European Commission - Photographer: Lukasz Kobus / Wikimeia / (CC BY 4.0)

Het lijkt erop dat H5N1, ook bekend als “vogelgriep”, de volgende “pandemie” zou kunnen zijn die de globalisten van plan zijn te ontketenen – mede dankzij een subsidie van $9,5 miljoen die de Gates Foundation heeft toegekend aan de Universiteit van Wisconsin – Madison om H5N1 overdraagbaar te maken op mensen en andere zoogdieren, bericht Ethan Huff.

De McCullough Foundation, een project van Dr. Peter McCullough, twitterde dat de Gates Foundation de $9,5 miljoen had gegeven aan UW-Madison en hoofdonderzoeker Yoshihiro Kawaoka om H5N1 aan te passen, mogelijk door middel van ‘gain-of-function tampering’, zodat het “bij voorkeur receptoren van het menselijke type herkent en efficiënt kan worden overgedragen op zoogdieren.”

Net als vleermuiscoronavirussen, waarvan we nu weten dat ze in een laboratorium zijn aangepast om van vleermuizen op mensen over te springen, infecteert H5N1 vogels in zijn natuurlijke staat. Het onderzoek van UW-Madison en Kawaoka bouwt voort op het onderzoek van Ron Fouchier, die eerder H5N1 modificeerde om overdraagbaar te worden via de lucht bij fretten. Het onderzoek van UW-Madison en Kawaoka levert twee extra mutaties op die nodig zijn om Egyptisch H5N1 “varianten” te laten produceren die “overdraagbaarheidskenmerken” hebben voor zoogdieren.

“Dit geeft aan dat de @gatesfoundation bioterrorist-achtige activiteiten met H5N1 heeft gefinancierd, en blauwdrukken heeft geleverd voor andere slechte actoren die misschien een biowapen willen maken,” tweette de McCullough Foundation over deze verontrustende nieuwe onthullingen.”

De H5N1 “pandemie” van 2006 is nooit uitgekomen, dus nu proberen ze het opnieuw

In 2006 publiceerden Kawaoka en collega Taisuke Horimoto een onderzoek met als doel nieuwe “vaccins” te ontwikkelen voor H5N1 influenza A virussen. Zoals je je misschien herinnert als je er toen bij was, was er een verzonnen H5N1-angst die nergens toe leidde in vergelijking met wat er gebeurde met COVID.

  CNBC video 2020: Bill Gates verwacht 700.000 slachtoffers van Corona-vaccinatie

Zowel pluimvee als mensen liepen toen naar verluidt H5N1 op, wat volgens Kawaoka en Horimoto “de bezorgdheid deed toenemen dat zich in de nabije toekomst een nieuwe grieppandemie zou kunnen voordoen”.

“Effectieve vaccins tegen het H5N1 virus zijn daarom dringend nodig,” voegden ze eraan toe.

Een H5N1 pandemie is er natuurlijk nooit gekomen, dus nu proberen ze het allemaal opnieuw. Miljoenen zogenaamd besmette vogels in het hele land zijn afgeslacht en nu heeft de Gates Foundation geld gestoken in meer onderzoek naar H5N1, dat er gemakshalve op is gericht om het virus beter overdraagbaar te maken op mensen.

Volgens UW-Madison gaat het bij de vijfjarige subsidie van Gates om het identificeren van bepaalde “mutaties” in het virus die Gates volgens de faculteit wil weten en die “kunnen dienen als vroegtijdige waarschuwing voor potentiële pandemische influenzavirussen.”

“Vroegtijdig ingrijpen is cruciaal om uitbraken van het influenzavirus onder controle te krijgen,” aldus Kawaoka. “Maar om in te kunnen grijpen, zijn we afhankelijk van vroegtijdige herkenning van het pandemische potentieel van nieuw opkomende influenzavirussen.”

In een nieuwsupdate over het onderzoek staat dat vogelvirussen in het algemeen geen menselijke of andere zoogdiergastheren infecteren. Vervolgens staat er dat er eens in de zoveel tijd “een mutatie optreedt” die het spel verandert, en dat is hoe een pandemie begint.

Hoe die “mutatie optreedt” wordt niet uitgelegd in het artikel, maar Kawaoka en Horimoto worden naar verluidt betaald door Gates om een vroegtijdig waarschuwingssysteem te identificeren op het moment dat er een optreedt die zou kunnen leiden tot een wereldwijde uitbraak en pandemie.

  Nieuwe Wereld Orde: Wees gelukkig, eet wormen en drink pis

“De verbeterde mogelijkheid om te voorspellen of een virus pandemisch potentieel heeft, zou van onschatbare waarde zijn voor de wereldgemeenschap,” voegde Kawaoka toe in een verklaring over het onderzoek.

“Miljoenen levens zouden gered kunnen worden als interventiemethoden – zoals sociale distantiëring, distributie van antivirale middelen en ontwikkeling/productie van vaccins – vroegtijdig geïmplementeerd zouden kunnen worden.”

Als er een vogelgriep “pandemie” wordt aangekondigd, kun je er zeker van zijn dat Bill Gates er de directe hand in heeft gehad.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vogelgriep als nieuwe “plandemie”? Dr. McCullough waarschuwt voor voedseltekortenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGrote studie: Covid-prikken veroorzaken psychiatrische bijwerkingen
Volgend artikelWaarom blokkeert het WEF archeologische opgravingen wereldwijd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

  • Amerika JewSA schijnt alleen al 800 biolabs te hebben buiten Amerika om…

   trouwens dat ene biolab in NL werkt er ook aan mee en schijnen zelfs dat uit te voeren voor Kill Bill… in NL dus, magoed das er maar 1 en een ongeluk zit in een klein hoekje…

   • Deze man heeft ook geld gedoneerd aan universiteiten in NL, waarvan Wageningen er één is. Paar jaar geleden de vraag in de kranten om (dode) muggen daarheen te sturen voor onderzoek. Welk onderzoek en voor wie? Basis voor manipulatie van de muggen?
    Joost (sorry Joosten) mag het weten…. Maar ieder heeft zo zijn/haar gedachten hierover.

  • Ook hij is, net als vele anderen uit NL (inclusief de Nederlandse Staat) en Albert Bourla gedagvaard. Hij sputtert wel tegen dat rechters uit NL hem niet mogen berechten, dus vertraging in het proces. Zie voor details in deze procedure rechtoprecht.nl of een van de andere extensies van die organisatie.

 1. Het Covid virus heeft enkel in een computermodel bestaan. Het is nog steeds niet geisoleerd. Het is de Drosten test welke gebruikt is om de “plandemie” mogelijk te maken, en niets met labs te maken had. Als dat onjuist is in een artikel, heb ik twijfels over de rest. Het zijn dit soort artikels die de term “ complotgekkie” kracht geven. Zeker als hard bewijs achterwege blijft.

 2. Opsluiten? Die psychopaat is erger dan Mengele, opknopen dus. Liefst publiekelijk en geteliviseerd zodat iedereen kan zien wat er met engerds gebeurd.

 3. VACCINS & GRAFEEN: “Nanomaterialen om de mensheid onder controle te houden. Proces voor Nieuwe Wereldorde van Satan”

  Apostolische nuntius emeritus van de Heilige Stoel voor de VS: “De stad van de duivel is duidelijk herkenbaar in het neo-Malthusiaanse globalisme, de Nieuwe Wereldorde, de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum, de Europese Unie, de Wereldbank, de Internationale Monetair Fonds”
  “Onze strijd is niet tegen schepselen van vlees en bloed, maar tegen de overheden en machten, tegen de heersers van deze wereld van duisternis, tegen de geesten van het kwaad die in de hemelse gewesten wonen”
  – Apostel Paulus – Brief aan de Efeziërs (Ef 6:12) >>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2024/06/vaccines-graphene-4-abp-vigano-nanomaterials-inside-mrna-serums-trial-balloon-for-new-world-order-of-satan/

 4. Wat ik niet snap is dat in amerika nog niet éen persoon de moeite heeft genomen om die psychopaat eigenhandig uit te schakelen.

 5. Er is NOOIT bewijs geleverd dat virussen überhaupt bestaan, dus ze kunnen knutselen wat ze willen, iets wat niet bestaat kun je niet overdraagbaar maken. Gif wel, ze zijn heus met biogif bezig en knutselen heksenmengsels in elkaar die ze in water, lucht en voedsel loslaten, maar GEEN ‘virussen’! Kunnen we nou allemaal eens ophouden met dat gezwets over ‘virussen’? Alsjeblieft zeg.

 6. Ja, snap niet dat ze Koopmans niet consulteren, die weet daar alles van. Er zijn indertijd zelfs vragen gerezen in de gem.raad van R.dam over de gevaren van evt. ontsnapping met die Gain-of-function experimenten in het Ersmus.

  • In dat artikel staat het volgende:

   Miljoenen doden
   Wat de onderzoekers hebben gedaan is eigenlijk de ergste nachtmerrie van veel overheidsinstanties. Een dodelijk griepvirus creëren dat niet alleen van vogels op mensen kan worden overgedragen, maar dat in theorie ook van mens op mens kan worden overgedragen

   De ergste nachtmerrie van overheidsinstanties. Nou die stinkambtenaren slapen niet meer, doe normaal daar krijgen ze een stijfje van.

  • Dus zorgen voor een goed werkend immuunsysteem en ontgiften, ontgiften en ontgiften zodat de gifstoffen geen of weinig vat krijgen op ons mensen.
   En het motto is: vooral beklappen, testen en prikken voorkomen.

 7. Ach weer een hele hoop angst porno waar geen drol van klopt. De vogelgriep bestaat niet en er is geen bird influenza. De vogels die in de natuur sterven en als het er veel zijn dragen een pest bacterie. Vogel pest doet hetzelfde in de dieren als de pest in mensen en is verre van een virus. Vogelpest wordt behandeld in kippenschuren en als ter voorkoming met doxycycline en doxycycline is ook de kuur voor mensen die pest krijgen en ja jaarlijks zijn er pest uitbraken in die ratjetoe landen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in