Hoe ziet de wereld eruit na Covid-19? Miljardair Bill Gates sprak hier onlangs over in een verhelderende podcast met actrice Rashida Jones. Op de vraag of een nieuwe pandemie onvermijdelijk was, antwoordde hij ja. “Hopelijk kan het met een beetje geluk over 20 jaar gebeuren”, zei hij. “Maar we moeten aannemen dat het over drie jaar kan zijn”.

Aangezien Gates in zijn TED-lezing in 2015 een globale pandemie voorspeldde, en vervolgens in oktober 2019, slechts enkele weken voor het begin van Covid-19, een simulatieoefening over de uitbraak van het Coronavirus heeft begeleid, roept zijn waarschuwing in dit interview dat “de volgende natuurlijke epidemie… een hoger sterftecijfer zou kunnen hebben” belangrijke vragen op over zijn beweegredenen.

Gates voorspelde de huidige pandemie in een TED-lezing in 2015 en was betrokken bij een simulatie van een Corona-uitbraak in oktober 2019, slechts enkele weken voordat Covid-19 in China verscheen. In de podcast waarschuwt hij dat “de volgende natuurlijke epidemie meer levens zou kunnen eisen”.

De miljardair werd ook gevraagd of de volgende uitbraak minder verwoestend zal zijn dan de huidige. Volgens Gates zullen de gevolgen minder verwoestend zijn omdat “we hebben geoefend”. “We hebben epidemie- en oorlogsspelen verricht en bijna elk land zal nu zoals Zuid-Korea en Australië reageren, waarbij mensen snel worden getest en in quarantaine worden geplaatst”.

Hoe hebben Zuid-Korea en Australië op het virus gereageerd? In Zuid-Korea werd grootschalig test-, bron- en contactonderzoek uitgevoerd, waren er strenge quarantainevoorschriften van kracht en werd de burgerbevolking met behulp van GPS in de gaten gehouden.

Melbourne lockdown: Politie kan zonder huiszoekingsbevel woningen binnengaan om ter plaatse “steekproefcontroles” uit te voeren

De Australiërs hebben de langste en strengste quarantainemaatregelen ter wereld genomen. Zo sloot de stad Melbourne bijvoorbeeld winkels en sloot de bewoners meer dan drie maanden lang op in hun huizen, terwijl de staat Zuid-Australië onlangs een lockdown afdwong die zelfs begrafenissen en het uitlaten van honden verbood.

Politiestaat: autoriteiten lanceren bewakingsdrones om burgers te bespioneren

In zijn TED-lezing in 2015 zei Gates dat de beste manier om zich voor te bereiden op een pandemie is door middel van een militaire aanpak. Hij pleit voor een soort medisch reservekorps waarin verpleegkundigen samenwerken met het leger.

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. Kennedy

  Het normale leven van de Wit-Russen met het Coronavirus
Vorig artikelLuxueuze huisvesting: vluchtelingen betrekken een villa in Duitse miljonairwijk
Volgend artikelBeestachtig: asielzoekers uit Marokko martelen Afrikaan dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  • ‘Automatische toestemming voor vaccinaties

   De World Health Organization (WHO) stuurt het corona-beleid internationaal aan.

   De WHO heeft de bevoegdheid om de landen die aangesloten zijn te verplichten tot maatregelen. Hiervoor zijn regels opgenomen in de grondwet van de WHO.

   Informatie: Grondwet-van-de-WHO

   Vaccinaties op scholen

   Op scholen zijn er vaccinatiedagen.
   De WHO heeft een nieuwe regel ingevoerd: als een kind op school zit, geeft de ouder automatisch toestemming om het kind te laten vaccineren. Dit heet ‘implied consent’. De ouder geeft dus onbewust toestemming om medische interventies toe te passen op zijn kind, zonder zijn medeweten. Als de ouder dit niet wil, moet hij zelf uitdrukkelijk bekend maken dat hij niet instemt met vaccinaties.

   Informatie over deze regeling: WHO – consent vaccinations (pfd).

   Deze regeling kan alleen uitgevoerd worden als scholen en leerkrachten hieraan meewerken. In feite is dit een ernstige vorm van het schenden van mensenrechten.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in