Roman Kubanskiy / Wikimedia (Free Art License)

Beste Europeanen, in het belang van uw eigen kinderen smeek ik u – op mijn knieën en met mijn bedroefde ogen nederig naar beneden kijkend – om de huidige zelfdestructieve nonsens alstublieft dood in de kiem te smoren, door onmiddellijk van uw politieke klasse te eisen dat u de bloederige Russische olie weer normaal importeert, zoals Europa tientallen jaren lang gedaan heeft. De gevolgen die het verbod op Russische olie heeft voor uw dagelijks leven, nu en de komende jaren, zijn van dien aard dat er op zijn minst een referendum gehouden had moeten worden. Maar dat is niet gebeurd, en zonder overleg heeft de leiding van de EU op eigen houtje gehandeld, schrijft Jorge Vilches.

U moet weten dat de ongekozen kopstukken van de EU u of uw behoeften eenvoudig niet vertegenwoordigen. Zij hebben zichzelf allemaal onder elkaar in hun functie verkozen, als leden van een comité in een privéclub. Als er niets aan gedaan wordt, zullen de politici van de EU u blijven misleiden en namens u – met uw zuurverdiende bezittingen en bestaansmiddelen – een uiterst onnodig en langdurig gewapend conflict met Rusland blijven provoceren, en u uiteindelijk een totaal oorlogsscenario opdringen waarin de kansen allemaal zeer sterk tegen u zullen uitspelen, met Rusland waarschijnlijk ongeschonden als resultaat.

Hun oorlog

De Europese leiders hunkeren naar hun oorlog, dus kunnen zij geen betere manier bedenken om die uit te lokken dan door steeds grotere en “gemener” sancties tegen Rusland toe te passen, alsof (a) sancties effectief zijn en (b) alsof Europa zo’n oorlog kan winnen (niet).

Daarom hebben we nu in pakket nr. 6 weer een nieuwe reeks spiksplinternieuwe EU “sancties”, die uiteindelijk – net als alle andere – op Europa zullen terugslaan, zoals het verbieden van de verzekering en financiering van olietankers die Russische olie vervoeren. Bijgevolg doet de EU nu haar uiterste best om

(1) De succesvolle Westerse olietankerverzekeringsbranche failliet te laten gaan door het aantal deelnemers te verminderen.

(2) Wereldwijd hogere scheepvaart- en verzekeringskosten teweeg te brengen door het aantal deelnemers te verminderen.

(3) De ontwikkeling van een Russische importvervangende dienst te bevorderen, namelijk de verzekering & financiering van olietankers.

(4) De wereldeconomie ernstig belemmeren door nergens (EU of niet-EU) leveranties van olietankers met Russische olie toe te staan, waardoor zo’n 15% van de wereldolievoorraad van de wereldmarkt wordt afgesneden en de prijs ervan noodzakelijkerwijs nog hoger wordt door nog meer door de EU veroorzaakte inflatie, alsof we nog niet genoeg te verduren hebben gehad, zet u er alstublieft voor schrap.

(5) De bouw van een nieuwe Russisch-Chinese-Indische olietankervloot afdwingen, waardoor een deel van de huidige vloot ongebruikt blijft.

(6) Rusland in de verleiding brengen een embargo in te stellen op strategische onderdelen van de upstream-waardeketen met consumenten in eigen handen, wat leidt tot meervoudige faillissementen door gebrek aan nat-gas, zeldzame aardmetalen, inerte gassen, kalium, zwavel, uranium, palladium, vanadium, kobalt, cokes, etc.

Ref #1 https://oilprice.com/Energy/Energy-General/Insurance-Ban-Is-The-EUs-Biggest-Blow-Yet-To-Russian-Oil-Exports.html

Ref #2 https://www.rt.com/business/556904-us-russia-energy-revenue-sanctions/

Ref #3 https://www.rt.com/news/556894-russian-energy-resources-stagflation-difficulties/

Ref #4 https://www.nakedcapitalism.com/2022/06/global-supply-chains-rattled-by-winds-of-war.html

Verloren oorlog

Rusland hoeft geen enkel schot af te vuren of ook maar één raket op Europees grondgebied te laten landen om zo’n totale oorlog te winnen. Denktanks in Europa en elders weten dit, maar zeggen niets. Het zou voor Rusland al genoeg zijn om gewoon uw aardgastoevoer af te sluiten, punt uit. En niet eens aan heel Europa. Het zou misschien alleen kunnen voor, laten we zeggen, een beperkt gebied in Duitsland.

Maar dat hoeft u allemaal niet te pikken. Europa zou uit de geschiedenisboeken en van zijn generaals al geleerd moeten hebben om Rusland niet te onderschatten of te discrimineren. Laat staan het herhaaldelijk te bedriegen, zoals Europa heeft gedaan sinds de ondergang van de voormalige Sovjet-Unie. Maar nogmaals, de geschiedenis zal niet vriendelijk zijn voor iedereen die er direct of indirect bij betrokken is, ook niet voor uzelf. Vergelijkbare gebeurtenissen hebben nog niet zo lang geleden in Europa plaatsgevonden en de winter zal er zich niet om bekommeren wat er waar gezegd is of waarom of door wie. Hij zal de Europeanen gewoon laten doodvriezen en verhongeren, zonder enige genade. Vraag het maar aan de Duitsers: zij zouden het zich moeten herinneren, of de Fransen, zij houden veel van geschiedenis. Russische uitputtingsoorlogvoering is het op elk grondgebied uiterst efficiënt.

  Het lijkt erop dat Rusland geen Winteroffensief nodig heeft om de oorlog te winnen

Verspil alstublieft niet nog meer kostbare tijd met eeuwig mislukte pogingen om substituten van welke soort dan ook te vinden. Het is heel eenvoudig om in een kwestie van minuten te bewijzen (zie de vele referenties hieronder) dat de Almachtige God nergens op de planeet Aarde voldoende olie in grote hoeveelheden voor u beschikbaar heeft, behalve in Rusland, laat staan dat hij die kan leveren aan raffinaderijen en verwerkingsfabrieken volgens uw eigen behoeften en mogelijkheden. U kunt gewoon niet in één klap een volle derde van uw olievoorraden weggooien en ervan uitgaan dat er niets belangrijks zal gebeuren, inclusief een zeer negatieve directe invloed op de prijs die U betaalt. Het is marktdynamiek 101 die alleen een dwaas zou durven te negeren, zodat onschuldige massa’s mensen niet moeten betalen voor de domme beslissingen van een paar ongekozen groupie-politici die geen bal weten van technische basisvereisten. Dit is een live & kicking zeer harde veldtechniek voor mensen met vuile vingernagels die niet veel praten, en geen yadda BS op een Brusselse cocktailparty met gelach, veel drank, gebakken lucht, en foto momenten.

Biedingsformulieren 

En nog geen enkele die de scène haalt, go figure… De huidige koers van de EU vereist noodzakelijkerwijs de uitvoering in 2022 van ten minste 100 projecten die verband houden met het Russische olieverbod, zodat niet-Russische olie ingevoerd kan worden. Waarschijnlijk moeten er veel meer dan 100 projecten uitgevoerd worden, als men alle raffinaderijen, verwerkingsinstallaties, havens, pijpleidingen, logistieke infrastructuur, etc., etc. in aanmerking neemt. Maar laten we het eenvoudig houden en in ronde cijfers. Alleen al voor de raffinaderij van Schwedt zullen op zijn minst 11 grote projecten nodig zijn, die reeds in een vorig artikel beschreven zijn. Aangezien Schwedt nergens meer heen kan exporteren, zullen grote delen van het nabije West-Polen zonder brandstoffen komen te zitten, nu zij dringend op zoek moeten naar een gelijkwaardige Poolse leverancier in de buurt (???), als die er al is. Hetzelfde geldt voor Slowakije, Slovnaft, dat nu ook zal moeten stoppen met exporteren – maar in tegenstelling tot Schwedt – waardoor het niet meer levensvatbaar is, hoewel het misschien nog wel operationeel is voor de binnenlandse markten, zij het met een enorm nieuw tekort dat betaald moet worden door …?…?… (!!!). Wie of hoe nu de exportmarkten van Slovnaft bevoorraad zullen worden, is een gevaarlijk raadsel wegens de ruwe geografie en de onbestaande logistiek plus een nieuw vereiste distributie-infrastructuur. Al met al hebben we het over honderden miljarden euro’s die Europa niet heeft – en niet mag drukken – om over 40 tot 50 jaar terugbetaald te worden, lang nadat (zogenaamd) de fossiele brandstoffen in de EU zijn uitgefaseerd. Dit slaat op zichzelf helemaal nergens op, maar het past wel perfect bij andere onzinnige dingen van dit surrealistische niet-Russische olie-inkoop idee. Banken zouden logischerwijze elke financiering van dit soort projecten die op niets uitlopen, moeten afwijzen. Toch, hoe het ook zij, zouden er nu al vooronderzoeken en haalbaarheidsstudies aan de gang moeten zijn die “rook puffen”, zoals ingenieurs onder elkaar zeggen in dergelijke omstandigheden. Toch zijn er geen krantenkoppen aangekondigd over wat dan ook, geen inschrijvingsformulieren uitgegeven of trans-Europese aanbestedingen, geen joint ventures, geen ingenieursbureaus, geen richtlijnen voor plannen of specificaties, geen aanbestedingsdocumenten, geen voorlopige tijdschema’s, geen consultants, geen commissies of comités, geen data voor het openen van inschrijvingen en het gunnen van contracten: niets. Een zeer ernstige mogelijkheid is natuurlijk dat het effectieve plan van de EU is om Russische olie te blijven kopen, zoals altijd, maar nu van derden, tegen een VEEL hogere prijs, met hier en daar een terugslag, niet? Dus wat er allemaal ontbreekt zou eigenlijk een andere Europese vervalsing zijn, zoals de aanvaardingscriteria van het Verdrag van Maastricht, om er maar een te noemen. Dat zou op zijn minst “logisch” zijn voor de EU, niet? Je kunt het zo gek niet verzinnen…

Geen diesel, dus bevriezen

Europeanen: zelfs in theorie zijn er geen levensvatbare oliereservoirs die hun productie kunnen uitbreiden voor de enorme hoeveelheid en het soort oliemengsels die u nodig hebt, zelfs als ze dat zouden willen of als de geopolitiek het zou toelaten. Wat zou er dan gebeuren zonder de enorme hoeveelheden dieselolie van hoge kwaliteit die het Europese transport en de Europese industrie nodig hebben?

  Zelensky vraagt Italië 'Poetin-aanhangers' het land uit te zetten

Er is ook geen levensvatbare tankervloot voor zo’n onverwacht en plotseling opgelegd massaal omschakelingsproject, met ingewikkelde geo-klimatologische toegangsproblemen en ernstige problemen met vaarroutes plus seizoensgebonden vereisten met speciale faciliteiten die nog ontworpen, gebouwd, vergund en in bedrijf gesteld moeten worden, en met vreselijk beperkte geïnstalleerde infrastructuur in belangrijke loshavens, van wegen voor intensief/zwaar verkeer tot kranen en speciale opslagfaciliteiten. Hetzelfde geldt voor de onbestaande logistiek op het land voor de levering van dergelijke nog onbekende oliemengsels met nog onbekende minimumkwaliteitsspecificaties, en in de buurt van de enorme, onvindbare hoeveelheden die Europa nodig heeft, hoe u het ook wilt verdelen of in stukken wilt snijden, of erom wilt bidden. Geen. Nul. Nada. Alleen misschien wat “fly-by-night” niet-doorgelichte hoofdpijn-aanbieders. U loopt dus in kringetjes rond met het zeer ernstige en zekere risico dat miljoenen Europeanen zeer binnenkort zullen bevriezen en verhongeren, wat Russische olie al tientallen jaren voor u oplost. En welk narratief u ook kiest, het zal altijd uw eigen domme nodeloze schuld zijn, niet die van Vladimir Poetin, die nog steeds bereid is de Russische olie aan u te verkopen met zeer belangrijke kortingen, iets wat u nooit als vanzelfsprekend mag beschouwen, ondanks de recente schaamteloze roof van legitieme Russische spaartegoeden bij Westerse banken, waaronder persoonlijke individuele rekeningen en tegoeden.

Dus voor uw eigen bestwil, stop nu meteen met de Russofobie, draai de huidige ongerechtvaardigde koers 180 graden om, geef het geroofde geld terug, verander door uw eigen toedoen uw leiderschap ASAP, accepteer de territoriale aanspraken van Rusland, accepteer de neergang van Europa en de Westerse wereld in het algemeen, laat de Angelsaksische Brexitology superioriteitsfilosofie vallen, garandeer de existentiële veiligheid van Rusland en stop met de schandelijke Europese onzin die nu voor de wereld zichtbaar is.

Anders komen uw eigen Europese boze hooivorken met aangestoken fakkels binnen, die dit snel zullen oplossen. Bent u er klaar voor?

Ref #5 http://thesaker.is/europes-mad-ban-on-russian-oil/
Ref #6 http://thesaker.is/why-russias-oil-ban-is-impossible/
Ref #7 http://thesaker.is/germans-schwedt-hard-for-russian-oil/
Ref #8 http://thesaker.is/dear-ursula-you-are-dead-wrong/
Ref #9 http://thesaker.is/europe-now-cheats-or-suffers/
Ref #10 http://thesaker.is/for-europe-from-russia-with-love/
Ref #11 https://www.rt.com/business/556870-good-times-over-for-europeans/

Hooivorken klaar

Nog niet zo lang geleden werd de Franse Revolutie gepland en geleid door de middenklasse. En op zeer korte termijn zal dat in heel Europa het nieuwe spel zijn, als de leiders van de EU a-la Don Quichot hun onvermijdelijke afhankelijkheid van Rusland blijven bevechten. Trouwens, voor het geval u het niet gemerkt hebt, Rusland is op alle fronten aan de winnende hand, militair, geopolitiek, logistiek, sociaal, economisch, en financieel. De Roebel is zo sterk als het maar zijn kan en Rusland is de enige wereldmacht die in staat is zichzelf te onderhouden, onafhankelijk van wat er in de rest van de wereld gebeurt. Na vele jaren geprobeerd te hebben aan uw eisen tegemoet te komen, kan het Rusland gewoon niet meer schelen wat het Westen denkt, doet, of dreigt te doen. Het kan u nu op elk ogenblik bij elk van de drie verslaan. Uw sancties werken tegen Europa, niet tegen Rusland. Dat moet u toch zeker zien en voelen, dus waarom doet u alsof u blind bent? Of bent u “hersendood” volgens president Macron?

De Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergei Lavrov, heeft de spijker op de kop geslagen voor de geschiedenis: het Westen is gewoon niet “akkoord-vaardig” met het post-Brexit VS-geleide Angelsaksische leiderschap aan het hoofd. Had u nog niet genoeg aan Victoria Nuland’s luide en duidelijke “fuck de EU” audio-opname? Wat hebt u nog meer nodig om te aanvaarden wat er werkelijk aan de hand is? Misschien een figuur als Volodymyr Zelenskyy die de Oekraïne regeert? Dat doet hij al… Waarom is het Europese leiderschap nu zo ongerechtvaardigd Russofoob geworden? U hoeft hun vriend niet te zijn, maar waarom zou u Rusland tot uw vijand maken, zelfs als u een anti-Russisch coalitiekartel voorstelt? Ref #12 https://www.rt.com/news/556913-yellen-coalition-russian-sanctions/

Europese onenigheid

Een netwerk is slechts zo sterk als zijn zwakste schakel. Zoals in het begin in de paragraaf “hun oorlog” is uiteengezet, zal de kwetsbaarheid op het juiste moment in enkele dagen, zo niet uren, in heel Europa tot cascade-uitval leiden. Dus wat is het Europese plan voor de 21e eeuw zonder energiezekerheid? Nog meer ruzie maken onder elkaar? Wat zal er van Europa worden zonder Rusland als zakenpartner en energieleverancier? Bent u zich ervan bewust hoe zwak de Europese economieën en fragiele financiën er momenteel voor staan? Wist u dat 85% van de wereldbevolking niet tot de NAVO behoort?

  Scott Ritter: Rusland's 'vuile bom' vrees

Hongarije c.s. zullen voor nog onbepaalde tijd goedkoop en uitstekend Russisch Oeral-mengsel blijven ontvangen via de Druzbha Zuid-pijpleiding. Dit zou een volstrekt oneerlijke concurrentiesituatie betekenen, met enorme voordelen voor enkelen ten opzichte van degenen die nieuwe, onbekende en dure niet-Russische olie krijgen, plus de kosten van de overeenkomstige retro-fitting/ombouwonderbrekingen (of gewoonweg non-performance), waardoor zij voor een onbekende periode helemaal uit de markt zouden worden geschopt, wat hen failliet zou kunnen doen gaan en buitengewone logistieke problemen zou veroorzaken voor consumenten in heel Europa. Als wij toestaan dat de pijpleiding Druzbha Zuid 15% van Europa blijft voeden met uitstekende Russische oliën, zullen wij een perfecte vergelijkingsmaatstaf hebben. En het zou de misvatting aan het licht brengen dat Russische oliën gemakkelijk en zonder al te veel moeite kunnen worden vervangen, volgens de historische slechte grap van Ursula von der Leyden: “de EU zal ervoor zorgen dat de Russische olie geleidelijk wordt afgeschaft, zodat wij en onze partners alternatieve aanvoerroutes kunnen vinden die de gevolgen voor de wereldmarkten tot een minimum beperken”. Dat zou hetzelfde zijn als proberen de motorolie van uw auto te verversen terwijl u met 150 km/uur over de Duitse autobahn rijdt.

Hoeveelheden en kwaliteiten

Er zijn absoluut niet genoeg geschikte oliemengsels om aan de Europese behoeften te voldoen zonder een voortdurende aanvoer van hoogwaardige Russische olie uit de Oeral. En begrijp en accepteer ook eens en voor altijd dat een bepaald oliemengsel niet zomaar “een oliemengsel” is dat altijd en overal geplugd & gedraaid kan worden. Een zeer specifieke raffinaderij- of verwerkingsinstallatie-afstelling moet specifiek afgestemd worden op een altijd constant oliemengsel van hoge kwaliteit in voldoende grote hoeveelheden en voor een bepaalde gewenste output zoals diesel. Hier is geen “open architectuur” mogelijk, dat is alleen voor IT nerds, niet voor chemisch ingenieurs. En er zijn zeker geen verkopers die allemaal op een rij staan en u hun oliemengsel in onbeperkte hoeveelheden willen en kunnen verkopen, volledig aangepast aan de installatie die u hebt, voor welk gewenst productievermogen u ook maar nodig hebt. En ook elke deur-tot-deur pijpleiding presteert oneindig veel beter dan het beste systeem van partij-leveringen, laat staan met onvoorbereide havens op duizenden kilometers afstand van “beach-front bazaar” verkopers.

Moeten de reeds overeengekomen doelstellingen inzake “klimaatverandering” de wereldwijde olieproductie verminderen of verder verhogen? Wat het is, kunt u zelf uitmaken. Bovendien zal het in de nabije toekomst zeer moeilijk zijn om de olieproductie op peil te houden, wegens de voortdurende uitputting van de schaliereservoirs, het verbod op fracking, de steeds groter wordende tekorten aan arbeidskrachten, de stijgende boorkosten ten gevolge van de wereldwijde inflatie, en het tijdelijke of permanente gebrek aan ontbrekende onderdelen ten gevolge van verstoringen in de toeleveringsketen.

Ref #13 https://www.rt.com/business/556816-eu-buying-russian-oil/
Ref #14 https://oilprice.com/Energy/Energy-General/The-Biggest-Reshuffle-Of-Oil-Flows-Since-The-1970s.html

Geen mensen geen project

Europa heeft decennia lang de bevoorrading gestroomlijnd en zijn verwerkingscapaciteiten specifiek afgestemd op het Russische Oeral mengsel, wat betekent dat de Europeanen nu niet zomaar ineens kunnen overschakelen op weinig en slechte oliemengsels die elders te vinden zijn. Zo werkt het gewoon niet. Als men ook maar iets van dat alles probeert, zal het resultaat absoluut diskwalificerende hogere prijzen en kosten zijn, plus ondenkbare risico’s voor de hele Europese economie. Bovendien zal Europa een FORTUIN uitgeven die het niet heeft, terwijl het tegelijkertijd het risico loopt dat de moeizaam vereiste volledige omschakelingsprojecten niet zullen worden uitgevoerd, waardoor het met vele half afgebouwde installaties zal blijven zitten die nergens op tijd klaar zullen zijn, of nooit klaar zullen zijn. En aangezien 95% conformiteit niet voldoende is om ook maar één druppel van een verwerkt product (diesel of wat dan ook) te produceren, betekent dit dat u onder de huidige omstandigheden en de vastgestelde termijnen van 2022, totdat Europa 100% aangepaste en omgebouwde installaties in bedrijf heeft, werkelijk NIETS hebt. Bovendien is de personeelsuitdaging in verband met al het bovenstaande onoverkomelijk en waarschijnlijk oncontroleerbaar. Ref #15 https://www.rt.com/business/556600-analysts-warning-russian-oil-embargo/


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het volgende: Wereldwijde voedselcrisis – Zet u schrap voor rantsoeneringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLonden weigert met de Volksrepubliek Donetsk te praten om zijn huurlingen te vrijwaren van de doodstraf
Volgend artikelSudden Adult Death Syndrome is de nieuwe naam voor vaccinsterfgevallen in de schijnwerkelijkheid van het medisch establishment
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. (Binnenkort hooivorken in Europa?)
  Of andere dingen, om jezelf mee te verdedigen. Genoeg is Genoeg !!
  Als we niets doen dan gaan we eraan.
  Opzouten met die ongekozen Verraders, ze willen ons (Volk) Kapot hebben.
  De boel plat gooien om mee te beginnen.. Wij zijn met meer, hoop ik.

 2. Dat kan niet. Usa wil niet dat er in roebels betaald wordt. Zoniet is usa failliet.

  De keuze is aan Macron, maar dat is het slaafje van Biden

  Vergeet het dus, we gaan blijven betalen tot we allen bankroet zijn

   • Reactie verwijderd.
    FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

 3. Laten we beginnen met al het vliegverkeer stop te zetten, Die hoeveelheid kerosine kan ook in andere producten omgezet worden.
  Veel olie wordt gebruikt om plastic te maken – minder folie verpakkingen als diesel zo belangrijk is voor het laten functioneren van landbouw werktuigen.
  En zo zijn er wel meer mogelijkheden om olie verbruik te herleiden naar meer noodzakelijke toepassingen.
  Dit soort omschakelingen kost jaren aan herindustrialisering. Het is in ieder geval nodig om buiten de algemeen aanvaardde systemn te denken.

 4. Ik roep al jaren dat vreedzaam protest niet helpt. Heb zelfs mijn telefoonnummer op website gezet. Als we gaan rammen wil ik voorop staan. Helaas ,0 reactie

  • Misschien willen de regeringsleiders wel dat men met hooivorken en fakkels op hun afsterft zodat ze een goed excuus hebben om hun leger in te zetten.
   Lees het boek
   De kunst van het Oorlog voeren.
   Vast in de bibliotheek te leen of tweede hands te koop. Wees verstandig gebruik je talenten.

   • Je bedoelt waarschijnlijk “The art of war” van Shun Zhu.1ste chinese krijgsheer.
    dir zijn dingen die je niet op het net gooit

 5. AlstUblieft U mag niet zo zielig schrijven
  Zo laag kruipend
  De Duivel die regeert Europa/Amerika en het zal zo blijven punt Uit

  Basta alla Pasta

  Als wij Laffaards verliezen dan gooien we de Bommen die we hebben toch ?
  Makkelijk zat
  Wij hoeven niet veel na te denken
  Wij storten alle Domme Burgers Jandoedels in de strijd
  Wij laten die allemaal vermoorden of wij vergiftigen hun allen zelf

  Dan blijven wij de Regeerders mensen met een dikke portefuïe over
  En kunnen we lekker lang en breed met de benen wijd op Moeder Aarde gaan liggen
  En onze prestatie overdenken
  Wat zijn wij toch van die grote Egoïsten Goed hè ??

  Dan hebben Wij Duivels bezetenen dat tennisballetje genaamd Aarde voor ons zelf
  Vervolgens gaan we met behulp van onze Robotjes op andere planeten jacht

  Leuk hè

  Jullie kunnen niet nadenken
  &
  Mogen niet nadenken

  Dat doen wij Egoïsten voor Jullie

  U denkt zeker te weten hoe wij heten hè ?
  Dat weet U lekker niet
  Want wij zijn Bill Gates , Ellon Musk , Jeff Besos Samen met al onze Crimineele Vrienden

  Dank U

 6. Eén gewaarschuwd mens telt voor 2. En wat de hooivorken betreft: die blijven gewoon waar ze zijn. Onze dappere grootouders die de bezetter – ondergronds – trotseerden met gevaar voor eigen leven draaien zich om in hun graf. Gelukkig hoeven zij het verval, de decadentie van Europa en dus ook van Nederland, niet meer mee te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in