The White House / Wikimedia (Public Domain)

Pfizer heeft onlangs Seagen overgenomen voor het ongelofelijke bedrag van 43 miljard dollar. Dit is een enorme deal, zegt de Canadese arts William Makis in de podcast “Hearts of Oak”. Je zou het zelfs een game changer kunnen noemen.

Makis onderzocht Seagen en ontdekte dat het bedrijf medicijnen tegen kanker ontwikkelt waarmee het ongeveer twee miljard dollar per jaar verdient.

Pfizer investeert dus 43 miljard dollar om een bedrijf te kopen dat 2 miljard dollar per jaar verdient.

De arts bekeek ook interviews met Bourla waarin hij sprak over de overname en kanker in het algemeen. “Het zijn angstaanjagende interviews,” zegt Makis. “De nekharen gaan ervan overeind staan.”

Pfizer zet vol in op medicijnen tegen kanker, ook al weten we dat het bedrijf meer dan 100 mRNA-vaccins in de pijplijn heeft. Een mRNA-vaccin tegen griep, RSV, CMV, kanker, enz.

Bourla zei dat hij de productie van Seagen zou opvoeren tot een niveau “dat de wereld nog nooit heeft gezien”. “Waarom zou hij dat doen?” vroeg de dokter. “Het is alsof hij een derde wereldoorlog verwacht waarbij iedereen kanker krijgt na een nucleaire aanval en daar dan van profiteert.”

“Wat weet hij dat wij niet weten?” vervolgde Makis.

De Pfizer-baas zei ook dat hij verwachtte dat de behandelingen zijn bedrijf tussen 2025 en 2030 veel geld zouden opleveren. “Hij verwacht een tsunami van kankergevallen tussen 2025 en 2030,” zei Makis.

  J'Accuse! De op genen gebaseerde "vaccins" doden mensen. Regeringen over de hele wereld liegen tegen u, het volk, tegen de bevolking die zij zogenaamd dienen

Via Uncutnews.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Albert Bourla, CEO van Pfizer, omschrijft vaccinsceptici als “criminelen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMoge het WEF-complot lijden onder het verzet van het volk
Volgend artikelBill Gates probeert mensen nog steeds te overtuigen om ineffectieve “vaccins” te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Er schijnen occulte symbolen aan de muur te hangen in het hoofdkwartier van Pfizer met verwijzingen naar Horus en Leviathan. Ik weet niet of dat waar is, maar Pfizer is in doen en laten al een duivelse organisatie. Er staat een artikel daar over op xandernieuws.net (Xander gaat wel heel ver vind ik).

  • Ik neem af en toe een sample van die site, soms wel interessant, maar Xander gaat veel te ver in zijn redeneringen, ik neem het altijd met een flinke korrel zout. Ik zie opvallend weinig (eerder niets) over de oorlog in Gaza inderdaad, wist niet dat ie zo pro-joods was. Soms moet je even bij de concurrent kijken en dan realiseren hoe ongelooflijk goed frontnieuws is 🙂

  • Beste Lbery,
   Geef eerst dan maar jouw onderbouwingen in plaats van alleen maar iets beweren.
   En punt 2 is dat jij een onvoldoende haalt voor begrijpend lezen met de artikelen van Xandernieuws.

    • Beste Lbery,
     Je blijft dus in gebreken met een onderbouwing van jouw bewering met daarbij een nieuwe bewering dat ik gek zou zijn op Xander, wat je eveneens niet kunt onderbouwen.
     Je komt maar met beweringen die slechts een persoonlijke mening weergeven.
     Als jij Xandernieuws zionistische troep propaganda vindt, waarom bezoek je zijn site dan?
     Een reactie hierop van jou is niet zinvol en draagt niets bij aan een normale discussie.
     Ik zal er dan ook niet op reageren.

     • Je moet zoveel mogelijk lezen op zo veel mogelijk sites…Dan filteren analyseren en rekening houden met de mening van die gene die het artikel heeft geschreven……. Dat hoeft niet jou mening te zijn…… Ook in de alternative media worden sommige dingen flink aangedikt……Vergeet niet zelf na te denken……

  • Vandaar dat ik Xandernieuws nooit seriuus heb kunnen nemen. Aan de vele artiekelen te zien is het duidelijk dat het een Pro-zionist is. Frontnieuws is veel objectiever dan het meer subjectieve Xandernieuws. Er wordt ook veel over de valse redders god en jezus gesproken en daarbij vaak stukken van bijbel verzen erbij gehaald om zijn eigen waarheid te steunen. Xandernieuws staat vierkant achter Isreal dus achter de Genocide in Gaza.

   • @Keert Wilder

    Daarom lijkt het mij ook niet verstandig om hier te gaan discuseren met Xander voorstanders. Weggegooide tijd.

    Ik kijk tegenwoordig alleen op frontnieuws.com en Niburu.co
    Dit zij de enige websites die je een mix van goede informatie voorzien.
    Voorheen keek in nog wel op martinvrijland maar die kerel is de weg kwijt vind ik.

   • Het zou inderdaad erg zinvol zijn om die religieuze charlatans uit te zwaaien, ze gekloven alles wat totaal niet bestaat, de geschiedenis heeft dit ruimschoots bewezen, mensen bidden hun kop eraf en er gebeurd geen ene fuck!!!

    • Religie is er maar voor 1 reden, onderdrukken en valse profeten en goden die verzonnen zijn om je te binden aan hun verzonnen geloof, elk conflict in de wereld komt door geloof en begeerte, jij hebt iets wat ik wil hebben en ik zal het krijgen, motto nato en USA

 2. Het speelt er op in, dat ons voedsel steeds meer kunstmatiger wordt. En met de injecties zorgen dat we steeds minder ijzer binnen krijgen. (Vandaar ook dat de WEF ons het dagelijkse koffie drinken wil verbieden, want dat is een grote bron van onze ijzer inname) Dit is nu net het essentiële ingrediënt om zuurstof te binden aan ons bloed. Want hoe minder ijzer jij in je bloed hebt, hoe minder zuurstof jij kunt opnemen en hoe dikker jouw bloed dan wordt. Wat uiteindelijk jouw haarvaatjes kan dichtslibben en daardoor kanker ontstaat in die zuurstof arme omgeving er achter. Want zuurstof is de grootste bedreiging voor kankercellen.

  Met de uitrol van het 5G netwerk, wat tot 300 GHZ. loopt. Kunnen ze de 60 GHz. even aantikken. Op deze frequentie gaat het zuurstof molecuul resoneren, met als gevolg dat het molecuul dan met niets meer in verbinding gaat. Zouden ze deze frequentie gaan uitzenden voor een tijdsperiode van 5 tot 10 minuten. Dan zal iedereen dood zijn in die regio van het frequentie bereik.

  Zo was ook met het verplichte mondkapje tijdens de pandemie hoax de opzet om zo minder zuurstof binnen te krijgen, waardoor vele allerlei kwaaltjes kregen en de hele dag benauwd en niet meer alert waren. Waardoor vele domme fouten gingen maken, zonder dat zij het besefte.

  • Beste Qvic,
   Wat je schrijft is zeer aannemelijk.
   Ik denk dat al die bizarre ontwikkelingen en maatregelingen uiteindelijk een bindende factor hebben.
   Connecting the dots zogezegd.
   -ingrijpen voedsel voorziening
   -ontwikkelen van ziektes
   -ontwikkelen van ‘ medicatie ‘
   -chemtrails
   -5G
   -ontbossing
   -energiebeperkingen
   -dataverzamelingen
   -controle
   -rassenconflicten en gendergedoe
   enz.enz.

  • Koop zoveel mogelijk onbewerkt voedsel bij bv de boer, iemand met eigen kippen bv laat ze slachten of doe het eventueel zelf. Indien mogelijk een grote moestuin voor groente mais en aardappelen. haal het zoveel mogelijk bij de bron ,en zo min mogelijk bij apie hijn Maak een begin en breidt het uit……Een koffie plantage is helaas niet mogelijk…….

 3. Sinds Rockefeller eind 19e eeuw goud zag in olie om medicijnen te maken is de “ziekte” ontstaan. Een repeterende ontwikkeling in de farmaceutische wereld tot waar wij nu in zijn beland. In de tussentijd bleven ze maar experimenteren, VS,Afrika, India etc..De periode 2025- ‘28 gaan ze vol gas met alles wat ze tot nu op voorraad hebben. In die periode “moeten” overal in de wereld mensen bij bosjes dood gaan1

  • @ Douwes januari 24, 2024 Bij 14:02,
   Daarom is het veelzijdige medicijn wat al meer dan 150 jaar op de markt is, ineens met de opkomst van het Covid-19 verhaal in veel landen verboden geworden. We spreken over Chloordioxide, deze heeft ook vele andere benamingen. Het werd op grote schaal in elk land verbruikt, omdat het een ideaal goedkoop middel is om water te ontsmetten. In facto Nederland is het al sinds eind 2018 verboden, zogenaamd omdat er te weinig gegevens er van zouden zijn dat het niet gevaarlijk voor onze gezondheid is. Terwijl je het zelfde spul gewoon in Duitsland vanuit Nederland online kunt bestellen. Bij de juiste voorgeschreven hoeveelheden, die op de verpakking staan met kraanwater of desnoods met slootwater kun je het drinken. In jouw lichaam vervalt het in een zuivere vorm van zuurstof en een zout. Dit zijn nu net de grootste vijanden van kanker. Wat we kanker noemen is eigenlijk een schimmel die goed kan gedijen in een zure en zuurstof arme omgeving. Daarmee is het een farmaceuten kanker medicijn killer Nr. 1.

   Het enige wat vele mensen toch tegenhoud, zijn ze zelf. Omdat ze nog meer vertrouwen op de bestaande medische wetenschap, dan goedkope alternatieven, die al meer dan 100 jaar op de markt zijn.

 4. Vaccins veroorzaken kanker.
  Covid-injecties van griezels als Bourla veroorzaken turbokanker.
  Een bedrijf overnemen dat kanker”medicijn” produceert, is simpelweg een kwestie van repeat business creëren…

 5. “Albert Bourla, CEO van Pfizer, weet iets wat wij niet weten.”

  Bourla Pfizer is met een etno bom bezig door specifieke uitroeiing van goyims, dat mag natuurlijk niet afstralen op Pfizer zelf, jammer dat Pfizer zich niet uitsluitend bezig houdt met erectie versterkende middelen, het blauwe pilletje voor oudere geile beren.

 6. Turbo-kanker en turbo-allerlei andere kwalen.. Weten wij toch al !? Weten die misdadigers van Big Farma ook, hebben het zelf allemaal gecreëerd… Deze bedrijven als Pfizer dienen gewoon geheel ontmanteld te worden, hun hele top levenslang vastgezet of erger en al die miljarden in beslag genomen… Het is allemaal gigantische mondiale KWAKZALVERIJ en PARASITISME..
  De enige preventieve bescherming tégen zowel als behandeling ván kankers en in feite alle andere kwalen is écht gezonde voeding (en lucht en water uiteraard) en leefwijze en omgeving. Al het andere is nep en bedrog…Beste zou zijn alle medicijnen en ‘vaccins’ en ingewikkelde medische apparatuur wereldwijd compleet te vernietigen…Zou even een ramp zijn, maar de mens dwíngen verantwoording te nemen voor de eigen gezondheid en die van al degenen waar hij om geeft…en een eerlijker en betere maatschappij opleveren !!!
  En de behoefte om elkaar al dan niet massaal te doden dan wel invalide te maken ook behoorlijk verminderen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in