World Economic Forum / (CC BY 3.0)

Het verhaal dat ons verteld is over onze geschiedenis is nep, het is niet waar. Dat zei Tucker Carlson in het programma van Alex Jones.

Jones vroeg hem of hij wist dat het World Economic Forum zich over de hele wereld bemoeit met archeologische vindplaatsen om opgravingen te voorkomen. Het WEF beweert dat het “niet goed voor de natuur” is om de artefacten bloot te leggen.

Het tempelcomplex Gobekli Tepe in Turkije wordt bijvoorbeeld beheerd door de Dogus Group, die een samenwerkingsverband heeft met het WEF. De directeur van de organisatie is een graag geziene gast op de jaarlijkse bijeenkomst in Davos. De Dogus Group plant geen grote opgravingen in Gobekli Tepe, tot nu toe slechts vijf procent van het complex is blootgelegd.

Carlson wees erop dat de autoriteiten er de afgelopen eeuw alles aan hebben gedaan om informatie over archeologische vondsten te onderdrukken en feiten te verdraaien. Waarom mogen we niet weten hoe de wereld er 5000 jaar geleden uitzag, waarom is dat een bedreiging?

Vervolgens trok hij een parallel met overheidspropaganda over UFO’s. “Het heeft maar één doel: het bestaan van het bovennatuurlijke ontkennen,” zei hij. “Dat is de boodschap. Waarom willen ze ons laten geloven dat het bovennatuurlijke niet bestaat?”

Het ergste effect van de globalistische maffia is de vervreemding en onmacht van de mensheid geweest, vooral in het Westen, door een spirituele oorlog tegen de mens, een mensenmoord die onze spirituele wortels en ons menselijk potentieel diep heeft verwond. Dit project, de Verlichting (die in werkelijkheid een zonsverduistering was), heeft ons overgeleverd aan de genade van het materialistische systeem en onze eigen primitieve behoefte aan onmiddellijke bevrediging van ons ego.

  Wetenschappers onthullen dat dodelijk 'WEF-insectendieet' het menselijk ras tot uitsterven zal brengen

Dit proces van ontmenselijking is erop gericht om ons te beroven van onze vrijheid en onze natuurlijke menselijke toekomst, door ons te veranderen in hersenloos vee in een privéweide, dat gemakkelijk wordt gemanaged en gecontroleerd door brood en spelen.

Of zoals Harari het zegt: mensen zijn doelloze, “hackbare vleesrobots” zonder ziel en vrije wil, die binnenkort worden verbeterd door DNA te herprogrammeren en te versmelten met technologische apparaten (transhumanisme).

Het eeuwenlange verduisteringsprogramma van de globalistische maffia heeft onze samenlevingen verdeeld en de geatomiseerde, vervreemde en machteloze individuen van vandaag zijn wanhopig op zoek naar hun houvast.

Via Uncutnews.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wanneer ‘psychopathisch’ niet overdreven isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBIOTERRORISME: Gates Foundation kende $9,5 miljoen toe aan UW-Madison om H5N1 vogelgriep overdraagbaar te maken op mensen
Volgend artikelOorlog zal een van de belangrijkste elementen zijn van de “Perfect Storm” waar we nu mee geconfronteerd worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Hariri is een vieze stinkende homo, die moet gewoon zijn poepbek houden.
  Who wef is niet meer dan een in en in zieke rotte zielloze zionisten club ,stelletje k.tjoden dus.
  En die willen al 150 jaar niet dat wij weet hebben van onze voorouders, de tartaren.
  Maar goed , nog 5 jaar wachten en dan is het gedaan met die zieke zielloze fuckers van zionisten. Echt iets moois en zonnigs om naar uit te kijken.
  Zij zullen nooit meer die macht hebben,ze zullen allemaal één voor één met hun bedrijven ten ondergaan. Mooie toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen dus.

 2. Watch Old World Order.. some things will become clear – the deception and lies about the past is mind blowing.
  Education and institutions don’t tell the truth, only indoctrination.. become a work slave, learn to be a good little drone to work for 40+ years.. then become obsolete and “expensive” (pension-healthcare).

  Of course these sociopaths don’t want history be known, it’s to dangerous if people learn the truth.

  Ze “great reset” has been done before.

  https://rumble.com/v4yawcr-live-world-premiere-old-world-order-everything-weve-been-told-is-a-lie.html

 3. “Waarom blokkeert het WEF archeologische opgravingen wereldwijd?”

  Omdat pre Bijbelse civilisaties en hun bouwwerken geheim moeten blijven…!

    • AJ,
     Omdat als duidelijk blijkt dat er groter beschavingen waren voor Abraham, Isaac, Jacob, Moses en Koning David, de geloofwaardigheid van het slavendrijvend westers paradigma dat is gefundeerd op de joodsche folklore van de bijbelse geschiedenis in twijfel kan worden getrokken.

     • Voor de duidelijkheid. Dat westers paradigma is in de afgelopen 2000 jaar opgebouwd door de kerk en de roverheden. Het paradigma bestaat er in essentie uit dat de mens een zielig kwetsbaar individu is met een zondige ziel. En dat God een persoon is buiten ons zelf die ons misschien wil redden in een hiernamaals. Dat is de dualiteit van God en mens. Met de mens als weerloos sterfelijk zondig ego. In werkelijkheid is er één leven. Dat leven is onsterfelijk en manifesteerd zich door ontelbare vormen. Dat leven is wat je bent niet de tijdelijke vorm. Oude beschavingen begrepen dit beter. Maar hoe kun je een mens beter knechten dan door hem afhankelijk te maken door hem te doen geloven dat hij een stervelijk individu is. Christus de boodschapper is door de kerk verheven boven de boodschap die door de kerk is misvormd en misbruikt. Het gaat om macht. Nu roept een of andere geperveteerde geest dat hij Jezus in persoon op aarde is. Je weet wel deze meneer Bergoglio die ook de naam Franciscus heeft verkracht.

     • Flying Dutchman juni 18, 2024 Bij 15:48

      Juist Dutch, voor Bijbelse civilisaties, ook een van de reden dat het boek van Henoch uit de Bijbel is gescheurd.

 4. Dit zijn genocide plegers, onderdrukkers, gevangenis bewaarders, oplichters, verkrachters, satanisten, pedofielen enz. Ze horen achter tralies of ernstiger.

 5. Waarom wij als mensheid de overige 99%, niet opstaan en stoppen met hun wetten volgen, die alleen via hun worden gemaakt en aangepast, snap ik niet!

  • Omdat aan onze kant 5 tot 10 procent socio- en psychopaten zijn die zich (hebben) laten (om)kopen door de 0,01%ers en er met hun leugens en medogenloos handelen in slagen ons onder de plak te houden.

   De Kaagen, Ruttes, Macrons en vele andere psychopatische weekdieren helpen allen het systeem in stand te houden.

   • Ik ben jaren geleden opgestaan en vecht alles aan wat er in enveloppen bij me in de bus belandt. Belastingen vecht ik aan daar waar mogelijk, bekeuringen vecht ik aan en betaal ze niet, debiele overheidsprojecten hebben we aangevochten en verijdeld. Bijna 100% succes, maar dat kost wel tijd, studie en energie.

    En jij?

    • Ik rijd legale diesel voor een kleine 0,03 euri de km, dus daar neemt de roverheid niets van, en onderhoud mijn vervoersmiddelen sinds 1975. De automaterialen komen grotendeels van Autodoc voor minimale prijzen en ik weet zeker dat de btw daarop hoger is dan de winst.

     De roverheden hebben een slechte aan mensen die zelfredzaam zijn.

 6. Zou het kunnen dat men via archeologische opgravingen kan stuiten op meer en onweerlegbaar bewijsmateriaal ter bevestiging van het bestaan van de Tartaarse beschaving ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in