hun gezondheid! Wat zijn de lange termijn effecten!?

We zijn zeker onder een soort hypnose of betovering, om niet op te komen voor de rechten van onze kinderen! Zijn we zo bang voor een bijna onschadelijk virus. Is het het waard om kleine kinderen het recht te ontnemen om lucht in te ademen? Wat is dat waard?

Synchrone gebeurtenissen – anderen wakker maken en onze kennis delen!

Misschien is het Gods manier om me te tonen dat mijn onderzoek en passie niet voor niets zijn geweest. Maar in het laatste jaar zijn er verschillende gebeurtenissen geweest waar ik informatie heb kunnen delen met collega’s, vrienden en willekeurige mensen die ik ontmoet – over wat er aan de hand is. Ik zal blijven bidden voor deze gebeurtenissen en hoop dat anderen zullen delen in deze ervaringen!

Gemeden door mijn buren en collega’s: IS HET WAARD!

Ik werd uit de Facebook-pagina van de lerarenbond getrapt omdat ik bewijs postte over de effectiviteit van maskers. (BTW, ik ben niet langer lid van de vakbond).

  15-Jarige jongen overleed plotseling 2 dagen na tweede dosis Pfizer Covid-19 vaccin

Een paar maanden geleden liep ik nog overstuur rond omdat mijn buren, en mijn collega’s – en zelfs mijn eigen kinderen – negatieve gevoelens uitten en me zelfs mijden omdat ik mijn mening gaf over wat er gebeurde. Eén buurvrouw laat haar kinderen (van wie ik hou) zelfs niet meer op mijn stoep lopen vanwege mijn mening. Deze kinderen woonden in het verleden praktisch bij mij thuis. Nu realiseer ik me dat ik een lafaard was om overstuur te zijn over wat anderen denken. Het is het waard voor ons om ons uit te spreken. We planten een zaadje. Een paar van mijn collega’s en buren beginnen nu de waarheid te begrijpen. Ze horen het ook van andere plekken en het begint te groeien. Laten we zo doorgaan!

Neem je rechtschapen woede mee naar 2022!

Het is tijd om boos te worden en onze rechtvaardige woede te gebruiken om het positieve aan te wakkeren en een verandering teweeg te brengen. Ik weet dat de druk op de ketel eraan komt. Meer en meer mensen worden boos. Ze beginnen wakker te worden. Dit is een geweldige kans voor ons om te delen wat we hebben geleerd en anderen te helpen begrijpen wat er werkelijk aan de hand is.

DIT IS ONS MOMENT! NEEM ELKE GELEGENHEID TE BAAT OM DE VOLGENDE GENERATIE TE HELPEN VRIJ TE ZIJN VAN DIT KWAAD !

Vreugde en Vrede in het nieuwe jaar!

Eerste commentaar van Reddit Conspiracy:

“De verhalen die ik dagelijks hoor over deze kinderen zijn krankzinnig. Meerdere gevallen van kinderen die dingen roepen als “Ik wil zelfmoord plegen” “Ik haat mezelf en alles.” Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan me niet herinneren dat ik zo bekend was met zelfhaat toen ik jonger was. Misschien had ik gewoon geluk. Maar eerlijk gezegd denk ik dat dit een effect is van opsluiting/te veel tijd alleen met elektronica/op sociale media zoals tik tok. Bovendien, aan het begin, midden en eind van het jaar maken de kinderen dezelfde test om te zien hoeveel ze vooruit zijn gegaan. Mijn vriendin vertelde me dat voor de eerste keer in haar onderwijscarrière bijna ALLE kinderen slechtere cijfers hebben gehaald bij de tweede test. Ik ben echt bezorgd voor de volgende generatie.”

  VS: Doodgeboorten exploderen

Karen Hunt aka KH Mezek op Twitter:

“Je realiseert je toch wel dat we miljoenen getraumatiseerde kinderen creëren. Constant testen, maskeren, vaccineren voor een ziekte die ze niet hebben. Doodsbang voor de echte wereld. Ontsnappen in technologie. Dit is de ergste misdaad. De toekomst ziet er niet rooskleurig uit. Sorry.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Tenpenny met een WAARSCHUWING: Wees mentaal en spiritueel voorbereid om MILJOENEN dode kinderen te zien!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBizar gedrag Duitse minister van Volksgezondheid zorgt voor opschudding in social media
Volgend artikel2021 top artikelen: Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Deze foto verscheen net voor ik die zag op mijn kast…ik ben mijn vriendin kwijt door vaccinatie ze is totaal veranderd

  2. Je moet weten…er is een geestelijke oorlogsvoering bezig tussen Yahweh zijn engelen en Satans systeem en demonen…bid tot Yahweh in Yeshua s name in Jezus Christus naam..mij tegenhouden is onmogelijk Joël en handelingen dromen en visioenen gehad… dringend tijd om wakker te worden en eenheid en liefde voor de mensheid tentoon te spreiden succes

  3. Gewoon in rust mensen die vaccins willen nemen uitleggen wat er gebeurd als je dat doet en waarom het niet zou hoeven> er gaat niemand dood aan corona > waar zijn alle rapporten en uitdraaien??!!
    Alle verpleeghuizen weigeren doden aantal bij te houden van non-covid patienten……en daar krijgen ze subsidie voor> hoe meer ik zeg hoe meer er kwaad word gereageerd door de vaccin -malloten.
    Geef maar een rapport van de inhoud van het vaccin?? lees de bijsluiter en zeg mij wat erin zit zoek op google
    in plaats van zomaar wat te nemen> het bied dus geen 100% bescherming>is openingszin….bijsluiter??Ingredienten? en dan hoor ik ze toch echt wel kraken aan de andere kant> zomaar vergif in nemen om naar disneyland te gaan heeft geen funktie> denk na lees en bestudeer>> er zij wel terdege goede medicijnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in