Billionaires Success / flickr (CC BY 2.0 DEED)

Bill Gates is bezig met wat een eindeloze missie lijkt te zijn om de wereldbevolking met zoveel mogelijk “vaccins” te injecteren. Hij was onlangs in Davos, waar hij weer eens met zijn injecties liep te leuren. “We zullen nieuwe vaccins hebben. We krijgen een TB-vaccin, een malariavaccin, een HIV-vaccin” en nieuwe COVID-19 vaccins,” zei hij.

De vraag die onmiddellijk bij je opkomt is deze: zal het nieuwe HIV-“vaccin” nuttig zijn voor diegenen die VAIDS kregen van die andere “vaccins”? Vergeet niet dat Gates een “vaccin” ontwikkelde om te beschermen tegen door vaccinatie veroorzaakte polio. Als dat je niet alles vertelt wat je moet weten over deze sociopaat en vaccins, dan zegt niets je meer iets, schrijft Mac Slavo.

Helaas zullen er de komende maanden, ondanks hun ineffectiviteit, bijna 30 miljoen doses van Gates’ malariavaccin naar Afrikanen worden gestuurd, omdat Kameroen het eerste malariavaccinatieprogramma ter wereld heeft gelanceerd. Het malariavaccin is slechts voor 13% effectief in het voorkomen van malaria. Netten en malariatabletten hebben beide bewezen beter te zijn en toch worden deze injecties nog steeds op mensen gebruikt.

En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat het malaria-“vaccin” zo effectief is dat er vier doses nodig zijn, die alle vier binnen twee jaar na de geboorte moeten worden toegediend. Een vijfde dosis wordt overwogen na een jaar in gebieden met een hoog risico en dan krijg je misschien 13% effectiviteit.

WHO geeft nu openlijk toe dat vaccins meer polio veroorzaken dan het echte wilde virus

Bij gebruik van een profylactische dosis zijn malariatabletten alleen al 90% effectief in het voorkomen van malaria, en dat is echt veel beter dan het “vaccin”!

  Israël: Nu de "herhalingsvaccinatie" voor iedereen beschikbaar is, moet het "groene paspoort" worden ingetrokken van degenen die "slechts tweemaal" zijn gevaccineerd.

Vorige week interviewde CNBC-TV18 Bill Gates aan de zijlijn van de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos over zijn besluit om in 2024 meer dan ooit uit te geven aan “innovaties” op het gebied van gezondheid voor landen met een laag inkomen.

“Global Alliance for Vaccines helpt bij het kopen van vaccins – dat is gebaseerd op de gulheid van de rijke landen en de Gates Foundation – en we proberen ervoor te zorgen dat als we teruggaan om dat fonds aan te vullen, we net zoveel kunnen ophalen als we in het verleden hebben gedaan,” zei Gates tijdens het interview. “Gezondheid is het belangrijkste werk in de wereld, het redden van letterlijk miljoenen levens. India boekt vooruitgang, we testen veel van deze nieuwe ideeën daar en schalen ze vervolgens op naar de hele wereld.”

Hij prees ook de inspanningen van de heersende klasse die kunstmatige intelligentie gebruikt om te helpen bij het creëren van nieuwe injecties die zullen worden gebruikt op het menselijk vee. “AI zal op twee manieren gunstig zijn: het zal de uitvinding van nieuwe instrumenten, nieuwe vaccins en nieuwe medicijnen versnellen. Het innovatietempo zal veel hoger liggen.”

Gates voegde eraan toe: “We zullen nieuwe vaccins hebben. We krijgen een tbc-vaccin, een malariavaccin, een HIV-vaccin en zelfs de vaccins tegen covid moeten langer werkzaam zijn, meer dekking hebben en we gaan in plaats van de naald een kleine pleister gebruiken. De pandemie heeft dus echt duidelijk gemaakt dat we te weinig hebben geïnvesteerd in deze innovaties en onze partners in India maken deel uit van de manier waarop we deze baanbrekende producten voor elkaar gaan krijgen.”

  Top verzekeringsanalist vindt 7% toename in totale sterfte voor elke ontvangen Covid vaccin-dosis

Dus zet je schrap. Gates zal nieuwe manieren blijven bedenken om alles wat de genocidale maniakken in de heersende klasse willen in deze injecties te krijgen. Dan zullen het er zoveel zijn dat het onmogelijk zal zijn om te bepalen welke injectie verantwoordelijk was voor de ondergang van de mens. We worden door deze sociopaten met hetzelfde respect behandeld als laboratoriumratten.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

‘Ziekte X komt eraan’: Bill Gates onthult mRNA-vaccin ‘wafel’-technologieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlbert Bourla, CEO van Pfizer, weet iets wat wij niet weten
Volgend artikelHet is een bloedbad voor de mainstream media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Ik heb geen idee Wie Harry Styles is haha. Als ik ergens een hekel aan heb is het “beroemde” mensen. Ik heb nooit dat vereren van mensen begrepen. Ik hou van goede muziek, maar wie het zingt kan me niet boeien. Mensen staan 2 uur te wachten op Madonna omdat ze te laat komt, écht nooit van m’n leven!

 1. Bill Gates moet het boek ‘De giftige naald’ van Eleanor McBean maar eens lezen, zo’n 70 jaar geleden geschreven, toen corona nog bedacht moest worden. Geen enkel vaccin is een vaccin, maar dat is geen nieuws voor moordenaartje Gates. Hoevelen zijn er al kind wel niet gevaccineerd tegen zogenaamde kinderziektes? We worden ons hele leven al vergiftigd dmv vaccins & medicijnen, voeding, drinken, cosmetica & verzorgingsproducten en zelfs via de lucht die we inademen. Je zou bijna zeggen dat doodgaan gezonder is dan leven.

 2. ga je naar het ziekenhuis of dokter, zo ff een pleister op dat wondje en klaar… heb je zonder het te weten zo’n Genjectie pleister op je lichaam en bij een wondje kan het nog makkelijker binnendringen.

  wat een nare tijden, je kan niemand meer vertrouwen wat dat betreft en als je in het ouderen tehuis of verpleging oid komt, dan ben je overgelaten aan dat enge soort, ja 80% van de verplegers kan bv goed zijn, maar je loopt door zeg 6 stages van verpleging en waar zitten dan die 20% gekochte of domme slechte lieden? van hun gezicht kan je het niet aflezen, je bent dan puur overgeleverd aan…

  • Egoïsme is liefdeloosheid. De echte pandemie is egoïsme. Mensen zijn geen mensen meer, maar egoïsten. En egoïsten zijn alleen maar bezig met consumeren, ze offeren alles en iedereen op om maar te kunnen consumeren, de egoïst is als een junk en junks geven nergens, die doen ALLES om de volgende shot te kunnen consumeren. Kijk om je heen… mensen zijn junkies van de matrix waar we in leven.

   Voor geld doen mensen alles… want geld is God gemaakt. En nu is de ‘wetenschap’ de nieuwe religie. Wetenschap is de nieuwe domine, priester, bisschop, paus… en met geld bepalen de elites de uitkomsten van die ‘wetenschap’ en wij moeten zoals vroeger weer luisteren, knielen en bevelen opvolgen. Ze doen dit kunstje al duizenden jaren. Ze verzinnen een vijand, creëren een narratief en dwing ons om te geloven of anders ALLES te verliezen… maar er is geen dwang zeggen de gaslighters dan.

   Vergeef de meeste mensen, ze zijn betoverd en ze weten niet wat ze doen. Dat praat hun denken, gedrag en handelen niet goed, maar ze zijn gehersenspoeld om zo te denken en zich zo te gedragen/handelen. We zitten in de staart van een misdrijf dat al duizenden jaren bezig is. De elites die ons nu gijzelen stammen af van bloedlijnen die deze oorlog om totale macht over mens en natuur ooit is begonnen.

   De goddelozen hebben zichzelf tot goden gekroond en iedereen betoverd door hun ego te voeden ipv uit bewust de zielsconnectie te ZIJN. We zitten in een sekte!!! Een doodscultus heeft de mensheid al duizenden jaren in zn greep.

 3. Zieke zak. Maar nog zieker diegene die er weer intrapt. Het moet zo onderhand wel duidelijk zijn dat het fukkzin een groot experiment is dat nog moet doorlopen. Dus alle komende fukkzinazis zullen dezelfde rotzooi bevatten, mogelijk met een beetje finetuning voor verbeterd effect. Haha dommerikken… Lees en luister maar niet.

  • @ Immortal januari 24, 2024 Bij 13:35,
   Volgens mij is dat ook geen mens zoals wij. Het is namelijk geboren als een vrouw en heeft zich om laten ombouwen tot man. Met die testosteron injecties verwordt je vanzelf agressiever en je krijgt een groot ego. Psychopaten hebben alle een grote ego en zijn altijd overtuigd van hun eigen gelijk. Als jij daar niet van gediend bent, krijg je altijd het zelfde verhaal van hen te horen. Dat is dat jij het verkeerd ziet of het verkeerd begrijpt. Komt dat niet bekend voor. Zijn ex-vrouw is trouwens een omgebouwde man. Bijna alle hogere acteurs die de Deep State dienen zijn omgebouwde geslachten of pedofiel. Omdat deze het gemakkelijkst zijn te chanteren door de Deep State. Zij zijn het die wat te verbergen hebben voor het publiek.

   Zij die de Deep State dienen eren hun GOD Baäl/ Satan/ Lucifer. Maar deze zogenaamde GOD is niets anders dan een Kwantum computer, dat elke bit zowel een 1 en een 0 is. Deze tweeslachtigheid wordt dan doorgetrokken naar de mens. Dan verkrijg je de transgender van half man, half vrouw. Wat in de bijbel letterlijk staat geschreven. Dat GOD de mens naar zijn evenbeeld is geschapen. En dat Eva pas is ontstaan, uit een rib van Adam. Dan zitten we weer dicht bij de grote reset. Zodat alles weer opnieuw in de lineaire tijd loop kan passeren.

 4. Ik vind em pas een kerel als ie het lef heeft zijn kop in India te laten zien. Kans heel grrot dat ie daar een strop net onder z’n kop krijgt. Wordt ie keurig gelynched !!!

 5. Het is dus precies zoals ik al maanden verwacht wat er zou gebeuren.
  Nu dus Kameroen met een vaccinatie-campagne (-plicht) bij pasgeborenen.
  Hier in Ivoorkust zie ik elke dag als reclame-intermezzo bij de uitzendingen van het Afrikaans voetbalkampioenschap: GRATIS VACCIN TEGEN GRIEP, POLIO, weet ik wat nog allemaal.

  Het begint dus op dit moment !
  COVID-PLANDEMIE heeft niet of nauwelijks gewerkt in (Centraal) AFRIKA dus er moet dringend wat anders om ook in Afrika de bevolking uit te dunnen.

  Losse bedenking: uit eigen ervaring weet ik dat het ook hier vooral de zgn. “intelligentia”, HOGER OPGELEIDEN (ofwel: HOGER GEINDOCTRINEERDEN) zijn die zich laten verleiden tot de spuit. Er is steeds meer wantrouwen bij de simpele bevolking voor spuiten e.d.

  Ook hier wordt het dus alsnog een bloedbad en CHAOS zoals gepland !

 6. Uit: The Poisoned Needle van Dr. E. McBean [ 1957 ]
  Stijging van dodelijke ziekten
  in de afgelopen 70 jaar*
  * met ‘de afgelopen 70 jaar’ bedoelde Eleanor McBean de periode 1890-1960

  Krankzinnigheid, toegenomen met 400%
  Kanker, toegenomen met 308%
  Bloedarmoede, toegenomen met 300%
  Epilepsie, toegenomen met 397%
  Ziekte van Bright, toegenomen met 65% [ nefritis, hypertensie, pyelitis ]
  Hartziekte, toegenomen met 179%
  Diabetes, toegenomen met 1800% ( ondanks of vanwege insuline )
  Polio, toegenomen met 680%

  De vertaalversie op https://www.transitieweb.nl/

  Consultatiebureaus en kruisverenigingen hebben hun werk dus goed gedaan.

  Aan het einde van de 19e eeuw groeide de behoefte van de samenleving om de gezondheid van de bevolking te verbeteren en ziekten te voorkomen. In 1901 werd daarom in Den Haag het eerste consultatiebureau geopend. Kruisverenigingen speelden in op de behoeften van zuigelingen en hun moeders en richtten op eigen initiatief de eerste consultatiebureaus op. Het consultatiebureau is een typisch Nederlandse instelling.

  Het consultatiebureau voor zuigelingen en peuters bestaat in Nederland 100 jaar. In 1901 opende Plantenga in Den Haag het eerste consultatiebureau. In eerste instantie werden op de bureaus alleen voedingsadviezen gegeven en werd de groei gevolgd. Als ondersteuning voor de moeder werd in melkkeukens extra melk verstrekt. In de loop der jaren werd de taak uitgebreid tot een scala aan preventieve maatregelen. Aanvankelijk waren de artsen op het consultatiebureau vooral kinderartsen, later volgden huisartsen en specifieke consultatiebureauartsen. In 100 jaar is het consultatiebureau uitgegroeid tot een fijnmazig netwerk waar 98 procent van de Nederlandse zuigelingen wordt gezien.
  [ en geprikt !!! ]

  • In 1970 had een Nederlandse man 56 gezonde jaren voor de boeg en tegenwoordig is dat 46. In datzelfde jaar kreeg 1 op de 13 Nederlanders kanker en momenteel is dat 1 op de 2 à 3.
   Het koningin Wilhelminafonds (1948, KWF Kankerbestrijding) heeft goed werk verricht.

 7. De pest is dat al meer dan decennia geleden de superkwakzalvers erin geslaagd zijn de mensheid het perverse geloof–want iets anders is het niet–in medicijnen en vaccins op te dringen als zouden wij die per se nodig hebben om gezond te worden en te blijven van baby af aan… Met name als preventie tegen van alles en nog wat…De oplossing voor alles wat die slechte ‘natuur’ ons aandoet..Hier dan ven toepasselijk wat bij een andere post ook gemeld :
  Turbo-kanker en turbo-allerlei andere kwalen..V-aids !! Weten wij toch al !? Weten die misdadigers van Big Farma ook, hebben het zelf allemaal gecreëerd… Deze bedrijven als Pfizer dienen gewoon geheel ontmanteld te worden, hun hele top levenslang vastgezet of erger en al die miljarden in beslag genomen… Het is allemaal gigantische mondiale KWAKZALVERIJ en PARASITISME..
  De enige preventieve bescherming tégen zowel als behandeling ván kankers en in feite alle andere kwalen is écht gezonde voeding (en lucht en water uiteraard) en leefwijze en omgeving. Al het andere is nep en bedrog…Beste zou zijn alle medicijnen en ‘vaccins’ en ingewikkelde medische apparatuur wereldwijd compleet te vernietigen…Zou even een ramp zijn, maar de mens dwíngen verantwoording te nemen voor de eigen gezondheid en die van al degenen waar hij om geeft…en een eerlijker en betere maatschappij opleveren !!!
  En de behoefte om elkaar al dan niet massaal te doden dan wel invalide te maken ook behoorlijk verminderen…

  • Voor Pfizer kun je gewoon ook ‘Bill Gates’ lezen en andere Big-Farma maffiosi…maar dat weten we hier allemaal wel…En hoeveel ‘schapen’ dan wel mainstreamdombo’s of ronduit perverse egoïsten onder het gewone volk die o.a. enthousiast in dit soort zaken beleggen zijn eigenlijk geen haar beter en medeplichtig ? Is maar een vraag…

 8. Als er geneesmiddelen tegen malaria bestaan mag er GEEN vaccin daarvoor gemaakt worden, daar staat de DOODSTRAF op! (Neurenberg-code/verdrag).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in