Foto Credit: Report24.news / KI

Wat zal de nieuwe p(l)andemie veroorzaken die door de WHO wordt gepropageerd onder de codenaam “Ziekte X”? Kritische waarnemers zien redenen om aan te nemen dat het vogelgriep zou kunnen zijn: Dr. Peter McCullough, de kritische arts die belangrijk voorlichtingswerk verrichtte tijdens de coronavirusjaren, wijst op waarschuwingen van autoriteiten en de WHO, riskant onderzoek en de mogelijk verwoestende gevolgen van een vogelgrieppaniek voor de voedselveiligheid, bericht Report24.

Op 18 april publiceerden de Verenigde Naties een waarschuwing op hun website: pandemiedeskundigen maakten zich zorgen over de overdracht van vogelgriep op mensen. De achtergrond hiervan zijn gedocumenteerde uitbraken van H5N1 onder melkkoeien in de Verenigde Staten. Dr. Jeremy Farrar, de omstreden hoofdwetenschapper van de WHO en directeur van de Wellcome Trust, die nauwe banden heeft met Big Pharma, waarschuwt: “De grote zorg is natuurlijk dat het virus zich ontwikkelt en het vermogen ontwikkelt om mensen te besmetten door eenden en kippen te besmetten – maar nu ook steeds meer zoogdieren. En dan, cruciaal, het vermogen om van mens op mens te worden overgedragen.” Hij waarschuwde ook dat het vogelgriepvirus een “extreem hoog” sterftecijfer heeft onder de paar honderd mensen die tot nu toe vermoedelijk zijn besmet. Farrar bekritiseerde echter dat er wereldwijd een gebrek is aan diagnosemogelijkheden en dat de ontwikkeling van vaccins achterloopt.

In een gezamenlijke beoordeling door de Food and Agriculture Organisation van de Verenigde Naties, de WHO en de World Organisation for Animal Health op 23 april werd het risico van H5N1-virussen voor mensen tot nu toe als laag beoordeeld. Over het algemeen zijn er relatief weinig infecties bij mensen gemeld; de gemelde gevallen betreffen mensen die direct met besmette vogels en vee hebben gewerkt. Werknemers in deze gebieden moeten daarom aandacht besteden aan hygiëne en het gebruik van geschikte beschermingsmiddelen. Volgens de risicobeoordeling zijn gevallen van overdracht van mens op mens nog niet bekend en ook onwaarschijnlijk, mits er geen genetische veranderingen in het virus optreden. Er is ook onzekerheid over het risico van melk en zuivelproducten; de consumptie van niet-gepasteuriseerde melk wordt niet aanbevolen. Nauwlettend toezicht wordt over het algemeen aanbevolen om de ontwikkeling en verspreiding van H5N1 te volgen.

  De mainstream media hebben dit GENEGEERD!

Het testen van niet alleen vogels maar ook andere dieren is waarschijnlijk aanzienlijk opgevoerd sinds de uitbraken bekend werden. Sinds 24 april is er zelfs een federaal bevel van kracht dat melkgevende melkkoeien verplicht om binnen 7 dagen na interstatelijk transport een negatieve PCR-test op vogelgriep te laten uitvoeren.

In een interview met John Fredericks op “Real America’s Voice” geeft Dr. Peter McCullough zijn beoordeling van de gebeurtenissen: Hij ziet het gevaar dat een vogelgriepgekte met uitgebreide verplichte PCR-tests kan leiden tot voedseltekorten. De waanzin van massale PCR-tests is al aangetoond door de pandemie van het coronavirus. Als valse en misleidende testresultaten leiden tot het massaal ruimen van dieren die misschien niet echt besmet en dus ongevaarlijk zijn, is dat niet alleen een ramp voor de getroffen boerderijen, maar ook voor de bevolking die afhankelijk is van de voedselproductie. En dat terwijl vogelgriep behandelbaar is, benadrukt McCullough.

Explosief: McCullough hekelt ook het feit dat er blijkbaar zogeheten gain-of-function onderzoek wordt gedaan met H5N1. Zijn Substack hekelt onderzoekswerk (zie hier en hier) in de VS in samenwerking met China, dat is gebaseerd op het proces van seriële passage. Wanneer verschillende diersoorten in het laboratorium met een virus worden besmet, worden zoönotische sprongen versneld nagebootst, wat kan leiden tot het ontstaan van nieuwe, gemakkelijker overdraagbare ziekteverwekkers. Een studie uit 2020 besprak ook een mogelijke laboratoriumoorsprong van SARS-CoV-2 op basis van seriële passage. Hoewel de WHO en andere organisaties het risico van een H5N1-pandemie voor de menselijke bevolking momenteel nog als laag beschouwen, zou dit zeer snel kunnen veranderen als gevolg van genetische veranderingen.

  Het Pfizer Covid-19 vaccin verhoogt het risico op overlijden van kinderen met 5100% volgens officiële statistieken

Met het oog op de komende verkiezingen in de VS in november kan de timing van de huidige gebeurtenissen tot nadenken stemmen. Voor Joe Biden en zijn Democraten zijn de vooruitzichten op electoraal succes tot nu toe niet erg hoog. Zou een nieuwe catastrofe net op tijd komen?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vogelgriep, censuur en 100 dagen vaccins: 7 voorspellingen voor de volgende pandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen rompstaat
Volgend artikelIn Slowakije slaat de eenzame schutter weer toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Gelukkig woon ik in Hongarije en daar komt geen vogelgriep of blauwtong voor.

  Mijn buurman en ik hebben samen ruim 100 kippen die altijd buiten lopen. En hier hoor je niets over vogelgriep of blauwtong. Hier zijn veel meer vogels dan in Nederland….. omdat kraaien en eksters hier afgeschoten worden.

  Vogelgriep wordt door veeartsen op bedrijven gebracht.

  Net als dat het al 1 jaar regent in nederland zit daar de regering achter met cloud seeding…… slaap lekker door in het failliete Nederland.

  • Ik ben meestal voorzichtig met dit soort dingen maar gisteren weer enorme regenbuien vanuit Duitsland. In 24 uur meer gevallen dan in de hele maand mei. Dat begin ik toch ook wel vreemd te vinden. Mijn referentie is het Egelmeer op de Utrechtse Heuvelrug. Staan talloze foto’s van op internet dus je kan Googelen. Meestal staat het droog, nu is het een echt meertje en ga zo even kijken hoeveel water er nu staat. Saillant de detail, de grondwatermeter die altijd verdroging aangaf is weggehaald.

   Dus cloud seeding sluit ik ook niet meer uit. Vanuit het Westen kunnen er ook regenbuien ontstaan. Maar uit het Oosten? Wie weet daar meer over?

   • Dit alles ook om de boeren kapot te maken, heel veel oogsten en gewassen gaan verloren als ze er al niet zaden in kunnen krijgen, puur om zoveel mogelijk hongersnood te kunnen creëren in de toekomst.

    • Regen kunnen we hebben toch? dan zetten we de gemalen een tandje hoger. Of ze laten de grondwaterstand bewust oplopen. En dan alsnog droog malen bij een droge periode en dan is er geen water genoeg meer om te beregenen. Het zou te ziek voor woorden zijn.

     • Gijp, er zijn al berichten geweest (FN of Niburu) dat er gaten in de duinen zijn gegraven, dat de dammen uit de rivieren zijn gehaald en dat de waterkering bij de kust was afgesloten. Dit laatste bericht was door schippers verspreid die dat hadden gezien. Dus inderdaad water alom.
      En inderdaad te ziek voor woorden, net als dat er onvoldoende ruimte e.d. zou zijn voor alle mensen.
      Er zijn diverse berichten voorbij gekomen over bv als alle mensen uit de wereld in Australië zouden zijn, dat dan de rest van de wereld LEEG zou zijn. Of alle inwoners van NL in Limburg, rest van het land LEEG.
      Nee niemand van de redelijk normalen 🙂 wil dit allemaal niet, hoe kan het dan dat het toch steeds verder wordt uitgerold.
      Te ziek voor woorden inderdaad, niet te bevatten.
      Maar wel een fijne dag, die moeten we wel zelf maken vrees ik.

     • @Gijp
      Mei 22, 2024 Bij 10:42

      Je geeft zelf het antwoord. Nederland watermanagement land, met Wimlex als ambassadeur. Nederland heeft het water tot wapen gemaakt. De waterschappen volgen gewoon dom bevelen op en alles werkt ws volautomatisch waardoor mensen data waarnemen ipv in de praktijk te zien wat er gebeurt. Het is allemaal overheid en de overheid is de vijand. Dus… ze verzuipen ons of ze drogen ons uit.

      Als je oogsten wil verknallen is het simpel. Eerst zoveel water dat alles verzuipt en gaat rotten en mislukt en dan in de volle zomer totale droogte.

      Augustus gaat een knetterhete maand worden… let maar op. Zo heet dat alles verschroeit.

      En denk eens na waarom uitgerekend NL, na de USA, de grootste voedselexporteur van de wereld is! Ze hoeven alleen NL uit te schakelen om wereldwijd een voedselcrisis te creëren. En denk eens goed na. NL pas alleen al 70 keer in Frankrijk. Waarom zijn de grote Europese landen niet de grootste voedselexporteur ter wereld??? Ze hebben dit allemaal gepland Gijp… het is gigantisch. Klaus zei niet zomaar dat hij trots is dat het WEF alles heeft geïnfiltreerd.

      De waterschappen en de waterbedrijven zitten allemaal in de WEF club.

      En vwb Djennis… hahaha… jij gaat op een dag wakker worden en beseffen wat voor rare negatieve reacties je op dit onderwerp maakt. Ipv gewoon open het gesprek aan te gaan, begin je meteen als een MSM trol te kraaien dat het allemaal belachelijk is. Succes met wakker worden. Je komt er wel als de MSM het erkennen, zul jij ook omzwaaien.

     • Ik sprak vorige week een boer, en die hier van overtuigd te zijn, dat het weer wordt gemanipuleerd. Hij is al jaren boer, maar heeft dit nog nooit meegemaakt. Gewoon de boeren dwars zitten.

    • Dit heb je goed gezien. Eerst zoveel regen dat de boeren het veld niet kunnen bewerken, dan straks zoals ze belooft hadden een zeer warme zomer, zodat de groenten die wel gezaaid zijn, niet kunnen uitkomen, en jawel de ook aangemelde zeer strenge winter, soms zonder stroom, maar dat laatste is niet zo erg voor de regering. Ik hoop met dit nieuwe kabinet een betere toekomst, dan hierboven beschreven.

   • Gijp mei 22, 2024 Bij 09:38

    High-frequency Active Auroral Research Program

    De kletsnatte akkers kunnen niet goed bewerkt worden, de boeren kunnen hun akker niet goed inzaaien, hoe lang moet het nog duren voordat men echt wakker wordt, wanneer de Holodomor een feit is geworden?

   • Awel, dan ben ik niet de enige die dit opmerkte. Ik hou de lucht al heel lang in t oog, en ik vond het ook heel vreemd toen ik opmerkte dat er regenwolken vanuit het oosten kwamen aandrijven. Normaal is dit altijd uit het Westen. Vond het zeer vreemd!

  • Het zal me niets verbazen als ze de nep-vogelgriep gaan gebruiken om te legitimeren nog meer chemicaliën in de atmosfeer te dumpen om zogenaamd de vogelgriep te bestrijden. Ondertussen verstoren ze de hele voedselketen. Ze zijn ook de bijen in Australië en New zeeland uit aan het roeien om een zogenaamde onschuldige Varroa mijt te bestrijden. https://www.bitchute.com/video/ENz24TxfUkX9

   • Heb nog steeds mijn bedenkingen over het feit dat ze mogelijk in 2025 het pluimvee gaan prikken met die vector (Mrna) vaccins. Heb nog steeds geen goede antwoorden wat dit met de voedselveiligheid doet. Durf mijn kippetje en eitjes straks ook niet meer te eten.
    Heeft iemand hier verstand van ??

 2. “ overdracht van mens op mens nog niet bekend en ook onwaarschijnlijk, mits er geen genetische veranderingen in het virus optreden.”
  En laat dat nou hét probleem zijn.
  De criminele organisaties zullen aan alle knoppen draaien en ons allemaal vernietigen omdat wij ons niet verenigen en verdedigen.
  Het kwaad is al eeuwen onder ons, wij durven niet te kijken.

  • Allemaal bangmakerij, je moet er totaal geen gehoor aan geven.

   Ik doe niets voor een ander …. je hebt met covid kunnen zien waar DAT toe leidt.

   Ik lach om dat soort desinformatie van het WHO en ze krijgen een hele lange middelvinger en leef lekker mijn leven.

   • Patriot
    mei 22, 2024 Bij 09:33
    Het vervelende is dat ik in dit vergiftigd nederland niet veel kan doen.
    Weg gaan is helaas geen optie, getrouwd en die gaat echt niet mee.
    Verdedigen stelt niet veel voor, het monopolie van geweld ligt bij de criminele overheid.
    Jezelf onderhouden wordt ook onmogelijk gemaakt.
    Veel te veel regen.
    Veel te veel regels.
    Ik word er helemaal moedeloos van.

    • Troost je de mijne wilde ook nooit mee. Maar er is wat veranderd. Het land wordt te onleefbaar. Ondertussen stijgen de huizen en goud en zilver. Dus Spanje is opeens zo ver niet meer. Wel een hoop gezeik daar, maar niet als ratten op elkaar en betaalbaar. De Spaanse highspeed kost van Barcelona naar Madrid iets van 9,- of 14,- daar kan ik met de boemel Utrecht niet eens voor halen.

    • Ik had als jonge man al door dat je de overheid nooit kunt vertrouwen. Ik ben daarom zelfstandige geworden zodat ik zelf mijn pensioen op kon bouwen. Het eerste wat ik deed om vrij mens te zijn is mijn hypotheek aflossen. In 2000 al mijn spaargeld belegd in fysiek goud. Heb van de erfenis van mijn ouders een appartement gekocht in de crisis tijd. Heb dat goed verhuurd waardoor ik in 2020 het appartement terug had verdient en heb het toen nog eens met 100% winst verkocht. Voor de hele opbrengst fysiek zilver gekocht. Door de enorme stijging van €275,- per ounce naar nu € 2417,- per ounce heb ik een goed leven opgebouwd in het buitenland. Ik houd wel florinten aan in cash maar weinig euro’s. Net als de dollar zal de euro komende jaren waardeloos gaan worden. De schulden schieten omhoog en de industrie vlucht uit europa dus ….. een en een is ….. juist.

     • Dat is dan weer 100 punten voor jou, goud en zilver is zo slim…. dat van de regen is dan weer zo dom…. die viel er altijd al!!!

    • Libera nos a malo mei 22, 2024 Bij 10:14

     Het enige juiste verhaal op dit draadje, je bent wakker en denkt logisch en onafhankelijk na. 👍👍👍

 3. WEF / WHO kondigen al tijdje aan : “ziekte X”.

  Er zijn veel berichten, dat ze plannen hebben met H5N1, maar dan met ‘gain of function’.

  Hoewel ‘virussen’ een wetenschappelijk onbewezen gebied is,
  zijn er wel degelijk aanwijsbare ziekte-verwekkers [ pathogenen ].

  • Een toevoeging : het is i.i.g. bekend, dat ‘virussen’ voortdurend muteren, en daarmee [ deels ] van werking veranderen.
   De omschrijving : ‘rest-materiaal van afstervende cellen’ – lijkt de beste benadering.

 4. https://www.ema.europa.eu/en/search?search_api_fulltext=H5N1&f%5B0%5D=ema_search_categories%3A83
  Zoek het op ema.europa.eu en vind de zes voor menselijk gebruik goedgekeurde vaccins tegen H5N1. Er is er ook al één goedgekeurd tegen H5N8.
  De feiten: als een soort, in dit geval de mens, zo dominant wordt dat die soort het natuurlijke evenwicht verstoort zal die soort op natuurlijke wijze gedecimeerd worden zodat enkel de meest geschikte exemplaren blijven leven. Dat kan op verschillende manieren, als het niet lukt met virussen zal het ook door bacteriën gebeuren. En als dat niet lukt moorden de leden van die soort elkaar wel uit, maar de soort, in dit geval de mens, wordt hoedanook gedecimeerd en het evenwicht hersteld. Wat de sciëntisten ook uit hun mouw schudden om dat te verhinderen, de bevolkingsreducie komt er sowieso aan. Besef dat iedereen een kacheltje duizenden jaren lang geen probleem was, maar dat acht miljard keer iedereen een kacheltje inderdaad een gigantisch probleem is. De meest humane manier om dit probleem op te lossen is de natuur de vrije loop laten.
  Er bestaat zo’n oud biologisch experiment met politiek incorrecte uitkomst. Zet muizen in een beperkte ruimte en laat ze er maar op los kweken. Dat doen ze zolang er voldoende voedsel is. Voeren en kweken tot er niet genoeg plaats meer is. In die wriemelende massa muizen met voldoende voedsel worden de muizen eerst homosexueel en vervolgens worden deze herbivore diertjes kannibaal. Wreed toch de natuur. Dat is biologie. Wat de sciëntisten ook verzinnen, de bovolkingsreductie komt eraan!

 5. De vogelgriep is ontwikkeld door Darpa ( Amerikaanse biologische oorlogvoering) Darpa heeft ook de patenten….. dan weet je genoeg…. het doden gaat de elite niet snel genoeg.

 6. Ze hebben het over paniek, maar ik denk dat ze zelf in paniek zijn. Het gaat helemaal niet zo goed met de globalisten, maar dat lees je natuurlijk niet in de (alternatieve) media. Het is zeer waarschijnlijk dat de WHO treaty helemaal niet door gaat omdat veel landen niet tekenen. Achter de schermen zijn veel landen de globalisten aan het uitschakelen. Ze zullen nog even keihard spartelen, maar het begint hard af te brokkelen voor ze.

  • @Anton…

   Satanisten houden hun macht over narratieven door projecties. Dat hebben ze ons ook geleerd… let maar eens op als je met mensen ergens over wil praten, zodra het dichtbij komt gaan mensen alles van zich af projecteren. Dat is een manier hoe narcisten de macht houden.

   Angst, projecties, verdraaiingen, stilte behandelingen… we zijn in oorlog met de minst ontwikkelde mensen op aarde, de psychopatische egoïsten. Ze hebben al het geld, ze bezitten alles en ze hebben alle macht… MAAR ZE ZIJN TE DOM OM ER WAT MOOIS MEE TE CREËREN.

   • Angst, projecties, verdraaiingen, stilte behandelingen… we zijn in oorlog met de minst ontwikkelde mensen op aarde, de psychopatische egoïsten. Ze hebben al het geld, ze bezitten alles en ze hebben alle macht… MAAR ZE ZIJN TE DOM OM ER WAT MOOIS MEE TE CREËREN.

    Wij hebben geen geld van de wereld zoals zij. Maar wel touw. En zolang de bomen nog niet tot biomassa zijn verpulverd zijn er genoeg mogelijkheden. En anders gieten we ze in beton en vragen een bevriende schipper ze te dumpen bij de windmolenvelden in de Noordzee. Uiteraard de voetjes maar in maximaal 20 cm beton, je moet ze een kans geven toch? Kijken of ze worstelend boven komen.

  • Ook FVD heeft trouw gezworen aan onze WEF koning. Thierry is een zionist met joodse vrouw. FVD is er alleen maar om ons het idee te geven dat we een keuze hebben en om ons te waarschuwen dat als we een te grote mond hebben we opgepakt worden net als Gideon (die dit spelletje perfect meespeelt) controlled opposition dus.

   • Anton mei 22, 2024 Bij 13:30

    Juist, het zijn ook WEF marionetten, herinner 13-mei-1940 toen de Koningin Nederland verliet met de gehele goud voorraad uit de Nederlandsche Bank en dag later volgde bijna het voltallige kabinet, geschiedenis herhaalt, het interbellum heeft zijn laatste halte bereikt.

    • De vrouw van Thierry Baudet, Davide Heijmans, is niet Joods. Ze is een beeldschone brunette en professioneel fotografe1. Ze ontmoette Baudet in 2016 op een congres en begon later met hem te daten. Na bijna twee jaar om elkaar heen te hebben gedraaid, gaven ze elkaar vorige maand het ja-woord in de Noorderkerk in Amsterdam. Ze zijn nu getrouwd en hebben samen een zoontje

    • @Anton en AJ…

     🎯🎯🎯

     Het is een bittere pil, maar we moeten het echt helemaal zelf gaan doen. Publieke en pokitieke figuren zijn niet te vertrouwen. Het is één heel groot theater en zoals AJ ook zegt, het interbellum heeft zijn laatste halte bereikt. Erdogan zei ooit in een toespraak; Democratie is als een trein waar je uitstapt als je bestemming is bereikt.

     Extern zal de chaos alleen maar erger worden, dus tijd om innerlijk vrede te maken.

   • Thierry is een zionist??? haha de partij is veroordeeld voor anti semitische waardoor de hele boel uit elkaar is gevallen… Van Haga, enz wat een onzin!!!

 7. Lol gelukkig vogel griep Maar ik ben geen vogel want ik heb geen vleigels Dus wie heeft en dan last van ,NOU IK NIET HEB ER GEEN LASRT VAN

    • Ja het is vroeg, ik dacht laat ik nog eens kijken wat er op het forum is gebeurd.

     Maar Djennis je hebt wel een punt. Ik heb ooit aan Ai gevraagd, wat is een kippenneuker? Ding helemaal overstuur. Ik zei, wat is dan mierenneuker? Waar komt dat vandaan, jij bent toch zo’n fantastisch taalmodel? Snap je niks van bargoens? Ik vraag het je dus nog een keer.

     Het antwoord ben ik vergeten maar grappig vond ik het wel. Toen werden AI en ik vrienden. Kijk achter dat ding ( eigenlijk moet je dat altijd doen, ook bij mensen) en zie hoe het ding/mens is geprogrammeerd dat is de moraal van het verhaal hedenmorgen.

 8. Allemaal bangmakerij, net als met het niet bestaande Coronavirus. Ik zal u een oplossing geven die altijd werkt; doe niet mee met deze onzin, en het zal zo over zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in