Luxueuze huisvesting: vluchtelingen betrekken een villa in Duitse miljonairwijk

1
Foto ter illustratie

Terwijl de Corona-burger moet vrezen voor zijn baan en duizenden binnenkort niet meer weten hoe ze hun huur moeten betalen, zullen asielzoekers in het Opper-Beierse district Ebersberg binnenkort een villa in het miljonairskwartier betrekken. Noch de burgemeester, noch de burgers werden op de hoogte gebracht van de nieuwe verhuizing.

Een droom, de stadsvilla in de wijk Ebersberg: 250 m² woonruimte, ingebed in een parkachtige tuin van ongeveer 1700 m². Dit luxueuze pand in de miljonairswijk zal echter niet worden bewoond door burgers die hun baan of hun appartement hebben verloren als gevolg van het Coronabeleid van Merkel en niet meer in staat zijn hun huur te betalen. Volgens de Münchener Merkur heeft het district Ebersberg de luxe accommodatie gehuurd voor 14 zogenaamde “asielzoekers” die binnenkort hun residentie zullen betrekken, schrijft auteur Marilla Slominski op Anonymousnews.

SPD-burgemeester van Ebersberg, Ulrich Proske, werd echter niet op de hoogte gebracht van de nieuwkomers, en zeker niet – zoals sinds 2015 de gewoonte is – de burgers die door de culturele verrijking worden getroffen. Proske toonde zich “geïrriteerd” dat hij niet door CSU districtsbeheerder Robert Niedergesäß op de hoogte was gesteld, maar pas op aanvraag informatie ontving van het verantwoordelijke districtskantoor.

De verklaring van het districtsbestuur:

“Het district Ebersberg is net als alle andere districten wettelijk verplicht om mensen met een asielachtergrond op te nemen volgens de quota die voortvloeien uit de zogenaamde Königstein-Sleutel, die het district op dit moment door de gespannen woningmarkt toch al maar voor ruim 60 procent kan vervullen en daarmee dus onderaan de lijst in Opper-Beieren staat. Gedecentraliseerde kleinere accommodaties verdienen de voorkeur, niet in de laatste plaats vanuit humanitair oogpunt en met het oog op een goede en snelle integratie. Het districtsbureau is de burgers van de wijk die voor dit doel huisvesting bieden zeer dankbaar”.

Belastingbetaler betaalt huur voor de villa

  Afghanistan in Duitsland: Jonge vrouw doodgestoken door Afghaanse partner

De humanitaire accommodatie – let wel, alleen de kale huur – kost de belastingbetaler 2.800 per maand. Het huurcontract eindigt eind oktober 2023. Het is niet bekend of behoeftige burgers dan aanspraak kunnen maken op door de overheid gefinancierde luxe woonruimte.

Volgens de Hessische huurdersvereniging wordt de deelstaat geconfronteerd met massale ontslagen. Volgens de FAZ gaat Eva-Maria Winckelmann, directeur van de staatsvereniging van de Duitse huurdersvereniging, ervan uit dat er volgend jaar een echte “golf” van mensen zal zijn die hun huur niet meer kunnen betalen en daardoor hun woning zullen verliezen. Al in het voorjaar verwacht Wickelmann een toename van 15 procent in het aantal opzeggingen.

Net als in Ebersberg, maakt het Hamburgse district Bergedorf zich vooral zorgen over de zogenaamde “vluchtelingen”. Daar werden in 2016, op kosten van de belastingbetaler, 750 appartementen voor 2500 “vluchtelingen” uit de grond gestampt.

Illegale migranten in Duitsland: Wij zijn gasten en verwachten meer luxe!

Vorig artikelCovid-19 vaccin binnenkort beschikbaar: maar de meerderheid van de Fransen wil niet
Volgend artikelBill gates rekent zich al rijk met een nieuwe pandemie over 3 jaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Zaken doen over de ruggen van anderen kent geen grenzen. Zou ook de verzekeringsmaatschappij hiervan op de hoogte zijn gesteld en zijn de premies wellicht her en der aangepast aan de nieuwe situatie? Tevens die van omliggende optrekjes? En wie oh wie gaat die giga premies ophoesten? De gemeente? Proest, de belastingbetalers? Deze ‘wereldverbeteraars’ noemen zich hopelijk geen altruïsten en/of weldoeners. Immers had men dan de woonruimte voor opvang geheel uit eigen beurs bekostigd.

  Een aardig weetje is dat wanneer in NL woningen – die op de schop gaan – ad hoc worden verhuurd. Een lagere huur in combinatie met allerlei regels, zoals: verboden samen te wonen; verboden huisdieren te hebben; verboden langer afwezig te zijn van de woning dan … ? … was het nu 24 uur of drie dagen … ? Daarbij is het niet onbestaanbaar – ervaringsverhaal vernomen uit eerste hand – dat wanneer je als jonge dame in je slipje de douche uitstapt, blijkt dat er een controleur vanuit de ‘ad hoc commissie’ in je woonkamer staat met gebruik van eigen huissleutel. Bij Slachtofferhulp waren – destijds – gevallen waarin iets soortgelijks en inherent trauma.

  En dan een verhaal als dit. Wanneer er hier mensen zijn die een beetje ervaring hebben met de diverse gebruiken; normen; waarden vanuit andere (sub)culturen, die kan net als ik uiteindelijk slechts het hoofd schudden. Kennis van zaken is heden ten dage geen gemeengoed. Anderzijds zijn er die onder het mom van naïviteit goed gehaaid zijn.

  Afijn. Alle vormen van logica lijken zoek te zijn in het anno nu richting de grote reset vanuit de illuminatie.
  Participeren New Speak = Gewoon je bek houwuh.
  Jammer overigens dat dit vluchtelingenopvangproject niet gemonitord zal gaan worden middels de Utopiamethodiek welke live en dus ongeknipt 24/7 wordt uitgezonden op een daarvoor bestemd openbaar kanaal. Dat nu zou een mooi en vooral leerzaam sociaal project kunnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in